Στηρίξτε μας

Π.Φ.Π.Ο. και Γ. Πατούλης κατά του δημάρχου Σπάρτης που ζήτησε τη θανάτωση των αδέσποτων (βίντεο)

5 Δεκεμβρίου 2017 15:00 | Επικαιρότητα
Π.Φ.Π.Ο. και Γ. Πατούλης κατά του δημάρχου Σπάρτης που ζήτησε τη θανάτωση των αδέσποτων (βίντεο)

Ανακοίνωση κατά του δημάρχου Σπάρτης και των απαράδεκτων δηλώσεων του εξέδωσε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) ενώ μέσω twitter τοποθετήθηκε σήμερα επί του θέματος και πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γιώργος Πατούλης με αφορμή το ρεπορτάζ του www.zoosos.gr καθώς κάναμε γνωστό στο πανελλήνιο με αυτό το ρεπορτάζ: Εξαγωγή ή θανάτωση αδέσποτων που δεν υιοθετούνται ζητάει και ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης (βίντεο) πως ο Βαγγέλης Βαλιώτης επιδιώκει τη θανάτωση ή την εξαγωγή των αδέσποτων που δεν υιοθετούνται.

Η Π.Φ.Π.Ο. στην καταγγελία της εξηγεί: «Χιλιάδες ευθανασίες και εξαγωγές ’’στο διάστημα’’ προτείνει ο Mr Θανατος  Δήμαρχος Σπάρτης και ζητά αλλαγή του νόμου περί ζώων. Συνειρμοί με την επιτροπή του Υπουργού κ. Τσιρώνη.

Ένα χρόνο μετά τις δηλώσεις  του κτηνιάτρου  και Δημάρχου Σερρών Π. Αγγελίδη περί ευθανασίας όσων αδέσποτων ζώων δεν υιοθετούνται, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων παντού,  έρχεται τώρα και ο Δήμαρχος Σπάρτης Β. Βαλιώτης και προτείνει μια από τα ίδια.

Φαίνεται, πως η ευφυΐα !!! είναι μεταδοτική, όπως και η ανικανότητα.

Στην ομιλία του προς το Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Σπάρτης χαρακτήρισε μάλιστα επιτακτική την ανάγκη να αλλάξει ο νόμος που προστατεύει τα αδέσποτα, ώστε να μπορεί να κάνει ευθανασίες σε όσα δεν υιοθετούνται, δηλαδή στην συντριπτική πλειοψηφία των αδέσποτων.

Σιγά τώρα μη νοιαστεί για τις ζωές των αδέσποτων.

Ζώα είναι δεν βαριέσαι!

Ανίκανοι να διαχειριστούν προς την σωστή, αποτελεσματική και ηθική κατεύθυνση το ζήτημα αναδεικνύοντας την αιτία δημιουργίας των αδέσποτων, μεταβάλλονται σε "Mr Θάνατο" και περήφανοι για τις ευρηματικές τους θέσεις τις ανακοινώνουν, χωρίς να ντρέπονται, δημόσια.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης βεβαίως οφείλουμε να παραδεχτούμε, ότι είναι πιο ευρηματικός από τον συνάδελφό του των Σερρών αφού πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα  και προτείνει τις εξαγωγές των ζώων!.

Τι εννοεί μόνο αυτός γνωρίζει.

Αλλά τον ρωτάμε για να μας απαντήσει.

Μήπως εννοεί να τα στείλουμε στη σελήνη;

Γιατί ποιο άλλο κράτος στην υφήλιο θα δεχτεί να πάρει τα εκατομμύρια αδέσποτα της Ελλάδας?

Οφείλουμε να πούμε, ότι η ευφυΐα της πρότασης απλώς μας ξεπερνά

Ευθανασίες και εξαγωγές λοιπόν, η αξεπέραστη συνταγή για να μην έχουμε αδέσποτα.

Απλά θα τον ρωτήσουμε.

Είναι σίγουρος , ότι μετά  δεν θα έχουμε και πάλι  αδέσποτα, αν εφαρμοστεί η εξαιρετική και υψηλού πολιτιστικού ιδεώδους πρότασή του;

Ή θα μεταβληθεί η χώρα σε επιχείρηση export αδέσποτων ζώων, ενώ   τα αδέσποτα θα είναι πάντα ανάμεσα μας, αν δεν αλλάξουν μυαλά  και δεν κάνουν το αυτονόητο , που δεν απαιτεί την ευφυΐα βέβαια του Δημάρχου Σπάρτης  και του Δημάρχου Σερρών γιατί είναι πολύ απλή και είναι η παρακάτω, όπως εκθέσαμε  και συναποφασίσαμε ως  Ομοσπονδία και  ως ΚΕΔΕ στην κοινή  Ημερίδα τον Μάιο του 2017.

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ “Για μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα” / RESOLUTIONS of The Conference “For a Greece Without Strays”

&

Ρεκόρ συμμετοχής στην Ημερίδα “Για μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα” / The Conference “For a Greece Without Strays” achieves record number of participants

Παραθέτουμε επίσης την προ των νοσηρών αυτών δηλώσεων του Δημάρχου Σπάρτης επιστολή μας για την αθλιότητα του Νταχάου δημοτικού κυνοκομείου Σπάρτης για να δέσει καλύτερα η συνταγή.

Κυνοκομείο Σπάρτης, το σκληρό και αποκρουστικό πρόσωπο μιας ευρωπαϊκής, στα λόγια, χώρας, για τα ζώα. Εκατοντάδες ζώα στο έλεος μιας ανάλγητης δημοτικής αρχής.

Συνειρμικά όμως μας έρχεται η σκέψη, ότι στα χνάρια αυτά κινείται και η θεωρία του εκλεκτού του  Αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΑΑΤ κ. Τσιρώνη, κτηνίατρου της Ελληνικής “Φιλοζωικής” Εταιρίας  κ. Κανούρη, που συμμετέχει στην κτηνιατρικο-επιτροπή, που έφτιαξε ο κ. Τσιρώνης για την μη προστασία και για την εκμετάλλευση των ζώων, αφού δεν συμμετέχει στην επιτροπή  ούτε η ΚΕΔΕ ούτε οι φιλοζωικοί φορείς αλλά μόνο κτηνίατροι !!! Άξιος ο μισθός τους!. Θα τους αφήσουμε;» καταλήγει η ανακοίνωση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

Μέσω twitter τοποθετήθηκε επί του θέματος ο Γιώργος Πατούλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης, απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο του www.zoosos.gr Ελένη Ηλιοπούλου που έγραψε και το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μέσω twitter έγραψε τα εξής για όσα είπε ο δήμαρχος Σπάρτης: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή από τους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας! Η νομοθετική εξουσία θα πρέπει να βρεί τη λύση για την ομαλή συμβίωση μας! Πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι!».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Πατούλης είχε καταδικάσει και τις δηλώσεις του δημάρχου Σερρών που ζητούσε ακριβώς το ίδιο, δηλαδή την θανάτωση των αδέσποτων σκυλιών που δεν υιοθετούνται.

Διαβάστε επίσης:

Εξαγωγή ή θανάτωση αδέσποτων που δεν υιοθετούνται ζητάει και ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης (βίντεο)

Ο Δήμος Σπάρτης ζητάει να υιοθετήσουμε αδέσποτα που ο δήμαρχος θέλει να θανατωθούν (βίντεο)

Σε κάδους σκουπιδιών & ψυγεία «στεγάζει» αδέσποτα σκυλιά στο παράνομο «καταφύγιο» του ο Δήμος Σπάρτης (βίντεο)

Παρέμβαση Τσίπρα ζητάει η Π.Φ.Π.Ο. για να σταματήσει η κακοποίηση σκυλιών στο παράνομο «καταφύγιο» αδέσποτων του Δήμου Σπάρτης

Και η Κ.Ε.Δ.Ε. κατά Γ. Τσιρώνη για την αλλαγή προς το χειρότερο της νομοθεσίας που προστατεύει τα αδέσποτα ζώα

«Ευθανασίες» χωρίς έλεγχο & μειώσεις ποινών για κακοποίηση ζώων ζητάει εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου (βίντεο)

Ο «πολιτισμένος» δήμαρχος Σερρών ζητάει θανάτωση αδέσποτων σκυλιών & μετά δίνει «διευκρινίσεις» για να περιορίσει αντιδράσεις (βίντεο)

Ελ. Ηλιοπούλου στην ΕΡΤ1: Φασιστικές οι δηλώσεις του δημάρχου Σερρών που ζητάει θανάτωση υγειών αδέσποτων ζώων (βίντεο)

Ο Γ. Τσιρώνης θα αλλάξει προς το χειρότερο για τα ζώα τη νομοθεσία που τα προστατεύει;

Αντίθετος με τις ευθανασίες αδέσποτων ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης που ουσιαστικά εκθέτει τον δήμαρχο Σερρών

Θανάτωση αδέσποτων που δεν υιοθετούνται ζητάει εμμέσως & ο βουλευτής της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκης;

Ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης δεν σκέφτεται, ούτε σχεδιάζει την ευθανασία αδέσποτων

Την ευθανασία των αδέσποτων – και αλλαγή νομοθεσίας για να την επιτρέπει – ζητάει ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης

Π.Φ.Π.Ο.: Κε αντιδήμαρχε Ηρακλείου Κρήτης κάτω τα ξερά σας από τ’ αδέσποτα!

Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες: Απολίτιστη η άποψη περί ευθανασίας αδέσποτων από τον αντιδήμαρχο

Φιλοζωική Ομάδα Σείριος Ηρακλείου: Ή να παραιτηθεί ή να ανακαλέσει ο αντιδήμαρχος για τα περί ευθανασίας αδέσποτων

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. Alex76

    ΜΗΝ γραφετε οτι να' ναι! Απο τα 3 εκ. αδεσποτα που λετε οτι υπαρχουν, ζητημα αν 1-2% θα βρουν ποτε υιοθεσια στην Ελλαδα... Αρα με την εξαγωγη (δλδ. υιοθεσια στο εξωτερικο), υπαρχει μια πιθανοτητα καποια απο αυτα να βρουν οικογενειες. Φιλη ειχε βρει σκυλο πριν 5 σχεδον χρονια σε ασχημη κατασταση, τον εσωσε, τον μεγαλωσε, ολο αυτο τον καιρο ομως ΔΕΝ τον υιοθετησε κανεις... (μιλαμε για απειρες κοινοποιησεις σε ιντερνετ κτλ.). Φετος το καλοκαιρι, μια Ελληνοολλανδεζα τον ειδε και αποφασισε να τον υιοθετησει, αλλιως ακομα στα αζητητα θα ηταν.

  2. Stacey Manolakos

    Greece needs to do something with this Valiotis person mayor of Sparti. STOP him from trying to kill dogs. At this time I would like to make this news world wide about Greece Sparti and Mr. Valiotis. In 2015 while caring for my abused parents in Sparti I took in a stray dog by the name of Liza she belonged to the mayor of Sparti legally he was responsible for her vet bills as she belonged to him.He paid nothing for this dog I ended up with thousands of dollars out of pocket expenses. I legally adopted her 2017 from mayor of Sparti and where I took her back home to Canada with me. There is alot more to this story.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.