Στηρίξτε μας

Η Μενεγάκη αρμέγει κατσίκες και ο Σεφερλής παίζει το πέος του σκύλου! (Βίντεο)

16 Οκτωβρίου 2014 14:40 | Επικαιρότητα
Η Μενεγάκη αρμέγει κατσίκες και ο Σεφερλής παίζει το πέος του σκύλου! (Βίντεο)

Όλα για τα νούμερα της ελληνικής τηλεόρασης...

Στο άρμεγμα δύο κατσικιών διαγωνίστηκαν στις 8 Οκτωβρίου οι συμπαρουσιαστές της Ελένης Μενεγάκη ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη ώστε να κερδίσουν οι τηλεθεατές της εκπομπής «Ελένη» που προβάλλεται καθημερινά στην τηλεόραση του ALPHA έναν βραστήρα. Οι κατσίκες ήταν παστουρωμένες δηλαδή με δεμένα τα πόδια - μια συνηθισμένη μέθοδος βασανισμού τους για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ - και τις έφερε στον προαύλιο χώρο όπου γίνεται το γύρισμα της εκπομπής η ιδιοκτήτρια τους.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής που προβλήθηκε στις 8-10-2014.

Εκεί αφού όλοι γέλασαν με την καρδιά τους ενθυμούμενοι την καταγωγή τους και τα παιδικά τους χρόνια ξεκίνησαν το άρμεγμα. Και αυτό το έκαναν άνθρωποι, που δεν έχουν ιδέα από τη διαδικασία, και αφού φυσικά δύο άτομα κρατούσαν τις κατσίκες για να μη φύγουν…

MenegakiArmegmaKatsikas 3Το ζώο στο προαύλιο του στούντιο.

Τα ζώα φυσικά και ταλαιπωρήθηκαν από τις τηλεπερσόνες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό για να ανέβουν τα νούμερα και για να κερδίσουν έναν βραστήρα άλλα «νούμερα»…

Η νομοθεσία ξεκάθαρα απαγορεύει τη χρησιμοποίηση ζώου σε υπαίθρια δημόσια έκθεση με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους. Και όφελος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και τα νούμερα της τηλεοπτικής εκπομπής που ανεβαίνουν – επιδιώκοντας μεγαλύτερο μερίδιο από τη διαφήμιση και περισσότερα έσοδα – αλλά όφελος είναι και τα δώρα που μοιράζονται από τον διαγωνισμό.

Ο Σεφερλής και η εκσπερμάτωση του σκύλου…

Όμως η εκμετάλλευση των ζώων από τις τηλεοπτικές εκπομπές δεν σταματάει εδώ και γίνεται καθημερινά. Στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «Mega με MIA» η τηλεπερσόνα Χρήστος Νέζος πασπάτευε χθες για κάμποση ώρα με τη συνδρομή του κτηνιάτρου Λάζαρου Καρανάσιου έναν σκύλο για να εκσπερματίσει, ώστε να χρησιμοποιηθεί το σπέρμα του για την εξωσωματική γονιμοποίηση μιας σκυλίτσας!

Ο Χρήστος Νέζος είπε στο τηλεοπτικό κοινό ότι δεν νιώθει πολύ ωραία με αυτό που κάνει, ότι έχει πολύ άγχος, όμως φόρεσε την λευκή ποδιά του γιατρού για να προχωρήσει σε αυτό το πολύ δύσκολο έργο.

NezosHristosMEGAseferlisΟ Χρήστος Νέζος παίζει στην κυριολεξία το πέος του σκύλου...

Ο δε Μάρκος Σεφερλής μας πληροφόρησε ότι όσοι έχουν σκυλάκια βλέποντας τη διαδικασία θα βοηθηθούν πολύ ενώ ρώτησε αν στον σκύλο δίνουν περιοδικά και προέτρεψε τους παρόντες να μιλούν στο αυτί του ζώου, ενώ όλοι στο στούντιο χαζογελούσαν με τις εξυπνάδες και τα υπονοούμενα.

Ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος είπε στο κοινό ότι θα δείξουν πως γίνεται η τεχνητή σπερματέγχυση, αν και τελικά έδειξε πως γίνεται η εκσπερμάτωση. Μας εξήγησε όμως πως έτσι αποφεύγονται τα προβλήματα, όταν οι ιδιοκτήτες των ζώων θέλουν να ζευγαρώσουν σκυλιά ράτσας και εκείνα αντιδρούν ή είναι επιθετικά ή απρόθυμα και δεν μπορούν να αναπαραχθούν φυσιολογικά.

Κάθισαν λοιπόν τηλεπερσόνα και τηλεκτηνίατρος και πασπάτεψαν το πέος του σκύλου ονόματι Μπάιρον κάνοντας παλινδρομικές κινήσεις – όπως χαρακτηριστικά εξήγησαν – απευθυνόμενοι στο τηλεοπτικό τους κοινό.

SeferlisMarkosMegaMeMia

Όλα αυτά συνέβησαν ενώπιον χιλιάδων τηλεθεατών αλλά ενώ παρίστατο και η θηλυκή σκυλίτσα στην οποία θα γίνει η τεχνητή γονιμοποίηση. Μας ενημέρωσαν μάλιστα ότι πρέπει το θηλυκό να είναι σε οίστρο για να μυρίζει τις ορμόνες της το αρσενικό σκυλί ώστε να καταφέρουν ευκολότερα πάρουν το σπέρμα του…

Ο Χρήστος Νέζος περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο τις δυσκολίες του εγχειρήματος ενώ όλοι στο στούντιο πετούσαν ατάκες και εξυπνάδες για τη διαδικασία και τα «προκαταρκτικά». Η τηλεπερσόνα μας πληροφόρησε και για την τοποθέτηση του ειδικού εργαλείου, που προσομοιάζει με τον κόλπο της σκυλίτσας, αφού εκεί θα τοποθετούσαν το πέος του σκύλου.

Ο Χρήστος Νέζος διευκρίνισε και τις εναλλακτικές δυνατότητες που υπάρχουν αν αυτό δεν πετύχει. Δηλαδή την τοποθέτηση του ηλεκτροδιεγέρτη, ο οποίος μπαίνει στον πρωκτό του ζώου για να πιέζει τον προστάτη όταν αυτό είναι σε κατάσταση μέθης. Η μέθοδος αυτή αντικαθιστά τη χειρομάλαξη, αν το σκυλί είναι επιθετικό, σημείωσε!

Όλα για τα νούμερα…

Σε μια χώρα που στους δρόμους της ζουν και υποφέρουν καθημερινά περίπου 3.000.000 σκυλιά και γατιά, σε μια χώρα που οι φιλόζωοι παλεύουν έχοντας ελάχιστη βοήθεια από το κράτος και τους δήμους για τη στείρωση χιλιάδων αδέσποτων, ώστε να μην αναπαράγονται για να μη σκοτώνονται σωρηδόν από τους ανθρώπους η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή θέλησε να μας «ενημερώσει» για την πρόοδο της επιστήμης αντιστρέφοντας την πραγματικότητα στην οποία ζούμε.

Είναι επί της ουσίας είναι σαν να δείχνεις συνταγές μαγειρικής με πανάκριβα συστατικά ενώ γύρω σου εκατομμύρια κόσμου παλεύουν για τα βασικά και χιλιάδες τρέφονται από τα συσσίτια.

Ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται ότι ακολουθεί τη γνωστή «γραμμή» του MEGA του ενώ η κοινωνία (άνθρωποι και ζώα) υποφέρουν. Γι’ αυτό άλλωστε με φοβερή άνεση εκμεταλλεύεται ηλικιωμένους ανθρώπους κάνοντας πλάκα και φάρσες με τις κατασχέσεις των σπιτιών τους.

Τι ορίζει η νομοθεσία

Το άρθρο 12 του νόμου 4039/2012 τονίζει: «Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση κάθε είδους ζώου σε κάθε είδους θεάματα και άλλες συναφείς δραστηριότητες. 1. Απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε τσίρκο ή σε θίασο με ποικίλο πρόγραμμα, εφόσον τα ζώα αυτά χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμα τους, πραγματοποιούν παραστάσεις ή παρελαύνουν ή εμφανίζονται ενώπιον κοινού.

2. Απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε επιχειρήσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, πίστας αυτοκινητιδίων, μουσικών συναυλιών, επιδείξεων, πανηγυριών ή άλλων καλλιτεχνικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εφ’ όσον τα ζώα χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμα τους».

Το άρθρο 46 του νόμου 4235/2014 [Τροποποίηση του ν. 4039/2012 (Α 15)] εξηγεί:

«8. Μετά την παρ. 2 του άρθρου 12 του ν. 4039/2012 προστίθεται παράγραφος 2α ως εξής:

2.α. Με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 7, απαγορεύεται η χρησιμοποίηση ζώου σε υπαίθρια δημόσια έκθεση με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους.

9. Η παράγραφος 1 του άρθρου 13 του ν. 4039/2012 αντικαθίσταται ως εξής:

1. Από τις απαγορεύσεις που προβλέπονται στις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 12 εξαιρούνται, οι νομίμως λειτουργούντες ζωολογικοί κήποι, τα ενυδρεία, τα καταστήματα πώλησης ζώων, τα κέντρα περίθαλψης ειδών άγριας πανίδας, τα εκτροφεία θηραμάτων και οι εκθέσεις ανάπτυξης και προβολής του κτηνοτροφικού και γεωργικού τομέα, που διέπονται από ειδικές διατάξεις, υπό την προϋπόθεση ότι και στους παραπάνω χώρους δεν διεξάγονται παραστάσεις, κάθε είδους, με τη συμμετοχή ζώων, πλην παραστάσεων ιππικής δεξιοτεχνίας και διεξαγωγής αθλημάτων ιππασίας, που περιλαμβάνουν την υπερπήδηση εμποδίων, την ιππική δεξιοτεχνία και το ιππικό τρίαθλο.»

Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη αλλά δεν εφαρμόζεται και τον Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πολύ απλά αδιαφορεί για το πώς χρησιμοποιούνται τα ζώα ειδικά στην τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:

Ηθοποιός βάζει φωτιά σε γάτα σε κρητική «κωμωδία» που μετέδωσε το κανάλι Attica TV (βίντεο)

Γιάννης Παπαδάκης: Δεν έκαψα την γάτα, την τρομοκράτησα και δεν έπρεπε (βίντεο)

Π.Φ.Π.Ο.: Ατάλαντος «ηθοποιός» που νομίζει ότι είναι κωμικός κακοποιεί γάτα χωρίς να ντρέπεται για τις πράξεις του

Κάτω Παρτάλι: Συστηματική κακοποίηση ζώων σε μια σειρά για όλη την οικογένεια!

Στο «Κάτω Παρτάλι» κακοποίησαν το πρόβατο για να γελάσουμε; (Βίντεο)

Απαράδεκτες οι συνθήκες που βιώνουν τα ζώα τα οποία χρησιμοποιούνται σε τηλεοπτικά γυρίσματα

Στον βωμό της τηλεθέασης γελοιοποιούνται οι άνθρωποι εξευτελίζοντας τα ζώα

54 ζωντανά πρόβατα βαμμένα λουλακί εκτίθενται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο της «documenta 14»

Την παράνομη έκθεση της documenta 14 με τα βαμμένα πρόβατα υποστηρίζει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Φεστιβάλ Αθηνών δεν απαγόρευσε παράσταση στην οποία κακοποιήθηκαν κόκορες για να μην λογοκρίνει τον καλλιτέχνη!

Ερώτηση στη Βουλή για την κακοποίηση ζώων σε παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών

Η πρόεδρος της Π.Φ.Π.Ο. διαψεύδει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών Β. Θεοδωρόπουλο (βίντεο)

«Παραθρησκευτικές οργανώσεις» χαρακτηρίζει όσους αγωνίζονται για να μην κακοποιούνται ζώα σε θεάματα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών (βίντεο)

Το Φεστιβάλ Αθηνών φέρνει στην Ελλάδα παράσταση – τσίρκο με ζωντανούς κόκορες που φορούν αθλητικά παπούτσια… (βίντεο)

Το Φεστιβάλ Αθηνών δεν θεωρεί κακό που κόκορες με αθλητικά παπούτσια συμμετέχουν σε παράσταση! (βίντεο)

Άλογο ως ζωντανό έκθεμα στη Σχολή Καλών Τεχνών

Αναβλήθηκε η δίκη του ΑΝΤ1 για κακοποίηση ζώων στην εκπομπή της Ν. Μπουλέ

Καναρίνι ως ζωντανό έκθεμα μέσα στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (βίντεο)

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης‏ απομάκρυνε το πουλί – έκθεμα (βίντεο)

Γιατί χρησιμοποιούν σκύλο στην θεατρική παράσταση «Φάουστ»;

Απομάκρυναν τον σκύλο από την παράσταση «Φάουστ» μετά τα δημοσιεύματα μας

«ΤΑ ΝΕΑ» ψεύδονται και κατηγορούν τα φιλοζωικά σωματεία για τον σκύλο του «Φάουστ»

«Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών»: Δεν είναι υποσιτισμένος ο σκύλος του «Φάουστ»

Όταν τα κατοικίδια γίνονται ένα ακόμα μέσο αυτοπροβολής

Αγαπητή Ναταλία είναι η αιχμαλωσία φιλοζωία;

Life style υπέρ της φιλοζωίας από τη Ναταλία Γερμανού

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

13 Σχόλια

 1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ

  ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ.....ΝΤΡΟΠΗ ΤΠΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ....ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕΦΕΡΛΗ......ΟΠΟΤΕ....ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΕΝΤΗ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ....ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ!!!!!

 2. maria Protopapa

  Οχι μονο εξυπνα αστεια αλλα ουτε καν αστεια που διασκεδαζουν πλεον υπαρχουν αηδιες αηδιες αηδιες αηδιες και μονο αηδιες/

 3. maria Protopapa

  Γελοιοι τι να πω αν ζουσαν οι μεγαλοι οι αξεπεραστοι παλιοι κωμικοι μας καιεβλεπαν αυτουςτους γελοιους αν μη τι αλλο θατους συχτιρηζαν/Εγω δεν βλεπω καθολου ουτε Μενεγακη ουτε Σεφερλη.

 4. Eliza

  Η εισαγγελέας τι κάνει μπορείτε να μου πείτε; Τι είναι οι καναλάρχες δηλαδή δεν τους ''αγγίζει'' κανείς; Κι ο κόσμος πως μπορεί και παρακολουθεί τέτοιες εκπομπές είναι δυνατόν να διασκεδάζει με τέτοια θεάματα; Τόσο τέρατα έχουν γίνει;;;

 5. Θάνος

  Στην επόμενη εκπομπή, προτείνω να διατεθεί για άρμεγμα η Μενεγάκη.
  Και στο Σεφερλή εύχομαι πρόοδο, από το χέρι να περάσει στο στόμα.

 6. venus

  Υπαρχουν πολλα επαγγελματα στη ζωη!
  Ενα απο αυτα ειναι να μαθεις να μπαινοβγαινεις στον σωστο σταβλο.
  Πρωταρχικα, πρεπει να καλλιεργησεις τις σωματικες ικανοτητες σου σαν ειδος ζωου «κοινης ωφελειας» ετσι ωστε να προκαλεσεις συντομα το ενδιαφερον καποιου κυβερνητικου ζωοφιλου, που τρεφει ιδιαιτερη αδυναμια στα μαστοφορα ανερχομενα ταλεντα της χωρας και ξερει πως να τα αρμεγει και εν συνεχεια να τα προωθει!.

  Αυτος λοιπον θα φροντισει να σε τοποθετησει και στον αναλογο σταβλο, εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τα προσφερεις τα μασταρια σου οσον καιρο περναει η μπογια τους, γιατι ετσι και περασει και δεν ανηκεις πλεον στα κοινως ωφελιμα θα περασεις πολυ συντομα στα ιδιωτικως ανωφελιμα, με αλλα λογια, στον σωρρο.

  Ετσι λειτουργει ο τηλεοπτικος σταβλος της Ελλαδας.
  Δεν χρειαζεται να εχεις ιδεα απο τιποτα, αρκει να πλασαρεσαι στην οθονη σα μια ηλιθια, ξεχαρβαλωμενη σουσου, σαν μια μπαζα απο λεκτικα, αισθητικα, αισθηματικα παλιοσιδερα και να καλεις κομπαρσους που παθαινουν κριση επιληψιας και μονο που γελανε.
  Φτανει.
  Τουλαχιστον για εκεινους που εχουν αδυναμια στα μαστοφορα, στις χειρομαλαξεις και το κανουν ακομα οπως το «Mega με MIA» .
  Venus

 7. Σοφια Συκινιώτη

  Ανάθεμα...
  την αμάθεια, την ανοησία και όσους λυσσαλέα προσπαθούν να διαμορφώσουν μια εικόνα τελειότητας, όπου όλα είναι χρυσόσκονη, αγάπη και προδέρμ...
  τους "δήθεν", τους υποκριτές, τους σκατόψυχους, τους φιλόδοξους και τους ματαιόδοξους...
  στις ανόητες και ανόητους των πρωινάδικων, μεσημεριανών και απογευματινών εκπομπών, που χαχανίζουν ασταμάτητα...

 8. Μαρία

  Επίσης στο τρέιλερ της εκπομπής ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ του Αρναούτογλου, Σταρόβα και Μπεκατόρου έχουν φέρει διάφορα ζωάκια όπως γουρουνάκι, κότες κ.α.

  Πρέπει να πέσουν πρόστιμα γιατί όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε πως οι υπεύθυνοι των καναλιών δεν εχουν φιλοζωική παιδεία.Μόνο έτσι θα πήξει το μυαλό τους.

  Αλλά ο Σεφερλής το παράκανε και σε αυτό έχει μερίδιο ευθύνης και ο κτηνίατρος που επέτρεψε σε έναν άσχετο να πιάσει το σκυλί.

 9. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ..........ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ.......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΑΣ ΤΠ ΑΦΙΣΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.......ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.... ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ......Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ......ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ
  ΘΕΑΤΡΟ ΔΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΚΟ ΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.......ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ...., ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.