Στηρίξτε μας

Πάνος Καμμένος, υπουργός Εθνικής Άμυνας: Εξίσωσε τους κτηνοβάτες με τους ομοφυλόφιλους (βίντεο)

15 Δεκεμβρίου 2015 10:45 | Καταγγελίες
Πάνος Καμμένος, υπουργός Εθνικής Άμυνας: Εξίσωσε τους κτηνοβάτες με τους ομοφυλόφιλους (βίντεο)

Της Ελένης Ηλιοπούλου

«Τα κοράκια θα φάνε φόλα» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος απαντώντας τα ξημερώματα στην ερώτηση της δημοσιογράφου Λώρας Ιωάννου η οποία ζητώντας τη θέση του σχετικά με τις κατασχέσεις σπιτιών από τους τραπεζίτες, τους παρομοίασε με κοράκια και είπε: «ο δρόμος για τα κοράκια άνοιξε». Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» απαντώντας για το τι θα κάνει για να τους περιορίσει αναφέρθηκε στην εξόντωση των πουλιών με φόλες προκαλώντας στους συνομιλητές του και στο κοινό, που παρακολουθούσε ζωντανά τη συζήτηση, θυμηδία.

Ο κ. Καμμένος ουσιαστικά έκανε χαβαλέ – σε μια εκπομπή με εξαιρετικά μεγάλη τηλεθέαση καθώς ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι αναμφισβήτητα διαμορφωτής της κοινής γνώμης – με το θέμα της δηλητηρίασης των ζώων για να δείξει πυγμή... ενώ έχει ψηφίσει και έχει αποδεχτεί τα μέτρα που θα οδηγήσουν στις κατασχέσεις των σπιτιών από τους τραπεζίτες - κοράκια.

Ο υπουργός γελώντας έκανε πλάκα για ένα διαρκές έγκλημα που συμβαίνει παντού στη χώρα μας, για μια πολύ συνηθισμένη μέθοδο εξόντωσης με δηλητήρια η οποία αποδεκατίζει κάθε είδους ζώα (αδέσποτα, κατοικίδια, σπάνια είδη πουλιών και θηλαστικών κ.ά.) προκειμένου να πει μια εξυπνάδα για το πως η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Φυσικά δεν σκέφτηκε ότι μιλώντας τόσα απλά για φόλες ουσιαστικά νομιμοποιεί μια παράνομη πρακτική που διώκεται ποινικά ενώ ποτέ δεν θα τολμούσε να πει «θα σκοτώσουμε ή φόλα στους τραπεζίτες...» αλλά θα μου πείτε αυτά είναι «ψιλά γράμματα».

Εξομοίωσε τους κτηνοβάτες με τους ομοφυλόφιλους!

Όμως ο κ. Καμμένος δεν έμεινε μόνο εκεί. Πριν την αναφορά του στις φόλες είχε πει: «Καλά ο Ομπάμπα μπορεί να τους παντρεύει από ‘κει και πέρα αφήστε να σας πω και στη Γερμανία έχουν αποφασίσει να κάνουν οίκο ανοχής για κτηνοβάτες. Ο άλλος θέλει να πάει με σκύλο, με γάτα, με την καμήλα του. Μπορεί να πάει με καμηλοπάρδαλη με ό,τι θέλει επειδή λοιπόν θέλουν να έχουν οίκο ανοχής οι Γερμανοί με ζώα και να πάνε οι κτηνοβάτες θα πρέπει εγώ να δεχτώ να παντρευτεί ο άλλος καμήλα; Με συγχωρείτε υπάρχει και ένα... υπάρχει και ένα όριο έτσι; ... με συγχωρούν και οι φιλόζωοι τώρα».

Εμμέσως πλην σαφώς μας είπε ότι αυτός είναι ένας θεσμός και ότι τα μπουρδέλα με ζώα για την σεξουαλική εκτόνωση πελατών λειτουργούν με την άδεια του γερμανικού κράτους αφού το «έχουν αποφασίσει!». Ο υπουργός φυσικά εξομοίωσε τους κτηνοβάτες, που παρανομούν αφού κακοποιούν ζώα, με τους ομοφυλόφιλους προφανώς μη αντιλαμβανόμενος ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι εγκληματίες αλλά κανονικοί, φυσιολογικοί άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν σεξ και να συζούν με άτομα του ίδιου φύλου, τα οποία έχουν συναινέσεισε αυτό και σε καμιά περίπτωση δεν εξαναγκάζονται να το πράξουν, διαφορετικά θα τους χαρακτηρίζαμε βιαστές. Θυμίζουμε ότι μια παρόμοια εξομοίωση είχε κάνει από το βήμα της Βουλής στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 ο Αναστάσιος Νεράντζης τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πάλι με αφορμή τη συζήτηση για το σύμφωνο συμβίωσης. Τότε είχε συγκρίνει τους παιδόφιλους με τους ομοφυλόφιλους, μπερδεύοντας την σεξουαλική επιλογή μεταξύ ενήλικων ανθρώπων που συναινούν με την εγκληματική συμπεριφορά.

Ο κ. Καμμένος προφανώς αγνοεί ότι η κτηνοβασία στην Γερμανία απαγορεύεται με νόμο από τον Φεβρουάριο του 2013 (στην Ελλάδα ισχύει η ίδια απαγόρευση από τον Φεβρουάριο του 2012) αλλά αυτό είναι κάτι που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι τηλεθεατές οι οποίοι θα μείνουν με την λανθασμένη εντύπωση ότι ο λόγος του υπουργού είναι «συμβόλαιο».

Φυσικά τα ζώα κακοποιούνται νόμιμα ή παράνομα και ποικιλοτρόπως παντού στον κόσμο και καμιά χώρα δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Η Ελλάδα, ας μην ξεχνάμε, είναι μεταξύ των χωρών στις οποίες συμβαίνουν φρικτά εγκλήματα εις βάρος των άλλων έμβιων όντων και φυσικά οι κτηνοβασίες δεν είναι κάτι ξένο ούτε για τις συνήθειες του λαού μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμες. Γι’ αυτό και ο υπουργός θα πρέπει να αναφέρεται σε ό,τι γνωρίζει ώστε να μην δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις σε όσους ακόμα τον πιστεύουν.

Δείτε το βίντεο με τα επίμαχα αποσπάσματα:

Όλα αυτά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τα είπε τα ξημερώματα σήμερα στο κανάλι STAR προκειμένου να αποφύγει μια ευθεία απάντηση για το τι θα ισχύσει σχετικά με τους ομοφυλόφιλους που εργάζονται στον Στρατό, και θα συνυπογράψουν το σύμφωνο συμβίωσης μόλις αυτό γίνει νόμος του κράτους. Αν δηλαδή θα τύχουν των ίδιων ευνοϊκών διατάξεων που ισχύουν για τα ετερόφυλα ζευγάρια σχετικά με τις μετατάξεις ώστε να συνυπηρετούν στις μονάδες, τα γονεϊκά επιδόματα κ.ο.κ.

Όταν λοιπόν ο Δήμος Βερύκιος του έκανε το ερώτημα και ο Νίκος Χατζηνικολάου του ζήτησε να απαντήσει καθώς αυτό το «σενάριο» δεν είναι απίθανο αλλά μια πραγματικότητα την οποία έχουν ρυθμίσει σε άλλες χώρες π.χ. στις Η.Π.Α. εκείνος για να ξεφύγει αναφέρθηκε στους οίκους ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία τονίζοντας ότι κάτι που ισχύει αλλού δεν σημαίνει ότι πρέπει να ισχύσει και στην Ελλάδα!

Αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε για όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μπορείτε να τον βρείτε στο twitter:@PanosKammenos και στο facebook εδώ και εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής της Ν.Δ. εξισώνει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία και την κτηνοβασία!

Και η κτηνοβασία απαγορεύεται από τον νόμο!

Ψευδής η «είδηση» για 1.709 άλογα – κρούσματα κτηνοβασίας στην Ελβετία το 2014

Καταδικάστηκε ο κτηνοβάτης με 10.000 ευρώ πρόστιμο και 2 έτη φυλακή

Συνελήφθη ο 84χρονος που βίασε την σκυλίτσα στα Φιλιατρά

Περισσότερες από 30 γάτες νεκρές από φόλες στον Πρίνο Θάσου

Μην αφήνετε να περνάει απαρατήρητη η εξόντωση ζώων με φόλες

Ρόδος: Βρήκαν αποκεφαλισμένο ελάφι και ισχυρά απαγορευμένα δηλητήρια σε μάντρα βοσκών

Πασάλειψαν με χημικά γαϊδούρι στο Στράνωμα Ναυπακτίας και το μετέτρεψαν σε ζωντανή φόλα!

Φόλες με υδροκυάνιο στο Σουφλί εξόντωσαν άγρια και κατοικίδια ζώα

Σύμμαχοι ενάντια στις φόλες μαζί με τον Κίκο τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο

Κίκο και Κούκι: Δύο ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι που εντοπίζουν τις φόλες

Διεθνείς διαστάσεις έχει το περιβαλλοντικό έγκλημα στα στενά του Νέστου!

Τοξικό εντομοκτόνο σκότωσε τα πτωματοφάγα πουλιά στα στενά του Νέστου

Δηλητηρίασαν το 1 από τα 3 εναπομείναντα ζευγάρια Ασπροπάρηδων στα Μετέωρα

Συστηματική εξόντωση ζώων με φόλες στο Σουφλί στο Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς

Μαθητές διαμαρτυρήθηκαν για τις φόλες έξω από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

Οι μαθητές του Έβρου βροντοφώναξαν «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ»

Δύο Όρνια νεκρά από φόλες στην Άνω Βυρσίνη Έβρου

Γιάτρεψαν και απελευθέρωσαν τον Ασπροπάρη που βρέθηκε δηλητηριασμένος στην Κοζάνη

Διαρκές έγκλημα: Κατακόρυφη αύξηση στις δηλητηριάσεις ζώων

Σέρρες: Νεκροί από φόλες δύο σπάνιοι γύπες

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. Αννα

    Καμενος τραγικη περίπτωση να γελάς και να κλαις, επιπλευσε στην κριση σαν (να μη το πω)και παριστανει τον υπουργο και μαλιστα ελέω τσιπρα. Τα σκουπιδια στην εξουσια κ η εξουσια στα σκουπιδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.