Στηρίξτε μας

Άγιοι Απόστολοι Χανίων: Έδεσε πέος & όρχεις του σκύλου με αλυσίδα για να τον βασανίσει

18 Ιανουαρίου 2013 15:14 | Καταγγελίες
Άγιοι Απόστολοι Χανίων: Έδεσε πέος & όρχεις του σκύλου με αλυσίδα για να τον βασανίσει

Ο Κάρλος είναι ένας βάρβαρα κακοποιημένος σκύλος που εντοπίστηκε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στους Αγίους Αποστόλους Χανίων. Στο ζώο κάποιος είχε δέσει σφιχτά και γύρω από τους όρχεις και το πέος τους μια μεταλλική αλυσίδα, ώστε να του προκαλέσουν φριχτό πόνο και φυσικά μαρτυρικό θάνατο σταδιακά από την σηψαιμία.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είχαν πιάσει το πέος του ζώου με το κλιπ, που έχει η αλυσίδα στην άκρη της (ώστε να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα από το περιλαίμιο) και το εγκατέλειψαν έτσι.

Η Νατάσα Μπομπολάκη εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» ενημερώθηκε από τους δασκάλους ενός σχολείου, οι οποίοι είχαν πάει εκδρομή τους μαθητές τους στο άλσος των Αγίων Αποστόλων.

Τα παιδιά έντρομα είδαν το σκυλί ετοιμοθάνατο, να αιμορραγεί έτσι κακοποιημένο, γι' αυτό και οι δάσκαλοι τους τα πήραν και έφυγαν. Οι δύο εθελόντριες του Φ.Σ.Χ. που πήγαν επί τόπου μόλις ειδοποιήθηκαν το έψαξαν για ώρες αλλά δεν το εντόπισαν. Τελικά το βρήκαν την επομένη δηλαδή την περασμένη Πέμπτη να είναι σε κατάσταση υποθερμίας.

Το σκυλί μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο και είναι λίγο καλύτερα αν και δεν ξέρουμε το αν θα μπορεί να ουρεί κανονικά. Αν και ακολουθείται ειδική αγωγή για να συνέλθει από τα σωματικά τραύματα,  για τα ψυχικά θα χρειαστεί πολύς χρόνος.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Υιοθετήθηκε ο κακοποιημένος σκυλάκος όμως παραμένει άγνωστος ο δράστης

Χανιά: Πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση έσωσε τον σκύλο που κάποιος χτύπησε διαλύοντας του τη γνάθο

Νέα Χώρα Χανίων: Κατήγγειλαν άνδρα που κακοποιούσε τον σκύλο του πατώντας του το κεφάλι & δένοντας τον σε φωταγωγό χωρίς τροφή – νερό

Συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται για την δηλητηρίαση 2 σκυλιών των γειτόνων του στα Περιβόλια Χανίων

Βρήκαν τον σκύλο χτυπημένο και πυροβολημένο έξι φορές με αεροβόλο στην Μαλάξα Χανίων

Χρυσή Ακτή Χανίων: Η σκυλίτσα προσπαθούσε να βγάλει από τον κάδο τα κουτάβια της που κάποιος πέταξε στα σκουπίδια ζωντανά

Βρήκε τον σκύλο κρεμασμένο μέσα σε φρεάτιο στη Σούδα Χανίων

Βρήκαν δύο σκυλιά νεκρά πνιγμένα σε γούρνα στην Αγία Κυριακή Χανίων

Το σκυλί «έδειξε» ποιος το είχε εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Χανίων

Δεν τα κατάφερε ο σκύλος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και βρέθηκε πεταμένος στον δρόμο στα Κεραμειά Χανίων

Βρήκαν εγκαταλελειμμένη την σκυλίτσα με τον τεράστιο όγκο στην κοιλιά στον Γαλατά Χανίων

Σκότωσε σκόπιμα τον σκύλο που ήταν στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο του στο Πάνω Δαράτσο Χανίων

Κατήγγειλε τον ηλικιωμένο που προσπάθησε να πετάξει κουτάβια στις Βρύσες Χανίων

Σκότωσε τον σκύλο συνθλίβοντας το κεφάλι του μ’ ένα βράχο στο Θέρισο Χανίων

Χανιά: Έκοψαν και κρέμασαν κεφάλι σκύλου σε τουριστική περιοχή

Τι είδε η Φινλανδή στην Κρήτη και αγανάκτησε;

Χανιά: Κρέμασε τρία αρνιά για να εκδικηθεί τον γείτονα του

Χανιά: Κοπάναγε συστηματικά τα σκυλιά του με σιδηρολοστό

Χανιά: Αλυσόδεσε νέα θύματα ο βασανιστής των σκυλιών

Χανιά: Ενημέρωσαν και το BBC για την εξόντωση των 30 σκυλιών της Βρετανίδας (βίντεο)

Χανιά: Οι Σουηδοί τουρίστες νοιάστηκαν για τα γατάκια

Χανιά: Συστηματική η εξόντωση των αδέσποτων ζώων

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

26 Σχόλια

  1. Τάσος

    Ειλικρινά αν και δεν συμφωνώ με την Εβραϊκή ρήση οφθαλμός αντί οφθαλμού .. αλλά μερικές φορές κάποιοι πρέπει να ζήσουν ακριβώς τι ένιωσε αυτό το πλάσμα ..

    Θυμήθηκα τα βασανιστήρια που έζησε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στην Γαλακτοκομική σχολή ... δεν τα έζησε από παιδιά άλλων πόλεων .. αλλά από τους ίδιους τους Κρητικούς...

    Και ακόμα άκρη δεν έχει βγει ..

  2. Joanna

    Ilikrina tous euxomai ta idia k xeirotera!!!! eleos pleon, ti mporei na ekane to kaimeno athwo plasma gia na aksizei tetoia tyxi na pesei sta xeria kapiwn epitidiwn k na vrei tetoio frikto thanato?
    Poso misos ke kakia pia!

  3. Despoina

    Δεν ντρέπονται όποιοι το έκαναν; Εύχομαι να συμβεί στους ίδιους οτι έπαθε το κακόμοιρο σκυλάκι! Και φυσικά"συγχαρητήρια" στις μανάδες τους.....που έφεραν στην ανθρωπότητα τέτοιους "άντρες"...μην χεσω! Ανεγκέφαλοι!!! Θάνατος σε τέτοιους ανθρώπους!

  4. ΑΘΗΝΑ

    ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΄ΒΓΑΛΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΜΗ ΠΩ ΤΙ ΘΑ 'ΤΑΝ. ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.

  5. ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ,ΤΟΥ <<ΚΥΡΙΟΥ>> ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑΤΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ,ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  6. Κωστας-Καλλιθεα

    ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΔΕΙΔΕΣΤΕ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ!!!!!
    ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!!!!
    ΛΙΓΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ Η ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ(ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΥΝΗΘΩΣ)ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΖΩΑ Η ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!!!
    ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π....Α!!!!!
    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΟΝΤΑ!!!!
    ΥΣΤ:ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ???
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ!!!!!

  7. ΟΛΓΑ

    Αυτά που γίνονται στην Κρήτη υπερέχουν σε συχνότητα και βαρβαρότητα, γιατί οι Κρητικοί μπέρδεψαν στη διαδρομή τη λεβεντιά με την καφρίλα, αφού τα τελευταία 30 χρόνια ζουν μόνο επιδοτούμενοι, πράγμα που τους έκανε να χάσουν κάθε αξία και το μέτρο.

  8. melpo

    όχι πως παντού δεν γίνοντε τα πάντα, αλλά κρήτη και δη χανιά κρατούν μου φαίνεται τα σκήπτρα στις κακοποιήσεις ζώων! κρίμα γιατί υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι εκεί που παλεύουν με όλο τους το "είναι" και έρχοντε μερικοί νοσηροί τύποι και χαλάνε με τις πιο αρρωστημένες πράξεις τους τη φήμη ενός ολόκληρου νησιού και κατ επέκταση μιας χώρας που ζεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τον τουρισμό! στο δια ταύτα, εύχομαι ολόψυχα το σκυλάκι να έχει απο δω και πέρα την καλύτερη τύχη και σ αυτό το κάθαρμα να βρεθεί και να ψοφήσει με το χειρότερο τρόπο! γιατί δικαιοσύνη δεν υπάρχει! οι ποινές που δίνοντε εδώ στο ελλαδιστάν σ αυτές τις περιπτώσεις μοιάζουν με τράβηγμα αυτιού και έξω απ την πόρτα! είναι μύωπες οι νομοθέτες και αρνούντε να δουν αυτό που είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και ηλίου φαεινότερο(;): άτομο που πράττει έτσι εις βάρος μίας ψυχής, σπάνια θα σταματήσει εκεί, κι ο νοών νοείτω!!!

  9. elena

    Καλά και οι δασκάλες αντί να δώσουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά βοηθώντας ΑΜΕΣΑ το καημένο το σκυλί, πήραν τα παιδιά κι έφυγαν????? Δηλαδή τι μαθαίνουν στα παιδιά? Ότι σε ανάλογες περιπτώσεις θα πρέπει να τρέπονται σε φυγή?? Και άφησαν το σκυλί έτσι και ειδοποίησαν την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ??? Πάλι καλά που ειδοποίησαν δηλαδή!!!

  10. ΑΝΕΤΑ

    Εγω ουσα εκπαιδευτικος η ιδια ,απορω με αυτη την συμπεριφορα των δασκαλων,που ειναι οι στυλοβατες της παιδειας που περιμενουμε να επιπλευσει μεσα σε ολον αυτον τον ηθικο,κοινωνικο χαμό.Αυτη η μια μερα καθυστερησης θα μπορουσε να το εχει σκοτωσει το σκυλακι. Αναρωτιέμαι.Δεν θα μπορουσα λεπτο να ανασάνω μπροστα σε αυτο το θέαμα,οκ θα απομακρυνα τα παιδια,αλλα παραλληλα θα ημουν στα τηλεφωνα μεχρι να βρεθει λυση.Μετα θα εκανα ενα μαθημα στους μαθητες τι σημαινει φιλοζωια και ποσο επικινδυνοι ακομα και για αυτα αυτοι που το εκαναν και κυκλοφορουν ελευθερα αναμεσα μας.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΤΟ ΝΕΟ CAPTCHA ΠΟΥ εχετε βαλει δεν διαβαζεται και μας ταλαιπωρει εξαιρετικα.Το αλλο με την προσθεση ηταν πιο ανθρωπινο.

  11. Κώστας Κοροβιλας

    Είναι επιτακτική ανάγκη νά γίνουν έρευνες καί νά βρεθεί ο ένοχος. Είναι πράξη εγκληματική καί μο εγκληματίας αυτός αποτελεί κίνδυνο γιά τήν κοινωνία. Δέν μπορεί κάποιοι θά ξέρουν κάτι.

  12. Aννα Σταμούλη

    Επειδή βαρέθηκα να είμαι συγκαταβατική και υπομονετική....το μόνο που μου βγαίνει να πω είναι ότι επειδή δεν περιμένω τίποτα από νόμους, αστυνομία κ.λ.π.... εκδίκηση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με πολύ πόνο και αίμα... μόνο αυτός είναι ο τρόπος για να πάψουν τα ψευτομαγκάκια να τα βάζουν με αθώα και αδύναμα πλάσματα!!!!!

  13. ilias

    Στην Κρητη εχουν σημειωθει τα πιο πολλα και πιο ακραια κρουσματα κακοποιησης ζωων και ειδικα σκυλιων. Ντροπη σε αυτους τους αρρωστους διανοητικα "ανθρωπους" που βγαζουν ολο το μισος και το κομπλεξ τους πανω στα κακομοιρα και αθωα πλασματα..

  14. Claire Johnson

    The person who did this MUST be found as he / she is a danger to the public. People who do horrendous acts of cruelty to animals will eventually get bored and then they move onto children. This is a psychologically proven fact

    This person must be found and put into a hospital for the rest of their life as they are very dangerous to everyone around them.

  15. taxidenia

    κρητηκαροι!!!!!το δικο τους ελλειμα τους κανει να εκδικουνται τους προσοντουχους!!!ας ειναι και ζωα!!!! Ανθρωπομορφα τερατα.....φορατε παντελονια μονο απο συνηθεια!!!!

    1. μανολης

      το οτι έγινε το περιστατικο στην Κρητη δε σου δινει το δικαιωμα να λες οτι οι Κρητικοι ''εχουν έλλειμα''.το site αυτο προσβαλει συνεχεια τον Κρητικο λαο και επηρεαζει μαλλον ατομα χωρις βουληση σαν εσενα.έχω κανει 1-2 φορες σχολια και δεν επετρεψαν να δημοσιευτουν ενω δεν ειχαν υβριστικο περιεχομενο.Παντως μαλλον οι φιλοζωικες οργανωσεις τις Κρητης κανουν σωστη δουλεια και αναδεικνυουν τα περιστατικα γιατι σε όλη την Ελλαδα γινονται αυτα.

      1. Theresa Tzitzira

        Ke Manwli, sigoura symbainoun & allou, allatyxaio einai pou i La MPOMPOLAKH, gnwsti filozwos stin Kriti, dexetai diarkws apeiles kata tis zwis tis? Akougetai i Kriti dystyxws POLY perissotero apo ales perioxes dioti ekei i syxnitita kai o vathmos barbarotitas einai megalyteros. To kako einai oti afta ta site (ta filozwika) DEN ta diavazoun oi anwmaloi pou prattoun tetoies apotropaies prakseis & den tous aggizei apolytws tipote dioti ekeinoi den exoun psyxi, kai Dikaosyni stin Ellada eina tyfli, koufi kai paralyti. Lypamai pou tetoia einai imaltihteia, dioti otan episkeftika to nisi (prin apo arketa xronia), kai eixa mazi mou sto ksenodoxeio to skyli mou (o idioktitis omws Kyprios) kai tis kalyteres entypwseis eixa apokomisei apo OLOUS me osous eirtha se epafi. Epairna tin skylitsa mou (metriou megethous) pantou, kai se estiatoria, pantou. Ti egine apo tote, katrakylisan ta ithi, den kserw.

      2. ΚΟΡΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

        Συμφωνώ με τον Μανώλη. Ξέρουμε την κατάσταση των φιλοζωικών σωματείων σε πολλά μέρη της Ελλάδας.Παντού γίνονται .

        1. Τολης Σκετος

          Παντου γινονται κυριε Κορπα μας που συμφωνεις με τον Μανωλη που θιχτηκε επειδη προσβαλλει λεει αυτο το σαιτ την Κρητη.

          Πριν σας απαντησω κυριε Κορπα,ενα σχολιο για τον Μανωλη:Θιχτηκες αλλα στο χωριο μου λενε κατι: Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται! Συνεπως μηπως εχεις κανει κι εσυ καποια κακοποιηση ζωου για αυτο και ενοχλησε???Διαφορετικα καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται....

          Τωρα απαντω σε εσας κ.Κορπα:Παντου γινονται αλλα οχι με τετοια συχνοτητα και οχι σε τετοιο βαθμο βαρβαροτητας!!!

          Εκει στην Κρητη πρεπει να αρχισετε επειγοντως να κανετε σεξ με γυναικες!!!!Θα σας κανει κακο και θα ξελαμπικαρεται!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.