Στηρίξτε μας

Χανιά: Χτύπησαν άγρια την πρόεδρο της Π.Φ.Π.Ο. επειδή υπερασπίζεται τα ζώα

3 Φεβρουαρίου 2014 15:50 | Καταγγελίες
Χανιά: Χτύπησαν άγρια την πρόεδρο της Π.Φ.Π.Ο. επειδή υπερασπίζεται τα ζώα

Την άγρια επίθεση από δύο άνδρες δέχτηκε το πρωί της Δευτέρας η Νατάσα Μπομπολάκη στην περιοχή του Βαμβακόπουλου Χανίων σ’ ένα βενζινάδικο της περιοχής. Όπως έχουμε επανειλημμένα πει η κα Μπομπολάκη, που είναι πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, κάνει τεράστιο αγώνα υπερασπιζόμενη τα ζώα, που οι κάτοικοι της περιοχής κακοποιούν συστηματικά.

Και εξαιτίας αυτής της δράσης έχει κινδυνεύσει από νταήδες αρκετές φορές. Έχει απειληθεί ποικιλοτρόπως ενώ έχουν πυροβολήσει και το σπίτι της! Η κα Μπομπολάκη πήγε στο βενζινάδικο της AVIN στο Βαμβακόπουλο καθώς εκεί ένα εθελοντής του συλλόγου είχε ξυλοκοπηθεί μερικές μέρες πριν όταν πήγε να δώσει στους ιδιοκτήτες ένα φυλλάδιο με τι ορίζει η νομοθεσία, αφού είχαν σκυλιά σε άθλια κατάσταση.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, που δέχτηκε την επίθεση, αρνήθηκε να πάει στην Αστυνομία. Η κα Μπομπολάκη αναζητούσε ένα αδέσποτο, το οποίο περιφερόταν στην Εθνική Οδό, και αφού βρέθηκε στην περιοχή μπήκε στο βενζινάδικο στάθμευσε το όχημα της και πήγε να ρωτήσει γιατί κακοποίησαν τον εθελοντή του συλλόγου.

Η πρόεδρος της Π.Φ.Π.Ο. μας περιέγραψε αυτό που έζησε σήμερα: «Σταμάτησα το αυτοκίνητό μου πάνω στο δρόμο και μπήκα στην τεράστια αυλή του βενζινάδικου κατευθυνόμενη προς το γραφείο της επιχείρησης.

Έκανα μια ερώτηση στον κύριο, που καθόταν μέσα στο γραφείο, δηλαδή αν πριν λίγες ημέρες είχε πάει κάποιος άνδρας να δώσει φυλλάδια για τα ζώα, μου απάντησε “δεν ξέρω” και έφυγα αμέσως, κατευθύνθηκα στο αυτοκίνητό μου και μπήκα μέσα.

Τότε ένας με ξυρισμένο κεφάλι, 30αρης περίπου, που έβαζε πριν βενζίνη σ’ ένα όχημα μου έκανε νόημα να μην φύγω. Πλησίασε το αυτοκίνητό μου, άνοιξε με βία την πόρτα μου και τραβώντας με από τους ώμους με ανάγκασε να βγω έξω από το Ι.Χ., παίρνοντας και τα κλειδιά, που ήταν πάνω στην μίζα.

Με ακούμπησε με την πλάτη πάνω στο αυτοκίνητό μου και άρχισε να με τραντάζει κτυπώντας με πάνω σε αυτό. Με έβριζε χυδαιότατα και ενώ με χτυπούσε έβγαλα από την τσέπη μου το κινητό να πάρω την Αστυνομία, λέγοντας το κιόλας. Στο άκουσμα ότι θα πάρω την Αστυνομία άρχισε και πάλι με βίαιες κινήσεις να προσπαθεί να πάρει το κινητό από τα χέρια μου. Του είπα να με αφήσει ελεύθερη και ανάμεσα στα βρισίδια με κατηγόρησε ότι μπήκα σε ξένη ιδιοκτησία και ότι έκανα δολιοφθορά στα λάστιχα!

Του είπα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται ως νέος άνθρωπος, που είναι, να κάνει τέτοια πράγματα την στιγμή που δεν τον έχω ενοχλήσει σε τίποτα. Εκείνη την ώρα κατέφθασε ένα μηχανάκι με οδηγό έναν ηλικιωμένο άνθρωπο 70αρη και μια γυναίκα συνεπιβάτη.

Κατεβαίνουν και οι δύο και ο ηλικιωμένος ρώτησε τον νεαρό τι έχει συμβεί. Αυτός κάτι του είπε για τα ζώα, που δεν κατάλαβα, και είπε μάλιστα ότι τους χάλασα τα λάστιχα! Τότε ο γέρος ως ταύρος εν υαλοπωλείο με άρπαξε και με έριξε πάνω στην τσιμεντένια περίφραξη του βενζινάδικου χτυπώντας με την πλάτη πάνω στο τσιμέντο.

Δεν είχα χάσει την ψυχραιμία μου, αν και ήταν συνολικά γύρω μου τρεις άντρες παρόντες και έτσι προσπάθησα να σηκωθώ. Ο γέρος με βλαστημούσε συνέχεια, απειλούσε ότι θα με τσακίσει, έλεγε πως ό,τι δεν μου έχουν κάνει οι βοσκοί θα μου το κάνει αυτός, και με έβριζε χαρακτηρίζοντας με ως πουτάνα, αγάμητη κ.ο.κ..

Όταν του απάντησα σχετικά με τους χαρακτηρισμούς του ότι είμαι παντρεμένη, άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του και άρχισε να κουνιέται με τέτοιο τρόπο αναπαριστώντας ότι μου επιτίθεται και σεξουαλικά, ενώ εγώ ήμουν ακόμα ριγμένη πάνω στο τσιμέντο.

Τότε ήρθε η γυναίκα του, με σήκωσε, μου έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου λέγοντας μου “φύγε και ξέχνα το και μη μας κάνεις κάτι γιατί έχουμε προβλήματα”. Μπήκα στο αυτοκίνητό μου ξέσπασα σε κλάματα και μόλις συνήλθα έσπευσα στην Αστυνομία. Έκανα καταγγελία για τον ξυλοδαρμό μου στο Α.Τ. Nέας Κυδωνίας και στη συνέχεια πήγα στο νοσοκομείο για να με εξετάσει και ιατροδικαστής».

Η αναλυτική περιγραφή των γεγονότων έτσι όπως τα εξήγησε στο www.zoosos.gr η Νατάσα Μπομπολάκη είναι απαραίτητη ώστε όλοι να καταλάβουν ότι η ενασχόληση με την σωτηρία των ζώων ειδικά στο νησί της Κρήτης ότι είναι επικίνδυνη υπόθεση από πολλές απόψεις. Αναλογιστείτε μόνο πως συμπεριφέρονται αυτοί οι άνδρες στα ζώα, που δεν έχουν φωνή και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς κρίνοντας από το πώς επιτέθηκαν σε μια γυναίκα επειδή τους ενοχλεί η φιλοζωική της δράση!

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Άφαντοι οι «λεβέντες» που ξυλοκόπησαν τους φιλόζωους

Χανιά: Η Νατάσα Μπομπολάκη κινδυνεύει εξαιτίας της φιλοζωικής της δράσης

Χανιά: Απειλεί να την σκοτώσει επειδή βοήθησε στη σωτηρία του σκύλου του

Χανιά: Αύριο η δίκη του νταή που απείλησε χθες την Νατάσα Μπομπολάκη

Νατάσα Μπομπολάκη: «Η φιλοζωία είναι στάση ζωής»

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

17 Σχόλια

  1. Αλεξάνδρα Καρποδίνη

    Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι άνθρωποι που δε σέβονται και κακοποιούν τα ζώα κάνουν το ίδιο και με τους ανθρώπους ακόμα και με ανήλικα παιδιά. Αυτά πάνε μαζί. Είναι άρρωστοι άνθρωποι που έχουν μια μορφή αναπηρίας.
    Χρέος όλων μας να είμαστε στο πλευρό όσων βγαίνουν μπροστά και υπερασπίζονται όσους δεν μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι, όπως είναι τα παιδιά και τα ζώα.
    Συγχαρητήρια στην κα Μπομπολάκη για το τεράστιο έργο της και την τεράστια ψυχή της! Τα αδεσποτάκια έχουν τη μαγική ικανότητα να της γιατρέψουν τα σωματικά και τα ψυχικά της τραύματα.

  2. ΚΟΝΑΝ

    Αυτος που εδειρε την κυρια Μπομπολακη,ας περασει μια βολτιτσα απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και συγκεκριμενα απο Ευοσμο,γιατι και εγω αγαπαω και υπερασπιζομαι τα ζωα και καμια δεκαρια φιλοι μου!!!Αν δεν γνωριζει απο Ευοσμιοτικο ξυλο...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ!!!!!

  3. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΟΣΟΣ

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ!

  4. georgia

    ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.
    ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

  5. Μαρία

    Να στείλουμε φούστες και καλσόν στους δυο "λεβεντονιούς" και "λεβεντόγερους" της Κρήτης γιατί τα παντελόνια δεν τους αξίζουν να τα φοράνε....
    Να τους χαίρεται η μάνα τους και ο πατέρας τους που τους έμαθε καλούς τρόπους, ήθος κι ευγένεια, πολιτισμό...
    Αλλά αν η κυρία Μπομπολάκη ήταν κανένας δίμετρος μπρατσαράς... οι ψευτόμαγκες, βλαχόμαγκες, απολίτιστοι που ξέρουν να δέρνουν γυναίκες, θα είχαν κλάσει πατάτες...

  6. Κώστας

    Έστειλα ήδη email διαμαρτυρίας στην AVIN http://www.avinoil.gr/gr/default/epikoinonia και ζήτησα να διακόψει αύριο το πρωί τη συνεργασία τους με αυτό το δίποδο γιατί αλλιώς μπορούμε και να βάζουμε βενζίνη μόνο στη ΕΚΟ πανελληνίως.
    Πρέπει όλοι να κάνουμε το ίδιο. Δικαστικά δεν ξέρω τι θα γίνει εμπορικά όμως θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει το σίχαμα.

  7. Dora Giotaki

    Νομιζω αυτο που εκανε δεν ηταν και πολυ σοφο, βεβαια μετα απο τοσα
    θα επρεπε να γνωριζει οτι αν το κανει παιρνει και καποια μετρα,
    δηλ. αν δεν έχει την δινατοτητα αυτοαμυνας υπαρχει και η
    περιπτωση να σκεφτει καποια βασικα δηλ. να εχει μαζι της paper spray ή και καποιο electric shock gun /taser το οποιο με μια ηλεκτρικη εκκενωση εξοδετερωνει καποιον για καποιο χρονικο διαστημα.
    Ειλικρινα αν εξουδετερωνε τον νεαρο θα τα εβαζε ο γερος μαζι της ? δεν νομιζω, ωρες ωρες καλο ειναι να σκεφτομαστε και λογικα και μεσα σε αυτα τα πλαισια δεν ακουω ανοησιες περι απαγορευεται η χρηση τους ή μη, δικηγορος ειναι ας ζητησει αδεια οπλοφοριας ή ας ζητησει να της παραχωρησουν αστυνομικους για φρουρα, να δουμε τι βγαινει ποιο φτηνο για το κρατος, που σε καθε εναν δημοσιογραφακο που βριζει και βγαινει στην τηλεοραση παριστανοντας τον Προεδρο της Χωρας παρεχουν ολοκληρη συνοδεια απο τον "φοβο" της τρομοκρατιας, ελεος

  8. tom

    κοψτε τους τον κωλο και του κ@λογερου και του ξυρισμένου ανεγκέφαλου, αρκετα με ολους τους σαπιους τους λαμμενοπυς και τους σκατομαγκες.

  9. ΚΟΡΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    Ηταν λογικό να πάει να ζητήσει εξηγήσεις σε κάποιους που ήδη έδειραν κάποιον που απλά πήγε να δώσει φυλλάδια;
    Νομίζω ότι δεν ήταν πολύ λογική κίνηση .
    Για τις υποθέσεις αυτές υπάρχει η αστυνομία και οι διάφορες υπηρεσίες .
    Στην Ηγουμενίτσα έτσι κάνουμε και έχει αποτέλεσμα .
    Η ηρωοποίηση που προσπαθεί να αποδωθεί στο κείμενο είναι μάλλον άστοχη .
    Ηρωισμός δεν είναι να παει κάποιος να ζητήσει εξηγήσεις απο κάποιους που ήδη ξέρει ότι είναι ανώμαλοι .
    Καλά θα ήταν να μην υπήρχαν αυτά ,άλλα υπάρχουν.

  10. μαρί

    Αυτό είναι η κρητική λεβεντιά το 2014!
    Ντροπή και αίσχος!Παιδοβούβαλα, μπαρμπαδόγεροι και θείτσες χτυπάνε γυναίκες γιατί ο πολιτισμός στην Κρήτη είναι μόνο τα φράγκα που θα φάνε από τους τουρίστες.

  11. Πάνος Καφφές

    Κάλή δύναμη στην Πρόεδρο του Κινήματός μας και περαστικά. Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Κρήτη αρχίζω να έχω μια αντιπάθεια πλέον...παρά το γεγονός ότι έχω καλούς φίλους κρητικούς. Κάποιος φίλος μου που είχε σπουδάσει στην Κρήτη μου έλεγε: Πάνο, ξέρεις απο Κρητικάνθρωπους; Ο "ανδρισμός" τους εξαντλείτε σε ανυπεράσπιστα ζώα και γυναίκες, ενώ αυτοκτονούν αντί να ανισταθούν στα δεινά της κρίσης και των μνημονίων. Έχουν αυτοι οι άνθρωποι καμία σχέση με τους Κρητικούς πολεμιστές του β' παγκοσμίου πολέμου; Ψεύτικοι μάγκες που προακαλούν αηδία. Βέβαια δεν είναι όλοι οι Κρητικοί έτσι σαφώς! οι καλοι Κρητικοί οφείλουν να μπούν μπροστά και να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα

  12. Mour

    τι????????????????????????????????τι ειναι αυτα ρε??????????????????δε θελω να φανταστω οτι δεν τους επιβληθηκαν κυρωσεις γτ θα ειναι τουλαχιστον ξεφτυλισμενοι αν δε το εκαναν..μετα χαρας κ.Νατασα θα ερχομουν μια βολτα στο νησι κ να περασω απο το βενζιναδικο της κλασομαγκιας κ θα περημενω με το κλαδευτικο να ρθει να μου κουνησει ο μπαρμπας τη πο...του κ ο ξυρισμενος να με αγγιξει...κ αν νομιζετε οτι αυτα τα λεω πανω στα νευρα μου λαθος...κουραστηκα απο τη σαπιλα του συστηματος οποτε κ παυω να το σεβομαι πλεον!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.