Στηρίξτε μας

Ά. Γεωργιάδης: Παράσταση με δελφίνια στο δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου δεν υπάρχει (βίντεο)

31 Οκτωβρίου 2022 11:00 | Επικαιρότητα
Ά. Γεωργιάδης:  Παράσταση με δελφίνια στο δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου δεν υπάρχει (βίντεο)

Της Ελένης Ηλιοπούλου

«Δεν ήταν παράσταση αυτό που είδαμε εμείς, παράσταση δεν υπάρχει εκεί, δεν μπορείς να κάνεις παράσταση εκεί, περπατάει ο κόσμος, ειδικός δεν υπάρχει, τα δελφίνια είναι εκεί» είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος και πάλι έκανε αυτό που ξέρει καλά, να παρουσιάζει το άσπρο ως μαύρο.

 

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι σόου οι κωλοτούμπες που εξαναγκάζονται να κάνουν τα δελφίνια στο δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου στα Σπάτα Αττικής, το οποίο και επισκέφθηκε στις 29 Οκτωβρίου με τη σύζυγο και τον γιο του.

«Ο νόμος απαγορεύει το σόου δηλαδή τις κερκίδες και τα εισιτήρια» είπε χωρίς να ντραπεί λες και το τσίρκο σχετίζεται με τις θέσεις των θεατών και όχι με την κακοποίηση των ζώων, τα οποία εξαναγκάζονται με αντάλλαγμα την τροφή να υποκύψουν σε εντολές για να κάνουν κόλπα τελείως παράλογα με τη φύση τους.

Σήμερα το πρωί μιλώντας στην ΕΡΤ1 στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε ότι η επιχείρηση του έστειλε στο email την άδεια λειτουργίας που έχει, την οποία μάλιστα εκείνος ζήτησε, και όπως εξήγησε, τελικά επανεκδόθηκε. Και πλέον αναμένεται να διαπιστωθεί αν αυτό ισχύει - και βάσει ποιων δεδομένων δόθηκε νέα άδεια και από ποιον.

Πρώτα όμως ο υπουργός προσπάθησε να μας πείσει να μην πιστεύουμε ό,τι βλέπουν τα μάτια μας στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν και σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως τα θαλάσσια θηλαστικά υπακούουν στις εντολές εκπαιδευτών για να κάνουν κωλοτούμπες και άλλα κόλπα ενώ γύρω τους τα παιδάκια ζητωκραυγάζουν από ενθουσιασμό.

Αυτό σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη δεν είναι σόου!

 

Ο υπουργός μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε χωρίς να ντραπεί ότι δεν έχει εισιτήριο το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τις παραστάσεις τσίρκο με τα δελφίνια, ενώ ο τιμοκατάλογος της επιχείρησης είναι δημοσιευμένος και στην ιστοσελίδα της και η είσοδος γίνεται μόνο αφού έχει καταβληθεί αντίτιμο, άλλωστε η λειτουργία της βασίζεται στο κέρδος και όχι στο καλό των ζώων.

DelfinarioDelfiniaAdonisGeorgiadis30 10 2022 0Το πλήθος - αφού έχει πληρώσει εισιτήριο - παρακολουθεί τα δελφίνια να εκτελούν τις εντολές των εκπαιδευτών, αλλά αυτό δεν είναι παράσταση τσίρκο σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη.

Πριν από περίπου δύο χρόνια και μόνο μετά τις πολλές καταγγελίες σε βάρος του το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αναγκάστηκε να σταματήσει την έκδοση εισιτηρίων που αφορούν μόνο το δελφινάριο και τις «εκπαιδευτικές» παραστάσεις όπως ισχυριζόταν ότι πραγματοποιεί και έτσι για να φαίνεται νόμιμη και εκπαιδευτική η λειτουργία του δελφιναρίου τώρα το εισιτήριο είναι κοινό. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Γεωργιάδη και την κυβέρνηση του.

Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία Ζώων Συντροφιάς «ξέχασε» τον κ. Γεωργιάδη

Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς του Υπουργείου Εσωτερικών αν και αναρμόδια, ορθώς ζητάει παρέμβαση των αρχών για τις παρανομίες στο δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου στα Σπάτα και μάλιστα χθες 30 Οκτωβρίου δημοσίευσε σχετική ανακοίνωσή στο facebook εξηγώντας ότι ενημέρωσε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Γιατί όμως οι συνεργάτες του Στέλιου Πέτσα κρύβουν ότι τις παρανομίες δηλαδή τις παραστάσεις τσίρκο με δελφίνια επικροτεί ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος απόλαυσε με την οικογένεια του το θέαμα, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα σόσιαλ και μάλιστα προέτρεψε όλους να πάμε για να δούμε τα δελφίνια (που κακοποιούνται) για να κάνουν κωλοτούμπες!

Άθελα του ο Άδωνις Γεωργιάδης έφερε το ζήτημα στο προσκήνιο, όμως η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς ΣΚΟΠΙΜΑ παρέλειψε να τον αναφέρει, αν και μιλάμε για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αν και μιλάμε για τον υπουργό Αναπτύξεως…

Ουσιαστικά η κυβέρνηση πουλάει φιλοζωία αλλά τόσο όσο, μη θίξουν και τους δικούς τους.

Άραγε η Ειδική Γραμματεία θα κάνει καμιά ανακοίνωση για το σόου της ΑΕΚ με τον δύστυχο αετό ή αυτό δεν είναι παράσταση τσίρκο και είναι παράδοση; Το ενδιαφέρον εξαντλείται στα δελφίνια;

 

DelfinarioEidikiGrammateiaAdonisGeorgiadis30 10 2022Η σχετική ανακοίνωση

«Η Ειδική Γραμματεία επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να πράξει τα δέοντα μετά τη δημοσιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού με δελφίνια που φαίνεται να συμμετέχουν σε παράσταση κατά παράβαση του κανονιστικού πλαισίου 4830/2021 και μάλιστα σε δελφινάριο του οποίου έχει ανακληθεί η άδεια από το 2020. Πραγματοποιείται και σχετικός έλεγχος στο σημείο  από κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 απαγορεύεται η συμμετοχή, με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό, κάθε ζώου σε κάθε είδους παραστάσεις, μη εξαιρουμένων των εκπαιδευτικών παραστάσεων.

Ο βασικός στόχος της νεοσύστατης Ειδικής Γραμματείας είναι η εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου για την ευζωία των ζώων (συντροφιάς) και καθημερινά εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.».

«Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο παρανομεί επαίσχυντα»

Ο Γιώργος Δημητρίου, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου με την παράταξη «Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής» με ανάρτηση του στο facebook στις 30 Οκτωβρίου επισήμανε τα εξής για τις παρανομίες της Α.Ε. Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και για όσα ο υπουργός Ανάπτυξης δημοσίευσε στο facebook:

«Σήμερα, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 :
1. Ο κύριος στην φωτογραφία είναι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ της Ελληνικής Δημοκρατίας Άδωνης Γεωργιάδης https://www.facebook.com/adonisgeorgiadi
2. Ο κύριος ΥΠΟΥΡΓΟΣ γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους νόμους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τους οποίους έχει ΟΡΚΙΣΤΕΙ να ΥΠΑΚΟΥΕΙ - άρθρο 59 Συντάγματος.
3. Ο κύριος ΥΠΟΥΡΓΟΣ γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ «τη συμμετοχή, με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό, κάθε ζώου σε κάθε είδους παραστάσεις, μη εξαιρουμένων των εκπαιδευτικών παραστάσεων» - 4830/2021 - ΦΕΚ 169/Α/18-9-2021, άρθρο 23.
4. Η ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ, για μια ακόμη φορά, καθόσον η άδεια λειτουργίας του ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟΥ της έχει ανακληθεί από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ από τις 13 Μαρτίου 2020 - ΑΠ212618.
Ο κύριος ΥΠΟΥΡΓΟΣ, Άδωνης Γεωργιάδης, που περιφρονεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τον ΝΟΜΟ και η ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΕ, που τον ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ εδώ και χρόνια επαίσχυντα, στήσανε το σημερινό σαββατιάτικο «πανηγυράκι», εις υγείαν του Ελληνα πολίτη, των φιλόζωων και των κορόιδων !
Όσο για την Περιφέρεια Αττικής, που έκανε το «χαζό» αναφορικά με την υποχρεωτική κατάσχεση των κητωδών μετά την ανάκληση της άδειας του Δελφινάριου - Π.Δ. 98/2004 - ΦΕΚ 69/Α/3-3-2004 και Επερώτηση της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ της 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 που αναμένεται να συζητηθεί - θα τα πούμε σύντομα και ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ !!!
Εδώ και το βίντεο της επαίσχυντης, ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, με πρωταγωνιστή τον κ. ΥΠΟΥΡΓΟ και σκηνοθεσία της ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΕ - https://youtu.be/D8AxzmB72pc».

Τι απαντάει η Αττικό Ζωολογικό Πάρκο Α.Ε.

«Σε συνέχεια σημερινών δημοσιευμάτων καθώς και σχετικής αναρτήσεως στο Facebook της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, της οποίας η αρμοδιότητα για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στο οποίο αφενός δεν φιλοξενούνται ζώα συντροφιάς και αφετέρου έχει διακριτό νομικό πλαίσιο λειτουργίας και φορέων αρμόδιων για την εποπτεία του, τελεί υπό ερμηνεία θα θέλαμε προς αποκατάσταση της αλήθειας να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Όλοι οι χώροι του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου λειτουργούν απολύτως νόμιμα. Η παρελθούσα ανάκληση για τον χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών έχει αρθεί ήδη με σχετική απόφαση της αρμόδιας κατά το Νόμο Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής από τον Ιούνιο του 2020.

Η Ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς κα Μαριάνθη Δημοπούλου σε άτυπη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ιδρυτή του Πάρκου, ενημερώθηκε για την ύπαρξη απόφασης άρσης της ανακλήσεως, η οποία μάλιστα της προωθήθηκε και στο κινητό της τηλέφωνο, ωστόσο για λόγους που μας είναι ακατανόητοι, δεν αναφέρθηκε σε αυτό κατά την σχετική ανάρτηση της υπηρεσίας της οποίας προΐσταται. Εάν την είχε λάβει υπόψη, ενδεχομένως θα διατηρούσε επιφύλαξη πέραν των άλλων και ως προς την αρμοδιότητά της για το κανονιστικό πλαίσιο στο οποίο αναφέρεται καθώς τα δελφίνια δεν αποτελούν ζώα συντροφιάς.

Επί της ουσίας στον χώρο των δελφινιών και σύμφωνα με τις οδηγίες της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής, δε διεξάγονται πλέον εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, έχουν απομακρυνθεί οι κερκίδες και δεν υπάρχουν παρουσιάσεις από τους φροντιστές προς το κοινό, ούτε μεγαφωνικές εγκαταστάσεις ή οποιοδήποτε άλλο μέσο που μπορεί να παραπέμπει σε παρουσίαση, ενώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν ανακοινώνονται ούτε οι ώρες ταΐσματος των συγκεκριμένων ζώων.

Ο χώρος των θαλάσσιων θηλαστικών έχει διαμορφωθεί σε ένα ανοιχτό επισκέψιμο χώρο όπως ακριβώς και με όλους τους υπόλοιπους χώρους των ζώων που φιλοξενούνται στο Πάρκο μας. Ο χώρος είναι προσβάσιμος καθ’όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Πάρκου, εκτός από τις ώρες που γίνονται εργασίες συντήρησης. Οι φροντιστές τους εκτελούν τις ίδιες ρουτίνες απαραίτητες για την ευζωία τους και κατά τη διάρκεια των ταϊσμάτων των ζώων όπως ακριβώς συνέβαινε την περίοδο που ο χώρος των θαλάσσιων θηλαστικών δεν ήταν προσβάσιμος στο κοινό, τόσο κατά τη περίοδο του κορονοϊού όσο και κατά την περίοδο των εργασιών αποξήλωσης των κερκίδων.».

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδ. Γεωργιάδης επικροτεί τις παράνομες παραστάσεις με δελφίνια που συνεχίζονται στο δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου (βίντεο)

Γ. Καραμέρος: Η Περιφέρεια Αττικής έχει ανακαλέσει την άδεια του Δελφιναρίου και όμως αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά

Μήνυσαν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τις παράνομες παραστάσεις στο δελφινάριο

Συνεχίζει το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο τις παράνομες παραστάσεις με τα δελφίνια παρά την ανάκληση της άδειας του δελφιναρίου (βίντεο)

Αιχμάλωτα δελφίνια μεταφέρθηκαν απ' την Ισπανία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα

Κλείνει το Δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου στα Σπάτα - Μετά από 10 χρόνια οι φιλοζωικοί φορείς τα κατάφεραν

Ανάκληση της άδειας για το Δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου από την Περιφέρεια Αττικής

Διαμαρτυρήθηκαν για το παράνομο Δελφινάριο - Ζητούν πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Θα επιτρέψει το Υπουργείο Περιβάλλοντος ακόμα 3 δελφίνια να ζήσουν αιχμάλωτα στο δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου;

Έξι φιλοζωικοί φορείς ζητούν να μην επιτραπεί η αιχμαλωσία επιπλέον δελφινιών στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Γιατί επιτρέπει η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τις παραστάσεις τσίρκο με δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο; – Διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας 15/2

Π.Φ.Π.Ο.: Βεβαιώθηκε πρόστιμο 44.350 € στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τις παράνομες παραστάσεις στο δελφινάριο του

Γ. Δημαράς: Να σταματήσουν άμεσα οι παράνομες παραστάσεις με δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ακόμα ένα δελφίνι πέθανε αιχμάλωτο στο δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου στα Σπάτα

Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προτείνουν το δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου να γίνει ενυδρείο ώστε να μην κακοποιούνται τα δελφίνια

Έλληνες καλλιτέχνες διαμαρτύρονται για την αιχμαλωσία & κακοποίηση των δελφινιών μέσω τηλεοπτικού σποτ (βίντεο)

Υπουργείο Παιδείας: Μη διδακτικές οι εκδρομές μαθητών σε χώρους αιχμαλωσίας & εμπορικής εκμετάλλευσης ζώων

Π.Φ.Π.Ο.: Με τις πλάτες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο ιδιοκτήτης του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου «θρηνεί» για ακόμα ένα δελφίνι που πέθανε στο παράνομο δελφινάριο του

Ο Π. Σκουρλέτης υπέγραψε την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για την επέκταση του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

Φέρνουν 6 νέα δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αν & στο δελφινάριο του έχουν πεθάνει ήδη 5

Την «κωλοτούμπα» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο θέμα της εκμετάλλευσης των δελφινιών «θυμίζει» ο βουλευτής του κόμματος Γ. Δημαράς.

Ακτιβιστές διέκοψαν την παράσταση με τα δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα (βίντεο)

Γιατί το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο κάνει δωρεές σε Αστυνομία και Τροχαία;

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έκανε δωρεά 5.000 € στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων που είναι αρμόδιο για να ελέγχει τις παρανομίες εκεί

Υποκρισία εκ μέρους του Γ. Τσιρώνη για τα δελφίνια & τις παράνομες παραστάσεις τσίρκο στο δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

Φιλόζωοι διαμαρτυρήθηκαν για το παράνομο δελφινάριο και τον εγκλεισμό των δελφινιών στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (βίντεο)

ProWal: Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης δελφινιών που εξαναγκάζονται σε «εκπαιδευτικές» κωλοτούμπες για το καλό της τσέπης των ιδιοκτητών του Αττικού Ζωολογικού Πάρκο Α.Ε.

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Τα δελφίνια κάνουν κωλοτούμπες γιατί έτσι οι θεατές ενημερώνονται για τη βιολογία τους!

Πόρισμα - «καταπέλτης» για τις παραβάσεις στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο - Δελφινάριο & τις παράνομες παραστάσεις με δελφίνια

Γερμανός ειδικός καταγγέλλει την κακοποίηση των δελφινιών στο δελφινάριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου (βίντεο)

Τι απαντά το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για την κακοποίηση των δελφινιών, τις «εκπαιδευτικές κωλοτούμπες» και τα άγρια αιχμάλωτα ζώα στις εγκαταστάσεις του

Και 5ο δελφίνι νεκρό εξαιτίας της αιχμαλωσίας του στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα

Τα δελφίνια δεν «εκπαιδεύουν» απλώς παιδεύονται κύριε υπουργέ!

Π.Κ.Α.Κ.: Ανέφικτη η ευζωία των δελφινιών που ζουν αιχμάλωτα

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Φωτογραφική διάταξη για να εκμεταλλεύονται «νόμιμα» τα δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Χαρά Καφαντάρη: Επιβεβλημένη η απόσυρση της φωτογραφικής διάταξης για το δελφινάριο

Ζητούν από τον υπουργό Περιβάλλοντος να τερματίσει την κακοποίηση των δελφινιών στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Απέτυχε ο υπουργός να νομιμοποιήσει το παράνομο δελφινάριο στο Αττικό Πάρκο

Απέσυρε την τροπολογία για την νόμιμη λειτουργία τσίρκο με ζώα ο Τσαυτάρης

Θεραπευτικές οι κωλοτούμπες από άγρια ζώα σύμφωνα με το ΥΠ.Α.Α.Τ.!

Πιπιλή: «Τα δελφίνια είναι άγρια ζώα, δεν είναι μπαλαρίνες»

Υ.Π.Α.Π.ΕΝ.: Εκπαιδευτικές οι κωλοτούμπες των δελφινιών στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και όχι σόου!

Γ. Τσιρώνης αν. υπουργός Περιβάλλοντος: «Το κυνήγι είναι εκ του περιττού»

Η αιχμαλωσία σκοτώνει: 4 δελφίνια νεκρά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Τι δεν λέει στην ανακοίνωση του το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τα νεκρά δελφίνια

Γιατί η MOm συνεργάζεται με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο;

Με πολύμηνη καθυστέρηση παραδέχονται πως πέθανε ένα δελφίνι στο Αττικό Πάρκο

Εκπαιδευτική για τα παιδιά η αιχμαλωσία των ζώων;

Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων κρατώντας αιχμάλωτα αγρίμια!

Το λιοντάρι βασανίζεται φυλακισμένο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Δείτε τι είναι η στερεοτυπική συμπεριφορά (βίντεο)

Δεκάδες ζώα παρανόμως αιχμάλωτα στα κλουβιά του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

Τι κρύβεται πίσω από την «εκπαιδευτική» αξία των ζωολογικών κήπων;

Ζωολογικοί κήποι για ανθρώπους; Φυσικά και υπήρξαν!

Τα άγρια ζώα κινδυνεύουν στους ζωολογικούς κήπους

Ένα δελφινάκι - αντικείμενο διασκέδασης και πλουτισμού γεννήθηκε στο Αττικό Πάρκο

Κρίτων Αρσένης: Επιζήμια για τα δελφίνια τα δελφινάρια

Αναρμόδιο το δικαστήριο για την εκμετάλλευση των δελφινιών και τις πολεοδομικές παραβάσεις στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Τουρκία: Έμαθαν στα δελφίνια να επιβιώνουν στο φυσικό περιβάλλον και τα απελευθέρωσαν!

Ένα μήνυμα για όλο τον κόσμο από Τομ και τον Μίσα, τα δελφίνια που απελευθερώθηκαν στην Τουρκία

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.