Στηρίξτε μας

Ναύπακτος: Κυνηγοί – κτήνη βασανίζουν συστηματικά μωρά αγριογούρουνα (βίντεο)

29 Μαΐου 2013 15:32 | Καταγγελίες
Ναύπακτος: Κυνηγοί – κτήνη βασανίζουν συστηματικά μωρά αγριογούρουνα (βίντεο)

Της Ελένης Ηλιοπούλου

Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν να «αθλούνται» σκοτώνοντας ζώα είναι κάφροι. Οι κυνηγοί των οποίων τις φρικιαστικές πράξεις φέρνουμε στη δημοσιότητα σήμερα εδώ στο www.zoosos.gr είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είναι κανονικοί σαδιστές, βασανιστές ζώων, ανθρωπόμορφα κτήνη, αφού όπως αποδεικνύεται από τα βίντεο, που οι ίδιοι τράβηξαν, συστηματικά βασανίζουν μέχρι θανάτου μωρά αγριογούρουνα, είτε για να εκπαιδεύσουν τα κυνηγόσκυλα τους, είτε γιατί έτσι νομίζουν ότι μετριέται η ανδρεία τον 21ο αιώνα.

Ο Πολύκαρπος Σκ. (Κάρπος για τους φίλους του) κάτοικος Ναυπάκτου ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook τον Μάρτιο του 2012 μια σειρά από βίντεο που αποδεικνύουν τα αίσχη στα οποία μετέχει αυτός και η παρέα του.

Στα βίντεο - που έχουν σταλεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην αρμόδια Εισαγγελία - βλέπουμε αγριογουρουνάκια να αφήνονται να κατασπαράζονται από τα δόντια των σκύλων. Τα θηράματα βρίσκονται είτε μέσα στο δάσος, είτε σε περιφραγμένους χώρους που μοιάζουν με στάνες ή παράνομα εκτροφεία κυνηγόσκλων. Οι κυνηγοί, που φαίνονται και ακούγονται να γελάνε με το θέαμα προτρέπουν με τις εντολές τους τα σκυλιά να επιτεθούν στα νεαρά ή μικρόσωμα ζώα ξανά και ξανά.

Σε μια από τις περιπτώσεις σ' ένα πληγωμένο αγριογούρουνο οι κυνηγοί έχουν φορέσει θηλιά στο λαιμό και το σέρνουν έτσι στο έδαφος. Παράλληλα τα σκυλιά συνεχίζουν να το δαγκώνουν ανηλεώς υπακούοντας στις εντολές των αφεντικών τους.

KarposAgriogourounoPataeiΟ κυνηγός πατάει το κεφάλι του μωρού αγριογούρουνου και αφήνει τα σκυλιά να το δαγκώνουν ενώ ουρλιάζει από τον πόνο.

Σε ένα από τα πλάνα ο κυνηγός πατάει με το πόδι του το κεφάλι του πληγωμένου αγριογούρουνου, που είναι ακόμα ζωντανό, ενώ τεντώνει παράλληλα τη θηλιά με την οποία το κρατάει. Τα σκυλιά συνεχίζουν να δαγκώνουν το θήραμα...

Αν αντέχετε δείτε το βίντεο και ακούστε τα ουρλιαχτά του μικρού αγριογούρουνου που σφαδάζει καθώς του επιτίθεται τα σκυλιά ενώ κυνηγός του πατάει το κεφάλι για να το ακινητοποιήσει ενώ το έχει δεμένο και με σχοινί.

Σε αυτό το βίντεο τα κυνηγόσκυλα τα κρατάνε οι κυνηγοί από τα λουριά τους. Έτσι περικυκλώνουν το μικρό αγριογούρουνο και δίνουν εντολή στα σκυλιά να το ξεσκίσουν. Αυτό το βίντεο έχει διάρκεια 6 λεπτά προφανώς όμως το μαρτύριο του ζώου διαρκεί πολύ περισσότερη ώρα.

Πουθενά και σε κανένα από τα υπόλοιπα βίντεο στα οποία και πάλι βλέπουμε τα σκυλιά να επιτίθενται σε ζώα νεαρής ηλικίας, τα αγριογουρουνάκια – των οποίων το κυνήγι δεν επιτρέπεται – δεν βλέπουμε τελικά να τουφεκίζονται. Αντιθέτως αφήνονται να σπαράζουν, να ουρλιάζουν από τους πόνους, να σέρνονται με σχοινιά από το λαιμό.

Ίσως να τα αιχμαλωτίζουν και να τα μεταφέρουν σε ιδιόκτητο χώρο ώστε εκεί να συνεχιστεί το μαρτύριο τους και η εκπαίδευση των Κουνχάουντ, αφού αυτή είναι άλλη μια παράνομη τακτική που εφαρμόζεται από πάρα πολλούς κυνηγούς.

Νεκρά βλέπουμε μόνο τα μεγαλόσωμα αγριογούρουνα, όταν αυτά τα συγκεντρώνουν για να τα τοποθετήσουν στη σειρά και να φωτογραφηθούν με τη λεία τους. Προφανώς οι «μάγκες» με τις καραμπίνες «παίζουν» μόνο εξ αποστάσεως με τα ενήλικα αγριογούρουνα για λόγους ασφαλείας και εκεί αφήνουν μόνα τους τα κυνηγόσκυλα...

Ο Κάρπος όχι μόνο διαφημίζει τα σκυλιά ράτσας Κουνχάουντ, που έχει ή και εκτρέφει αλλά δημοσιεύει στο προφίλ του στο facebook και το τηλέφωνο του ώστε κάθε ενδιαφερόμενος που θα δει τα κατορθώματα των σκύλων του να σπεύσει. Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν αντέχει το φρικτό θέαμα και δεν αντέχει να ακούει τα ουρλιαχτά του ζώου καθώς ξεσκίζουν τη σάρκα του ξανά και ξανά τα κυνηγόσκυλα.

Φιλόζωοι, που εντόπισαν τα βασανιστήρια στο οποία ο Κάρπος και η παρέα του εφαρμόζουν συστηματικά κατά την κυνηγετική τους δραστηριότητα προς αυτά τα ανυπεράσπιστα ζώα, έχουν ήδη κάνει καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εις βάρος του και είναι βέβαιο ότι θα σχηματιστεί δικογραφία αφού ο βασανισμός ακόμα και των θηραμάτων σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012 απαγορεύεται.

Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Κάρπος, την οποία και δημοσιεύουμε, βλέπουμε ένα νεκρό αρσενικό κόκκινο ελάφι (του οποίου το κυνήγι στην Ελλάδα απαγορεύεται) να βρίσκεται μέσα σ’ ένα αποθηκευτικό χώρο και ένας άνδρας περήφανος να κρατάει το ματωμένο πτώμα του από τα κέρατα... Από το ζώο λείπει το μισό πίσω του πόδι.

KinigoiEllines (11)Φωτογραφίζεται και με το ακρωτηριασμένο νεκρό ελάφι.

Το γεγονός ότι ανήλικος απεικονίζεται να κρατάει καραμπίνα και να προσποιείται ότι πυροβολεί το νεκρό αγριογούρουνο που είναι τοποθετημένο στην καρότσα ενός αγροτικού Ι.Χ. δείχνει το ποιόν των ανθρώπων αυτών και το τι διδάσκουν στα παιδιά τους.

KinigoiEllinesDiapompefsiThiramatos 11Ανήλικος με όπλο.

Τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο τον Μάρτιο του 2012 αποδεικνύουν τα μαρτύρια των ζώων. Ένα από αυτά το δημοσιεύουμε στο κανάλι του www.zoosos.gr στο You Τube γνωρίζοντας πως το φρικτό του περιεχόμενο αντιβαίνει τους όρους οι οποίοι τίθενται από τη συγκεκριμένη εταιρία που φιλοξενεί στη δική της πλατφόρμα το οπτικό υλικό που ανεβάζουμε στο ίντερνετ.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα έχει ήδη στα χέρια της και ελπίζουμε σύντομα η υπόθεση να φτάσει και στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα. Οι πρωταγωνιστές θα κατηγορηθούν:

α) Για βασανισμό θηράματος κατά παράβαση του Δασικού Κώδικα.
β) Για εκτροφή και εκπαίδευση σκύλων για μονομαχία.
γ) Κακοποίηση του αγριογούρουνου γιατί επιτρέπεται μεν η ακαριαία θανάτωση του αλλά όχι ο βασανισμός για διασκέδαση...

Διαβάστε επίσης:

Αθωώθηκε ο κυνηγός που βασάνιζε συστηματικά αγριογούρουνα από λάθος της Εισαγγελίας Μεσολογγίου (βίντεο)

Στο Μεσολόγγι στις 21/10 η δίκη του κυνηγού που βασάνιζε συστηματικά μωρά αγριογούρουνα (βίντεο)

Σχηματίστηκε δικογραφία για την κακοποίηση αγριογούρουνων από κυνηγούς (βίντεο)

Κυνηγοί κλωτσούν επανειλημμένα τραυματισμένο αγριογούρουνο & το βασανίζουν πετώντας ογκόλιθο στο κεφάλι του (βίντεο)

Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου στον Έβρο σκοτώνει προστατευόμενα είδη και τα δημοσιεύει στο facebook

«Οικολόγοι» κυνηγοί σκότωσαν στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων 6 αγριόγιδα 5 εκ των οποίων κυοφορούσαν

Πέθανε το Φλαμίνγκο που πυροβολήθηκε από «οικολόγο» κυνηγό στη λίμνη Μουριάς στην Ηλεία

Ηλεία: Σκότωσαν το αγριογούρουνο που μόλις είχε γεννήσει

Κυνηγός από τη Σητεία βασανίζει ζωντανό λαγό για να εκπαιδεύσει τα σκυλιά του (βίντεο)

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του διοργανωτή των αγώνων βασανισμού αγριογούρουνων από κυνηγούς με σκυλιά Dogo Argentino στην Ασφάκα Ιωαννίνων

Κυνηγοί σκότωσαν κύκνο στην Χαραμίδα της Λέσβου & ο αυτόπτης μάρτυρας δεν τους καταγγέλλει στην Αστυνομία

Δράμα: Έτσι βασανίζουν οι κυνηγοί τα αγριογούρουνα για να εκπαιδεύσουν τα σκυλιά τους (βίντεο)

Γιάννενα: Κυνηγοί - σαδιστές βασανίζουν με τα σκυλιά τους γουρούνια (βίντεο)

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

94 Σχόλια

  1. Giannis

   Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί χαζοι που κυνηγάνε ελάφια και ζαρκάδια!Έξω από το χωριό που μένω,στο δάσος είδα κάποιον να έχει ένα σκοτωμένο ζαρκάδι και μόλις με αντιλήφθηκε το παράτησε κι έφυγε!!!

 1. Πάνος

  Να σκοτώνεις ζώα γιατί πρέπει να φας το καταλαβαίνω οπως δηλαδή κάνανε στην εποχή των σπηλαίων όπου κυνηγούσαν για να φέρουν τροφή στην οικογένεια,αλλά να σκοτώνεις ζώα για Χόμπι ή για ενα μεζέ με φίλους ειναι αδιανόητο, σίγουρα αν γίνει ενα γκάλοπ ολοι αυτοί οι άνθρωποι (κυνηγοί) κάποιο πρόβλημα το έχουν!!

 2. ERO

  Ερώτηση:Οι κυνηγοί δεν κυνηγούν από χόμπυ αλλά για να τραφούν?Δηλαδή δεν αγοράζουν κοτόπουλα,μοσχάρια,χοιρινά,αρνιά και κατσίκια, ούτε μπέϊκον,σαλάμι,λουκάνικο,ζαμπόν,γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή,κλπ.κλπ.αλλά όταν θέλουν να φάνε κάτι να τους πιάσει βρε αδερφέ βγαίνουν στο δάσος (πάντα την περίοδο που επιτρέπεται) και κυνηγούν το κατιτίς τους όπως πουλάκια ή αγριογουρουνάκια ή λαγουδάκια ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλα -ακια και τρέφονται.Τον υπόλοιπο καιρό τρώνε λαχανικά και όσπρια.Εχω λάθος?
  Επίσης οι κυνηγοί δεν αφήνουν νηστικά και δεμένα τα κυνηγόσκυλά τους για να εκπαιδευτούν,δεν τα κουβαλάνε σε κουτιά κόντρα πλάκέ με τρεις τρύπες πίσω από το τζίπ (μην τυχόν και τους λερώσουν την κούρσα) και δεν τα πετούν στο βουνό αν είναι ανεκπαίδευτα.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους προλαλήσαντες που υμνούν το κυνήγι.
  Όσο για την μήνυση για συκοφαντία που θα μπορούσαν να κάνουν οι υπάνθρωποι σ' αυτόν που δημοσίευσε το βίντεο και το κείμενο....ας κοπιάσουν. Θα βρούν πολύ κόσμο απέναντί τους, όσο δεν φαντάζονται. Και ίσως....μακάρι έναν δικαστή που πραγματικά νοιάζεται για τα ζώα και δεν προσπαθεί απλά να ξεμπερδέψει μ' αυτόν τον καινούργιο μπελά που λέγεται Ν.4039/12.

 3. Τρύφωνας

  Αγαπητέ διαχειριστή-τρια, Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ως προς το καταδικαστέο της πράξης αυτής.
  Ντροπή και αίσχος.

  Επειδή όμως προέρχομαι από την κυνηγετική οικογένεια, και επειδή όλοι οι φίλοι σχολιαστές παραπάνω το "έχουν χοντρύνει" όσο δεν παίρνει άλλο, έχω να σας βεβαιώσω ( και όχι ενημερώσω γιατί είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε) πως δεν είναι όλοι οι κυνηγοί ίδιοι αγαπητοί μου.
  Όπως δεν είναι και όλοι οι άνθρωποι στη ζωή και στο βίο τους ίδιοι.
  Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο μας βάζετε όλους στο ίδιο σακούλι.

  Ούτε όλοι έχουμε iq αμοιβάδας όπως γράφουν παραπάνω, ούτε είμαστε πρωτόγονοι και φυσικά κανείς νοήμων δεν προσπαθεί να αποδείξει τον ανδρισμό του με το κυνήγι.

  Αφού κάνατε τον κόπο ( και πολύ καλά κάνατε γιατί τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να παταχθούν αμέσως) και βρήκατε το βίντεο αυτό, τότε να ρίξετε και μια ματιά στα παρακάτω βίντεο από όλο τον πλανήτη.

  Κάποιος με τη στοιχειώδες νοημοσύνη, έπειτα από αυτά τα βίντεο θα σταματήσει επιτέλους να προπαγανδίζει κατά των Ελλήνων κυνηγών.
  Αν συνεχίσει και το κάνει, αυτό αποδεικνύει (όσο και να μη θέλει να το παραδεχθεί) ότι είναι κακεντρεχής και προκατειλημμένος.

  Σας "προκαλώ" να τα δείτε και να δώσετε ένα τέλος σε αυτή την παραφιλολογία και τον κοινωνικό διχασμό.

  Φυσικά και δεν μπορώ να ξέρω αν θα εγκριθεί το σχόλιό μου, αλλά αυτό φυσικά και είναι δείγμα νοοτροπίας και σκεπτικού στην ελευθερία του λόγου.

  http://youtu.be/PzM--KPqGEQ
  http://youtu.be/qCqYD5owq7M
  http://youtu.be/y1ycIApJb5Q
  http://youtu.be/pXsGICaoMbA
  http://youtu.be/b43aF4R0h40
  http://youtu.be/kLxRqZUK2F8
  http://youtu.be/q3-UHqxPTEM

  και για τέλος αυτό εδώ:
  http://youtu.be/Gj5dd-Bge5I

  Φυσικά, παρόμοια βίντεο κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο YouTube. Τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα.

  Και για να κλείσω...
  Δεν έχω καμία πρόθεση, ούτε καν διάθεση, να τσακωθώ με οποιονδήποτε από δω μέσα.

  Θα πρέπει όμως επιτέλους να καταλάβετε πως το κυνήγι είναι μια δραστηριότητα αποδεκτή από την κοινωνία.
  Είναι άλλα τα φλέγοντα θέματα που μας παρακμάζουν ως κοινωνία, ως οικογένεια αλλά και ως προσωπικότητες.

  Όπως βλέπετε, στην οικογένεια των κυνηγών δεν υπάρχουν μόνον αγράμματοι και όσοι δεν μπορούν να μιλήσουν και να γράψουν.

 4. Ydrixoos

  ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙ, ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΒΛΑΧΟΚΥΝΗΓΟΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΩΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Σ'ΑΥΤΟΝ Η ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ???? ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΚΑΘΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ...ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΖΟΜΠΙ...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ

 5. kareklas

  Αρχικά, συμφωνώ ότι οι συγκεκριμένοι είναι ψυχάκιδες. ΔΕΝ τους θεωρώ κηνυγούς. Αυτο που με πειράζει όμως, είναι ότι βλέπω πως όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στο κηνύγι μένουμε στις πράξεις που κάνουν οι λίγοι και κατηγορούμε-στοχοποιούμε ομάδες ατόμων απλά και μόνο για μία ιδιότητα, ή πιο απλά για κάτι που κάνουν έτσι απλά γιατί τους αρέσει.(Και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, αφού δεν παραβαίνουν τους νόμους). Τί γίνεται όμως στην Ελλάδα?
  Υπάρχουν οι κηνυγοί, οι φιλόζωοι και οι λαθροθήρες. Ας ξεχορήσουμε πια τις κατηγορίες αυτές και ας μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, γιατί αλλιώς πάμε για φούντο με τέτοια νοοτροπία.

  Κατηγορία 1: Κυνηγοί -> Προτιμούν να κυνηγήσουν αυτό που θα φάνε. Έχουν κάθε δικαίωμα, από την φύση μας είμαστε όντα που κυνηγούν το φαγητό τους. Τώρα πια έχουμε δύο επιλογές: 1) το αγοράζουμε έτοιμο από super market ή κρεοπωλείο, χωρίς να ξέρουμε τι είναι, πως εχει μεγαλώσει (και πως εχουν φερθει στο ζωο), αλλά ως ανθρωποι (και σαν ηληθια οντα που ειμαστε) δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα και το τρωμε. 2) Περνεις ενα οπλο και πας μονος σου να βρεις τροφη (σαφως και ολοι μας δεν το εχουμε αναγκη, αλλα αυτοί που θελουν και μπορουν εχουν καθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
  Οι κυνηγοι ειναι εναντια στους φιλοζωους γιατι οι μεν κατηγορουν τους δε και παει λεγοντας.

  Κατηγορία 2! Φιλόζωοι -> Κατηγορουν τους κυνηγους, τους λενε δολοφονους κτλ και εχουν ως στόχο να τους καταργησουν το δικαιωμα του κυνηγιου.

  Κατηγορια 3 -> ΗΛΙΘΙΟΙ λαθροθηρες που εχοντας ενα οπλο νομιζουν οτι ελεγχουν και διοικουν τα παντα.

  Ποιο είναι το πρόβλημα? Οτι οι κυνηγοι κα οι φιλοζωοι αγαπουν και οι δυο το περιβάλλον και τα ζωα. Αναγκαστικά και οι δυο. (ΝΑΙ οι κυνηγοι τα αγαπουν γιατι ξερουν οτι αν δεν τα προσεξουν δεν θα εχουν. ΟΛΟΣ τυχαιος και οι δυο τρωνε κρεας, αρα κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα).

  Αυτοί λοιπον που ακολουθουν τους νομους, τηρουν τις εποχε΄ς και θηραματα ειναι κυνηγοι.
  Οι αλλοι ειναι απλά εγκληματίες και οχι κυνηγοι.

  ΧΑΙΡΟΜΑΙ που τα ατομα που αναφερονται στο παρον αρθρο θα δικαστουν και ευχομαι να πληρωσουν παρα πολλα και να τραβηξουν ακομα περισσοτερα.
  ΑΥΤΟ ομως που δεν μου αρεσει ειναι οτι στο αρθρο αυτο η μπαλα τους περνει όλους, χωρίς να ειναι σωστό.

  Τελος να δηλωσω οτι δεν ειμαι κυνηγος,ουτε ψαρας, ομως αν εχω ορεξη και βρω παρεα θα παω και στα δυο. Οστωσο υπαρχει παντα μια διαφορα αναμεσα σε αυτα τα 2 πραγματα (κυνηγι-ψαρεμα) που δεν θα μπορεσω ποτε μου να καταλαβω.

  Ερωτηση: Ακομα και αν καταργηθουν-απαγορευθουν κυνηγι-ψαρεμα, τοτε τα πραγματα θα ειναι: κυνηγοι-ψαραδες στα σπιτια τους, οι φιλοζωοι θα γλεντανε και οι εγκληματιες για αλλη μια φορα θα κανουν παρτυ, αφου δεν θα αλλαξει κατι για αυτους.
  Αυτο θελουμε? (δεν ειναι πιο σωστο μια συνεργασια ετσι ωστε να εξασκειται και το κυνηγι και το ψαρεμα οπως ακριβως πρεπει?)

  1. nikolaos

   ζητω συγνωμη εκ των προτερων εαν κανω λαθος,αλλα η νομοθεσια οριζει 1 αγριογουρονο ανα ομαδα κυνηγων.14 κυνηγοι σε ομαδες των 2 max 7 αγριογουρονα και οχι 11 που διακρινονται στην φωτογραφια.

 6. kostas

  σιγα μη σκισεις κανενα καλτσον ορεσιβιε . οσο για τους ψευτοοικολογους .. τωρα που δε θα μασατε τις κρατικες επιδωτησεις τι θα κανετε λαμογια ? που δεν εχεται δει ουτε ενα φυτο εκτος απο τις γλαστρες σας και τα χασισια που πίνετε.....
  νομιζετε οτι αμα κλεισετε ενα σκυλακι στο σπιτι σας και το βγαζετε μια βολτα τη μερα εχετε γινει οι σωτηρες της φυσης χαιβανια .
  kala de perimenv na to anebasete to sxolio alla sta axridia moy saw grafo

 7. καρολος

  Οι κυνηγοι γουσταρουν να βασανιζουν μωρα αγριογουρουνακια.Παρόλα αυτα,χαρακτηριζουν αυτους που δεν γουσταρουν βασανισμους 'ψυχακηδες'.Αντι για επιμηκυνση πεους,κυνηγανε αγριογουρουνα.Μαγκια-κλανια και κωλος φινιστρινι.

 8. παναγιωτα

  ελεος ρε πουστη μου θα σταματησει καπια στιγμη αυτη η μαλακια που λεγεται κυνηγι? τι νομιζουν πως κανουν αυτη θελουν μια σφαιρα στο κεφαλι και αντε γεια μετα ακλαυτη να πανε

 9. marios

  Οτι είναι ο κυνηγός είναι και ο φιλόζωος....με απλά μαθηματικά αναλογικά 10 κυνηγοι 100 φιλοζωοι 10 στους 100 φιλοζωοι που βασανιζουν το σκύλο τους τον χτυπανε τον ατιμάζουν τον αφηνουν νηστικο....Οτι λέει ο νόμος λοιπον....θα πρεπει τα ζωα να απαγορεύονται σε ανηλίκους αλλα ποιος τολμαει να το πει.... είσαστε λαθος και οι δύο...τα ζωα δεν ειναι ουτε φιλος ουτε παιδι ουτε κυνηγι ουτε αδερφος ουτε ψυχιατρος ουτε χαρα ουτε διασκεδαση ουτε συστημα συναγερμου ουτε ουτε ουτε....οποιος γουσταρει σκυλο να πηγαινει να τον βλεπει στον ζωολογικο κηπο οποιος γουσταρει να κυνηγα να κυνηγαει να γινει καλυτερος ανθρωπος όλα εξυπηρετουν την σαπια πλευρα του ανθρώπου...Ντροπη σε ολους σας ...

 10. entertainer

  ναι οι τυποι που απεικονιζουν οι φωτο ειναι απαρεδεκτοι διοτι ο νομος λεει οτι και ο βασανισμος θηραματος διωκεται αλλα και η συλληψη και επειδειξη απαγορευεται... οταν ομως το κυνηγι τελειται υπο τα νομιμα (εκ των νομων της κοινωνιας) και οχι μονο ( των αγραφων ας πουμε νομων) του κυνηγιου τοτε αν οχι...? μιλαμε για ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ... υπαρχει διαφορα και εδω τελειωνει καθε συγκριση..! μην καταδικαζουμε ομως μια διαδικασια οπου ειναι (αφου μιλαμε για φυση) η μονη που συντελει στην εξελιξη των ειδων (ειτε θηρευτων ειτε θηραματων)Α!!! και σε καθε περιπτωση μιλαμε για εκ των πραγματων για ενα επιβλαβες θηραμα σε υπερπλυθισμο (που σε αλλες χωρας αντιμετωπιζεται με το κυνηγι και μονο αλλα οχι με ΑΥΤΗΝ τη συμπεριφορα) του οποιου στην τουρκια οπου δεν το τρωνε (λογω θρησκειας) τους αριθμους κραταει χαμηλους Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ??? ΤΙ??? παλι στην παιδεια γυρναμε... σε ολο τον κοσμο υπαρχει θηραματικη παιδεια και διαχειρηση, εδω απαγορευεται οτι δεν μπορει να ελεγθει η να διδαχθει οποτε λουζονται οι νομιμοι (συνταγματικα η... ρομαντικα) κυνηγοι... με τη διαφορα του... οτι αν... ΑΝ... απαγορευτει το νομιμο και θεμιτο, οι κυνηγοι θα σταματησουν μεν να κυνηγουν... ΟΙ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΟΜΩΣ... ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ... σ.σ. σε καμια περιπτωση δεν θελω να κατηγορησω κανεναν... ομως... ενα βιντεο αφου μπηκε καποιος στον κοπο να το κανει με θεμα το κυνηγι, θα επρεπε να το κανει με τους καταλληλους κυνηγους μιας και οι εικονες που δειχνει αποτελουν παραδειγμα στους νεοτερους... προταση... αυτο το βιντεο ας θεωρηθει παραδειγμα προς αποφυγη προς καθε νεο Ωριωνα... το θηραμα δινει τη ζωη του και ευχομαστε γι'αυτο... το προστατευουμε, το τιμαμε διοτι μας θρεφει και με το κρεας του αλλα και με την τιμη που μας κανει να το διωκουμε με τις γνωσεις που αποκτουμε ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ... και τελος... το θηραμα ειναι κατι που χρωσταμε στις επομενες γενιες ωστε ο ανθρωπος κυνηγος και το ενστικτο αυτο το αυθεντικο να δωθει στις επομενες γενιες σαν μεταληψη σε οτι σημαινει ΑΝΘΡΩΠΟΣ... καθε τι αλλη δραστηριοτητα του ανθρωπου ειναι που βαραινει την φυση και οχι το αυθεντικο κυνηγι...

 11. Γεώργιος

  Θεωρώ πως όλοι εδω μέσα στο zoosos και τα συναφή σπουπιδοσάιτ που κόπτωνται δήθεν για τα ζώα, ανήκετε σε μια απο τις δυο κατηγορίες
  1. Ψυχάκηδες
  ή 2. Απόλυτα λογικά λαμόγια που τα παίρνετε χοντρά για να διαδίδετε τις μαλακίες της PeTA.

  Αποφασίστε τι απο τα δύο είστε και ξεφορτωθείτε μας.
  ΓΕΛΟΙΟΙ.

  1. ΔΩΡΑ

   Εσεις κυριε μου τι ειστε? Προσβληθηκατε μηπως απο την αληθεια και τις φρικαλεοτητες που κανουν οι κηνυγοι? Εσεις σε ποια κατηγορια ανηκετε στου καφρου τελειωμενου κυνηγου που λογω ελειψης ανδρειας σκοτωνει ζωα για να το παιξει ανωτερος? Απολυτε ψυχακια δολοφονε που εχεις και αποψη, αν δεν σ αρεσει η αληθεια μην την διαβαζεις. Ξερεις και την PETA..Ξερολες ολοι σας

  2. καρολος

   'Αποφασίστε τι απο τα δύο είστε και ξεφορτωθείτε μας.
   ΓΕΛΟΙΟΙ.' Δειγμα αγραμματου ψυχωτικου κυνηγοσκουπιδιου.Οι κυνηγοι,εκτος απο βαρβαροι,εχουν και νοημοσυνη χειροτερης και απο αμοιβαδας.Να μην το ξεχνατε αυτο.

 12. MARIANNA

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ......HOMO HOMINI LUPUS....Ο ανθρωπος για τον ανθρωπο ειναι λυκος...
  Ειναι δυνατον να μην ειναι κατι ανιστοιχο για αλλες ανυπερασπιστες ψυχες?Κυνηγηστε τα,ουτως η αλλως δε προκειται να καταφερει ποτε να σας σταματησει το ανοργανωτο κρατος μας Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (για να καταλαβαινομαστε) ,αλλα τουλαχιστον αφηστε εμας τους ψευτοοικολογους οπως λετε να ειμαστε οι μονοι που στεναχωριομαστε και ανατριχιαζουμε ετσι απλα και μονο στην ιδεα οτι τα βασανιζετε (αφηστε και καποιον νορμαλ σ αυτη τη χωρα).ΕΠΙΣΗΣ,Θελει πολλα πτυχια για να καταλαβουν ορισμενα ατομα οτι ολα τα ζωα ΠΟΝΑΝΕ απλα δε μπορουν να στο πουν στην ιδια γλωσσα για να το καταλαβεις?Και οτι υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι....απλα...ψυχοπονιαρηδες για οτι κινειται και χωρις να μιλαει?Πως μπορει να το ακουει καποιος να ουρλιαζει απο πονο και να μενει αταραχος -αλλα ξεχασα- ο ανθρωπος πρεπει να δειχνει σεβασμο μονο στην ανθρωπινη ζωη ε?αυτη ειναι πανω απο τα ζωα ε ?Βασικα αν ηταν μουγκα ακομη καλυτερα ε?ΚΑΙ ..ΕΛΕΟΣ πια... πηξαμε σε ψαγμενα ατομα που τα κομπλεξακια τους τα βγαζουν οπως και οπου να΄ναι.Μαλλον τα εξηγουν ολα με εξισωσεις και οχι με απλη συμπονοια και ανιδιοτελη αγαπη προς κατι αλλο-στη προκειμενη- για τα ζωα.Αληθεια αναρωτιεμαι....Οι ανθρωποι των βιντεο-φωτο αν τα παιδια τους δε μπορουσαν να μιλησουν θα εκαναν το ιδιο?Οχι ε?Γιατι ειναι δικα τους παιδια εε?Απορω... η κακομοιρα η κοπελιτσα ηρθε εδω μεσα να δειξει τις γνωσεις της?Να πει τι? οτι υπαρχουν νομοι?οτι ο μπαμπας ειναι κυνηγος και οτι ειναι παρεξηγημενοι οι καλοι κυνηγουληδες και φροντιζουν το περιβαλλον σκοτωνοντας τη περισσεια των ζωων....?Ναι εχει δικιο... για αυτο οι λιμνες και οι θαλασσες στερεψαν απο ψαρι γιατι υπαρχουν εποχες στο κυνηγι(ας γελασουμε επειδη τηρουνται κατα γραμμα) και αλλες τετοιες μαλακιες ..αν ισχυαν ολα αυτα τοτε γιατι οι κρικοι της περιβαλλοντικης αλυσιδας διαλυονται ενας προς εναν?γιατι οι κυνηγοι δεν καταπατουν τους νομους που τους βγαζουν οι νομοθετες-και παει και τελειωσε- και δε δολοφονουν ζωα που τεινουν προς εξαφανιση....εε?ελεος ρε ελεος τι αλλο θα ακουσουμε πλεον εχουν γυρισει τα μυαλα μερικων απ το πολυ διαβασμα και τα ονομασαν σεβασμο την επιλογη του αλλου.Αλλα βασικα εδω μιλαμε και για βασανισμο που δε το χωραει ο νους Ο ΥΓΙΗΣ βεβαια -στη προκειμενη-ο δικος μας.Μπορεις να κυνηγας για την επιβιωση σου αν υπαρξει αναγκη και πεσεις και χαθεις στην ζουγκλα οχι για να γουσταρεις και να βρισκεις στοχους ...Αμα θελεις πηγαινε παρε καμια σκοποβολη στο μπαμπα και λοιπους συγγενεις απ το παζαρι...Πιο φθηνα θα σου΄ρθει...Οχι να κανουμε και χομπι την εν ψυχρω δολοφονια και να το θεωρουμε και επιλογη σεβαστη.Κι εσυ κοπελα μου βρες τιποτα αλλους δικηγοροψυχολογους να αναλυσετε το θεμα σε καμια χιλιετια και να το παιξετε ιστορια ο ενας τον αλλον για τις γνωσεις σας... και φατε και κανα αγριογουρουνο γιατι ετσι οπως το πατε σε λιγα χρονια δε θα εχετε να φατε θα εχουν εξαφανιστει κι αυτα ...μονο στις φωτογραφιες των ''νομιμων'' κυνηγων-δολοφονων θα τα βλεπεις(α σορρυ ξεχασα ....τα εκτρεφουν -αρα θα υπαρχουν- οποτε δεν αγχωνομαστε) Που θελετε να μας περασετε τη νομιμοτητα και ως κατι που πρεπει να το δεχονται ολοι.ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΥΧΙΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΠΟΡ -ΧΟΜΠΙ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ) ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ....(ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ-ΕΥΤΥΧΩΣ- ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ... ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ....ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΘΑ ΠΑΤΑΓΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΛΤΣΕΣ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.

 13. MARIANNA

  HOMO HOMINI LUPUS....Ο ανθρωπος για τον ανθρωπο ειναι λυκος...
  Ειναι δυνατον να μην ειναι κατι ανιστοιχο για αλλες ανυπερασπιστες ψυχες?Κυνηγηστε τα,ουτως η αλλως δε προκειται να καταφερει ποτε να σας σταματησει το ανοργανωτο κρατος μας Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (για να καταλαβαινομαστε) ,αλλα τουλαχιστον αφηστε εμας τους ψευτοοικολογους οπως λετε να ειμαστε οι μονοι που στεναχωριομαστε και ανατριχιαζουμε ετσι απλα και μονο στην ιδεα οτι τα βασανιζετε (αφηστε και καποιον νορμαλ σ αυτη τη χωρα).ΕΠΙΣΗΣ,Θελει πολλα πτυχια για να καταλαβουν ορισμενα ατομα οτι ολα τα ζωα ΠΟΝΑΝΕ απλα δε μπορουν να στο πουν στην ιδια γλωσσα για να το καταλαβεις?Και οτι υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι....απλα...ψυχοπονιαρηδες για οτι κινειται και χωρις να μιλαει?Πως μπορει να το ακουει καποιος να ουρλιαζει απο πονο και να μενει αταραχος -αλλα ξεχασα- ο ανθρωπος πρεπει να δειχνει σεβασμο μονο στην ανθρωπινη ζωη ε?αυτη ειναι πανω απο τα ζωα ε ?Βασικα αν ηταν μουγκα ακομη καλυτερα ε?ΚΑΙ ..ΕΛΕΟΣ πια... πηξαμε σε ψαγμενα ατομα που τα κομπλεξακια τους τα βγαζουν οπως και οπου να΄ναι.Μαλλον τα εξηγουν ολα με εξισωσεις και οχι με απλη συμπονοια και ανιδιοτελη αγαπη προς κατι αλλο-στη προκειμενη- για τα ζωα.Αληθεια αναρωτιεμαι....Οι ανθρωποι των βιντεο-φωτο αν τα παιδια τους δε μπορουσαν να μιλησουν θα εκαναν το ιδιο?Οχι ε?Γιατι ειναι δικα τους παιδια εε?Απορω... η κακομοιρα η κοπελιτσα ηρθε εδω μεσα να δειξει τις γνωσεις της?Να πει τι? οτι υπαρχουν νομοι?οτι ο μπαμπας ειναι κυνηγος και οτι ειναι παρεξηγημενοι οι καλοι κυνηγουληδες και φροντιζουν το περιβαλλον σκοτωνοντας τη περισσεια των ζωων....?Ναι εχει δικιο... για αυτο οι λιμνες και οι θαλασσες στερεψαν απο ψαρι γιατι υπαρχουν εποχες στο κυνηγι(ας γελασουμε επειδη τηρουνται κατα γραμμα) και αλλες τετοιες μαλακιες ..αν ισχυαν ολα αυτα τοτε γιατι οι κρικοι της περιβαλλοντικης αλυσιδας διαλυονται ενας προς εναν?γιατι οι κυνηγοι δεν καταπατουν τους νομους που τους βγαζουν οι νομοθετες-και παει και τελειωσε- και δε δολοφονουν ζωα που τεινουν προς εξαφανιση....εε?ελεος ρε ελεος τι αλλο θα ακουσουμε πλεον εχουν γυρισει τα μυαλα μερικων απ το πολυ διαβασμα και τα ονομασαν σεβασμο την επιλογη του αλλου.Αλλα βασικα εδω μιλαμε και για βασανισμο που δε το χωραει ο νους Ο ΥΓΙΗΣ βεβαια -στη προκειμενη-ο δικος μας.Μπορεις να κυνηγας για την επιβιωση σου αν υπαρξει αναγκη και πεσεις και χαθεις στην ζουγκλα οχι για να γουσταρεις και να βρισκεις στοχους ...Αμα θελεις πηγαινε παρε καμια σκοποβολη στο μπαμπα και λοιπους συγγενεις απ το παζαρι...Πιο φθηνα θα σου΄ρθει...Οχι να κανουμε και χομπι την εν ψυχρω δολοφονια και να το θεωρουμε και επιλογη σεβαστη.Κι εσυ κοπελα μου βρες τιποτα αλλους δικηγοροψυχολογους να αναλυσετε το θεμα σε καμια χιλιετια και να το παιξετε ιστορια ο ενας τον αλλον για τις γνωσεις σας... και φατε και κανα αγριογουρουνο γιατι ετσι οπως το πατε σε λιγα χρονια δε θα εχετε να φατε θα εχουν εξαφανιστει κι αυτα ...μονο στις φωτογραφιες των ''νομιμων'' κυνηγων-δολοφονων θα τα βλεπεις(α σορρυ ξεχασα ....τα εκτρεφουν -αρα θα υπαρχουν- οποτε δεν αγχωνομαστε) Που θελετε να μας περασετε τη νομιμοτητα και ως κατι που πρεπει να το δεχονται ολοι.ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΥΧΙΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΠΟΡ -ΧΟΜΠΙ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ) ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ....(ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ-ΕΥΤΥΧΩΣ- ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ... ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ....ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΘΑ ΠΑΤΑΓΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΛΤΣΕΣ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.

 14. Θάνος

  Άλλοι αγαπούν το γεωργό,
  τον ποιητή,
  τον στρατηγό,
  μα εγώ αγαπώ τον κυνηγό!

  Πώς αγαπώ τον κυνηγό!
  Σαν τρέχει με ημιφορτηγό και άδεια από τον υφυπουργό,
  το λόγγο πάνω κάτω οργώνει,
  άγρια θηρία εξοντώνει: ορτύκι, φάσα και τρυγόνι.

  Πώς αγαπώ τον κυνηγό!
  Νατος! – Κρατάει ένα λαγό και περπατάει βήμα γοργό.
  Ψηλός, χοντρός, σωστό ντερέκι- μπότες, μαχαίρια και ντουφέκι –
  και μούρη όλο αίμα σαν μπιφτέκι.

  Στη ζώνη του έχει περασμένα δέκα πουλάκια,
  κουρασμένα απ΄ το ταξίδι τους στα ξένα.
  Ακόμα κι ο λαγός σπαράζει, θολό το μάτι του κοιτάζει,
  το αίμα του στη γη σταλάζει.

  Κι απ΄ τα πουλιά το πιο μικρό,
  δεν είναι ολότελα νεκρό,
  μα βγάζει τσίρισμα πικρό.
  Ο κυνηγός ακούει, σκύβει κι αμέσως το λαιμό του στρίβει.

  Γενναίος που ΄ναι ο κυνηγός!
  Τον τρέμει ο σπίνος κι ο λαγός,
  η τσίχλα κι ο μελισσουργός.
  Όταν χιονίσει και παγώνει κάθε πουλάκι μες στο χιόνι,
  ο κυνηγός τ ό τ ε σκοτώνει.

  Την προσευχή μου όταν κάνω,
  τον κυνηγό δεν τον ξεχάνω,
  πάντα στη σκέψη μου τον βάνω.
  Παρακαλώ το Θεό να κάνει,
  την ώρα που το όπλο πιάνει να σ κ ά σ ε ι η γεμισμένη κάννη.

  (Του Νίκου Δήμου, από τη συλλογή «Σάτιρες», εκδόσεις ΝΕΦΕΛΗ, 1993)
  http://www.axortagos.gr/poiima.html

 15. ιωάννα

  Απλώς κάποια σχόλια στις παρατηρήσεις της Claire_12.

  Α) Εδώ προσπαθείτε να μας πείτε ότι το κυνήγι είναι απλώς άλλο ένα σπορ ή χόμπυ, κάτι σαν το γκόλφ ενα πράγμα. Είναι απολύτως φυσιολογικό, να οπλοφορεί και να σκοτώνει, ανηπεράσπιστα ζώα ένας άνθρωπος, όχι γιατί έχει ανάγκη για τροφή στο έτος 2013, αλλά γιατί το βρίσκει ΑΠΛΑ "ενδιαφέρον".

  Β) Killer αγαπητή μου ονομάζουμε κάποιον που σκοτώνει- προφανώς κάτι ζωντανό, και SErial, είναι όταν το κάνει κατα εξακολούθηση. εσείς που όπως λέτε μεγαλώσατε σε οικογένεια κυνηγών, πως γίνεται και δεν γνωρίσατε κάποιον εκει μέσα που να σκοτώνει κατα εξακολούθηση? ε?

  Φαντάζομαι τα πολλαπλά πτυχία στο τομέα της ψυχιατρικής που κατέχετε, και η μεγάλη εμπειρία σας στο θέμα αυτό, σαν δίνουν την ψευδαίσθηση να νομιζεται οτι μπορείτε να ορίζετε τί είναι η "ψυχική διαταραχή", και ποιός χρήζη αρωγής και εγλκεισμού! εύγε! έχετε προφανώς μπερδέψει τις έννοιες του σωστού και του λάθους, της υγείας και της ασθένειας (διαστροφής), του ηθικού και τους ανήθικου αλλά και του νόμιμου και μή. καταλαβαίνω είναι πολύ μπερδευτικά για κάποιον με περιορισμένο αντιληπτικό πεδίο, να είναι σε θέση αρχικά να τις κατανοήσει όλες αυτές τις έννοιες και μετέπειτα να τις διαχωρήσει.
  Χρησιμοποιείτε χαμηλού επιπέδου επιχειρηματολογία για να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα. οι κυνηγοί είναι 'νορμάλ' μας λέτε, διότι όποιος διαφωνεί, αντιστέκεται και το καταδικάζει αυτό, είναι 'μη-νορμάλ' με τα δικά σας μέτρα και σταθμά.
  Είναι 'υγιές' λοιπόν για εσάς να βλέπουμε εικόνες ανηλίκων να κρατάνε όπλα και να σημαδεύουν νεκρά άγρια ζώα????? είναι εικόνα που θα πρέπει να προβάλουμε και σε άλλους ανήλικους να παραδειγματίζονται? Να μαθαίνουν το τρόπο να γίνονται ΑΝΔΡΕς, πραγματικά ΑΡΣΕΝΙΚΑ?
  Ειναι επίσης 'υγιές' να στήνονται για φωτογραφία τόσοι άνδρες χαρούμενοι πάνω απο πτώματα και να είναι περίφανοι για το κατόρθωμά τους.
  και σίγουρα είναι και αισθητικά όμορφο να έχουν βαλσαμωμένα τα κεφάλια των θυμάτων τους, στους τοίχους των σπιτιών τους. σίγουρα το προτείνουν όλοι οι διακοσμητές, οι παιδαγωγοί, και οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας!

  Ούτε μας εκπλήσει, ούτε μας απογοητεύει τι έκανε ο μπαμπάς και η μαμάς σας, και αναρωτιέμαι εσάς τι σας έκανε να πιστεύετε οτι μας νοιάζει και θέλουμε να μάθουμε. επίσης ότι και να έκαναν, σίγουρα αυτό δεν χαρακτηρίζει τον ΚΑΘΕ κυνηγό με την γυναίκα του- ο κάθε άνθρωπος είναι υπόλογος για τις ατομικές του πράξεις και μόνο.

  Γ) εδώ προσβάλετε και εγω δεν ξέρω πόσους ανθρώπους λέγοντας γελοία τα σχόλιά τους- ενω τα δικά σας προφανώς δεν είναι.
  Ευχαριστώ που μας "μορφώσατε" για την ισορροπία του πλανήτη, και ναι σοκαριστήκαμε, ουδέποτε έχουμε ξανακούσει αυτήν την τόσο γελοία δικαιολογία. Ναι, ο άνθρωπος αγαπητή μου γεννήθηκε με ενα όπλο στο χέρι και στόχο ύπαρξής του να διατηρεί την ισορροπία σκοτώνοντας για το κέφι του.
  Προτείνω να καταβάλουμε φόρο τιμής σε όλους τους κυνηγούς, γιατί χωρίς την δική τους συμμετοχή δεν θα είχαν εξαφανιστεί ΧΙΛΙΑΔΕς είδη ζώων απο την γη, προκαλώντας ανισορροπίες ανεπανόρθωτες, που δυστυχώς δεν διορθώνονται με εγκλεισμό και ψυχιατρικής αρωγής του ίδιου του πλανήτη.
  Οι κυγηγετικές περίοδοι είναι μια ηλιθιότητα που έτσι και αλλιώς καταπατιέται ασύστολα- θα έπρεπε να το γνωρίζετε καλύτερα, κόρη κυνηγού που είστε. τι θέλετε να υποστηρίξετε ακριβώς εδώ? ότι ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό- υγιές? ότι εαν σκοτώνεις απο τις 5 το πρωι μέχρι τις 9 είναι εντάξει, αλλά εαν σκοτώσεις στις 3 το μεσημέρι δεν είναι? έλεος!!!!!!
  και σκασίλα μας τι νόμοι υπάρχουν σε άλλες χώρες- σε κάποιες υπάρχει και ο λιθοβολισμός, σε άλλες κάνουν κλειτοριδεκτομή ανήλικων κοριτσιών, μήπως πρέπει να παραδειγματιστούμε απο τους νόμους άλλων χωρών??????? σε κάποιες όμως αγελάδα να σκοτώσεις βρίσκεις το μπελά σου.

  Δ) το καλύτερο βεβαίως το αφήσατε για το τέλος. απειλείτε όποιον τολμήσει να δημοσιεύσει την ΑΛΗΘΕΙΑ? γιατί τυπικά τουλάχιστον έχουμε ακόμα δημοκρατία και ελευθερία λόγου. οι ΙΔΙΟΙ οι κυνηγοί τραβάνε αυτές τις φωτογραφίες για να επιδείξουν τον ναρκισσισμός τους,- εικόνες θανάτου, ακρωτηριασμών, κ.α εικόνες ντροπής και αιδίας. Είναι ή δεν είναι αλήθεια οτι σκοτώνουν? ναι ή όχι? αφού εκθέτουν οι ίδοι δημόσια τα κατορθώματά τους, δίνουν το δικαίωμα για να δεχτούν και επιβράβευση αλλά και κριτική. Γιατί τελικά μπήκατε στο κόπο να γράψετε τον παραλογισμό σας, να ειρωνευτήτε ποικιλοτρόπος σε πολλαπλά σημεία χιλιάδες κόσμο, για να μας 'μαζέψετε' λιγάκι,? να αφήσουμε τους κυνηγούς ανενόχλητους να ασκούν βία σε ζωντανά ανηπεράσπιστα πλάσματα, τα οποία τερλικώνετε συχνά.
  Ο φόνος είναι φόνος σε όλες τις μορφές του, και εσείς κάνετε το φερέφωνο σε αυτούς που στηρίζουν τέτοιες πράξεις, με αστεία επιχειρηματολογία. και όταν κάποιος βρίσκει απόλαυση- ηδονή απο αυτό, τότε έχουμε τον ορισμό της έννοιας διαστροφής!

  1. claire_12

   Πριν από όλα, με συγχωρείτε για το αργοπορημένο της απάντησης, αλλά προσπαθούσα να καταλάβω κάποιες λέξεις που χρησιμοποιήσατε, όπως για παράδειγμα «ανηπεράσπιστα», « χρήζη», «μπερδευτικά», «εκπλήσει», «ειρωνευτήτε ποικιλοτρόπος» κλπ,κλπ….
   Και αφού διαστρεβλώσατε όλα όσα έγραψα, ομολογώ με πολύ διασκεδαστικό τρόπο ας τα πάρουμε ένα , ένα από την αρχή, για να σας απαντήσω σε ανάλογο ύφος με το δικό σας.
   Α) Είτε σας αρέσει, είτε όχι (εμένα προσωπικά δε μου αρέσει, αλλά προφανώς μέσα στο μένος σας επιλέξατε να μη το δείτε αυτό) το να «να οπλοφορεί και να σκοτώνει, ανηπεράσπιστα ζώα ένας άνθρωπος….», όπως λέτε, θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό από την πλειοψηφία της κοινωνίας, ειδικά της επαρχίας. Κατανοώ πως αυτό το βρίσκετε αδιανόητο, αλλά φοβούμαι ότι κι εσείς και εγώ θα πρέπει να κάνουμε υπομονή , μέχρι αυτή η θέση να ανατραπεί, και η πλειονότητα του κοινωνικού συνόλου να πάψει να απαρτίζεται από άξεστους , αμόρφωτους και αγροίκους, που δε συμμερίζονται τις ως άνω ευαισθησίες σ/μας.
   Β) Αν δεν με απατά η μνήμη μου, και διορθώστε παρακαλώ ο όρος serial killer αποδίδεται κατά κύριο λόγο σε εκείνο τον άνθρωπο που κατ’ εξακολούθηση διαπράττει ανθρωποκτονίες. Κατανοώ τους λόγους για τους οποίους επιλέγετε να το ερμηνεύσετε μεμονωμένα και εκτός κειμένου…απλώς μου γεννήθηκε μια απορία… εσείς για παράδειγμα τα κουνούπια το καλοκαίρι στο σπίτι σας δεν τα σκοτώνετε; Ή τις κατσαρίδες; Ή τις μύγες;;αν η απάντηση στην απορία μου είναι ναι, τότε κι εσείς και όλος ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι – σύμφωνα πάντα με τη λογική σας- serial killers . Τρομακτικό!!!
   Όσον αφορά τα δηκτικά σας σχόλια περί πολλαπλών πτυχίων ψυχιατρικής και αντίστοιχης εμπειρίας , σας παραπέμπω και πάλι στο κείμενο μου, που με μια προσεκτική ανάγνωση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, θα δείτε πόσο απέχουν από την πραγματικότητα. Και επειδή αυτά που λέτε είναι πράγματι πολύ «μπερδευτικά» για ένα άτομο με περιορισμένο «αντηληπτικό» πεδίο, σαν και του λόγου μου, προσπαθώ να κατανοήσω το εξής :πως γίνεται κατά τη γνώμη σας ένας άνθρωπος που σκοτώνει ανυπεράσπιστα ζώα απλώς για διασκέδαση να είναι ψυχοπαθής, ενώ a contrario εκείνοι , οι οποίοι ωρύονται ότι «θα βγάλουν τα μάτια άλλων ανθρώπων» ( κυνηγών εν προκειμένω), ότι «στην επόμενη κυνηγετική περίοδο θα πάρουν τα όπλα και θα πάνε για τις οικογένειες των κυνηγών», «ότι θα ήθελαν να τους υποβάλουν σε βασανιστήρια» και άλλα τέτοια χαριτωμένα) είναι απόλυτα υγιείς. Σας παρακαλώ διαφωτίστε με, μιας και εσείς είστε σε θέση να διαχωρίσετε τις έννοιες του σωστού και του λάθους, της υγείας και της ασθένειας , του ηθικού και του ανήθικου, πώς η πρώτη κατηγορία είναι εκείνη των ψυχοπαθών και η δεύτερη των υγιών ατόμων.
   Επιπροσθέτως , σε ποιο ακριβώς σημείο ανέφερα ότι οι κυνηγοί είναι νορμάλ και όποιος αντιτίθεται μη νορμάλ; Κινδυνεύοντας να κάνω χρήση κα πάλι ταπεινής επιχειρηματολογίας κατά τα δικά σας κριτήρια, θα σας παραπέμψω και πάλι στο κείμενο μου. Κατανοώ τη φόρτισή σας, αλλά εκείνο που εγώ ήθελα να σας πω μέσα από αυτό, είναι πως ενδεχομένως θα έπρεπε να βγάλετε τα ωραία σας χρωματιστά γυαλιά, να αποκολληθείτε για λίγο από το μικρόκοσμό σας και να προσπαθήσετε να δείτε κάποια πράγματα έστω και για μία φορά όχι μονοδιάστατα, αλλά από μια διαφορετική οπτική. Ενδεχομένως να αποκομίζατε κάτι θετικό. Απλώς σκεφτείτε το….
   Έπειτα όσον αφορά το θέμα της αισθητικής , δε θα μπω καν στον κόπο να σας απαντήσω… γιατί πολύ απλά η θέση περί αισθητικής του κάθε ανθρώπου απέχει έτη φωτός από εκείνη ενός άλλου… «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα» όπως λέει και ο λαός μας …. Προσωπικά, ως ανθρώπινο ον,περισσότερο με αηδιάζει η εικόνα ενός παιδιού που λιμοκτονεί στην υποσαχάρια Αφρική, από εκείνη ενός βαλσαμωμένου ζώου….Αλλά είπαμε, ο καθένας κάνει τις ιεραρχήσεις του…
   Τώρα αν, όσα αναφέρετε είναι περί ανδρών που φωτογραφίζονται με τα θηράματά τους και παιδιών που σημαδεύουν νεκρά ζώα κλπ , προφανώς και εγώ η αδαής δεν μπορώ να απαντήσω…. Μάλλον θα πρέπει να μας λύσει την απορία κάποιος επιστήμονας του αντίστοιχου τομέα… πληροφοριακά μόνο σας λέω, αν και έχω αντικρίσει άπειρες φορές παρόμοιες εικόνες , πέρασα τις ψυχιατρικές εξετάσεις για διαγωνισμό Δικαστών με επιτυχία…. Τα συμπεράσματα δικά σας.

   1. Θάνος

    Από τη μια θέλεις να συμφωνήσεις μαζί μας αλλά από την άλλη έχεις και το καθήκον να υπερασπιστείς την κυνηγετική οικογένειά σου ε; Το λέω γενικά για τα λεγόμενά σου.
    *********************
    «πως γίνεται κατά τη γνώμη σας ένας άνθρωπος που σκοτώνει ανυπεράσπιστα ζώα απλώς για διασκέδαση να είναι ψυχοπαθής, ενώ a contrario εκείνοι , οι οποίοι ωρύονται ότι «θα βγάλουν τα μάτια άλλων ανθρώπων» ( κυνηγών εν προκειμένω), ότι «στην επόμενη κυνηγετική περίοδο θα πάρουν τα όπλα και θα πάνε για τις οικογένειες των κυνηγών», «ότι θα ήθελαν να τους υποβάλουν σε βασανιστήρια» και άλλα τέτοια χαριτωμένα) είναι απόλυτα υγιείς.
    Σας παρακαλώ διαφωτίστε με,»

    Να σε διαφωτίσουμε: Δεν θεωρούμε καθόλου υγιή όλα αυτά που λέμε. Αντίθετα τα θεωρούμε πολύ ανώμαλα. Θεωρούμε όμως ταυτόχρονα ότι αυτές οι ανωμαλίες μας, προέκυψαν από τους ανώμαλους που υπερασπίζεσαι.

   2. Θάνος

    «πληροφοριακά μόνο σας λέω, αν και έχω αντικρίσει άπειρες φορές παρόμοιες εικόνες , πέρασα τις ψυχιατρικές εξετάσεις για διαγωνισμό Δικαστών με επιτυχία….»

    Καλέ γιατί μας τα βγάζεις ένα-ένα; Μας έχεις καταπλήξει!
    Εγώ σου εύχομαι και πρόεδρο στον Άγριο πάγο! Να πάρεις και τον ermis να σου κρατάει τα πρακτικά.
    Σε τι άλλο πέρασες με επιτυχία; Με τι θα μας κάνεις να σε θαυμάσουμε στο 3ο επεισόδιο της σειράς;

    Καμιά διαφήμιση πρόκειται να κάνετε claire_12;

   3. ιωάννα

    Σας συγχωρούμε αγαπητή μου που αργοπορήσατε, καταλαβαίνουμε ότι ήταν δύσκολο να τα επεξεργαστήτε, να κατανοήσετε! αλοίμονο. άλλωστε έχουμε χρόνο να σας περιμένουμε, ο δικός μας χρόνος δεν είναι καθόλου πολύτιμος καθώς τον αναλώνουμε όλο σε ένα καναπε.
    Δεν με ταράξατε καθόλου, εσείς είχατε την επιθυμία να με βγάλετε απο την ήρεμη μου συναισθηματική κατάσταση, απλώς με διασκεζάσατε απίστευτα, και ειλικρινά χαίρομαι που έκανα και εγω το ίδιο για εσάς.
    Α) 'Αξεστοι-αμόρφωτοι-αγροίκοι' είναι δικοί σας χαρακτηρισμοί, για τους συν-ανθρώπους μας που ζουν και μεγάλωσαν στην επαρχεία, όχι δικοί μου.
    καλά όντως ουδέποτε έχω πάει σε χωριό, όχι δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά κυνηγό, όχι δεν έχω συγγενείς κυνηγούς, όχι πρώτη φορά μαθαίνω ότι ένα μέρος της κοινωνίας θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό! καλά κάποτε όλη η ανθρωπότητα θεωρούσε ότι η γη είναι επίπεδη- δεν είναι όμως κάτι σωστό, αληθές επειδή ένα μέρος των ανθρώπων αυτό πιστεύει, δεν είναι αληθές ούτε όταν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι πιστεύουν σε κάτι. Η α-λήθεια και η πραγματικότητα είναι δυο διαφορετικές έννοιες, η αλήθεια είναι αντικειμενική, η πραγματικότηατ υποκειμενική, στοιχειώδεις γνώσεις εισαγωγής φιλοσοφίας! βαριέμαι να σας κάνω μαθήματα, τόσους φόρους πληρώσαμε όλοι εδω μέσα για να 'μορφωθήτε' τσάμπα στην φιλοσοφική, χαμένα πήγαν! Επειδή το Φ.Π.Ψ, έχει προαιρετική παρακολούθηση, και επειδή χρειάζεται κανείς μόνο ένα 5 να πάρει, που μπορεί να το αντιγράψει κιόλας, έχουμε γεμίσει με τούβλα με πτυχία. πάμε παρακάτω
    β) ο όρος serial killer μπορεί κατα κύριο λόγο όπως είπατε να αποδ. σε ανθρώποκτονίες, όχι όμως και σε αποκλειστικό. ενδιαφέρουσα η παρατήρηση που βάζετε στο ίδιο επίπεδο τα έντομα, με τα θυλαστικά (ζώα και ανθρώπους) και μας εξηγήτε το πως η χρήση εντομοαπωθητικού (που όχι δεν χρησιμοποιώ) είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν του όπλου, πως όταν σε τσιμπάει ένα κουνούπι και προσπαθείς να τ διώξεις είναι ακριβώς το ίδιο με το να πάρεις ένα όπλο, να πάς εσύ στο χώρο του ζώου και να το σκοτώσεις, και να περιφανεύεσαι γιαυτό, να φωτογραφίζεσαι χαρούμενος. Πολύ βουδισμός στην σκέψη σας, όλες οι μορφες ζωής μπλα μπλα μπλα.
    Απίστευτο ΑΚΟΜΑ να μην μπορείτε να κατανοήσετε την διαφορά μια λεκτικής φράσης απο την πράξη!!!!! Έλεος. στην νομική δεν σας τα μάθαν να τα διαχωρίζεται. εαν εγω σκεφτώ κάτι, θα μπω και φυλακή ή εαν το πράξω? και επίσης εδω πάλι δεν έχει να κάνει με τους νόμους. Οι σκέψεις οι λέξεις και οι πράξεις βρίσκονται και αυτές σε διαφορετικά επίπεδα. έχετε όμως σοβαρό πρόβλημα με την κατανόηση εννοιών- συνέχεια μας το αποδεικνύεται. Ελευθερία λόγου δεν ισούτε με ελευθερία πράξεων, και τώρα ποια αμφισβητώ κατά πόσο όντως έχετε πτυχία φιλοσοφικής και νομικής, καλά στην μιά σχολή το προσπεράσατε, αλλά και στην άλλη? επείσης ότι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα, άλλωστε... Σίγουρα πάντως δεν είστε έξυπνη με αυτά που ρωτάτε? Και ναι η κυριολεκτική ηλικία ενός ατόμου δεν συμβαδίζει πάντα με την συναισθηματική-εσωτερική-νοητική του, και μπορεί να είστε 28 ηλικιακά, αλλά γερνάτε χωρίς να ωριμάζετε. καλά σας πέρασε κάποιος εδω για 12.
    Τα διάβασα πολύ προσεχτηκά όλα σας τα σχόλια, σας έδωσα αξία και μόνο που το έκανα, και σίγουρα μεγαλύτερη που αφιέρωσα χρόνο να σας απαντήσω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατήθώ απο τα γέλια. Καιρό είχε κάτι να με διασκεζάσει τόσο, σας ευχαριστώ πολύ, και για τις εξαιρετικά σπάνιες πληροφορίες που μας δώσατε, για την προσπάθεια να μας νουθετήσετε, και που κυρίως, χωρίς κανένας εδω μέσα να σας το ζητήσει ή να το επιθυμεί, μας αφιερώσατε αρκετο δυστυχώς απο τον πολύτιμό σας χρόνο. σίγουρα έμαθα πολλά για τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑς ΒΙΩΜΑΤΑ, ότι άποψη έγκυρη έχουν μόνο όσοι εμπλέκονται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με κάτι (και σίγουρα την πιο σωστή) , μας πεθάνατε με τους νόμους που προσκηνάτε ως την μόνη αλήθεια, και θα μου λύπάμαι που φεύγετε απο την παρέα μας- τί θα απογίνουμε τώρα όλοι?
    Ένα λεπτό σιγής ζητώ απο όλους τους υστερικού καναπετσίδες και τους ακτιβιστές των μεηλ, για την αποχώρηση της αξιαγάπητης CLAIRE_12, έναν φόρο τιμής όλοι που καταδέχτηκε με προσωπικό της κόστος να μοιραστεί τις εμπειρίες της και την υποκειμενική της πραγματικότητα.
    ANTIO

   4. ιωάννα

    Δεν με ταράξατε καθόλου, εσείς είχατε την επιθυμία να με βγάλετε απο την ήρεμη μου συναισθηματική κατάσταση, απλώς με διασκεζάσατε απίστευτα, και ειλικρινά χαίρομαι που έκανα και εγω το ίδιο για εσάς.
    Α) 'Αξεστοι-αμόρφωτοι-αγροίκοι' είναι δικοί σας χαρακτηρισμοί, για τους συν-ανθρώπους μας που ζουν και μεγάλωσαν στην επαρχεία, όχι δικοί μου.
    καλά όντως ουδέποτε έχω πάει σε χωριό, όχι δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά κυνηγό, όχι δεν έχω συγγενείς κυνηγούς, όχι πρώτη φορά μαθαίνω ότι ένα μέρος της κοινωνίας θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό! καλά κάποτε όλη η ανθρωπότητα θεωρούσε ότι η γη είναι επίπεδη- δεν είναι όμως κάτι σωστό, αληθές επειδή ένα μέρος των ανθρώπων αυτό πιστεύει, δεν είναι αληθές ούτε όταν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι πιστεύουν σε κάτι. Η α-λήθεια και η πραγματικότητα είναι δυο διαφορετικές έννοιες, η αλήθεια είναι αντικειμενική, η πραγματικότηατ υποκειμενική, στοιχειώδεις γνώσεις εισαγωγής φιλοσοφίας! βαριέμαι να σας κάνω μαθήματα, τόσους φόρους πληρώσαμε όλοι εδω μέσα για να 'μορφωθήτε' τσάμπα στην φιλοσοφική, χαμένα πήγαν! Επειδή το Φ.Π.Ψ, έχει προαιρετική παρακολούθηση, και επειδή χρειάζεται κανείς μόνο ένα 5 να πάρει, που μπορεί να το αντιγράψει κιόλας, έχουμε γεμίσει με τούβλα με πτυχία. πάμε παρακάτω
    β) ο όρος serial killer μπορεί κατα κύριο λόγο όπως είπατε να αποδ. σε ανθρώποκτονίες, όχι όμως και σε αποκλειστικό. ενδιαφέρουσα η παρατήρηση που βάζετε στο ίδιο επίπεδο τα έντομα, με τα θυλαστικά (ζώα και ανθρώπους) και μας εξηγήτε το πως η χρήση εντομοαπωθητικού (που όχι δεν χρησιμοποιώ) είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν του όπλου, πως όταν σε τσιμπάει ένα κουνούπι και προσπαθείς να τ διώξεις είναι ακριβώς το ίδιο με το να πάρεις ένα όπλο, να πάς εσύ στο χώρο του ζώου και να το σκοτώσεις, και να περιφανεύεσαι γιαυτό, να φωτογραφίζεσαι χαρούμενος. Πολύ βουδισμός στην σκέψη σας, όλες οι μορφες ζωής μπλα μπλα μπλα.
    Απίστευτο ΑΚΟΜΑ να μην μπορείτε να κατανοήσετε την διαφορά μια λεκτικής φράσης απο την πράξη!!!!! Έλεος. στην νομική δεν σας τα μάθαν να τα διαχωρίζεται. εαν εγω σκεφτώ κάτι, θα μπω και φυλακή ή εαν το πράξω? και επίσης εδω πάλι δεν έχει να κάνει με τους νόμους. Οι σκέψεις οι λέξεις και οι πράξεις βρίσκονται και αυτές σε διαφορετικά επίπεδα. έχετε όμως σοβαρό πρόβλημα με την κατανόηση εννοιών- συνέχεια μας το αποδεικνύεται. Ελευθερία λόγου δεν ισούτε με ελευθερία πράξεων, και τώρα ποια αμφισβητώ κατά πόσο όντως έχετε πτυχία φιλοσοφικής και νομικής, καλά στην μιά σχολή το προσπεράσατε, αλλά και στην άλλη? επείσης ότι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα, άλλωστε... Σίγουρα πάντως δεν είστε έξυπνη με αυτά που ρωτάτε? Και ναι η κυριολεκτική ηλικία ενός ατόμου δεν συμβαδίζει πάντα με την συναισθηματική-εσωτερική-νοητική του, και μπορεί να είστε 28 ηλικιακά, αλλά γερνάτε χωρίς να ωριμάζετε. καλά σας πέρασε κάποιος εδω για 12.
    Τα διάβασα πολύ προσεχτηκά όλα σας τα σχόλια, σας έδωσα αξία και μόνο που το έκανα, και σίγουρα μεγαλύτερη που αφιέρωσα χρόνο να σας απαντήσω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατήθώ απο τα γέλια. Καιρό είχε κάτι να με διασκεζάσει τόσο, σας ευχαριστώ πολύ, και για τις εξαιρετικά σπάνιες πληροφορίες που μας δώσατε, για την προσπάθεια να μας νουθετήσετε, και που κυρίως, χωρίς κανένας εδω μέσα να σας το ζητήσει ή να το επιθυμεί, μας αφιερώσατε αρκετο δυστυχώς απο τον πολύτιμό σας χρόνο. σίγουρα έμαθα πολλά για τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑς ΒΙΩΜΑΤΑ, ότι άποψη έγκυρη έχουν μόνο όσοι εμπλέκονται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με κάτι (και σίγουρα την πιο σωστή) , μας πεθάνατε με τους νόμους που προσκηνάτε ως την μόνη αλήθεια, και θα μου λύπάμαι που φεύγετε απο την παρέα μας- τί θα απογίνουμε τώρα όλοι?
    Ένα λεπτό σιγής ζητώ απο όλους τους υστερικού καναπετσίδες και τους ακτιβιστές των μεηλ, για την αποχώρηση της αξιαγάπητης CLAIRE_12, έναν φόρο τιμής όλοι που καταδέχτηκε με προσωπικό της κόστος να μοιραστεί τις εμπειρίες της και την υποκειμενική της πραγματικότητα.

  2. claire_12

   ΜΕΡΟΣ 2ο
   Μπορεί εσάς προσωπικά να μη σας νοιάζει, αλλά η αναφορά για το τι έκανε η μητέρα μου και ο πατέρας μου ήταν απάντηση σε σχόλιο ομοϊδεάτη σας, που μάλλον το ένοιαζε να μάθει ότι αυτό που τόσο «μάγκικα και αντρίκια» έγραψε ,δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα…και συνεχίζω
   Γ) Πριν κάνετε όλα αυτά τα ωραία σχόλια, μήπως θα έπρεπε να το έχετε ψάξει λίγο παραπάνω το όλο θέμα; Εσείς μιλάτε για τον άνθρωπο γενικά και για το πώς καταστρέφει τον πλανήτη και μπλα, μπλα,μπλα και εγώ δε θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σας για τη δράση του αυτή. Μόνο που εγώ μίλησα για την μερίδα των κυνηγών που με τις πράξεις τους , όσο και αν σας ξενίζει, προσφέρουν πολλά περισσότερα από ό,τι εσείς στο περιβάλλον, σεβόμενοι τους κανόνες περί κυνηγεσίας, και καταδίκασα εκείνους που δε σέβονται ούτε τη φύση ούτε την κείμενη νομοθεσία. Εσείς όμως επιμένετε σε ανούσιες γενικεύσεις έτι μια φορά… Η δε αναφορά σας στις κυνηγετικές περιόδους και στις επιτρεπόμενες ώρες κυνηγιού κλπ, επειδή ως κόρη κυνηγού πράγματι γνωρίζω καλύτερα από εσάς, ήταν α μη τι άλλο ξεκαρδιστική, αφού αποδεικνύει την άγνοιά σας σε όλο της το μεγαλείο…. Ξέρετε πριν ψηφισθεί ένα νομοσχέδιο ( όπως και οι νόμοι που αφορούν το κυνήγι) , τυγχάνει επεξεργασίας από νομοπαρασκευαστική επιτροπή αποτελούμενη από εξειδικευμένους στον αντίστοιχο τομέα επιστήμονες , που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εσάς και από εμένα τι είναι επιβλαβές για το περιβάλλον, για το κοινωνικό σύνολο, τι είναι σύννομο ή μη κλπ. Οπότε, αν κατά τη δική σας γνώμη η νομοθεσία περί κυνηγεσίας είναι βλακεία ή όχι, μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη σημασία… ….μπορείτε πάντως στο επόμενο σχετικό νομοσχέδιο που θα τεθεί προς διαβούλευση να υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας, μιας και εσείς φαίνεται να γνωρίζετε καλύτερα.
   Έχετε όμως μια εκπληκτική τάση να διαστρεβλώνετε τα λεγόμενα του συνομιλητή σας , που με εκπλήσσει!!! Εγώ μίλησα για τη νομοθεσία ευνομούμενων κατά τα κοινώς ειωθότα κρατών, σε απάντηση άλλου ομοϊδεάτη σας που επικαλέσθηκε τη σαθρότητα του σημερινού κράτους.. Αλήθεια, κατά τη γνώμη σας το Αφγανιστάν, η Νιγηρία και η Αιθιοπία (όπου συμβαίνει μέρος των όσων επικαλείσθε ως παραδείγματα προς αντίκρουση των ισχυρισμών μου)θεωρούνται ευνομούμενα κράτη; Αλλά φυσικά «σκασίλα» σας…. Εσείς αρκείστε σε όσα συμβαίνουν στο μικρόκοσμό σας….
   Δ) και τέλος….. (δεν ξέρω βέβαια αν άφησα το καλύτερο για το τέλος…αυτό θα το κρίνετε εσείς ως ειδήμων)…σε ποιο ακριβώς σημείο ΑΠΕΙΛΗΣΑ όποιον δημοσιεύσει την αλήθεια… ειλικρινά θα ήθελα να το διευκρινίσετε… ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχει ελευθερία του λόγου και δικαίωμα κριτικής, ακόμη και στο κράτος που ζούμε , και μάχομαι καθημερινά για να ακούγεται η αλήθεια. ΦΥΣΙΚΑ και θέλω να τιμωρηθεί κάθε παραβάτης του νόμου, και ιδίως εκείνος ο οποίος τον παραβιάζει βασανίζοντας ένα ζώο προς τέρψη του, αγριογούρουνο, σκύλο, γάτα, οποιοδήποτε..όταν όμως λέω ΚΑΘΕ παραβάτης του νόμου το εννοώ…. Και εκείνος που προσπερνώντας τα όρια του κοινωνικώς ανεκτού βρίζει σκαιότατα κάποιον άλλο, και εκείνος ο οποίος εκτοξεύει απειλές κατά της ζωής των μελών της οικογένειας κάποιου άλλου, και εκείνος που παρανόμως αναπαράγει οπτικοακουστικό υλικό…Σε αντίθεση με εσάς , εγώ δεν βλέπω την παραβατικότητα επιλεκτικά και κατά πως συμφέρει τον δικό μου παραλογισμό, όπως πολύ ωραία το θέσατε. Και επειδή ακριβώς, όπως αναφέρετε υπάρχει ακόμη και η ελευθερία του λόγου και το δικαίωμα της κριτικής , μπορούμε αμφότερες να δημοσιεύουμε τους παραλογισμούς μας… μόνο που εγώ προσπαθώ να κατανοήσω τις πεποιθήσεις του συνομιλητή μου και τον τρόπο σκέψης του πριν τον ρίξω στην πυρά , σε αντίθεση με εσάς που για λόγους μισαλλοδοξίας αδυνατείτε να το πράξετε. Επίσης μπορώ να συνεχίσω να σας απαντάω επ’ άπειρον με τα φτωχά μου επιχειρήματα και να διαιωνίζω την όλη κατάσταση. Απλώς θα επιλέξω να σταματήσω εδώ, γιατί ο χρόνος μου και η ενέργειά μου είναι πολύτιμα για να τα σπαταλώ σε ανθρώπους με επιλεκτική , ακοή, όραση, κρίση και οι οποίοι φυσικά είναι έχουν άποψη επί παντός επιστητού.
   Υ.Γ. η αλήθεια είναι ότι προσωπικά το κρέας του αγριογούρουνου δεν μου αρέσει καθόλου, και δυστυχώς δεν το «τερλικώνω» όπως λέτε….θα μπορούσα όμως να σας κάνω το τραπέζι για να δοκιμάσετε…που ξέρετε, μπορεί τελικά να σας αρέσει. Καλή επιτυχία στον αγώνα σας, αν και αυτό είναι λίγο δύσκολο να συμβεί από τον καναπέ σας !!!

   1. ιωάννα

    Μέρος 2 λοιπόν και τελευταίο για εσάς.
    Προφανώς αγαπητή μου ο χρόνος σας ΔΕΝείναι πολύτιμος, γιατί έχετε αποφασίσει, να μπαινετε σε ενα περιοδικό που ασχολήται με αντικυνηγετικά θέματα και να κάνετε προσωπικές επιθέσεις. Λογικό είναι να σαν απαντάνε. Εσείς τι κίνητρο έχετε και το κάνετε αυτό? Ρητορική ερώτηση, αδιαφορώ για τα κινητρά σας!
    Προς μεγάλη σας έκπληξη δεν είστε η μόνη απο "οικογένεια" κυνηγών, ούτε η μόνη μεγαλωμένη σε χωριά- αλλά εν αντίθεση με εσάς που χρησιμοποιήτε ΜΟΝΟ την προσωπική σας εμπειρία, όπως συχνά μας αναφέρετε, εγω απλώς έκρινα τα δικά σας σχόλια τα οποία προσπαθήτε απελπισμένα να στηρίξετε με πτυχία απο την φιλοσοφική και την νομική. Προσωπική αποψη καλή μου κοπέλα έχουν όλοι, και το οτι είστε κόρη κυνηγού δεν σας κάνει ειδήμων στο θέμα, απλά δεν σας αρέσει οτι ο μπαμπάς σας, σκοτώνει! Δικό σας πρόβλημα και πάλι. Το πόσα και ποια πτυχία έχειο καθένας, είναι άσχετο, δεν θα καταφύγω σαν εσας σε τέτοιες μικρότητες. Και απλώς να σας ενημερώσω, οτι πολύς κόσμος τυγχάνει να έχει μεγαλώσει μέσα στους κυνηγούς και να έχει πάρει διαφορετική κατεύθυνση απο εσάς- δεν περιμένω να το καταλάβετε, αν ήταν μέχρι τα 28 σας θα το είχατε ήδη. Επίσης αδιαφορώ εαν σας αρέσει το αγριογούρουνο (εγω όχι και είναι)- για ΑΛΛΗ μια φορά τα δικά σας βιώματα ακούμε?
    Για σας τελικά κάπου μπερδεμένη απο την φιλοσοφική-παιδαγωγική-νομική σας κατεύθυνση, μας το κάνατε τελείως ξεκάθαρο, ότι σας νοιάζουν οι νομοθέτες και οι νόμοι- οι παραβάτες τους νόμου. Οτι ειναι νόμος είναι και σωστό στην κρίσης σας- και λέτε των άλλων περιορισμένη!
    Επειδή είναι αδύνατον να γνωρίζετε τον "αγώνα" μου όπως λέτε, πάλι απλώς ειρωνεύεστε και φαντασιώνεστε ότι γίνετε απο τον καναπέ μου και απο μεηλ, τώρα αποκτήσατε και μαντικές ικανότητες και γνωρίζετε τι κάνω! Κατέχετε και πτυχίο χαρτορίχτρας μήπως?
    Το πόσο συμβάλουν οι κυνηγοί στο περιβάλλον, όλοι το βλέπουμε, συνεχίστε να λέτε τα δικά σας- μόνη σας τα ακούτε. Επίσης καλή μου υπερπληθ, στην γη, έχει και το ανθρώπινο είδος- με την δική σας λογική να πάρουμε κάποιοι τα όπλα, να σκοτώνουμε άλλους- να αδειάσει λίγο ο τόπος! Να σας υπενθυμίσω οτι εσείς διαχωρίζετε τους κυνηγούς σε 'καλους' και 'κακούς', πάλι με τα δικά σας αυθαίρετα κριτήρια.
    Και ναι έχουμε σκεφτεί την Δίωκη ηλεκτρονικού εγκλήματ. εσας περιμέναμε?, και τρέμουμε ολόκληροι επάνω μας! Καλή η απόπειρα να μας απειλήσετε. Τι ακριβως θέλετε περισσότερο να σας διευκρινήσω? Φοβάμαι μην σπαταλήσω τον πολύτιμό σας χρόνο.
    "Συγκινήθηκα" που σας "αγγίζουν" τα παιδάκια στην Αιθιοπία, έχετε πραγματικές ευαισθησίες, στείλτε τους κανένα κοψίδι απο τα πουλιά που σκοτώνει ο μπαμπάς σας- ο 'καλός' κυνηγός' που ο μόνος του στόχος είναι να διατηρήσει το περιβάλον!
    Όσο για τους νόμους- κατα πόσο γίνονται πολλοί απο αυτούς για το καλό της ανθρωπότητας και τους περιβάλ. και ΔΕΝ υπάρχουν και προσωπικά συμφέροντα, λόμπυ, και οικονομικές προεκτάσεις- απορώ που δεν το έχετε ακόμα καταλάβει-
    αλλά είπαμε, έχετε 'προσωπική κρίση' απο τον τρόπο που μεγαλώσατε- τόσες φορές το τονίσατε! Αλοιμονο, ότι το κάθε κράτος ψηφίζει νόμο, όλοι οι πολίτες πρέπει να υπακούν τυφλά- στοπ σε πορείες και διαδηλώσεις παγκοσμίως για ΟΠΟΙΟΝ νόμο κάθε φορά ψηφίζετε. Ο νομοθέτης είναι ΘΕΟς υπονοήτε και ξέρει το καλό-ηθικό-υγιές κτλ κτλ. ΑΣΧΟλίαστο- βαριέμαι- όλοι καταλάβαν τι θέλω να πω- εκτός απο εσάς προφανώς!
    Μου αρέσει που "κατανοήτε την δική μου φόρτηση", και εδω και πάλι φαντασιώνεστε τι νοιώθω, τι αισθάνομαι, πίσω απο τον υπολογιστή σας. Είναι αυτό το πτυχίο τελικά της φιλοσοφικής που σας κάνει ειδήμων στην συναισθηματική κατάσταση του άλλου!
    Καλά το ότι περάσετε τις Ψυχιατρικές εξετάσεις της σχολής σας, επειδή τυγχάνει να γνωρίζω πολυ καλά το θέμα της ψυχιατρικής, να σας πω ότι δεν λέει απολύτως τίποτα για την εσωτερική σας κατάσταση! προφορικές βλακώδεις ερωτησούλες- η ψυχιατρική καλή μου δεν έχει αντικειμενικά επιστημονικά κριτήρια, το ΔΣΜ έχει μόνο που το γράφουν δια ΨΗΦΟΦΟριας, ενα μικρο μέρος του ΑΡΑ και που έγκειτε στο χέρι του κάθε ψυχιάτρου να το 'μεταφράσει' όπως νομίζει, και ενα τεράστιο μέρος τους χρηματίζετε- καλά μην μπητε στο κόπο εδω να πείτε το παραμικρό, βούτηρο στο ψωμί μου θα γίνετε, είναι και πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας!
    όντως η αισθητική είναι κάτι τελείως υποκειμενικό- το καταλάβαμε το γούστο σας!
    τέλος στον φίλο σας Ερμή, που φροντίζει την δικιά σας κλειτορίδα να έχει σε εγρήγοση, εσείς είστε η μόνη "κότα" εδω μέσα που μάχετε για το καλό της ανθρωπότητας απλώς κάνοντας το φερέφωνο. Σας εύχομαι έναν γιό που θα πάρει και το όνομα του μπαμπά αλλά και τις χάρες του. Γιατί μην ξεχνάμε- είστε ΚΑΙ παιδαγωγός! Πολύ λυπήθηκα που αποφασίσατε μετά απο τόσες προσπάθειες να εγκαταλείψετε να μας γράφετε, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑς προσωπικά, τα επιχειρήματα που ουδέποτε έχουμε ξανακούσει, και να προσπαθήτε να μας ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ! Μα γιατί? σπαταλήστε κιάλο το χρόνο μας- δώσατε "ζωή" στον μικρόκοσμό μας.
    Αντίο, πάω να ρίξω ένα δάκρυ τώρα που μας φεύγετε, έχασε νόημα η ύπαρξή μας. σας ευχαριστώ που σπαταλήσατε το χρόνο σας σε υστερικούς καναπετσίδες!

  3. ermis

   πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι που πήγαν όλες οι κότες , τις βρήκα εδώ μέσα μαζεμένες!σας τα χωσε η κοπελα και σας έτσουξε?να αγιάσει το στόμα της... αντε πια με όλες τις βλαμμένες δήθεν οικολόγες που γεμισε ο κόσμος....και συ που μιλας για κλειτορίδες και αλλες εξυπναδες, σκέφτηκες πως ολη αυτη η υστερια σου οφείλεται στο οτι η δικη σου κλειτορίδα είναι σε αχρησία?

   1. ιωάννα

    αξιαγάπητε ερμή, όλες οι κότες εξαφανίστηκαν γιατί τις φάγατε καλέ μου σε κοτόσουπα- τι αναρωτιέστε που πήγαν? έχουν μείνε βέβαια λίγες ακόμα- η μαμά , η πεθερά, η γυναίκα , η κόρη και η κρυφοφιλεναδίτσα σας η claire_69! φοβάμε να σας απαντήσω σε αυτό που με ρωτάτε προσωπικά για την αχρηστία ενός μέρους της ανατομίας μου, διότι ανησυχώ μην σας σχιστεί το καλσόν και σπάσετε και κανένα νύχι. κουμπώτσε επίσης και την ρόμπα σας, δεν μπορούμε να βλέπουμε "γαριδάκια". αυτά καλέ μου
    υπογραφή
    η δήθεν οικολόγα κότα! χαχαχαχαχαχαχαχα

 16. ιωάννα

  αναριωτιέμαι γιατι δεν έχετε εκρίνει ακόμα το σχόλιο μου? τι ακριβώς σας προβληματίζει δεν δεν το κάνετε? μπορείτε μήπως να μου απαντήσετε τουλάχιστον σε αυτό? ευχαριστώ

 17. claire_12

  Απλώς κάποιες παρατηρήσεις για όσα διάβασα:
  Α) Μολονότι μεγάλωσα σε οικογένεια κυνηγών, προσωπικά δεν μου άρεσε ποτέ το κυνήγι, σαν «χόμπι», σαν «σπορ», όπως θέλετε πείτε το… έμαθα όμως να σέβομαι τη διαφορετικότητα, δηλαδή το γεγονός ότι σε κάποιους αρέσει, ανεξαρτήτως από το αν εγώ το ενστερνίζομαι αυτό ή όχι. Και φυσικά καταδικάζω τον βασανισμό των ζώων, για να σας προλάβω.
  Β) Σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε στην οικογένεια μας ή στις οικογένειες κυνηγών που γνωρίζω - και με συγχωρείτε που σας καταστρέφω την απόλυτη πίστη σας περί ψυχοπαθών κυνηγών –γνώρισα κάποιον serial killer, σαδιστή ή άλλως ψυχικά διαταραγμένο άτομο… οπότε οι γενικεύσεις του τύπου «όλοι οι κυνηγοί είναι ψυχοπαθείς» και «πρέπει να πεθάνουν, να βασανιστούν, να τους βγάλουν τα μάτια» και τα συναφή, μου υποδεικνύουν άτομα τα οποία αποκλείουν τη χρήση της λογικής και απλώς υστεριάζουν στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν δεν χρήζουν οι ίδιοι ψυχιατρικής αρωγής και εγκλεισμού. Επίσης να ενημερώσω προς ακόμη μεγαλύτερη έκπληξή σας (ή και ενδεχομένως απογοήτευση μερικών !), πως όταν ο πατέρας μου πήγαινε για κυνήγι, η μητέρα μου δεν πήγαινε να κυνηγήσει τα πουλιά των μη κυνηγών.
  Γ) Στο πλαίσιο των α μη τι άλλο, τουλάχιστον γελοίων γενικεύσεων που είδα στα σχόλια, θα ήθελα επίσης να σας θέσω υπ’ όψιν την πιθανότητα το κυνήγι να συμβάλει στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας. Σοκαριστικό, ε; Νομίζω ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για το τι συμβαίνει όταν υπάρχει υπερπληθυσμός ενός είδους και αν αυτό δρα θετικά ή αρνητικά στα άλλα είδη. Επίσης για τη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας έχουν θεσπιστεί οι κυνηγετικές περίοδοι, η απαγόρευση κυνηγίου ορισμένων ειδών, η απαγόρευση κυνηγίου σε συγκεκριμένες περιοχές κ.λ.π. Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω και πάλι , αλλά επειδή έχω προσωπική άποψη για το θέμα (σε αντίθεση με κάποιους σχολιαστές που θα σώσουν τον πλανήτη στέλνοντας emails)η πλειονότητα των κυνηγών και σέβεται τα παραπάνω και συντρέχει τους αρμόδιους φορείς στην προσπάθειά τους, ερχόμενη πολλές φορές σε έντονη αντιπαράθεση με την μερίδα των «κακών» κυνηγών. Τώρα θα ισχυριστείτε κάποιοι, ότι η ρίζα του κακού είναι ο Έλληνας νομοθέτης, που επέτρεψε εξ’ αρχής το κυνήγι κλπ, …. Λυπάμαι, αλλά εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο το νομοθέτη, από ένα τσούρμο αλαλαζόντων που θέλουν όλοι οι κυνηγοί να ριχτούν στην πυρά. Και πριν πει κάποιος για το κράτος που ζούμε και διάφορα τέτοια ωραία, σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στα νομοθετικά πλαίσια άλλων κρατών για το κυνήγι (π.χ. Γαλλία), τα οποία θεωρείτε σαφώς πιο ευνομούμενα σε σχέση με αυτό που ζείτε…. Κι όμως, ακόμη και εκεί το κυνήγι επιτρέπεται….
  Δ) Όσον αφορά το θέμα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την επέμβαση του Εισαγγελέα, όλοι όσοι πιπιλίζετε αυτή την καραμέλα, σκεφτήκατε ποτέ ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει αμφίδρομα; Να αποταθούν δηλαδή τα άτομα που εμφανίζονται στη φωτογραφία και ο κατονομαζόμενος κυνηγός (και μη μου πει κάποιος ότι επειδή τους μαύρισαν τα μάτια ή επειδή το επώνυμο του κυνηγού δεν αναγράφηκε ολόκληρο δεν υπάρχει πρόβλημα) με τη σειρά τους στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στον αρμόδιο Εισαγγελέα και να ζητήσουν για παράδειγμα την ποινική δίωξη του δημιουργού του κειμένου και ενδεχομένως κάποιων σχολιαστών του για εξύβριση , δυσφήμηση, απειλές κατά της ζωής κλπ και να καταθέσουν μια ωραία αγωγή για ηθική βλάβη με βάση όλα τα παραπάνω;

    1. Θάνος

     Όλα αυτά που λες, δείχνουν άτομο που συναντάει πρώτη φορά ανθρώπους που εναντιώνονται στο κυνήγι. Αν βρεθεί κάποιος να δεχτεί να γυρίσει πίσω για να σου μάθει κάποια πράγματα από το Α της πρώτης δημοτικού… καλά θα κάνει και χαρά στο κουράγιο του.

     Το 12 στο όνομά σου είναι η ηλικία σου; αν ναι, πες το να το ξέρουμε για να φερνόμαστε αναλόγως.

     1. claire_12

      Όσο και αν δε θες να το πιστέψεις, οχι αγαπητε μου, δεν εισαι ο πρώτος που συναντώ, ο οποίος εναντιώνεται στο κυνήγι. Είσαι όμως ένας από τους λίγους ο οποίος δεν είναι σε θέση να κάνει ουσιαστικό διάλογο, γιατί φυσικά, όπως όλοι εκείνοι οι οποίοι αδυνατούν να σκεφτούν ότι ενδεχομένως δεν έχουν το αλάθητο σε ο,τι αφορά τις απόψεις τους, στερούνται επιχειρημάτων, σηκώνουν το λάβαρο της επανάστασης, φορούν τις ωραίες τους παρωπίδες και πορεύονται αναλόγως. Δε σου αρέσει το κυνήγι ή ο,τιδήποτε άλλο;θες να αλλάξει αυτό;Κάνε κατι ουσιαστικό, πάλεψε και άσε τις άναρθρες κραυγές, τις προσωπικές επιθέσεις και τη βολική θεσούλα του ιεροεξεταστή. Επίσης θα μπορούσα να σου ανταποδώσω το ευφυολόγημα "περί κάποιου , ο οποίος θα μου μάθαινε τα πράγματα απο την αρχή και μπλα, μπλα, μπλα....", λέγοντας σου πόσο εύχομαι να υπήρχε κάποιος που θα σου μάθαινε εσένα ότι τα πάντα στη ζωή είναι θέμα οπτικής, ότι δεν υπάρχουν απολυτότητες και πως όταν λειτουργείς στα άκρα είσαι καταδικασμένος στην αποτυχία. αλλά είπαμε.... όταν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις, είναι απόλυτα λογική η παραπάνω συμπεριφορά. Όσο για την ειρωνικό σχολιάκι για την ηλικία μου... απλώς σε ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου. Αλλά για να μη σου μείνει η απορία δεν είμαι 12...είμαι 28 χρονών, με πτυχίο και μεταπτυχιακό Νομικής,επί πτυχίω στο ΦΠΨ....καλά δεν τα κατάφερα για δωδεκάχρονο, ε τι λες;

     2. Θάνος

      Αν αγορεύεις έτσι στα δικαστήρια θα σου πετάνε οι πρόεδροι τις κουδούνες στο κεφάλι.
      Την αλαζονεία την απόχτησες μαζί με το πτυχίο ή την είχες από πριν;

      «και με συγχωρείτε που σας καταστρέφω την απόλυτη πίστη σας περί ψυχοπαθών κυνηγών»

      «Επίσης να ενημερώσω προς ακόμη μεγαλύτερη έκπληξή σας (ή και ενδεχομένως απογοήτευση μερικών !)»

      «Σοκαριστικό, ε;»

      «Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω και πάλι , αλλά επειδή έχω προσωπική άποψη για το θέμα»

      «Όσο και αν δε θες να το πιστέψεις, οχι αγαπητε μου, δεν εισαι ο πρώτος που συναντώ, ο οποίος εναντιώνεται στο κυνήγι.»

      28 χρονών νήπιο είσαι, καβάλα στο καλάμι.
      Παράτα μας λοιπόν με τις παρατηρήσεις σου, με την οικογένειά σου, τα βλακώδη συμπεράσματά σου, και με την βιογραφία σου.

      «Δε σου αρέσει το κυνήγι ή ο,τιδήποτε άλλο;θες να αλλάξει αυτό;Κάνε κατι ουσιαστικό, πάλεψε και άσε τις άναρθρες κραυγές, τις προσωπικές επιθέσεις και τη βολική θεσούλα του ιεροεξεταστή.»

      Ποιο είναι τελικά το πρόβλημά σου; που είμαι κατά του κυνηγιού, ή που δεν κάνω κάτι ουσιαστικό εναντίον του;
      Και μην χρησιμοποιείς την φράση ΄΄Δεν σου αρέσει΄΄… αυτό ισχύει για σένα. Για σένα είναι θέμα γούστου όχι για μένα. Μην μας θεωρείς τόσο μαλάκες ώστε να προσπαθούμε να επιβάλλουμε γούστα. Ανόητη...

     3. ermis

      ετσουξε πολυ το σχολιο της καβαλημενης φιλε μου? παντως να στε καλα.καιρο ειχα να γελασψ τοσο

     4. Θάνος

      Ερμή, πάντα μας τσούζει το γεγονός ότι εκτός από τους άθλιους υπάρχουν και αυτοί που τους υπερασπίζονται. Μην κοιτάς που εσένα δεν σε αγγίζουν… Τα ζόμπι δεν αγγίζονται από τίποτα.
      Και αν συνεχίσεις να γελάς πολύ, στο τέλος θα καταπιείς καμιά οθόνη.

  1. fockianou georgia

   τιλετε κυρια clair 13? για ποια διατηρηση φυσικης ισοροπιας λετε?απο τη στιγμη που εχουμε καταστρεψει εντελως τη φυση?τα δαση? τα ειδη ζωων?που ειναι η φυσικη ισοροπια???μην τρελλαθουμε κιολας!!ειναι δυνατον να επιτρεπεται το κυνηγι στη χωρα μας απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν δαση?ειναι δυνατον να επιτρεπονται αυτες οι εικονες με τα σχεδον νεκρα ζωα,τα οποια ξεφτιλιζουν οι κυνηγοι με αυτον τον τροπο?τι ειναι ολα αυτα?καθαρη ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ζωου!!και βλεπω το ευχαριστιουνται κιολας!!μονο ενας τρελλος διαταραγμενος θα ειχε ικανοποιηση απο ολο αυτο!!μιλανε χαριτολογωντας για τον τροπο που τα σκυλια τους εκπεδευονται παλευοντας με μωρα αγριογουρουνα!!!!!!!!!!!!!!ραβουν μονοι τους τις πληγες των σκυλιων τους!!!!!!!!!!!χωρις αναισθητικο,σπιτι τους!!!!τετοια φρικη?????και μας τη λετε κι απο πανω?ΝΤΡΟΠΗ!!!

   1. claire_12

    Καλή μου κυρία, διαβάστε με προσοχή όσα έγραψα...δεν είναι δύσκολο... παρ' όλο το φανατισμός σας, μπορεί να κατανοήσετε τι γράφω και σε τι ακριβώς διαφωνείτε!!!

  2. Γιάννης

   Κυρία Κλαίρη,

   κάπως ατυχής η αναφορά σας για σύγκριση με τα νομοθετικά πλαίσια της Γαλλίας (περί κυνηγίου), μιάς χώρας της οποίας ο νομοθέτης έχει καταστήσει την κτηνοβασία νόμιμη.

 18. Gelly Kastania

  Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Τα βίντεο δεν τα είδα καν διότι δεν νομίζω ότι θα το αντέξω. Έστειλα email στην ηλεκτρονική αστυνομία.

 19. Ρουλα Αντωνοπούλου

  Ποτέ δεν κατάλαβα το ότι να είσαι κυνηγός το 2013 είναιι σπορ. Όσο σπορ ήταν το να είσαι μονομάχος η ζώο στην ρωμαική αρένα.
  Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το αστείο και οι ανίκανοι πολιτικοί να σκεφτούν ότι παίρνουν όπλα και ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι, που με την ίδια ευκολία θα χτυπήσουν και ένα άλλο ζώο και ένα παιδι κλπ.Όποιος δεν αισθάνεται συμπόνια για τα άλλα ανυπεράσπιστα πλάσματα δεν μπορει να αισθανθεί για κανένα και είναι επικίνδυνος.

 20. Vasos

  Υπέγραψα την petition της Μαρί.
  Προτρέπω όλους όσοι διαβάσουν το άρθρο να προσθέσουν την υπογραφή τους. Είναι εύκολο, γίνεται γρήγορα και θα βοηθήσει στο δικαστήριο. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.

 21. Aenaos

  Συγνώμη για να καταλάβω κρέας δεν τρώτε μερικοί η νομίζετε οτι οι μπριζόλες και τα υπόλοιπα δημιουργούνται απο μόνα τους;
  Και σε ποιόν εισαγγελέα ρε ηλίθιοι που έχετε κάνει τον εισαγγελέα καραμέλα και τον πιπιλάτε;
  Το κυνήγι ειναι νόμιμο και έχει άδειες (κυνηγιού και οπλοφορίας),επίσης έχει και συγκεκριμένες εποχές και εκτός αυτού έχει και συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο γίνεται και το πάνθεον της ηλιθιότητας μερικών καλεί τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σα να λέμε μου λήστεψαν το σπίτι ας καλέσω το ηθών.
  Πραγματικά με διασκεδάζουν αλλά απο την άλλη μου προκαλούν και τάση προς έμετο τα δήθεν φιλοζωικά μυαλά μερικών.

  1. eleni

   Τα βίντεο θα οδηγήσουν στην απαγγελία των εξής κατηγοριών:

   α) Για βασανισμό θηράματος κατά παράβαση του Δασικού Κώδικα.
   β) Για εκτροφή και εκπαίδευση σκύλων για μονομαχία.
   γ)Κακοποίηση του αγριγούρουνου γιατί επιτρέπεται μεν η ακαριαία θανάτωσή του αλλά όχι ο βασανισμός για διασκέδαση....

   1. Γεώργιος

    να σου κάνω μια ερώτηση εσένα που απειλέις με κατηγορίες;;;;
    Εχεις ενημερωθεί φαντάζομαι για τις μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση που τρώτε καθημερινά όλοι οι βλαμμένοι απο τους κυνηγετικούς συλλόγους έ;;;; Και για τα πρόστιμα επίσης...
    Τωρα, εχεις αποδειξεις πως αυτα τα οποία μας βγάζεις εδω στο σκουπιδοσάιτ σου είναι κυνηγοί και όχι λαθροκυνηγοί ή εστω πληρωμένοι κομπάρσοι;;;;;;
    Εγω αρνουμαι κατηγορηματικά να δω τα βίντεο, γιατί απο σκουπίδια χόρτασα. Εσυ, που τα είδες, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;;;;;;;;;;

  2. ΠΕΤΡΟΣ

   Κατ' αρχήν πανηλίθιος είσαι εσύ αιγοσυνουσιαστή, που το μόνο σου επιχείρημα είναι ότι το κυνήγι και η οπλοφορία κυνηγετικού όπλου είναι νόμιμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά που γίνονται στο βίντεο ή αυτά που κάνουν ορισμένοι κυνηγοί δεν αντιβαίνουν στις διατάξεις και τους νόμους αυτής της χώρας. Εσύ σε ποιό πάνθεον ανήκεις, που ηδονίζεσαι να αφαιρείς την ζωή από ανυπεράσπιστα πλάσματα μόνο και μόνο για την ικανοποίηση σου; Η Ελένη πολύ σωστά σου απαριθμεί για ποιά ποινικά αδικήματα μπορούν να διωχθούν όταν ο Εισαγγελέας θα δει το βίντεο. Όσο για την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όποτε έχει παραστεί ανάγκη έχει λειτουργήσει με άψογο τρόπο. Aprepitant και Flunarizine είναι δύο καλά αντιεμετικά άμα έχεις πρόβλημα με εμετούς. Αυτό με τις μπριζόλες είναι οι δικές σας καραμέλες που τις πιτσιλάτε εσείς οι κυνηγοί αεναε αυνάνα.

  3. 3μιλυ

   Στην επομενη περιοδο κυνηγιου λοιπον θα ερθω για τα παιδια σου και τους γονεις σου =] ! Η ακομα καλυτερα για σενα τον ιδιο =] Μην ανυσηχεις θα εχω και ΑΔΕΙΑ

    1. 3μιλυ

     Αρχικα δε ξερεις το αν τρωω κρεας.
     Για συνεχεια αν ορεξη για λιγη μορφωση ψαξε διαβασε τους νομους που υπαρχουν για τα σφαγια.Που και παλι δεν ειμαι συμφωνη.Αλλα σιγουρα το να γινεσαι σαδιστης και φονιας ,να το χαιρεσαι και να το υποστηριζεις απεχει πολυυυυ απο την ανθρωπια.Το οτι δεν μιλανε τη γλωσσα μας δε τα κανει λιγοτερο σημαντικα να ξερεις.Ενας ανθρωπος ο οποιος ευχαροστιεται το βασανισμο και φονο ενος ζωου ειναι εξησου επικυνδινος για εναν ανθρωπο.Αυτο κρατα το.Θα το θυμηθεις καποια στιγμη.Οσο για το να μη παιρνει η μπαλα οικογενειας καποιος που ανατραφηκε ως δολοφονος απο καπου τη πηρε αυτη την ανατροφη ,αρα η μαπαλα δε παιρνει κανεναν.Οτι δινεις παιρνεις

  4. Ορεσίβιος

   Είμαι φιλόζωος αλλά τρώω κρέας. Ανθρώπινο όμως. Και ειδικά των κυνηγών. Φρόντισε να μην είσαι το επόμενος φλώρε.

  5. Γεώργιος

   Αέναε αυτοί οι άνθρωποι που κάνεις το λάθος και ανοίγεις διάλογο μαζί τους, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με φιλοζωία. Άρρωστοι τύποι είναι που σιχαίνονται τα αντερα τους τα ίδια και το γεγονος οτι γεννηθηκαν άνθρωποι. Εϊναι ικανοι να ταιζουν τα παιδια τους ραδίκια για να πεισουν τους υπόλοιπους πως είναι ευαίσθητοι.
   ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
   Τραβα δες σε τι σιχαμενες κλουβες μαντρωνουν τα ζωα που πιανουν και τα πουλανε ενα πενηνταρικο (δηθεν "υιοθεσία") κι έλα να μου πεις εμενα ποιος ειναι ο φιλόζωος. Τραβα δες τους που πιανουν σκυλες εγκυες αδεσποτες και τις ξεκοιλιάζουν και πετανε τα κουταβια στα σκουπίδια, τους βγαζουν μητρες και ωοθήκες και τις παρατανε μετα αυτες στο δρομο με τα βυζια να κρεμονται να σέρνονται απορημενες τι τους συνεβη, και ξαναελα να μου πεις ποιος ειναι ο φιλόζωος. Αυτοι θα μας κανουν μαθήματα ηθικής;;;
   ρε ουστ απο δω περα. Αυτοι τα παίρνουν χοντρα απο τους χορηγους τους, ιδια ιδρυματα που χρηματοδοτουν PeTA και δε συμμαζεύεται στην Αμερική για να επιβάλλουν τις διαστροφές τους.
   Ουτε για φτύσιμο τα ρεμάλια. Και υπαρχουν και τοσοι ηλίθιοι που τους ακολουθούν και πιστευουν τις αισχροτητες που προβαλλουν καθε τρεις και λίγο. Δεν μπορω να πιστεψω πως ενα σκουπιδοσάιτ σαν το ζοοσος,το οποίο παπαγαλίζει τις ίδιε διαστροφες με τους αντίστοιχούς του στην Αμερική, εχει τετοια επισκεψιμοτητα. Τοσο ηλίθιος έχει γίνει ο Έλληνας;;;;;;;;;;;;;;;Πως;;;;;;;;;;;;;;

 22. Cath Ps

  Εξευτελίζετε τη λέξη άνθρωπος να χαίρεστε να βασανίζετε ανυπεράσπιστα ζώα με τις καραμπίνες τα σκυλιά τις παγίδες . Άνισος αγώνας και βάναυσος θάνατος να είναι ο θάνατος σας, Ντροπή και Αίσχος παλιοτόμαρα, ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΤΗΝΗ!

 23. Αποστολος Ττιανταφύλλης

  Δυστιχος στισ μερες μας δεν υπαρχουν κυνιγοι! οταν προεδροι κυνηγετικων συλλογων εχουν την ομαδα τους και το μονο που νιαζοντε ειναι ο αριθμος των θυραματων!και προστατευομενοι μαλιστα απο θυροφυλακες και δασαρχεια¨.οτι λεει κυνητε εκτελειτε!ελεος πια! κυνιγος και εγω αλλα το2012-2013 εβγαλα αδεια αλα δεν πηγα ουτε μια μερα για κυνιγι! το κυνιγι καλο χομπι αλα οταν υπαρχει σεβασμος στο θυραμα, στο σκυλος σου στον συναδελφο κυνιγο της παρεα σου!!!χειροτερ ακομα η λαθροθυρια ασ κανουν ελεγχο οι αρμοδιοι γατι πληρωνοντε γι αυτο τα βραδια απο τωρα εως 15 σεπτεμβρη θερμο-χρυσοβιτσα-διασελλακι-περκο-περιστα-πλατανο-αχλαδοκαστρο και γενικα περιχορα!!!

  1. arei

   πρώτον εσύ δεν ανήκεις στην κατηγορία των κυνηγών φίλε μου. Αντιθέτως ανήκεις στην κατηγορία των κατσαρολάδων, του ωμου κρέατος... βλέπεις σακούλα με κρέας γουρουνιού και σου τρέχουν τα σαλια .....οσο για τους προεδρους που δηθεν δεν κανουν τη δουλεια τους...ασε να το αξιολογησει καποιος που ειναι κυνηγος ...και ελα παραδεξου το...ζηλευεις που δεν εισαι στην ομαδα του συγκεκριμενου προεδρου Αποστολη φιλε μου...

 24. Cath Ps

  Ντροπη και αίσχος υποβιβαζεται την λέξη ανθρωπος κτηνη χαιρεστε να βασανιζεται ανυπερασπιστα ζωα με τις καραμπινες τα σκυλια τις παγιδες , ανισος αγωνας και βαναυσος θανατος, ετσι να είναι ο θανατος σας αμορφωτα κτηνη να σαπισετε στην κόλαση παλιοτομαρα Ντροπη και Αίσχος!

 25. Όλγα Λιάρα

  Ότι όλοι οι κυνηγοί είναι ψυχοπαθείς το ξέρουμε, όλως επίσης και οι επιτροπές που τους δίνουν τις άδειες. όποιος ασχολείται με οτιδήποτε σχετικό με κυνήγι είναι ψυχοπαθής.
  Αυτό που μου αρέσει στις φωτογραφίες είναι που όπως είναι τα μάτια τους μαυρισμένα για να μην αναγνωρίζονται, είναι σαν κάποιος να τους τα έχει βγάλει. Τί ωραία που θα ήταν!!! Είμαι κατά της θανατικής ποινής, προτιμώ τα βασανιστήρια.

 26. Ρέμος

  Ας μας λύσουν λοιπον την απορία οι αρμοδιοι. Με τι λογική και με ποια κριτήρια ειναι υπέυθυνοι μέσα στις επιτροπές των δημοτικών (με μικρό δ) κυνοκομείων οι εκπρόσωποι των κυνηγών. Πως ακριβώς προστατεύουν την πανίδα και την βιοποικιλότητα της πατρίδας μας. Και με τι ακριβώς ευαισθησία θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις στα προβληματα που αντιμετωπίζουν τα ζώα που πηγαινουν για ευθανασία όταν καλώνται να ψηφίσουν υπέρ ή κατά αυτής.
  Παραλογισμός μιας χώρας σε αποσύνθεση από οπου και αν το πιάσεις.

 27. ΠΕΤΡΟΣ

  Όταν οι κυνηγοί κυνηγούν τα πουλιά του ουρανού, οι γυναίκες τους κυνηγούν τα πουλιά αυτών που δεν κυνηγούν.

 28. Μαρί

  Τί μπορούμε να κάνουμε για να τα βοηθήσουμε; Η Ελένη ξεμπροστιάζει τους κυνηγούς και ενημερώνει την Δίωξη αλλά νοιάζεται κανείς; Μην κοροϊδευόμαστε, δεν θα γίνει τίποτα.
  Σε πολλούς δε θα αρέσει η άποψη μου αλλά πιστεύω ότι η βία δεν νικιέται με πολιτισμό. Όταν ξαναδείτε κυνηγό θυμηθείτε αυτό το άρθρο.

 29. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΛΑΜΑΝΟΥΔΗ

  στα Μουδανιά Χαλκιδικής, κυνηγοί έχουν το δικό τους κτηνίατρο (γνωρίζω το όνομά του)για να "ράβει" τα κυνηγόσκυλα που μάχονται με αγριογούρουνα. Μάλιστα καυχώνται ότι έχουν ακριβά γούστα αφού για κάθε "ράψιμο" ο κτηνίατρος παίρνει 150 ευρώ.
  πολλοί Μουδανιώτες κρατούν πρόβατα, γουρουνάκια και αγριογούρουνα στις αυλές τους και τα σφάζουν "εκτός σφαγείου" είναι πολύ συνηθισμένο στη Χαλκιδική. Απλά περνάς έξω από το κτήμα τους,ακούς τις κραυγές των ζώων που σφάζονται ή βλέπεις εικόνες από τη σφαγή για να συνεχίσεις μετά να ζεις με εφιάλτες...

 30. Σταματία Κωνσταντίνου

  Αίσχος!!!! Υπάνθρωποι και ανάξιοι να ζούν σ αυτόν τον πλανήτη... Τους εύχομαι τα χειρότερα και με τη δικαιοσύνη και με τη ζωή τους... Να έχουν αυτό που τους ΑΞΙΖΕΙ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.