Στηρίξτε μας

Καστέλι Χανίων: Απαγχόνισε τρία αρνιά για να εκδικηθεί τον γείτονα του

3 Αυγούστου 2012 05:17 | Καταγγελίες
Καστέλι Χανίων: Απαγχόνισε τρία αρνιά για να εκδικηθεί τον γείτονα του

Στο χωριό Καστέλι (Κίσσαμος) Χανιών χθες έγινε και αυτό. Ένας αγρότης, κάτοικος του χωριού, για να εκδικηθεί τον γείτονα του, επειδή τα ζώα του, του έτρωγαν τις ελιές κρέμασε τρία αρνιά από ένα δέντρο. Τα δύο ζώα - όπως πληροφόρησε το www.zoosos.gr η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» πέθαναν από τον πνιγμό, ενώ το τρίτο κατάφεραν, να το σώσουν.

Ο ιδιοκτήτης τους κατάθεσε μήνυση εναντίον του δράστη, ο οποίος κρύβεται, για να αποφύγει τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κάλεσε τα τοπικά κανάλια προκειμένου να κάνει γνωστό το έγκλημα. Ο κρητικός πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο συνεχίζει, να διαφημίζει τις «χάρες» της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου!

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Αφαιρέθηκαν οριστικά τα σκυλιά και αναζητείται για να συλληφθεί ο βασανιστής τους!

Το Α.Τ. Σούδας ερευνά την υπόθεση κακοποίησης δύο σκυλιών στα Χανιά

Χανιά: Δηλητηρίασαν 30 σκυλιά μέσα σε ιδιωτικό καταφύγιο (βίντεο)

Χανιά: Οι Σουηδοί τουρίστες νοιάστηκαν για τα γατάκια

Χανιά: Συστηματική η εξόντωση των αδέσποτων ζώων

Χανιά: Έφριξαν οι τουρίστες βλέποντας τα κουτάβια να χαροπαλεύουν!

Χανιά: Δηλητηριάζουν τ’ αδέσποτα και ξεφτιλιζόμαστε στους τουρίστες!

Χανιά: Συνελήφθη επειδή κατήγγειλε εκείνον που κακοποιεί τα σκυλιά του!

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. ΚΟΡΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    Υπάρχει σίγουρα κοινωνική αιτία για την συμπεριφορά αυτή.Ενας σάπιος κόσμος χωρίς ιδεώδη και αξίες. Το εγώ κυριαρχεί σε κάθε πράξη της ζωής μας. Σκοτώνοντας για να ζήσουμε σκοτώσαμε την ίδια την ζωή. Τώρα προσπαθούμε ν αναστήσουμε τον πεθαμένο. Μόνο η γνώση μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους και τα ζώα. Εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε όλοι.

  2. ΜΑΝΟΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

    Διορθώστε την ανοησία περι Κρητικού πολιτισού που γράψατε.Μην τσουβαλιάζετε όλους τους Κρητικους και μην προσβάλετε το Μεγαλείο τουυ Κρητικού πολιτισμού μόνο και μόνο για να κάνετε περισσότερες προβολες και να δημιουργήσετε εντυπώσεις.Είστε απαράδεκτοι

    1. eleni

      Παντού τα ίδια!

      Καθημερινά στο http://www.zoosos.gr δεχόμαστε κατηγορίες από τους κατοίκους των περιοχών στις οποίες γίνονται εγκλήματα εις βάρος των ζώων.

      Οι Κρητικοί μας κατηγορούν, το ίδιο και οι Ναξιώτες, οι Παριανοί και οι Χιώτες και οι κάτοικοι της Λέσβου, της Ικαρίας, της Καστοριάς, της Αλεξανδρούπολης, του Αγρινίου, της Θεσπρωτίας, της Λαμίας κ.ο.κ.

      Δυστυχώς δεν υπάρχει περιοχή στην Ελλάδα, είτε αυτή είναι η Αθήνα ή το πιο απομακρυσμένο νησί και χωριό, που να μη γίνονται εγκλήματα εις βάρος των ζώων.

      Φυσικά και δεν είναι όλοι ανώμαλοι, εννοείται, ότι δεν είναι όλοι εγκληματίες, καθένας καταλαβαίνει, πως δεν είναι όλοι ανισόρροποι.

      Όμως τα εγκλήματα καθημερινά είναι πάρα πολλά και οι δράστες στην Ελλάδα είναι πολλοί τελικά. Το θέμα δεν είναι ο τόπος - αφού γίνεται παντού - το θέμα είναι κακή νοοτροπία μας.

      Φυσικά όσο πιο δραστήρια είναι τα φιλοζωικά σωματεία ή οι ουσιαστικά φιλόζωοι ιδιώτες τόσο πιο γνωστά γίνονται τα εγκλήματα, που συμβαίνουν σε κάποια περιοχή.

      Στις περιοχές για τις οποίες δεν έχουμε πληροφορίες, δεν σημαίνει, ότι δεν συμβαίνουν εγκλήματα, απλά κανείς δεν νοιάζεται, να τα καταγγείλει στις αρχές, να σώσει τα ζώα, να τραβήξει φωτογραφίες και να μας ενημερώσει, για να δημοσιοποιηθούν.

      Η τοποθέτηση μας αυτή έχει δημιοσιευτεί εδώ: Οι εντυπώσεις ενός τουρίστα που έχασε οριστικά το σκυλί του στην Κάρπαθο!

    2. αννα

      Απαραδεκτοι είσαστε εσεις που εχετε τους καφρους εγκληματιες διπλα σας και δεν τους καταγγελετε, το μεγαλειο σας μαρανε τρομαρα σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.