Εντοπίστηκε - Έκλεψαν σκύλο μέσα από το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του στα Άνω Βριλήσσια
Το αρσενικό ημίαιμο Πίτμπουλ, που βλέπετε, κάποιοι το έκλεψαν μέσα από το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του στα Άνω Βριλήσσια Αττικής. Το ζώο είναι αδύνατο και άρρωστο γι’ αυτό και χρήζει άμεσα ιατρικής φροντίδας. Είναι καφέ χρώματος με λίγο λευκό στο στήθος. Όποιος γνωρίζει κάτι ας καλέσει στα τηλέφωνα: 2102023826, 6949742991. Δίνεται αμοιβή!
Εγώ δυστυχώς δεν χαίρομαι ούτε για την πράξη αυτή καθ αυτή ούτε για την οπτική ότι θα γυρίσει και σ΄αυτους που το έκαναν. Λυπάμαι απίστευτα για το ανύπαρκτο βάθος της καρδιάς τους... Αυτό βαραίνει πάντα..
Οταν γερναει ο ανθρωπος ή ειναι τυφλος ή εχει προβλημα σοβαρο, ειναι συνηθες φαινομενο να τον παρατανε.Κυριως τους γέρους. Γι αυτο κι εγω χαιρομαι διοτι οσοι παρατανε ζωα αβοηθητα, καποια στιγμη θα μεινουνε κι αυτοι παρατημενοι. και τοτε θα καταλαβουν... Γιατι αυτος που ενδιαφερεται, ενδιαφερεται για τα παντα. και οταν δεν δειχνεις ενδιαφερον, δε σου δειχνουν και οι αλλοι.