Στηρίξτε μας

Χανιά: Οι Σουηδοί τουρίστες νοιάστηκαν για τα γατάκια

3 Ιουνίου 2012 11:02 | Επικαιρότητα
Χανιά: Οι Σουηδοί τουρίστες νοιάστηκαν για τα γατάκια

Σουηδοί τουρίστες επικοινώνησαν χθες με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» προκειμένου να σωθούν τα τρία γατάκια, που βλέπετε. Μετά από πολύ προσπάθεια οι εθελόντριες του φιλοζωικού έβγαλαν τα μικρά, που είχαν γεννηθεί πριν από περίπου έναν μήνα, μέσα από τα αγκαθωτά βάτα.

Οι ντόπιοι, οι οποίοι περνούσαν το μεσημέρι από την Εθνική Οδό και έβλεπαν τις φιλόζωες να προσπαθούν, να απεγκλωβίσουν τα γατάκια, σίγουρα θα απορούσαν με τις «τρελές». Ο ενθουσιασμός των Σουηδών, οι οποίοι παρακολουθούσαν τη διαδικασία, ήταν μεγάλος και πανηγύριζαν από τη χαρά τους, επειδή τα ζώα σώθηκαν. Μάλιστα οι τουρίστες προσέφεραν στον σύλλογο 100 ευρώ για να βοηθήσουν το έργο του. Τα μικρά τώρα τα φροντίζει η εθελόντρια του συλλόγου Όλγα Λιάρα.

Όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η πρόεδρος του φιλοζωικού, Νατάσα Μπομπολάκη, «αυτά τα 100 ευρώ πήγαν αμέσως σε κτηνιάτρους στους οποίους οφείλουμε πολλά χρήματα για τις θεραπείες, στειρώσεις, εμβολιασμούς, που διαρκώς κάνουμε.

Τα έξοδα μας είναι υπέρογκα γι’ αυτό και είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους, οι οποίοι μας βοηθούν δίνοντας, ό,τι μπορούν, ώστε να συνεχίζουμε, να στηρίζουμε τα ζώα, που τόσο μας έχουν ανάγκη για να επιβιώσουν».

Βοηθήστε με SMS το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ»

Με ένα απλό SMS μπορείτε μέσω του κινητού σας να στηρίξετε οικονομικά τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ». Το γραπτό μήνυμα στοιχίζει 1,23 ευρώ και μέρος του ποσού αυτού πηγαίνει στον σύλλογο. Γράψτε τη λέξη ΖΩΑ και στείλτε στον αριθμό 54344. Μη ξεχνάτε ότι τα ζώα μας χρειάζονται για να ζήσουν!

Διαβάστε επίσης:

Βοηθήστε με SMS το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ»

Χανιά: Έφριξαν οι τουρίστες βλέποντας τα κουτάβια να χαροπαλεύουν!

Χανιά: Δε συνελήφθη ο δράστης που εξαφάνισε τον σακατεμένο σκύλο!

Χανιά: Συστηματική η εξόντωση των αδέσποτων ζώων

Χανιά: Δηλητηριάζουν τ’ αδέσποτα και ξεφτιλιζόμαστε στους τουρίστες!

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. jojopa

    Εδω που τα λεμε..Αν οσοι κατα καιρους εχουν απευθυνθει σε φιλοζωικα σωματεια για βοηθεια για καποιο ζωο νεογεννητο,αρρωστο οτιδηποτε και το σωματειο το εχει αναλαβει,αν ολοι αυτοι δωριζαν ενα σακι τροφη ας πουμε για ευγνομωσυνη που δεν κοστιζει σε κανενα μας,ποσο διαφορετικα να ηταν τα πραγματα;Αυτοι οι ανθρωποι τρεχουν και ουσιαστικα "καθαριζουν"για μας,μας απαλλασουν απο τις τυψεις,τα εξοδα,το φορτιο να αναλλαβουμε καποιο ζωο που βρηκαμε κ δε μπορουμε να το αφησουμε αλλα ουτε και να το παρουμε..Οι χαρακτηρισμοι ειναι αχαριστια και η αδιαφορια γαιδουρια για μενα...

  2. Θάνος

    Οι ντόπιοι τους θεωρούν κουζουλούς όλους αυτούς και κυρίως τους ξένους.

    Και γενικά όσους δεν είναι πονηροί χαζούς τους θεωρούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.