Στηρίξτε μας

Δράμα: Κυνηγόσκυλο εξαθλιωμένο και καθηλωμένο με κοντό σχοινί

1 Απριλίου 2012 21:51 | Καταγγελίες
Δράμα: Κυνηγόσκυλο εξαθλιωμένο και καθηλωμένο με κοντό σχοινί

Όλοι γνώριζαν κανείς δε νοιάστηκε!

Οι Φίλοι των Ζώων Δράμας αποκαλύπτουν ένα ακόμα έγκλημα διαρκείας εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου κυνηγόσκυλου. Ενός ζώου, που ζει, σε μια πυκνοδομημένη περιοχή της πόλης. Οι γείτονες γνώρισαν το μαρτύριο του, αλλά το μόνο που τους ενοχλούσε ήταν η μυρωδιά! «Δεν γαυγίζει καθόλου» είπαν στους εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου. Μάλιστα μια ηλικιωμένη κυρία αγρίεψε, γιατί τα μέλη του συλλόγου «ανακατεύονται στα ξένα σπίτια».

Dramakinigoskilo3

«Το βάζει πίσω σε ένα κουτί! Στην μηχανή και πηγαίνει στο κυνήγι… τι και αν είναι δεμένο; Σκυλί είναι. Αφού το ταΐζει!» τους εξήγησε! Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό της. Το σκυλί, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι δεμένο με σχοινί μήκους 30 εκατοστών από το κάγκελο της περίφραξης.

DramaKinigoskilo2

Δύο παλιές κατσαρόλες δίπλα του, σακούλες σχισμένες κοντά του, για να κάνει κάτι μέσα στην ακινησία και τη μοναξιά που το είχαν καθηλώσει. Σκυλόσπιτο - τρώγλη από πίσω του… Ο ιδιοκτήτης του δύστυχου ζώου, ένας 50χρονος, που έρχεται στο σπίτι στο οποίο μένει αργά το βράδυ, μόνο για να κοιμηθεί και να πετάξει αποφάγια στον αιχμάλωτο της αυλής. «Δεν έβγαλε φωνούλα ο σκυλάκος όσο ήμασταν εκεί. Παραδομένος στην μοίρα του. Φωνάξαμε την Δημοτική Αστυνομία Δράμας και από τα μπαλκόνια γύρω μας κοιτούσαν με απορία…

DramaKinigoskilo4

Περιμένουμε το πρόστιμο της Δημοτικής Αστυνομίας και φυσικά να απομακρύνει τον σκυλάκο από την αθλιότητα ο ιδιοκτήτης κυνηγός ή να τον παραδώσει στο κυνοκομείο της πόλης μας» μας είπαν οι Φίλοι των Ζώων Δράμας.

Διαβάστε επίσης:

Περιποιούνται τα σκυλιά που άλλοι πέταξαν στην χωματερή της Σίψας Δράμας

Χωματερή αδέσποτων ψυχών στην Δράμα

Εθελοντές κτηνίατροι στείρωσαν δωρεάν 222 αδέσποτα στην Δράμα

Καταδικάστηκε 88χρονη γυναίκα που παραδέχτηκε ότι δηλητηρίασε γάτα στον Μαυρόβατο Δράμας

Πλατανόβρυση Δράμας: Δεν συνελήφθη αν και συστηματικά κακοποιεί τέσσερα σκυλιά

Συνελήφθη 59χρονος που πυροβόλησε δύο σκυλιά και σκότωσε το ένα στην Αδριανή Δράμας

30.000 € διοικητικό πρόστιμο στον κυνηγό που πυροβόλησε τα σκυλιά στην Αδριανή Δράμας

Δράμα: Έριξαν φόλες ακόμα και στην χωματερή για να εξοντώσουν τα αδέσποτα που εγκαταλείπονται εκεί

Ο δήμαρχος Δοξάτου επικήρυξε με 1.000 € τους δολοφόνους των αδέσποτων

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης: Με υδροκυάνιο δηλητηριάστηκαν τα αδέσποτα στο Δοξάτο Δράμας

Δοξάτο Δράμας: Έσωσαν τον σκύλο που περιφερόταν με το λουρί στον λαιμό να σαπίζει μέσα του

Δράμα: Θα δικαστούν δύο χρόνια μετά για την εξαφάνιση των σκυλιών τους

Δράμα: Ο αστυνομικός του Α.Τ. Προσοτσάνης δεν είδε καμιά κακοποίηση!

Δράμα: Εξαφάνισαν τα ζώα που προσπάθησαν να σώσουν οι φιλόζωοι

Και πυροβολημένο το σκυλί που εντοπίστηκε στην πλ. Προσοτσάνης του Δήμου Δράμας

Χωριστή Δράμας: Τις απείλησε με τσεκούρι επειδή πήγαν να σώσουν τα σκυλιά

Δράμα: Αθωώθηκε για το βασανισμό των 2 σκυλιών λόγω χαμηλής νοημοσύνης

Έσπασε με κλωτσιά τη γνάθο του σκύλου στο χωριό Νεροφράχτης Δράμας

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. markos dimitriadis

    Tosa chronia ena kai to idio fainomeno ston volo.. sta choria... dimini... kai sesklo... giati den erchestai eseis pou paristanete tous filozouus...tis kakias oras...elate nte na ta balete kontra me tous idioktites....pate mia bolta konta stin periochi blachika tis metkas... stin nea ionia. I pate sta choria.. fitokos... kai melissatika.. kathos kai poio makria pera stin nea ajchialos. Kai opoios.. i opoia echei.. archideia as ta balei konta mazi tous. !!!Tosa chronia ta idia blepoume.....molis stin geitoneia mou opou meno ego.....echo malista kai se video apo tis diakopes mou tou 2011...sto youtube analogo video.. se ena goniako oikopedo...epi tis odou ageias foteinis.. me adramiteiou....poio sijkekrimena konta ston kantina...

  2. κωστας

    τα ποιντερ ειδικα αλλα και γενικα τα κυνηγοσκυλα δε πολυγαβγιζουν . το λεω μηπως νομιζει καποιος οτι επειδη δε γαβγιζει περναει γαληνια και εκτονωνεται . γενικως αυτη η αντιληψη υπαρχει απ τους "λάτρεις της φυσης", τους κυνηγους για τα κυνηγοσκυλα ( οχι απ ολους ) . οτι πρεπει να ειναι απομονωμενα , παντα δεμενα , να μη μαθουν στο χαδι . γιατι χαλανε μετα και δε κυνηγανε .

  3. i'm_behind_u

    Περάστε μια μερα απ´ την Πατησίων και θα δείτε πάνω απο 30 σκυλιά δεμένα σε κολωνες....... Δεν ενδιαφερεστε γι' αυτα και ενδιαφερεστε για το κυνηγοσκυλο στη Δράμα που είχε και φαγητό. Τι άλλο να πω....

    1. eleni

      Να μυρίσουμε τα νύχια μας για να εντοπίσουμε τα σκυλιά; Εσείς, που γνωρίζετε για την ύπαρξη τους, τι κάνετε; Άλλωστε είναι γνωστό, ότι η ΠΑΤΗΣΙΩΝ είναι μια "σταλιά" δρόμος και αμέσως βρίσκεις αυτό, που κάποιος λέει, χωρίς να σου δώσει οδηγίες!

    2. deva

      ειναι μεγαλο ψεμμα οτι στη γειτονια μου-στην πατησιων-υπαρχουν πανω απο 30 σκυλια δεμενα στις κολωνες....εσυ -για ναχουμε καλο ρωτημα μηπως μενεις δραμα,και παραξηγηθηκες για τις πομπες σας?αλλα και ετσι να ηταν,ποιος σου δινει το δικαιωμα να απαγορευεις τους εθελοντες που θα επεμβουν?εσυ τι κανεις εκτος απο τις παρατηρησεις κ υποδειξεις?βοηθας?τραβα τοτε να επιληφθεις τα 30 δεμενα της πατησιων...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.