Στηρίξτε μας

Μεσσηνία: Συνελήφθη ο 84χρονος που βίασε την σκυλίτσα στα Φιλιατρά

29 Απριλίου 2014 12:54 | Καταγγελίες
Μεσσηνία: Συνελήφθη ο 84χρονος που βίασε την σκυλίτσα στα Φιλιατρά

Κατά συρροή κτηνοβάτης ο 84χρονος!

Στις 8 Μαΐου 2014 θα δικαστεί ο 84χρονος άνδρας κάτοικος των Φιλιατρών  Μεσσηνία ο οποίος εντοπίστηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Απριλίου με κατεβασμένα τα παντελόνια να κτηνοβατεί εις βάρος της αδέσποτης σκυλίτσας - που βλέπετε στις φωτογραφίες - την οποία κρατούσε αγκαλιά μπροστά από το πέος του.

Τον άνδρα είδε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος παρέμεινε κρυμμένος κατά τη διάρκεια του βιασμού του ζώου, όμως – όπως έγινε γνωστό – όταν ο δράστης τελείωσε, τον ακολούθησε στο καφενείο του χωριού και ενώπιον των παρευρισκόμενων τον κατηγόρησε λέγοντας του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την πράξη του. Ένας άλλος θαμώνας του καφενείου – που άκουσε τι συνέβη – δήλωσε ότι ο 84χρονος είναι γνωστό ότι κακοποιεί σεξουαλικά σκυλιά της περιοχής και πως και ο ίδιος τον είχε δει παλιότερα να κάνει κάτι τέτοιο.

Οι δύο άνδρες – και αφού ο 84χρονος είχε φύγει από το καφενείο μετά την αντιπαράθεση που είχαν μαζί του – θέλοντας να κάνουν καταγγελία εις βάρος του επικοινώνησαν τηλεφωνικά την Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή μέσω της Φιλοζωικής Ομάδας Εθελοντών Τριφυλίας.

FiliatraViasmos (2)

Μόλις η κα Κανελλοπούλου πληροφορήθηκε τι συνέβη έσπευσε να συναντήσει τον αυτόπτη μάρτυρα αλλά και να βρει το ζώο. Εντόπισε την σκυλίτσα στην πλατεία και την μετέφερε στον κτηνίατρο. Εκεί ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι το σκυλί είναι καλά στην υγεία – αν και αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι έβλεπε το ζώο να «κλαψουρίζει» κατά την διάρκεια της σεξουαλικής κακοποίησης. Εντούτοις προφανώς και λόγω της προχωρημένης ηλικίας του κτηνοβάτη θα ήταν δύσκολο να προκληθεί στον κόλπο του ζώου μεγάλη ζημιά.

Η κα Κανελλοπούλου προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα οι αυτόπτες κατάθεσαν αυτό που είδαν.  Ο 84χρονος άνδρας συνελήφθη – καθώς στη χώρα μας η κτηνοβασία είναι αδίκημα και διώκεται αυτεπάγγελτα – και την οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κυπαρισσίας την Τρίτη 29 Απριλίου. Η εκδίκαση όμως της υπόθεσης πήρε αναβολή για τις 8 Μαΐου και ο 84χρονος κτηνοβάτης αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας.

Όπως εξήγησε η κα Κανελλοπούλου στο www.zoosos.gr – μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό – ένας τρίτος αυτόπτης μάρτυρας της είπε, ότι είχε δει τον δράστη να βιάζει σκύλο όμως ο ίδιος δεν θέλησε να καταθέσει στην Αστυνομία. Θυμίζουμε ότι στις 14 Αυγούστου 2013 είχαμε την πρώτη καταδίκη κτηνοβάτη στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Μεσσηνία: Αναβλήθηκε η δίκη του βιαστή της σκυλίτσας στα Φιλιατρά

Η πόρνη κατήγγειλε τον πελάτη που κακοποιούσε σεξουαλικά και συστηματικά τον σκύλο του

Πάνος Καμμένος, υπουργός Εθνικής Άμυνας: Εξίσωσε τους κτηνοβάτες με τους ομοφυλόφιλους (βίντεο)

Η κτηνοβασία, το κάλπικο «άρθρο» και η απάτη με τη φωτογραφία

Ενημέρωσε την Κυπριακή Αστυνομία για την απάτη εις βάρος του

Βουλευτής της Ν.Δ. εξισώνει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία και την κτηνοβασία!

Ψευδής η «είδηση» για 1709 άλογα – κρούσματα κτηνοβασίας στην Ελβετία το 2014

Καταδικάστηκε ο κτηνοβάτης του Ολυμπιακού Χωριού με 10.000 ευρώ πρόστιμο και 2 έτη φυλακή

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

8 Σχόλια

  1. ευαγγελια

    Οπως γραφει και ο πλουταρχος στο "περι του τα αλογα λογω χρησθαι"

    Εξαιτιας της πεινας και σκυλι εφαγε σε ορισμενες περιπτωσεις ανθρωπο και πουλι δοκιμασε ανθρωπινο κρεας ,πιεσμενα απο την αναγκη ,για ΣΥΝΟΥΣΙΑ ομως,
    ουδεποτε αγριο ζωο προσπαθησε να επιτεθει σε ανθρωπο.
    Στα ζωα αντιθετα , και σε αυτα και σε πολλα αλλα, οι ανθρωποι ασκουν βια , σπρωγμενοι απο την ηδονη, και παρανομουν εναντιον τους.

    ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ !!!, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.

  2. mara lekka

    Gamo to xristo tou makari makari na ton euxa brosta mou tha ton kseskiza me kafti eksatmisi mesa ston ortho toy tha ton ksekoiliaza me pirouni kai tha ton taiza ta edera tou..parakalaw na petixo enan san ayton

  3. ηλιαννα

    οποτε επισκεπτομαι τα φιλιατρα βλεπω αδεσποτα ζωα πολλες φορες και μικρα κουταβια στην πλατεια του χωριου τους.οι φιλιατρινοι δεν ειναι ιδιαιτερα φιλοζωοι κακοποιουν και εγκαταλειπουν τα ζωα τους χωρις κανενα ελεος.δεν ειναι μονο το περιστατικο με τον ανωμαλο γερο...γενικα τα ζωα εκει εχουν υποστει πολλα απο υπανθρωπους της περιοχης.και αν πας να θιξεις το θεμα σου απαντουν αποτομα και με θρασος καλα κανουμε .δεν ειναι μονο σ αυτη την επαρχιακη πολη ετσι η κατασταση .και σε αλλες περιοχες της ελληνικς υπαιθρου συμβαινουν καθημερινα τετοια γεγονοτα με καποιους να ειναι θυτες και αλλους να κρατουν το στομα τους κλειστο και να αδιαφορουν παντελως.ομωςτο πως φερομαστε στα ζωα δειχνει το χαρακτηρα μας.και ενας ανθρωπος που κανει κακο σε ζωο μπορει να κανει και σε ενα συνανθρωπο του.

  4. deva nargis

    λογω ηλικιας απαλασεται το καθαρμα....και η ταυτοτητα του κρατιεται μυστικη...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ....ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ....ΜΠΛΙΑΧ.

  5. aggelikh tzanh

    aytos den einaik anuropos..apo thn riza uelei kopsimo...ntroph re gamoto...ti ftene oi psyxoyles me ton kaue anomalo k blaka...makari na moyn mprosta ua toy ta xa kopsei...

  6. μαρί

    Αν ο γέρος τη βρίσκει με τη μαυρόασπρη αδέσποτη ,τι θα κάνει με τρυφερά παιδάκια κάτω των 5-6;
    Μη μιλάτε για τους ανώμαλους αν τσακώσει κανένα εγγονάκι όμως...;

  7. Sini Sgouraki

    Καλά τι άνθρωποι υπάρχουν τον βλέπανε και κλεινανε τα μάτια τους? Τι ντροπή αίσχος, νατον ευνοχισουν τον πορνόγερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.