Στηρίξτε μας

37χρονος άνδρας σύμφωνα με την Αστυνομία χτύπησε και έκαψε μέσα στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών δύο μικρόσωμα σκυλιά

24 Ιουλίου 2016 16:06 | Καταγγελίες
37χρονος άνδρας σύμφωνα με την Αστυνομία χτύπησε και έκαψε μέσα στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών δύο μικρόσωμα σκυλιά

Στο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών μια γυναίκα, που εργάζεται εθελοντικά στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών, κατήγγειλε ότι χθες ένας 37χρονος άνδρας έσπασε στο ξύλο και στη συνέχεια σκότωσε δύο μικρόσωμα σκυλιά εντός του χώρου του αναρρωτηρίου λέγοντας ότι του επιτέθηκαν! Ο δράστης σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών (Φ.Ο.Σ.) που δημοσιοποίησε το γεγονός έχει κλειδιά του χώρου καθώς στο παρελθόν είχε συνάψει σύμβαση με την δημοτική αρχή για την διαχείριση των αδέσποτων.

Για το έγκλημα ο Φ.Ο.Σ. ενημερώθηκε σήμερα από την Αστυνομία και στην ανακοίνωση του τονίζει γι’ αυτό το θρίλερ στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών όπου στοιβάζονται 600 σκυλιά, ενώ οι αδειοδοτημένες θέσεις είναι μόλις 70, τα εξής: «Στο τριτοκοσμικό κυνοκομείο των 600 ζώων του Δήμου Σερρών παρανοϊκός ''εθελοντής'' χτύπησε με ξύλο και έκαψε με βενζίνη 2 μικρόσωμα ζώα!!

Για το περιστατικό ενημερωθήκαμε από το ΑΤ Σερρών σύμφωνα με το οποίο ο αδίστακτος 37 χρόνος στο παρελθόν είχε συνάψει εργολαβική σύμβαση με το Δήμο για 4 φορές το χρόνο(?) και συνέχισε να προσφέρει ''εθελοντισμό'' στο χώρο του κυνοκομείου τα απογεύματα έχοντας κλειδιά από την υπηρεσία όπως και πάρα πολλοί άλλοι ''εθελοντές'' και μη!!

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν από μια άλλη εθελόντρια του κυνοκομείου ο δράστης χθες το απόγευμα χτύπησε και κατόπιν περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε δύο μικρόσωμα ζώα τα οποία ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκαν!

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μέσα στο αναρρωτήριο του κυνοκομείου που βρίσκονταν τα άρρωστα ζώα! Όλο αυτό το περίεργο σκηνικό του τρόμου εγείρει πολλά ερωτηματικά για τη λειτουργία της δημόσιας και αδρά χρηματοδοτούμενης υπηρεσίας του Δήμου Σερρών!! Περιμένουμε βέβαια να μάθουμε περισσότερα από τους αρμόδιους και συναρμόδιους καθώς το όλο θέμα τυλίγει μια μυστηριώδης σιωπή!!».

Στην περίεργη αυτή υπόθεση θα ρίξει φως το οπτικό υλικό από τις κάμερες του Δημοτικού Κυνοκομείου καθώς σύμφωνα με τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών καταγράφουν ό,τι γίνεται εκεί 24 ώρες το 24ωρο.

Η Ζωή Κοντού συνεργάτης του Φ.Ο.Σ. και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας η οποία έχει συγκρουστεί επανειλημμένα – και καθόλου άδικα – με τον δήμαρχο Σερρών, Πέτρο Αγγελίδη, εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι είναι θολό το τι συνέβη, η ίδια ενημερώθηκε από την Αστυνομία και πως το ένα από τα δύο σκυλιά τα κορμιά των οποίων κάηκαν από τον δράστη δεν γνωρίζει αν ήταν ζωντανά ή είχαν πεθάνει. Όμως το ένα από τα δύο σκυλάκια είχε μεταφερθεί μόλις χθες από την κτηνιατρική κλινική του Κυριάκου Αγαθαγγελίδη και είναι απορίας άξιο γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε πρόσβαση στο χώρο και τι μπήκε να κάνει μέσα στον συγκεκριμένο χώρο.

SerresDolofonimenaSkylia-1Η ανακοίνωση του Δημοτικού Κυνοκομείο Σερρών στη σελίδα του στο facebook δημιουργεί πολλά ερωτήματα

Σε ανάρτηση του facebook πριν από λίγο το Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών - δύο ώρες μετά την δημοσιοποίηση του εγκλήματος από τον Φ.Ο.Σ. - τονίζει: «Εχθές το απόγευμα 2 εθελόντριες ήταν στο κυνοκομείο και είδαν οτι ένας συμβασιούχος υπάλληλος ήρθε χωρίς να είναι η συνηθισμένη ώρα εργασίας του. O συγκεκριμένος συμβασιούχος υπάλληλος δούλευε για πρώτη φορά στο κυνοκομείο. Ανέφερε ότι είχε προβλήματα στο σπίτι του και πως ήρθε στο κυνοκομείο γιατι τον βοηθάει να είναι με τα σκυλιά. Ενημερώθηκε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του κυνοκομείου για το περιστατικό όπως και μια ακόμη εθελόντρια. Οι 2 εθελόντριες αποχώρησαν στις 19:30 από το κυνοκομείο εμφανώς ανήσυχες, επέστρεψε η μια από τις 2 με μια τρίτη εθελόντρια μετά από μια ώρα να ελέγξουν αν ο υπάλληλος ήταν καλά και αν ήταν όλα εντάξει στο κυνοκομείο.

Φτάνοντας στο κυνοκομείο είδαν τον υπάλληλο αναστατωμένο με αίματα στα πόδια και στα χέρια, υπήρχε η οσμή του καμένου μέσα στο κυρίως κτήριο. Ο υπάλληλος αμέσως μετά την άφιξη των 2 εθελοντριών ζήτησε αν μπορούσαν να τον πάνε στο σπίτι του όπως και έκαναν. Στην ερώτηση τι ήρθε να κάνει στο κυνοκομείο Σάββατο απόγευμα απάντησε πως ήθελε να δεί αν όλα ήταν εντάξει. Οι 2 εθελόντριες επέστρεψαν στο κυνοκομείο να δουν αν όλα ήταν εντάξει και κάλεσαν τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο να τον ενημερώσουν για την κατάσταση.

Φτάνοντας στο κυνοκομείο παρατήρησαν πως απουσίαζαν 2 σκυλιά που βρισκόντουσαν μέσα στο κτήριο, το ένα εξ'αυτών είχε κάνει ορθοπεδική επέμβαση την ίδια μέρα στην Θεσσαλονίκη στην κλινική του κ. Αγαθαγγελίδη. Το κυρίως κτήριο ήταν ακατάστατο και υπήρχε αίμα στην πόρτα και στους τοίχους. Ψάχνοντας για τα 2 σκυλιά μέσα στο κτήριο βρήκαν σε μια σακούλα τα 2 σκυλιά σκοτωμένα, το ένα εξ'αυτών καμένο. Επικοινώνησαν με τον εντεταλμένο αντιδήμαρχο και του ζήτησαν να καλέσει την αστυνομία ως υπεύθυνος του κυνοκομείου ο οποίος με την σειρά του επικοινώνησε με την αστυνομία. Μετά από λίγη ώρα κατέφθασε η αστυνομία για να κάνει αυτοψία στον χώρο όπως και ο διευθυντής της κτηνιατρικής υπηρεσίας. Οι εθελόντριες οδήγησαν την αστυνομία στο σπίτι του συμβασιούχου υπαλλήλου όπου και έγινε η σύλληψη του».

Αρχική φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Ποινή - «χάδι» για τον υπάλληλο του Δήμου Σερρών που σκότωσε & έκαψε 2 σκυλιά μέσα στο Δημοτικό Κυνοκομείο

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δολοφονία 2 σκυλιών από εθελοντή στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών & τις παρανομίες του δήμου ζητάει η Π.Φ.Π.Ο.

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 37χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου & έκαψε 2 σκυλιά μέσα στο Δημοτικό κυνοκομείο Σερρών

Δήμαρχος Σερρών: Οι φιλόζωοι ας πάρουν τα αδέσποτα σκυλιά στα σπίτια τους

Πετούν τα πτώματα των σκύλων του Δημοτικού Κυνοκομείου Σερρών στα σκουπίδια

Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών: 150 σκυλιά νεκρά από ασθένειες μέσα σε 45 μέρες

Αθώωσαν τον πρώην αντιδήμαρχο παρά τις άθλιες συνθήκες στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών

Ο δήμαρχος Σερρών καλύπτει την ανικανότητα του και την αλλεργική συνάδελφο του

Σέρρες: Ο κτηνίατρος δήμαρχος αποφάσισε να «καθαρίσει» τον τόπο απ’ τα αδέσποτα

Κρεματόριο ζώων το Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών

Σέρρες: Η γυναίκα του δολοφόνου του σκύλου απείλησε μπροστά στις κάμερες την καταγγέλλουσα επειδή κάλεσε την Αστυνομία μετά τη θανάτωση του ζώου με φτυάρι

Σκότωσε τον σκύλο της γειτόνισσας του χτυπώντας τον με φτυάρι στο Κάτω Μητρούσι Σερρών

Σέρρες: Καταδικάστηκε 70χρονος που κακοποίησε άγρια την γάτα του γείτονα του με αποτέλεσμα να την τυφλώσει από το ένα μάτι

Σέρρες: Στις 7/7 η δίκη του 70χρονου άνδρα που βασάνισε αλύπητα την γάτα του γείτονα του

Σέρρες: Συνελήφθη και δικάζεται ο άνδρας που κατηγορείται ότι βασάνισε φρικτά την γάτα του γείτονα του

Τα κατάφερε η σκυλίτσα που τυφλώθηκε από το ένα μάτι μετά τον βασανισμό της από 65χρονο στο Παλαιόκαστρο Σερρών

Σε κωματώδη κατάσταση το σκυλάκι που επέζησε του άγριου βασανισμού από 65χρονο στο Παλαιόκαστρο Σερρών

Συνελήφθη ο 65χρονος που βασάνισε 2 σκυλιά βγάζοντας τα μάτια τους με σύρμα στο Παλαιόκαστρο

Σέρρες: Εισαγγελέας και κτηνίατρος δεν διαπίστωσαν κακοποίηση του σκελετωμένου και αλυσοδεμένου σκύλου που ήταν χωρίς τροφή και νερό

Αναβλήθηκε για 2η φορά η δίκη του δολοφόνου δύο σκυλιών στη Βέργη Σερρών

Σέρρες: Επί 4 ώρες έσερνε μεθυσμένος τον σκύλο με το μηχανάκι

Κ. Καμήλα Σερρών: Κατήγγειλαν την δασκάλα που χτύπησε τον σκύλο με το Ι.Χ. και αδιαφόρησε για την τύχη του

Ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή και πρόστιμο επειδή έσερνε τον σκύλο του με το μηχανάκι

Σέρρες: Τον κοπάνησε στο κεφάλι και τον έσερνε με το μηχανάκι του

Αθώωσαν τον πρώην αντιδήμαρχο παρά τις άθλιες συνθήκες στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών

Σκότωσε τον σκύλο και τον επιβράβευσαν με ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή

Σέρρες: Αν και σκότωσε την γάτα η ποινή ήταν «χάδι»

Δήμος Σερρών: Αναγκάστηκε να συμμορφωθεί ενώπιον του εισαγγελέα για το Κυνοκομείο

Ο Φ.Ο.Σ. καταγγέλλει επισήμως την εξόντωση των ζώων εντός Δημοτικού Κυνοκομείου Σερρών

Κυνοκομείο Σερρών: Επιτρέπουν στα ζώα να ζευγαρώνουν, δεν στειρώνουν τις σκυλίτσες που εγκυμονούν!

Δήμαρχε Σερρών, έρχεται ο εισαγγελέας!

«Σταυροφορία» ενάντια στα αδέσποτα εφαρμόζει ο Δήμος Σερρών

Η κτηνίατρος του Δήμου Σερρών έχει βάλει λουκέτο στο δημοτικό κτηνιατρείο!

Μας καθησυχάζει ο Δήμος Σερρών! Του θυμίζουμε ότι τα γραπτά μένουν!

Σέρρες: Αποφάσισαν να επανατοποθετήσουν τα στειρωμένα ζώα

Θερμοπηγή Σιντικής: Αδιαφόρησε για την σκυλίτσα του που ήταν κολλημένη στην πίσσα δύο 24ωρα

Αναρρώνει και χρειάζεται σπιτικό η σκυλίτσα που βρέθηκε κολλημένη στην πίσσα στην Θερμοπηγή Σερρών

Σιδηρόκαστρο Σερρών: Δεμένο σε τσουβάλι και πεταμένο ζωντανό σε κάδο σκουπιδιών

Επικήρυξαν τους δράστες που δηλητηριάζουν αδέσποτα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

Ακριτοχώρι Σερρών: Δεν καταγγέλλουν τον άνδρα που πυροβόλησε 3 φορές τον σκύλο

 

 

 

Tagged: , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. ΕΡΗ

    ....διάβασα κάπου.... ότι στην κατοχή του δολοφόνου... βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή....ας αποδοθεί δικαιοσύνη για τις δύο ζωούλες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.