Στηρίξτε μας

Συγκεντρώνουν υπογραφές διαμαρτυρίας κατά του Δήμου Κοζάνης που δολοφόνησε 4 υγιή Ροτβάιλερ για να εκδικηθεί εκείνους που ζητούσαν την υιοθεσία τους…

21 Ιουλίου 2016 15:22 | Καταγγελίες
Συγκεντρώνουν υπογραφές διαμαρτυρίας κατά του Δήμου Κοζάνης που δολοφόνησε 4 υγιή Ροτβάιλερ για να εκδικηθεί εκείνους που ζητούσαν την υιοθεσία τους…

Κύμα αντίδρασης έχει προκαλέσει η δολοφονία –  γιατί αυτό είναι η ευθανασία υγιών και ακίνδυνων ζώων – των 4 Ροτβάιλερ με απόφαση του Δήμου Κοζάνης και του δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη, η οποία και πραγματοποιήθηκε κρυφά την περασμένη εβδομάδα και αναλυτικά όλα τα στοιχεία για το έγκλημα και πως εξαπάτησε ο κ. Ιωαννίδης τους ενδιαφερόμενους μπορείτε να διαβάσετε εδώ: «Ο δήμαρχος Κοζάνης δολοφόνησε 4 Ροτβάιλερ ουσιαστικά για να τιμωρήσει εκείνους που του ζητούσαν επιμόνως & επισήμως την υιοθεσία τους».Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) που έχει στραφεί νομικά μαζί με άλλους δύο φιλοζωικούς φορείς, το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «ΑΓΓΙΖΩΟ» και την Ένωση Προστασίας - Υπεράσπισης Ζώων Δυτικής Μακεδονίας  (Ε.Π.Υ.ΖΩ.) εναντίον του Δήμου Κοζάνης για το έγκλημα έχει ενημερώσει μεταξύ άλλων αρμοδιών και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ συγκεντρώνει υπογραφές διαμαρτυρίας και μεταξύ εκείνων οι οποίοι υπογράφουν το ψήφισμα είναι ο διάσημος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

Για να βάλετε και εσείς την υπογραφή σας και να ενώσετε τη φωνή σας μαζί με όσους εναντιώνονται την ασυδοσία του «οικολόγου» και «αριστερού» δημάρχου Κοζάνης, που δεν επέτρεψε την υιοθεσία των σκυλιών για λόγους δικής του ανασφάλειας, ενώ σύμφωνα με τον εκπαιδευτή που τα εξέτασε δεν ήταν απρόκλητα επιθετικά ή επικίνδυνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ. Το ψήφισμα απευθύνεται στον Πρόεδρο της Βουλής, στην Εισαγγελία του Αρ. Πάγου και Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης.

Γιατί είναι σημαντικό να υπογράψεις;

«Δολοφόνησαν τα υγιή και αθώα rottweilers στον Δήμο Κοζάνης. Καταδικάζουμε την στυγνή δολοφονία των 4 rottweilers από τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ιωαννίδη και την Αντιδήμαρχο κα Τασοπούλου καθώς και τον/την κτηνίατρο που προέβη στην άθλια αυτή πράξη και κάθε άλλο υπαίτιο. Η απόφασή τους ήταν απολύτως παράνομη, μη ηθική, αυθαίρετη και παράλογη.

Οι φιλοζωικοί φορείς είχαν ζητήσει σύμφωνα με τον νόμο να τα παραλάβουν με επανειλημμένες γραπτές και πρωτοκολλημένες αιτήσεις τους. Αλλά αυτοί προτίμησαν να τους αφαιρέσουν την ζωή αρκεί να μην τα δώσουν στον φιλοζωικό σύλλογο Αγγίζωο και στο ΕΠΥΖΩ. Τα 4 αυτά σκυλιά δεν είχαν ουδεμία συμμετοχή στο τραγικό συμβάν, ήταν α θ ώ α και μη επιθετικά σύμφωνα με την γνωμάτευση του εκπαιδευτή του Δήμου αλλά και άλλων, που τα γνώριζαν καιρό.

Ζητάμε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης να πράξουν ακέραια το καθήκον τους και να καταδικάσουν τις πράξεις τους. Ζητάμε από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση να καταδικάσει τις αποκρουστικές αυτές ενέργειες του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, Φιλοζωικό Σωματείο Αγγίζωο, ΕΠΥΖΩ Ένωση Προστασίας - Υπεράσπισης Ζώων Δυτικής Μακεδονίας».

Π.Φ.Π.Ο.: Ενημέρωσαν του υπουργούς για την διαχείριση αδέσποτων και τη δολοφονία 4 σκύλων από το δήμαρχο Κοζάνης

Επιστολή έστειλε η Π.Φ.Π.Ο. στον αναπληρωτή υπουργό του ΥΠ.Α.Α.Τ. Μάρκο Μπόλαρη στις 20 Ιουλίου με θέμα την διαχείριση των δέσποτων και φυσικά την δολοφονία 4 σκύλων από το δήμαρχο Κοζάνης. Η επιστολή κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο Υπουργείο Πολιτισμού και στην κ. Ντουντουνάκη, Διεύθυνση Προστασίας Ζώων

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Επικοινωνούμε μαζί σας ζητώντας την δική σας παρέμβασή αλλά και των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου σας για τα τεκταινόμενα στον Δήμο Κοζάνης σε σχέση τόσο γενικότερα με τα θέματα διαχείρισης εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης των ζητημάτων των αδέσποτων ζώων όσο και για την δολοφονία τεσσάρων σκύλων ράτσας rottweiler.

Προφανώς είστε ενήμερος για το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο ενός μικρού παιδιού στην Κοζάνη μετά από επίθεση ή από παιχνίδι δύο ιδιόκτητων σκυλιών ράτσας rottweiler. Τα δυο ζώα που με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο εμπλέκονται στον θάνατο του παιδιού βρίσκονται εν ζωή στο κυνοκομείο του Δήμου Κοζάνης.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων αυτών είχε στη κατοχή του άλλα 6 ίδιας ράτσας ζώα, τα οποία δεν είχαν καμία συμμετοχή στο συμβάν, ήταν δε απόλυτα υγιή και διόλου επιθετικά, όπως η γνωμάτευση του εκπαιδευτή ζώων του δήμου καταδεικνύει.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος όμως, κατά παράβαση κάθε νομιμότητας και ηθικής, προέβη στην ευθανάτωση -ήτοι δολοφονία γιατί περί ξεκάθαρης δολοφονίας πρόκειται- των υπολοίπων 4 σκύλων, προκειμένου να μην τα δώσει στο φιλοζωικό σωματείο της Κοζάνης (που με τη συνδρομή της ΠΦΠΟ θα τα παρέδιδε σε εξειδικευμένο για τη ράτσα εκπαιδευτή), για καθαρά λογούς εγωισμού, υπεροψίας και αντιδικίας με το φιλοζωικό σωματείο, με το οποίο βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για θέματα αδέσποτων & διαχείρισης των και το οποίο τόλμησε, μετά από πολλές προσπάθειες συνεργασίας με τον δήμο για τα θέματα των αδέσποτων, να καταγγείλει τις αυθαιρεσίες του, αλλά και την εγκληματική του ευθύνη στην θανάτωση πάνω από 150 αδέσποτων εντός και εκτός κυνοκομείου.

Να σημειώσουμε ότι δύο από τα ζώα αυτά -είχε 8 στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης- τα έδωσε για υιοθεσία σε κάποιον ιδιώτη ενώ στην περίπτωση των 4 άλλων προτίμησε να τους αφαιρέσει την ζωή παρά να τα δώσει στο σωματείο, ως ο νόμος ορίζει. Ζητάμε δε την παρέμβαση του Υπουργείου σας τόσο στα ζητήματα πλήρους αυθαιρεσίας και αδιαφάνειας του Δήμου στην διαχείριση των αδέσποτων όσο και για τον άδικο και πέραν κάθε λογικής και νομιμότητας θάνατο των τεσσάρων αυτών ζώων» καταλήγει η επιστολής της Π.Φ.Π.Ο.

Ενημέρωσαν και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Επιστολή έστειλε η Π.Φ.Π.Ο. στις 20 Ιουλίου 2016 στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, και αυτή κοινοποιήθηκε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης ενώ είχε σαν θέμα και πάλι τις δολοφονίες των συγκεκριμένων ζώων στην Κοζάνη.  Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: «Αξιότιμη κα Εισαγγελέα,

Αφού πρωτίστως σας συγχαρούμε για την ανάληψη του ανώτατου αξιώματος στην Εισαγγελία του Α.Π. επιτρέψτε μας παρακαλούμε να σας απασχολήσουμε με ένα θέμα, που προβληματίζει την φιλοζωική κοινότητα της χώρας. Επικοινωνούμε μαζί σας ζητώντας την δική σας παρέμβασή για τα τεκταινόμενα στον Δήμο Κοζάνης σε σχέση τόσο γενικότερα με τα θέματα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων όσο και για την δολοφονία τεσσάρων σκύλων ράτσας rottweiler. Προφανώς θα είστε ενήμερη για το τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός μικρού παιδιού στην Κοζάνη που προκλήθηκε από δεσποζόμενα ζώα.

Τα οκτώ σκυλιά που είχε στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης τους μετά από εντολή απομάκρυνσης που εξέδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης, μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Κυνοκομείο. Τα δυο ζώα που εμπλέκονται στον θάνατο του παιδιού βρίσκονται εν ζωή στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κοζάνης.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων αυτών είχε στη κατοχή του ακόμα έξι σκυλιά -συνολικά 8- τα οποία ωστόσο δεν είχαν καμία συμμετοχή στο συμβάν, ήταν δε απολύτως υγιή και διόλου επικίνδυνα, όπως η έκθεση του εκπαιδευτή ζώων του Δήμου, καταδεικνύει. Ο Δήμαρχος κ. Ιωαννίδης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Τασοπούλου ωστόσο, κατά παράβαση κάθε νομιμότητας και ηθικής, προέβησαν σε ευθανασία τεσσάρων εξ αυτών.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να κάνουμε μία παραπομπή στον Νόμο ο οποίος σαφέστατα ορίζει στο τελευταίο εδάφιο της Παρ. 4 του Άρθρου 9 του Ν.4039/2012, ότι ευθανασία σε ζώα που έχουν κριθεί επικίνδυνα από τις αρμόδιες επιτροπές, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε περίπτωση που τα τοπικά φιλοζωικά σωματεία αρνηθούν να αναλάβουν την ευθύνη τους (ήτοι, εποπτεία, φροντίδα, διαδικασία υιοθεσίας τους). Να αναφέρουμε επίσης εδώ, ότι πιθανότατα ελέγχεται ακόμη και η νομιμότητα της απόφασης της 3μελούς επιτροπής για την τύχη των ανωτέρω ζώων.

Προκειμένου ο Δήμαρχος να μην τα παραδώσει στο φιλοζωικό σωματείο της Κοζάνης, για λόγους αντιδικίας του με τα φιλοζωικά σωματεία, όπως θα αναφέρουμε παρακάτω, προχώρησε στην ευθανασία τεσσάρων υγειών ζώων που εκ του Νόμου δεν είχε δικαίωμα να σκοτώσει, αφού το σωματείο όχι απλά είχε ζητήσει, όπως εδικαιούτο -σύμφωνα με το ανωτέρω άρθρο του Νόμου στις σχετικές συνεδριάσεις της 5μελούς επιτροπής- να παραλάβει τα εν λόγω ζώα, αλλά είχε καταθέσει και γραπτώς ολοκληρωμένη πρόταση διαχείρισής τους από ειδικό εκπαιδευτή και σε αδειοδοτημένο χώρο εκπαίδευσης. Η πρόταση αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου 19588/13-05-2016.

Είναι απολύτως σαφές από τα παραπάνω, ότι το σωματείο ενήργησε απολύτως νόμιμα, έκανε γνωστή την πρόθεσή του, τόσο προφορικά στα πλαίσια της επιτροπής όσο και γραπτά, παρόλα αυτά ο Δήμος αρνήθηκε να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες και εν τέλει δολοφόνησε τέσσερα υγιή ζώα.

Ο λόγος της αντιδικίας και της εκδικητικής συμπεριφοράς του Δημάρχου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου προς τα φιλοζωικά σωματεία εδράζεται στο γεγονός, ότι τα φιλοζωικά σωματεία αντέδρασαν ασκώντας κριτική, όταν ο Δήμος στα πλαίσια της διαχείρισης αδέσποτων ζώων, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 9 του Ν.4039/2012 καθώς και στην τροποποίησή του με το άρθρο 46 του Ν.4235/2014, δεν ενήργησε σύμφωνα με τον Νόμο, με αποτέλεσμα 150 περίπου ζώα εντός και εκτός του δημοτικού κυνοκομείου να πεθάνουν ως αποτέλεσμα κακής διαχείρισης. Σχετικές καταγγελίες έχουν υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης.

Η εκδικητική αυτή τακτική του Δήμου απέναντι στο φιλοζωικό σωματείο Κοζάνης τεκμηριώνεται απολύτως από το γεγονός, ότι διοικητικά πρόστιμα, που βεβαιώθηκαν κατά του εθελοντή προέδρου του σωματείου ύψους 56.000 ευρώ μετά από σύσκεψη των εμπλεκομένων μερών στο Δήμο Κοζάνης ακυρώθηκαν χθες από την Περιφέρεια Κοζάνης με το αιτιολογικό, ότι δεν υφίσταντο οι λόγοι της βεβαίωσής τους. Εν κατακλείδι, από τα έξι ζώα που απέμεναν και είχε αιτηθεί το σωματείο την διαχείρισή τους, δύο ο Δήμος τα έδωσε για υιοθεσία σε κάποιον ιδιώτη, ενώ για τα υπόλοιπα τέσσερα προτίμησε να τους αφαιρέσει την ζωή παρά να τα δώσει στο σωματείο, ως ο Νόμος ορίζει.

Αξιότιμη κα Εισαγγελέα,

Ζητάμε την παρέμβασή σας, τόσο για τα ζητήματα της αυθαίρετης και αδιαφανούς διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Κοζάνης που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 150 ζώων, όσο και για την άδικη και πέραν κάθε λογικής, ηθικής και νομιμότητας δολοφονία των τεσσάρων αυτών ζώων» καταλήγει η επιστολή.

Διαβάστε επίσης:

Μη επιθετικά & μη επικίνδυνα χαρακτηρίζει τα Ροτβάιλερ που θανατώθηκαν ο εκπαιδευτής ο οποίος τα εξέτασε κατ' εντολή του Δήμου Κοζάνης!

Διαμαρτυρήθηκαν στο Δημαρχείο Κοζάνης για το παράνομο πρόστιμο που τους επιβλήθηκε και τελικά διέγραψε το Τμήμα Κτηνιατρικής Κοζάνης

Ο δήμαρχος Κοζάνης δολοφόνησε 4 Ροτβάιλερ ουσιαστικά για να τιμωρήσει εκείνους που του ζητούσαν επιμόνως & επισήμως την υιοθεσία τους

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «ΑΓΓΙΖΩΟ» συνεχίζει την κατά μέτωπο επίθεση προς τον δήμαρχο Κοζάνης μετά την δολοφονία των 4 υγιών Ροτβάιλερ

Προκλητικός για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Κοζάνης παρουσιάζει ψευδώς μια εξιδανικευμένη κατάσταση για το Δημοτικό Κυνοκομείο & την διαχείριση των αδέσποτων

Αργύρης Γέρου, εκπαιδευτής σκύλων: «Εξιλαστήριο θύμα θα είναι τα Ροτβάιλερ αν θανατωθούν»

Διάσημες υπογραφές διαμαρτυρίας για τα εκδικητικά πρόστιμα σε φιλοζωικά σωματεία που υποκαθιστούν το έργο του αδιάφορου Δήμου Κοζάνης

Κοζάνη: Υπέρογκα πρόστιμα σε εκείνους που φροντίζουν αδέσποτα ενώ τα σκυλιά εξαθλιώνονται στο Δημοτικό Κυνοκομείο και κανείς έλεγχος δεν γίνεται εκεί από τις αρχές

«Αδέσποτες καταγγελίες» χαρακτηρίζει η Περιφέρεια τον θάνατο 130 σκυλιών στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κοζάνης

Η Εισαγγελία Κοζάνης αποφάσισε να μην δοθούν για υιοθεσία τα 2 Ροτβάιλερ που ευθύνονται για τον θάνατο παιδιού

Τα 8 Ροτβάιλερ -2 εκ των οποίων ευθύνονται για τον θανάσιμο τραυματισμό παιδιού- δίνει για υιοθεσία ο Δήμος Κοζάνης

Κοζάνη: Σήμερα η απόφαση για την υιοθεσία των 8 Ροτβάιλερ

Π.Φ.Π.Ο.: Να δοθούν για εκπαίδευση & υιοθεσία τα 8 Ροτβάιλερ, ευθύνες θα καταλογίσει η Δικαιοσύνη

Επικίνδυνα χαρακτηρίστηκαν από την τριμελή επιτροπή του Δήμου Κοζάνης τα Ροτβάιλερ που ευθύνονται για τον θάνατο του πεντάχρονου

Οι «επικίνδυνες» φυλές σκύλων και η αλήθεια

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των σκύλων που δάγκωσαν και σκότωσαν 5χρονο αγοράκι στον Άργιλο Κοζάνης

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης των Ροτβάιλερ που σκότωσαν αγοράκι στον Άργιλο Κοζάνης

Συνεχίζουν να πεθαίνουν τα σκυλιά εντός του Δημοτικού Κυνοκομείου Κοζάνης αφού παραμένουν χωρίς περίθαλψη

Τις υποχρεώσεις ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς θυμίζει ο Δήμος Κοζάνης στους δημότες του

Κοζάνη: Λιγοστοί όπως πάντα εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν για τα δικαιώματα των ζώων

Δήμος Κοζάνης: Τυχαία και όχι εκδικητική η απόλυση του υπαλλήλου του Δημ. Κυνοκομείου που αποκάλυψε όσα γίνονταν εις βάρος των σκυλιών

«Στόλισαν» καταλλήλως το Δημαρχείο Κοζάνης για να διαμαρτυρηθούν για την κακοποίηση των αδέσποτων

Τι είπαν οι καταγγέλλοντες για όσα κάνει ο Δήμος Κοζάνης εις βάρος των αδέσποτων εντός και εκτός Κυνοκομείου

Ο Δήμος Κοζάνης απέλυσε τον υπάλληλο του Δημ. Κυνοκομείου που αποκάλυψε τις συνθήκες διαβίωσης και τις παράνομες επανεντάξεις σκυλιών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Κοζάνης διοργανώνει στις 17/1 το σωματείο «ΑΓΓΙΖΩΟ»

Δήμαρχος Κοζάνης: Μόνο 80 σκυλιά πέθαναν εντός του Δημοτικού Κυνοκομείου ψευδή & συκοφαντικά τα στοιχεία της Π.Φ.Π.Ο. (βίντεο)

Π.Φ.Π.Ο.: 130 νεκρά ζώα στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κοζάνης με ευθύνη δημάρχου, αντιδημάρχου και κτηνιάτρων!

Ο Δήμος Κοζάνης δεν αποκαλύπτει που αφήνει τ’ αδέσποτα τα οποία επανεντάσσει

Ο Δήμος Κοζάνης εγκαταλείπει τα σκυλιά σε ερημικές τοποθεσίες καταδικάζοντας τα σε θάνατο

Ποτίστρες και ταΐστρες για τ’ αδέσποτα τοποθέτησε ο Δήμος Κοζάνης

Χωρίς τροφή αφήνουν τα ζώα στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Κοζάνης

Έσωσαν την σκυλίτσα που αργοπέθαινε μέσα στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Κοζάνης

Καταδικασμένα σε ασιτία 300 σκυλιά στην Κοζάνη μέσα σε δύο «καταφύγια»

Ακόμα συζητάει ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού τα θέματα για την διαχείριση των αδέσποτων

Κοζάνη: Δηλητηρίασαν 30 αδέσποτα, έσερναν τα πτώματα στην άσφαλτο για να τα εξαφανίσουν!

Εορδαία: Δηλητηρίασαν τα σκυλιά που επανεντάχθηκαν

Διαμαρτύρονται για τη συστηματική εξόντωση των αδέσποτων στον Δήμο Εορδαίας

Μεγάλη διαμαρτυρία ενάντια στις φόλες από τους φιλόζωους στην Πτολεμαΐδα

Περισσότερα από 40 ζώα νεκρά από φόλες σε 4 μέρες στην Πτολεμαΐδα

Μεταμόρφωση Κοζάνης: Κοπάνησε το κεφάλι του κουταβιού με τσεκούρι!

Αναρρώνει το κουτάβι που χτυπήθηκε με τσεκούρι στη Μεταμόρφωση Κοζάνης

Μεταμόρφωση Κοζάνης: Κοπάνησε το κεφάλι του κουταβιού με τσεκούρι!

Κοζάνη: 80χρονος πυροβόλησε στο στόμα και σκότωσε μια σκυλίτσα

Τον πυροβόλησαν εξ επαφής στα Αλωνάκια Κοζάνης

Κοζάνη: Λύκος νεκρός από πυροβόλο όπλο

Πυροβόλησε σκύλο στο Σισάνι Κοζάνης

Χωρίς τροφή αφήνουν τα ζώα στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Κοζάνης

Έσωσαν την σκυλίτσα που αργοπέθαινε μέσα στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Κοζάνης

Τον πυροβόλησαν εξ επαφής στην Κοζάνη υιοθετήθηκε στην Ολλανδία

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.