Στηρίξτε μας

Χανιά: Η Νατάσα Μπομπολάκη κινδυνεύει εξαιτίας της φιλοζωικής της δράσης

27 Δεκεμβρίου 2011 12:44 | Επικαιρότητα
Χανιά: Η Νατάσα Μπομπολάκη κινδυνεύει εξαιτίας της φιλοζωικής της δράσης

Η Νατάσα Μπομπολάκη είναι γνωστή στο πανελλήνιο εξαιτίας της σημαντικής και «ενοχλητικής» φιλοζωικής της δράσης, αφού είναι πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ». Η κα Μπομπολάκη μαζί με μια ομάδα φιλόζωων εθελοντών πριν από περίπου 20 μέρες εντόπισε και άλλα «βαρελόσκυλα» σε μια εκστρατεία διάσωσης και προσωρινής έστω φροντίδας τους, που έγινε στα βουνά πέριξ της πόλης των Χανίων.

Οι φιλόζωοι εθελοντές τάισαν τα ζώα, που βρήκαν καθηλωμένα στη μέση του πουθενά, αφού υφίσταντο συστηματική κακοποίηση από τους βοσκούς – αφεντικά τους, οι οποίοι τα έχουν ως συνήθως καθηλωμένα τις περισσότερες φορές χωρίς τροφή και νερό, για να παριστάνουν τα ζωντανά σκιάχτρα και να εμποδίζουν τα κοπάδια να διασκορπίζονται και να τρώνε τις καλλιέργειες.

Όμως ένας από τους βοσκούς, που - όπως δηλώνει - έχει «βαρελόσκυλο», και θίγεται από τη φιλοζωική δράση των εθελοντών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εξαγριώθηκε, επειδή τα κατσίκια του χωρίς την παρουσία του καθηλωμένου σκύλου του τρώνε τις ελιές των γειτόνων του.

Γι' αυτό και εκδήλωσε όλο τον θυμό του και το μένος του στο πρόσωπο της Νατάσας Μπομπολάκη. Αρχικά ξεκίνησε να της τηλεφωνεί και να την απειλεί φραστικά κάνοντας συνεχώς κλήσεις προς το κινητό της. Στη συνέχεια πήγε από το σπίτι της και ήρθε αντιμέτωπος με τον σύζυγο της.

Το www.zoosos.gr, όπως είχαμε γράψει, επικοινώνησε με την αντιεισαγγελέα Εφετών Κρήτης, Ειρήνη Χρυσόγιαννη, και την ενημέρωσε για τις απειλές που δέχεται η κα Μπομπολάκη. Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν και έκανε συστάσεις στο εξαγριωμένο βοσκό, αλλά δυστυχώς η προκλητική συμπεριφορά του συνεχίζεται.

Παρέμβαση Παραβολιδάκη για τη σύλληψη του

Μάλιστα ο εξαγριωμένος κτηνοτρόφος δήλωσε στην Αστυνομία ότι είδε με κυάλια (!) από το σπίτι του την κα Μπομπολάκη να του παίρνει τον σκύλο, ενώ όλοι οι γείτονες του γνωρίζουν, ότι αυτό το ζώο είναι δικό του! Ο βοσκός με μαγκιά καταφέρνει να αντιμετωπίζει και την ΕΛ.ΑΣ., αν και όπως έγινε γνωστό με εντολή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης, Εμμανουήλ Παραβολιδάκη, και αφού κατάθεσε μήνυση εναντίον του βοσκού η κα Μπομπολάκη, αυτή την ώρα οι άνδρες της Αστυνομίας τον αναζητούν για να τον συλλάβουν!

Ο συγκεκριμένος άνδρας την ημέρα των Χριστουγέννων πήγε ξανά στο σπίτι της κας Μπομπολάκη και απείλησε, ότι θα τους το κάψει, θα δηλητηριάσει τα ζώα τους και άλλα τέτοια. Το ίδιο έπραξε και χθες το βράδυ, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν έξω από το σπίτι της, χτύπαγε τα κάγκελα και τις πόρτες προσπαθώντας να πανικοβάλει τους ενοίκους. Στο τέλος έσπασε και τα τζάμια!

Μάλιστα οι συγγενείς του απείλησαν με βεντέτα! Η κα Μπομπολάκη δικαίως ανησυχεί, αφού ο συγκεκριμένος άνδρας απείλησε και άλλο μέλος του συλλόγου «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ», λέγοντας συγκεκριμένα ότι  «αύριο θα χυθεί αίμα»! Τέτοιοι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι, γι’ αυτό και η κα Μπομπολάκη απευθύνθηκε ξανά στην Αστυνομία.

Η Νατάσα Μπομπολάκη είναι δημόσιο πρόσωπο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στόχαστρο εξαιτίας της δράσης της, καθώς πάει κόντρα στο ρεύμα και έρχεται αντιμέτωπη με τους Κρητικούς, που αντιμετωπίζουν τα ζώα ως αντικείμενα. Οι αρχές οφείλουν να προστατέψουν εκείνη και την οικογένεια της, αλλά πρέπει να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον κτηνοτρόφο, που αν και παρανομεί ήδη κακοποιώντας έναν σκύλο, απειλεί, ότι θα εγκληματήσει και εις βάρος των ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Ο γιος του βοσκού που απειλούσε την Ν. Μπομπολάκη δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 25χρονο

Χανιά: Χτύπησαν άγρια την πρόεδρο της Π.Φ.Π.Ο. επειδή υπερασπίζεται τα ζώα

Χανιά: Απειλεί να την σκοτώσει επειδή βοήθησε στη σωτηρία του σκύλου του

Νατάσα Μπομπολάκη: «Η φιλοζωία είναι στάση ζωής»

Χανιά: Απειλούν τους φιλόζωους που σώζουν τα «βαρελόσκυλα»!

Χανιά: Περπάτησε μετά από πολύμηνη φροντίδα ο πυροβολημένος σκύλος & χρειάζεται σπιτικό

Γέφυρα σωτηρίας για να ξαναπερπατήσει ο σκύλος που ξυλοκοπήθηκε & πυροβολήθηκε επανειλημμένα στην Μαλάξα Χανίων

Βρήκαν τον σκύλο χτυπημένο και πυροβολημένο έξι φορές με αεροβόλο στην Μαλάξα Χανίων

Χανιά: «Αστεία» ποινή για τον στρατιωτικό & κυνηγό που έδεσε & εγκατέλειψε τον σκύλο του για να πεθάνει από πείνα

Χανιά: Αστυνομικοί του Α.Τ. Βρυσών φρόντισαν τα κουταβάκια που κάποιος εγκατέλειψε

Χρυσή Ακτή Χανίων: Η σκυλίτσα προσπαθούσε να βγάλει από τον κάδο τα κουτάβια της που κάποιος πέταξε στα σκουπίδια ζωντανά

Χανιά: Καταδικάστηκε ο βοσκός που σκότωσε με καραμπίνα 2 σκυλιά στο χωριό Κουφός

Χανιά: Βρήκε τον σκύλο πυροβολημένο στο Μάλεμε

Συνελήφθη ο άνδρας που κακοποιούσε τα 3 σκυλιά του στο Βαμβακόπουλο Χανίων

Παλεύει για τη ζωή της η γάτα που πυροβολήθηκε & έμεινε παράλυτη στη Νέα Χώρα Χανίων

Έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία για τον σκύλο που βρέθηκε πυροβολημένος στον Πλατανιά Χανίων

Μαθήτρια Δημοτικού εντόπισε κρεμασμένο σκύλο στις Μουρνιές Χανίων και επέμενε να το καταγγείλει στην Αστυνομία!

Νέα Χώρα Χανίων: Κατήγγειλαν άνδρα που κακοποιούσε τον σκύλο του πατώντας του το κεφάλι & δένοντας τον σε φωταγωγό χωρίς τροφή – νερό

Συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται για την δηλητηρίαση 2 σκυλιών των γειτόνων του στα Περιβόλια Χανίων

Βρήκε τον σκύλο κρεμασμένο μέσα σε φρεάτιο στη Σούδα Χανίων

Βρήκαν δύο σκυλιά νεκρά πνιγμένα σε γούρνα στην Αγία Κυριακή Χανίων

Το σκυλί «έδειξε» ποιος το είχε εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Χανίων

Δεν τα κατάφερε ο σκύλος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και βρέθηκε πεταμένος στον δρόμο στα Κεραμειά Χανίων

Βρήκαν τον άνδρα που εγκατάλειψε τα 6 κουτάβια του στην Χρυσή Ακτή Χανίων και τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία

Βρήκαν εγκαταλελειμμένη την σκυλίτσα με τον τεράστιο όγκο στην κοιλιά στον Γαλατά Χανίων

Σκότωσε σκόπιμα τον σκύλο που ήταν στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο του στο Πάνω Δαράτσο Χανίων

Κατήγγειλε τον ηλικιωμένο που προσπάθησε να πετάξει κουτάβια στις Βρύσες Χανίων

Σκότωσε τον σκύλο συνθλίβοντας το κεφάλι του μ’ ένα βράχο στο Θέρισο Χανίων

Χανιά: Έκοψαν και κρέμασαν κεφάλι σκύλου σε τουριστική περιοχή

Τι είδε η Φινλανδή στην Κρήτη και αγανάκτησε;

Χανιά: Κρέμασε τρία αρνιά για να εκδικηθεί τον γείτονα του

Χανιά: Κοπάναγε συστηματικά τα σκυλιά του με σιδηρολοστό

Χανιά: Αλυσόδεσε νέα θύματα ο βασανιστής των σκυλιών

Χανιά: Οι Σουηδοί τουρίστες νοιάστηκαν για τα γατάκια

Χανιά: Συστηματική η εξόντωση των αδέσποτων ζώων

Χανιά: Έφριξαν οι τουρίστες βλέποντας τα κουτάβια να χαροπαλεύουν!

Χανιά: Δηλητηριάζουν τ’ αδέσποτα και ξεφτιλιζόμαστε στους τουρίστες!

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. Δημήτρης Λέκκας

    Για την κυρία Μπλαζάκη αυτό. Κυρία αντιλαμβάνομαι τον πόνο και την αλήθεια σας, αλλά μην εξανίστασθε και μη μεταχειρίζεστε το λογικά άκρως άκυρο επιχείρημα π.χ. και των φανατικών ισλαμιστών "δεν είμαστε όλοι". Δεν λέει τίποτα και το ξέρετε. Η βία είναι κοινωνικό φαινόμενο στατιστικό και το θέμα του ήθους ξεκινάει από το "δεν υπάρχει κανένας". Όταν σε μία κουλτούρα ενός τόπου παρατηρείται παράδοση ήθους βίας που την ασκεί π.χ. "ευλόγως" ένα 3% του πληθυσμού και δεν το ασκεί το 97%, η κουλτούρα αυτή τίθεται de facto στο στόχαστρο ως φυτώριο βίας. Μη στρουθοκαμηλίζουμε. Αντί να προβάλλουμε τη δική μας πραότητα, ας δούμε καλύτερα τι μπορούμε να κάνουμε ώστε προοδευτικά να πνεύσει άνεμος διαλλαγής, ανθρωπισμού και φιλαλληλίας εκεί όπου δεν πνέει. Έχουν γίνει βήματα πολλά, χρειάζονται κι άλλα. Αγαπώ την Κρήτη με πάθος και ενεργά.

  2. evgenios

    Κόντρα ρε στο ρεύμα της ηλιθιότητας!!!Μπράβο σε όλους αυτούς που προσφέρουν αληθινά έργα στην ανθρωπότητα!!!Μπράβο σε όλους αυτούς που συμβάλλουν στην ανάπτυξη κ εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης!!!Η Νατάσα είναι μια απ αυτούς κ συγχαρητήρια της!!Είμαστε μαζί σου!!

  3. μαρια βλαζακη

    << Η Νατάσα Μπομπολάκη είναι δημόσιο πρόσωπο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στόχαστρο εξαιτίας της δράσης της, καθώς πάει κόντρα στο ρεύμα και έρχεται αντιμέτωπη με τους Κρητικούς, που αντιμετωπίζουν τα ζώα ως αντικείμενα. >>

    δεν ξερω ποιος εγραψε το κειμενο και εαν γνωριζει ολους τους κρητικους παντως και εγω κρητικια ειμαι και δοξα το θεο δεν ειμαστε και ολοι ετσι......υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι εδω που αγαπανε τα ζωα και πολεμανε να τα σωσουν σε καθε τους κινδυνο... ..κατα τα αλλα συμφωνω με το κειμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.