Στις 13-12-2010 θα δικαστεί ο εγκληματίας - βοσκός που έβγαλε τα μάτια του σκύλου του στην Ελούντα
Στις 13 Δεκεμβρίου 2010 θα δικαστεί τελικά ο εγκληματίας – βοσκός, Κωνσταντίνος Τζανάκης, που έβγαλε τα μάτια του σκύλου στην Ελούντα στις 5 Νοεμβρίου και τον οποίο η εισαγγελέας Λασιθίου, Μαρία Πολιτάκη, είχε αφήσει ελεύθερο χωρίς προηγουμένως να ορίσει την ημερομηνία που θα εκδικαστεί η μήνυση και η αγωγή η οποία έγινε εναντίον του γι’ αυτό το φριχτό έγκλημα.
ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ !!!
τι να πω ρε παιδια ποιος το βρηκε αυτο το σκυλι κ πως ξερετε για το περιστετικο?αυτος που τα ειδε κ κατηγγειλε αυτα δεν ξερει ποιος ο εκανε?σε ποια περιοχη εγιναν αυτα?
Δεν θες να πιστέψεις αυτό που συνέβη προφανώς! Ναι έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης και αυτό. Ο δράστης γνωστός - άγνωστος μεταξύ των γνωστών κατοίκων της περιοχής!
Den ta tu zitisune logariazmi tu m.....a??Prepi na plirosi na kani i astinomia tin dulia tis epitelus!!
ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ;
Η Ηρώ είναι η σκυλίτσα που κάποιος έσερνε στην άσφαλτο