Στηρίξτε μας

Καταδικάστηκε ο κτηνοβάτης του Ολυμπιακού Χωριού με 10.000 ευρώ πρόστιμο και 2 έτη φυλακή

14 Αυγούστου 2013 12:00 | Τα καλά νέα
Καταδικάστηκε ο κτηνοβάτης του Ολυμπιακού Χωριού με 10.000 ευρώ πρόστιμο και 2 έτη φυλακή

Καταδικάστηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο 53χρονος Πολωνός ο οποίος το περασμένο Σάββατο βίασε μια σκυλίτσα στο Ολυμπιακό Χωριό στις Αχαρνές Αττικής. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών εξαγοράσιμη έναντι του ποσού των πέντε ευρώ ανά μέρα και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου – καθώς ο δράστης δεν παρέστη στη δίκη – άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Ο εισαγγελέας διάβασε στο δικαστήριο την κατάθεση του κτηνοβάτη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι άρπαξε το ζώο και ότι ακούμπησε το μόριο του στο αιδοίο της σκυλίτσας και αμέσως εκσπερμάτωσε χωρίς να διεισδύσει στον κόλπο του ζώου!

PolonosDrastis (2)Ο δράστης κατά την έξοδο του από τον εισαγγελέα μετά την απολογία του την περασμένη Δευτέρα

Θυμίζουμε ότι από την Εισαγγελία έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση και έλεγχος DNA τα αποτελέσματα του οποίου δεν έχουν βγει ακόμα. Η σκυλίτσα που νοσηλεύεται ακόμα στο κτηνιατρείο είναι πλέον καλύτερα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε επίσης:

Στις 19/11 στο Εφετείο Αθηνών εκδικάζεται η υπόθεση του κτηνοβάτη του Ολυμπιακού Χωριού

Η σκυλίτσα που βιάστηκε στο Ολυμπιακό Χωριό υιοθετήθηκε!

Η σκυλίτσα θύμα βιασμού στο Ολυμπιακό Χωριό συνήλθε, στειρώθηκε και δίνεται για υιοθεσία!

Διοικητής Α.Τ. Ολυμπιακού Χωριού: Και που ξέρετε ότι ο σκύλος (που βιάστηκε) δεν το ‘θελε;

Καλύτερα στην υγεία της η Ολυμπία, η σκυλίτσα που έπεσε θύμα βιασμού στο Ολυμπιακό Χωριό (βίντεο)

Συνέλαβαν τον άνδρα που βίασε τη σκυλίτσα στο Ολυμπιακό Χωριό

Βίασε σκυλίτσα στο Ολυμπιακό Χωριό στους Θρακομακεδόνες

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

10 Σχόλια

  1. Μυρτω

    Και όμως η κ. Μανίκα πολύ σωστά μιλάει. Το μόνο που ξέχασε να πει η κ. Μανίκα είναι ότι ο νόμος προβλέπει τη μετατροπή σε ΟΛΑ τα πλημελήμματα. Η ποινή που επιβλήθηκε 2 έτη ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ είναι εντός των πλαισίων του νόμου (1-5 έτη ποινή φυλάκισης και 5.000-15.000 ευρώ χρηματική ποινή). Συνεπώς, το αποτέλεσμα της δίκης είναι εντός των πλαισίων του νομου. Εάν δεν αρέσει στην εν λόγω κυρία ο νόμος ας κάνει υπομνήματα στη βουλή να τροποποιηθεί ο ποινικός κώδικας και δη το άρθρο 82 που προβλέπει τη μετατροπή. Οι κατάρες για το βιασμένο παιδί είναι τουλάχσιτον ντροπή και ομολογούν τουλάχιστον έλλειψη ήθους, κακία, βαθιά αγραμματοσύνη, μισανθρωπισμό.. Επίσης η γραφική αυτή κυρία, ομιλεί για δικαστή ενώ η σύνθεση, αποτελείτο από 3 γυναίκες δικαστες πλην του εισαγγελέα που δεν ειναι δικαστης. Συνεπώς, κάνει αντίσταση από τον καναπέ της ή μάλλον βρίζει και καταριεται από τον καναπέ της και είμαι σε θέση να το ξέρω γιατί σε αντίθεση με εαυτην ΕΓΩ ΝΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ! Τέτοιοι τύποι αν νομίζετε ότι κανουν καλό στο φιλοζωικό κινημα, πλανάστε πλάνην οικτρά. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ!!! Κάτι τέτοιοι είναι που δίνουν πάτημα σε κάποιους όπως ο Διοικητής του ΑΤ να κοροϊδεύουν και να χλευάζουν το φιλοζωικό κίνημα και δεν θα υπάρξει φυσιολογικός άνθρωπος να πάρει την εν λόγω κυρία στα σοβαρά.Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια να ενώσουμε τις φωνές μας σε μια προσπάθεια να μπει τέλος στην κακοποίηση ζώων κι έρχεται η κάθε μισάνθρωπη, αγράμματη να ευτελίσει αυτή την προσπάθεια.. Α κ. κάτι άλλο κ. ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ. ΠΑΝΕ ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ... που δεν τα έχεις σίγουρα. Αντί λοιπόν να μπουρδολογείς από το πληκτρολόγιό σου, πήγαινε δες έναν ψυχιατρο, καλό θα σου κάνει.

  2. Μαρια Συννεφια- Williamson

    Η ποινη που επεβαλλε το δικαστηριο δεν ειναι δικαια ουτε για το ζωντανο αλλα ουτε και για την κοινωνια που αγωνια γιαυτα τα φαινομενα. Δυστυχως, οι δικαστες δεν πηραν την ευκαιρια να στειλουν το δυνατο μηνυμα που χρειαζεται. Δεν καταλαβαινω πως μια χρηματικη ποινη θα προστατευσει αλλα ζωντανα ( η ευαλωτα παιδια) οταν ο ενλογω κυριος επιδιωξει να ικανοποιησει τις ορεξεις του στο μελλον. Θα σκεφτει το προστιμο και θα σταματησει? Δεν το νομιζω.
    Ισως το δικαστηριο το αντιμετωπισε σαν "λαθος" εγκλημα και γιαυτο οδηγηθηκε σε λαθος τιμωρια.
    Ελπιζω κιευχομαι να το κοιταξει καποιος αρμοδιος.

    1. Μυρτω

      Κ. Συννεφιά, η χρηματική ποινή, σωρρευτικά με την ποινή φυλάκισης αυστηροποιεί την τιμωρία, δεν την κάνει επιεικέστερη. Σαφώς και ειναι καλό να επιβάλλεται και χρηματική ποινή. Επίσης, αν δεν ασκηθεί έφεση, η χρηματική ποινή εκτελείται πάντοτε ενώ η ποινή φυλάκισης έως 2 έτη έχει υποχρεωτικά εκ του νόμου αναστέλλουσα δύναμη. Εκτός αν εννοείτε τη μετατροπή. Όμως βάσει του αναθεωρημένου άρθρου 82 ΠΚ ΟΛΕΣ οι ποινές για τα πλημμελήματα είναι μετατρέψιμες. Συμφωνώ ότι αυτό δεν είναι σωστό, αλλά είναι θέμα νομοθεσίας, όχι επιείκιας του δικαστηρίου, το οποίο ναι μεν θα μπορούσε να επιβάλλει αυστηρότερη ποινή (υπήρξε διακστης που μειοψηφισε ζητωντας αυστηροτερη ποινη) αλλα δεν επέβαλε την κατώτατη (1 έτος και χρηματική ποινή 5.000 ευρω). Το καλό είναι ότι υπάρχει καταδικαστική απόφαση σε βάρος του δράστη για προκληση σοβαρών σωματικών βλαβών σε άνθρωπο (αυτό που λέγαμε ότι αυτός που φερεται βάναυσα στα ζωα δε σεβεται ούτε τους ανθρώπους) και θα οδηγηθει στη φυλακή.

  3. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΝΙΚΑ

    Είναι δυνατόν να εύχεται ένας "φιλόζωος" να βρεθεί ένα παιδί βιασμένο μέχρι θανάτου;
    Αγαπώ τα ζώα και είμαι από τους ανθρώπους που τα έχουν προτιμήσει για φίλους έναντι των ανθρώπων αλλά αυτές οι δηλώσεις με κάνουν να ανατριχιάζω. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα να εύχεται για ένα παιδί κάτι τέτοιο.Αυτός που διέπραξε αυτή την χυδαία και διεστραμένη πράξη σίγουρα αξίζει να τιμωρηθεί και η ατιμωρησία με οργίζει. Όμως οργίζομαι κι όταν βλέπω ανθρώπους να μένουν αδιάφοροι στην κακοποιήση παιδιών, κατά πόσο να εύχονται κάτι τέτοιο.Πόσο χαμηλή νοημοσύνη έχει η "κυρία" αυτή; Κατι τέτοιοι με κανουν να σιχαίνομαι το ανθρώπινο είδος κι όπως θα ήθελα να σπάσω το κεφάλι του Πολωνού και του κάθε ενος που φέρεται βίαια στα ζώα, θα ήθελα τουλάχιστον να φτύσω στα μούτρα έναν άνθρωπο που εκφράζεται έτσι για ένα παιδί. Γιατι κανένα παιδί δεν αξίζει κάτι τέτοιο ακόμα κι αν ο γονιός του ή ο παππούς του ή οποισδήποτε της οικογενείας του είναι ο χειρότερος όλων. Αν εκφραζόταν κάποιος έτσι μπροστά μου είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούσα να μην χειροδικήσω.
    Και κάτι άλλο, όλοι όσοι μαζεύονται στα δικαστήρια όταν γίνεται η προσαγωγή τέτοιων διεστραμένων, που είναι όταν γίνεται προσαγωγή καθαρμάτων που έχουν πειράξει παιδιά;Είναι τα παιδιά κατώτερα των ζώων;

    1. καρολος

      Κυρια μου,φυσικα και τα ζωα ειναι κατωτερα απο τα παιδια,γιατι αυτα δεν προστατευονται ουτε απο νομους,ουτε απο αρχες ουτε απο κοινωνια. Ο καθε σαδιστης μπορει να ανεβαζει ανενοχλητος στο διαδυκτιο βιντεο με τα κατορθωματα του εις βαρος των ζωων,οπως καψιμο ζωντανης γατας,πεταγμα σκυλου απο γεφυρα,καψιμο ζωντανου κουταβιου,με τις επευθημιες των διποδων στα σχολια και την παγια ανθρωπινη απαντηση καποιων''σιγα,ενα ζωο ηταν μονο''. Δεν θα δινουν οι φιλοζωοι πιστοποιητικα φρονηματος,για μια τους ανθρωπινη και ανιδιοτελη πραξη προς οφελος ανυπερασπιστων ζωων,για τα οποια στο κατω κατω χεστηκαν οι περισσοτεροι! Οποιος αγαπαει τα ζωα αγαπαει και τα παιδια,διοτι αυτοι που βασανιζουν ζωα βασανιζουν και παιδια,επειδη οι ιδιοπι βασανιστηκαν στην παιδικη τους ηλικια. Αντι να θετουμε παραπλανητικα ερωτηματα,ας καταλαβουμε οτι το ιδιο χερι που χτυπαει και βιαζει παιδι,εχει προηγουμενως κτυπησει,καψει,αποκεφαλισει ζωο.

      1. Μυρτω

        Τί λέτε κ. Κάρολε, αντί να καταδικάζετε υπογραμμίζοντας ότι δεν είμαστε όλοι οι φιλόζωοι το ίδιο, υπερασπίζεστε το σχόλιο της ανεκδιήγητης που εύχεται τα παιδιά των δικαστών να βρεθούν βιασμένα; Αυτό είναι φιλοζωία για σας; Ένα κίνημα που θα έπρεπε να διαπνέεται από αγάπη και αγνά αισθήματα, διατρεφεται από διεσταμμένα μυαλά και ψυχισμό; Γιατί αυτό κατέκρινε η κ. Μανίκα πουθενά δεν είπε ότι ο βιασμός ενός ζώου δεν είναι κατακριτέος αλλά μόνο ο βιασμός παιδιών ή ότι τα ζώα δεν χρήζουν προστασίας... Με αυτά τα μυαλά και νοοτροπία θα καταφέρουμε να προωθήσουμε τη φιλοζωία και να επιβάλλουμε την αυστηρή τιμωρία των δραστών πείθοντας για την βαρβαρότητα και την έλλειψη πολιτισμού που τους διακρίνει; Μένω ΑΦΩΝΗ !!!

        1. καρολος

          Μια προσεχτικοτερη αναγνωση του κειμενου μου,θα σας βοηθουσε να κατανοησετε οτι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εχω αναφερθει στην εν λογω ''ανεκδιηγητη κυρια'' ουτε στα λεγομενα της. Το τι θα γραψω και τι επρεπε κατα την γνωμη σας να γραψω,ειναι δικαιωμα μου,οπως δικαιωμα σας ειναι να γραφετε ο,τι θελετε στα δικα σας σχολια. Θα σας συμβουλευα λοιπον σαν φιλοζωη,αντι να βλεπετε φαντασματα παντου,να αναρωτηθειτε γιατι οταν εχουμε πεταγμενους/βιασμενους/κρεμασμενους σκυλους καποιοι ΜΟΝΟ τοτε,θυμουνται τα βασανα των παιδιων και την δηθεν ''υποκρισια'' των φιλοζωων και τους ζητανε τα ρεστα; ; Μεινετε οσο αφωνη θελετε.Βαλτε γυαλια ομως να βλεπετε καλυτερα τι γραφει ο καθενας απο μας γιατι ειναι ακρως ενοχλητικο και εκνευριστικο να βαζετε λογια σε στοματα ανθρωπων που ουδεποτε ξεστομισαν.

  4. καρολος

    Και επειδη θα βρεθουν καπoιοι κρετινοι που θα τσαμπουνισουν οπως παντα,περι υπερβολων των φιλοζωων,ενω δηθεν οι ανθρωποι υποφερουν και αλλες ανοησιες,ας τους πουμε προκαταβολικα οτι για την δυστυχια των ανθρωπων υπαιτιοι ειναι καποιοι συνανθρωποι τους και οχι τα δυσμοιρα ζωακια. Αν αδιαφορουν οι ιδιοι για το δραμα των βασανισμων των ζωων,ας αφηνουν τους φιλοζωους να υπερασπιζονται τα πλασματα αυτα και ας βγαλουν τον σκασμο.

  5. ALEXANDRA KANDA

    ΕΔΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΠΑΘΕ ΡΗΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΙΣΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕ .....ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ ΠΟΙΝΗ !!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ...!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.