Στηρίξτε μας

Χανιά: Κρέμασαν σκυλίτσα τα 6 κουτάβια της έκλαιγαν κάτω από το πτώμα της

2 Ιουλίου 2013 19:24 | Καταγγελίες
Χανιά: Κρέμασαν σκυλίτσα τα 6 κουτάβια της έκλαιγαν κάτω από το πτώμα της

Στο Καλαμάκι σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές των Χανίων εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής σήμερα το απόγευμα μια σκυλίτσα κρεμασμένη μέσα σ’ ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο είχε βρει καταφύγιο για να γεννήσει. Γύρω από το πτώμα της μάνας - σύμφωνα με τους  αυτόπτες μάρτυρες - το οποίο αιωρούνταν από την αγχόνη, ήταν τα έξι της κουτάβια τα οποία έκλαιγαν. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» ανέλαβε τα μωρά τα οποία περιθάλπονται και θα φιλοξενηθούν στη συνέχεια στο καταφύγιο της κας Στούπη.

Η Νατάσα Μπομπολάκη πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου ενημέρωσε και το www.zoosos.gr ότι έγινε η απαραίτητη καταγγελία και γι’ αυτό το έγκλημα και δεσμεύτηκε να μας στείλει και το φωτογραφικό υλικό που έχει η ΕΛ.ΑΣ., το οποίο αποδεικνύει την παραφροσύνη κάποιων ανθρώπων και την κτηνώδη συμπεριφορά εκείνων που δυσφημούν την Ελλάδα.

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Περπάτησε μετά από πολύμηνη φροντίδα ο πυροβολημένος σκύλος & χρειάζεται σπιτικό

Γέφυρα σωτηρίας για να ξαναπερπατήσει ο σκύλος που ξυλοκοπήθηκε & πυροβολήθηκε επανειλημμένα στην Μαλάξα Χανίων

Βρήκαν τον σκύλο χτυπημένο και πυροβολημένο έξι φορές με αεροβόλο στην Μαλάξα Χανίων

Χανιά: «Αστεία» ποινή για τον στρατιωτικό & κυνηγό που έδεσε & εγκατέλειψε τον σκύλο του για να πεθάνει από πείνα

Χανιά: Αστυνομικοί του Α.Τ. Βρυσών φρόντισαν τα κουταβάκια που κάποιος εγκατέλειψε

Χρυσή Ακτή Χανίων: Η σκυλίτσα προσπαθούσε να βγάλει από τον κάδο τα κουτάβια της που κάποιος πέταξε στα σκουπίδια ζωντανά

Χανιά: Καταδικάστηκε ο βοσκός που σκότωσε με καραμπίνα 2 σκυλιά στο χωριό Κουφός

Χανιά: Βρήκε τον σκύλο πυροβολημένο στο Μάλεμε

Συνελήφθη ο άνδρας που κακοποιούσε τα 3 σκυλιά του στο Βαμβακόπουλο Χανίων

Παλεύει για τη ζωή της η γάτα που πυροβολήθηκε & έμεινε παράλυτη στη Νέα Χώρα Χανίων

Έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία για τον σκύλο που βρέθηκε πυροβολημένος στον Πλατανιά Χανίων

Μαθήτρια Δημοτικού εντόπισε κρεμασμένο σκύλο στις Μουρνιές Χανίων και επέμενε να το καταγγείλει στην Αστυνομία!

Νέα Χώρα Χανίων: Κατήγγειλαν άνδρα που κακοποιούσε τον σκύλο του πατώντας του το κεφάλι & δένοντας τον σε φωταγωγό χωρίς τροφή – νερό

Συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται για την δηλητηρίαση 2 σκυλιών των γειτόνων του στα Περιβόλια Χανίων

Βρήκε τον σκύλο κρεμασμένο μέσα σε φρεάτιο στη Σούδα Χανίων

Βρήκαν δύο σκυλιά νεκρά πνιγμένα σε γούρνα στην Αγία Κυριακή Χανίων

Το σκυλί «έδειξε» ποιος το είχε εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Χανίων

Δεν τα κατάφερε ο σκύλος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και βρέθηκε πεταμένος στον δρόμο στα Κεραμειά Χανίων

Βρήκαν τον άνδρα που εγκατάλειψε τα 6 κουτάβια του στην Χρυσή Ακτή Χανίων και τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία

Βρήκαν εγκαταλελειμμένη την σκυλίτσα με τον τεράστιο όγκο στην κοιλιά στον Γαλατά Χανίων

Σκότωσε σκόπιμα τον σκύλο που ήταν στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο του στο Πάνω Δαράτσο Χανίων

Κατήγγειλε τον ηλικιωμένο που προσπάθησε να πετάξει κουτάβια στις Βρύσες Χανίων

Σκότωσε τον σκύλο συνθλίβοντας το κεφάλι του μ’ ένα βράχο στο Θέρισο Χανίων

Χανιά: Έκοψαν και κρέμασαν κεφάλι σκύλου σε τουριστική περιοχή

Τι είδε η Φινλανδή στην Κρήτη και αγανάκτησε;

Χανιά: Κρέμασε τρία αρνιά για να εκδικηθεί τον γείτονα του

Χανιά: Κοπάναγε συστηματικά τα σκυλιά του με σιδηρολοστό

Χανιά: Αλυσόδεσε νέα θύματα ο βασανιστής των σκυλιών

Χανιά: Ενημέρωσαν και το BBC για την εξόντωση των 30 σκυλιών της Βρετανίδας

Χανιά: Οι Σουηδοί τουρίστες νοιάστηκαν για τα γατάκια

Χανιά: Συστηματική η εξόντωση των αδέσποτων ζώων

Χανιά: Έφριξαν οι τουρίστες βλέποντας τα κουτάβια να χαροπαλεύουν!

Χανιά: Δηλητηριάζουν τ’ αδέσποτα και ξεφτιλιζόμαστε στους τουρίστες!

 

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

28 Σχόλια

  1. Δημήτρης Παρασκευόπουλος

    Αυτά τα εγκλήματα δεν είναι θέμα ούτε Κρήτης ούτε Πελοποννήσου ούτε άλλων τοπικών κοινωνιών. Είναι θέμα ελληνικής νοοτροπίας, ελληνικής βαρβαρότητας και κυρίως θέμα έλλειψης ουσιαστικής παιδείας. Τέτοιοι εγκληματίες υπάρχουν σε όλα τα σημεία της ελληνικής επικράτειας (δυστυχώς), όπως άλλωστε και φιλόζωοι (ευτυχώς). Όσοι πιστεύουμε ότι ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία, πρέπει να αγωνιζόμαστε καθημερινά ώστε αυτοί οι κατ' όνομα "άνθρωποι" να καταγγέλλονται και να τιμωρούνται, και επιτέλους τα ζώα να αποκτήσουν τον σεβασμό που τους αξίζει και το δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή.

  2. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

    Ενα σχόλιο για τους Κρητικούς φιλόζωους:είμαι από την Ικαρία,όπου δεν αγαπούν τα ζώα κ πρώτα εγώ βρίζω τους συντοπίτες μου για αυτό το χαρακτηριστικό τους.Δεν ταυτίζομαι μαζί τους ΠΟΤΕ.Οταν κάποιος πει "οι ικαριώτες(ή οι Ελληνες) είναι καθίκια απέναντι στα ζώα",απαντώ "έχεις δίκιο,το ξέρω από πρώτο χέρι".Ετσι,ο συνομιλητής μου καταλαβαίνει πως η Ικαρία(κ η Ελλάδα)γεννούν άρρωστους ανθρώπους κ υγιείς,ΑΛΛΑ οι υγιείς δεν "καλύπτουν" τους άρρωστους.Κανείς δεν λέει να κάψουμε το ωραίο νησί σας,αλλά να πολεμήσουμε την νοσηρότητα που έχουν πολλοί κάτοικοι του(με εμπάργκο ή με κατακραυγή).Σκεφθείτε όταν υπερασπίζεστε την Κρήτη,ΜΗΠΩΣ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΣΚΑΡΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ(κ έτσι διαιωνίζετε το πρόβλημα)Το τι είμαστε, δεν το κάνει ο τόπος μας ή η οικογένεια μας,το κάνουν ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.Εσείς τι επιλέξατε τελικά?Τους σκάρτους συμπολίτες σας(την κακιά Κρήτη που βρίζουμε όλοι),ή τον σεβασμό στα ζώα?

  3. Iria Lionaki

    Μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ Κοινωνία συνένοχη στο έγκλημα υπέρ της κακοποιήσης των ζώων χρονια τώρα.
    Οι Ανθρωποι- Φιλόζωοι λίγοι κάνουν ό,τι μπορούν, η υπόλοιπη κοινωνία της Ντροπής τι κάνει γι' αυτό ?
    Συναινεί ...

    Είναι το ίδιο ΕΝΟΧΗ και ακόμα χειρότερη στο έγκλημα που διαπράτεται τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια.

    Η Κρήτη κάνει τον γύρο του κόσμου διεθνώς για την βάναυση συμπεριφορά των ανθρώπων της ώς προς τα ζώα.
    Οι καταγγελίες χιλιάδες απο Ελληνες Τουρίστες και Αλλοδαπούς.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Λίγο ευσυνείδητος να είναι κανείς, δεν πατά ούτε το πόδι του σε τέτοιες βίαιες κοινωνίες και φυσικά δεν αφήνει ούτε ένα ευρώ ώς τουρίστας.

    Ντροπή & Αίσχος ξανά και ξανά.

  4. Ειρήνη

    To ότι υπάρχει μια εμπάθεια κάποιων με τη Κρήτη, είναι γεγονός, ωστόσο το να δίδεται αφορμή για να μας πουν μια άσκημη γνώμη που έχουν για το νησί, αυτό δείχνει πως ούτε την ιστορία μας γνωρίζουν (πως φαγώθηκαν & οι άλλοι ελλαδίτες για την ένωση & πως οι κρητικοί πρωτοστάτησαν σε όλους σχεδόν τους απελευθερωτικούς αγώνες του έθνους) ωστόσο βλέπουμε το δέντρο & χάνουμε το δάσος... Τα παραπάνω σχόλια νομίζω πως είναι ασέβεια σε όλους τους ανθρώπους που θυσιάζουν πολλά πράγματα από τη ζωή τους για τα ζώα στη Κρήτη (& όχι μονο) που αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα είχαν σωθεί χιλιάδες ζωάκια. Δε θα μπω κι εγώ στη παραπάνω φρασεολογία, να πω 'μακάκες" τους χανιώτες για το περιστατικό, αν & η χαζοαστική νοοτροπία τους είναι δείγμα της μεγαλομανίας τους, γνωρίζω πολλούς φίλους Χανιώτες που & λατρεύουν τα ζώα & έχουν σώσει πολλά με οποιοδήποτε κόστος! Ούτε θεωρώ πως η μεταχείριση των ζώων στη Κρήτη, είναι χειρότερη από την υπόλοιπη χώρα (είδα & στην Αμαλιάδα που εργάστηκα πως φερόντουσαν στα ζώα) Ας κάνουμε λοιπόν κάτι ουσιαστικό, συλλογικές καταδίκες τέτοιων περιστατικών παντού & όχι να μας τυφλώνει η εμπάθεια που έχουμε για τους χ λόγους για έναν τόπο... Ευχαριστώ.

  5. katerina

    Πάλι βρε παιδια το ίδιο θεμα με τους Κρητικους;Κι εγω λοιπον,που ειμαι Κρητηκια,και κόντα στον τοπο του εγκληματος αυτού λέω απο τη μια για όσους δε γνωρίζουν τον τόπο ότι η νέα γενιά δεν εχει καμία σχέση με τους βοσκαράδες(στην πλειοψηφία της τουλάχοιτον)που ναι βρωμιζουν τον τόπο,αλλά απο την άλλη συμφωνώ με το εμπάρκο που λένε και οι άλλοι εξοργισμένοι!Ναι,να μην πατήσει άνθρωπος το πόδι του τέτοιοι που είμαστε μπας και ντραπούμε λιγο!Όποιος αγαπάει τα ζώα και θίγεται που "δυσφιμίζεται" ο τόπος του ας κάνει κάτι πρώτος να τα σταματήσει,για να σταματήσει και η δυσφημιση!Έλεος πια με τον τοπικισμο!

  6. Βλακειες

    Εμπάργκο να κάνετε στον εαυτό σας! Πρέπει να είστε πολύ αμόρφωτοι για να κατηγοριοποιείτε τοπικά τα εγκλήματα. Ξέρω πολλούς Κρητικούς που σκοτώνουν ζώα, όπως κ Αθηναίους, Ροδίτες, Θεσσαλονικείς, Πυργιώτες, Λαρισαίους κ πάει λέγοντας. ΚΑΘΕ τόπος μπορεί να γεννήσει τρελούς, εγκληματίες κ ανώμαλους. Θα έπρεπε να σεβαστείτε κ τους κρητικούς που έσωσαν τα κουτάβια, όπως κ τόσα αλλα ζώα, πριν μιλήσετε, όπως κ εμένα, που είμαι από την Κρήτη, σιχαίνομαι όσο δεν πάει τους κρήτες δολοφόνους αλλά έχω σώσει τη ζωή πολλών πλασμάτων κ αρνούμαι να μπω στο ίδιο τσουβάλι, δεν το δέχομαι.
    ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ!!!!!!!!!!!!! Από όπου κ αν είναι! Ανοίξτε το μυαλό σας.
    Αυτόν που έκανε αυτό το τερατούργημα, αν πιαστεί, θα πάω μαζί με όσους άλλους θέλουν κ θα τον σαπίσουμε στο ξύλο μέχρι να παρακαλάει να τον λυπηθούμε.
    Κανένα έλεος στο έγκλημα από όπου κ αν είναι

  7. πελοπας

    Δυστυχως υπαρχουν καποια ξευτυλισμενα ατομα που μολις γινει κατι στην Κρητη αρχιζουν να βριζουν ολο το νησι,ο φθονος τους που δεν εχουν αυτη την πολυτελεια, να ζουν στο ομορφοτερο μερος της Ελλαδας και απο τα ομορφοτερα μερη του κοσμου βγαζει ματια,τι να κανουμε,δεν μπορουμε ολοι να εχουμε αυτη την τιμη.Περαστικα σας.

  8. tinkerbell

    anti n kathomaste k na grafoume edw (opws kanw k egw alloste) tha itan polu kalitero molis doume kati paromoio na t kataggeiloume amesws....dn prepei n t kaluptoume s kamia periptwsh...oso g t parapanw sxolia ayto p exw n pw einai n mn bazete st idio tsoubali olous ts anthrwpous.dn einai oloi idioi...kai t mono sigoyro einai oti autoi p t kanoun kapoia stigmh tha timwrhthoun k an oxi apo tn filozwikh sigoyra apo t theo...

  9. manos

    Βέρα, Αντιγόνη και Rene Nikol, εγώ που έχω 3 στο σπίτι μου και ταΐζω προσέχω άλλα 20 αδέσποτα και πολύ άλλοι σαν εμένα σε αυτόν τον τόπο που εσείς βρίζετε μαζί και τους κατοίκους, τι φταίμε για του λίγους μαλάκες που τα κάνουν και που τα κάνουν και κάτι αλλοδαποί και τσιγγάνοι; θεωρώ ότι είστε εκτός θέματος!! αν θέλετε μπορώ να σας αναρτήσω πολλά περιστατικά, αμέτρητα από την υπόλοιπη Ελλάδα να φρικάρουμε όλοι μαζί!!! και καλά είστε φιλόζωοι εσείς ε; σκατά στα μούτρα σας είστε κι εσείς!!! ο σωστός φιλόζωος κατακρίνει τον ένοχο και όχι όλο τον κόσμο αόριστα!! και αυτά τα εμπάργκο και τις μαλακίες που λέτε είναι γελοιότητες!!! το ότι βλέπετε τα τούρκικα σίριαλ και ενισχύετε την Τουρκία δεν σας λέει τίποτα; από κάτι ανθρώπους σαν εσάς ξευτελίζετε ο Έλληνας!!! τώρα αν έχετε πρόβλημα με αυτά που γράφω μπορώ να σας τα πώ και από κοντά και όχι να κρύβομαι πίσω από ένα υπολογιστή!!!

  10. Tot;os

    Τι λες βρε ηλίθιο ανεγκέφαλο χωρίς να σκέπτεσαι;
    Κατακρίνεις ένα ολόκληρο νησί και τους ανθρώπους του από τέτοιες πράξεις ανεγκέφαλων σαν και εσένα., βλαμμένο.
    M

  11. Κωστας-Καλλιθεα

    Δυστηχως σε μεγαλο βαθμο ειναι οπως τα λεει η Αntigonh (03-07-2013/ 01:25).
    Ομως δεν ειναι ολοι ετσι.Εχω συγγενεις στο Ηρακλειο(δε θυμαμαι πως ακριβως λεγετε το χωριο)και ποιο συγκεκριμενα:θειο,θεια και την αγαπημενη μου ξαδελφουλα,οι οποιοι εχουν τεσσερα σκυλακια που τα λατρευουν.

    Επισης εχω φιλη εκει που αγαπαει τα ζωακια.

    Καποτε θα ελεγα ακριβως αυτο που ειπε η Αντιγονη.Ομως οχι πλεον.
    Αν και ακουγετε απιθανο,ναι υπαρχουν κι εξαιρεσεις στο θεμα!

  12. ANNA

    ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΔΙΠΟΔΑ, ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ)ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ!

  13. corfu

    EXIS TO DIKEOMA NA TON SAKATEPSIS,,,AUTON POU TO KANE,,PAROMIA ISTORIA K STIN PERIOXES MAS,,,,,(FOLES)..TON ESPASA STO XULO,,,NOSOKOMIO,,MONO ETSI TIMORITE ENAS SATANAS,SAKATEYTE TUS I MONI LISI/

  14. RENE NIKOL

    Ενόχλησε τους <κρητίκαρους> το ταλαίπωρο ζώο που έψαχνε ασφαλή τόπο να γεννήσει τα μωρά του??? Ενόχλησε η παρουσία του στο εγκαταλελειμένο ερειπωμένο σπίτι? Ουστ ρε δίποδα κρητικά τέρατα!!! Εμπάργκο έχω κηρύξει εδώ και χρόνια στον βρωμερό απο ανθρώπους τόπο σας! Εμπάργκο αιώνιο θα καταλήξει με τόσα νέα <κατορθώματα> των σάπιων παλληκαράδων... ουστ... εσείς ρε που δυσφημείτε τον ελληνικό πολιτισμό!

    1. giorgos

      https://www.zoosos.gr/hania-2250-paidia-didahtekan-n-agapoun-ta-zoa/
      https://www.zoosos.gr/hania-ten-apeleutheronoun-meta-apo-6-hronia-perithalpses/

      ΓΙΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.....
      ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΤΣΙ?
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΥΛ....ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ
      ΦΙΛΟΖΩΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.
      ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ,ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟΥ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  15. popi asemas

    Αντιγονη λες βλακειες...και δεν σου επιτρεπω να μας βαζεις ολους στο ιδ ιο τσουβαλι....σε ολες τις περιοχες της ελλαδας καιτου κοσμου μη σου πω υπαρχουν ανεγκεφαλοι...και απολιτιστοι....!!!!

  16. mariaprotopapa

    Αυτοι θελουν κρεμασμα κατατον ιδιο ακριβως τροπο.Αισχος αισχος αισχος αισχος να συμβαινουν αυτα.Αισχος.Αισχος.ΛΥπαμαι για το ομορφο αυτο νησι που συμβαινουν τοσα εκτροπα εναντι των ζωων!!!!!!!!!!

  17. Αntigonh Giannokvsta

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!
    ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    1. Ανδρικοπούλου Βέρα

      Συμφωνώ απόλυτα με την Αντιγόνη.Φταίνε και όλοι όσοι πάνε διακοπές στο νησί που γίνονται τέτοιες βαρβαρότητες.Ένα εμπάρκο,μόνο καλό θα έκανε.Ας σταματήσουμε να είμαστε τόσο παθητικοί
      επιτέλους στην αθλιότητα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.