Σιδηρόκαστρο Σερρών: Εξαφάνισαν τ’ αδέσποτα δυο μέρες πριν την 25η Μαρτίου
«Στο Σιδηρόκαστρο Σερρών για ακόμα μια φορά δυο μέρες πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου “εξαφανίστηκαν” τα αδέσποτα της πλατείας και των γύρω περιοχών. Αυτήν την φορά όλα έγιναν πολύ οργανωμένα κάτι, που προϋποθέτει προφανώς και τη συνεργασία των υπάλληλων καθαριότητας, αφού δεν βρήκαμε κανένα ζώο νεκρό από τα αδέσποτα, που ταΐζαμε». Αυτό τονίζει η Ειρήνη Καραπιδάκη, κάτοικος της περιοχής, η οποία κατήγγειλε στο www.zoosos.gr, τα όσα διαπίστωσε.
ena,sxoleio,diafta,ta,atoma,o,theos,einai,megalos,na,tous,deini,
deinameis,agapei,efteixia...kai,afeseis,amartion,pros,orizmena,
deipoda,xoris,XART,sto,enkefalotous.?????
Οι "λεβεντογέννα" αποδεικνύει ακόμη μία φορά τον πολιτισμό των κατοίκων της. ΚΑΜΙΑ δικαιολογία. Μπράβο στη κα Τρυπάκη που δεν το προσπέρασε για νεκρό. Μόνο ο Θεός μπορεί να σας ξεπληρώσει το καλό που κάνατε. Το μόνο σίγουρο σε αυτή τη ζωή, είναι οτι όλοι θα πεθάνουμε και πως η ζωή είναι ΙΕΡΗ, γιατί είναι μία, ανεπανάληπτη και δεν μπορεί κανείς μας να τη δώσει, μόνο να την πάρουμε μπορούμε γιατί είμαστε μικροί και λίγοι. Κάθε πλάσμα που αγωνίζεται για τη ζωή του χρειαζεται σεβασμό, και κάθε άνθρωπος που βοηθάει αυτόν τον αγώνα δικαιούται θαυμασμό. Μπράβο σας κυρία μου.
Μπράβο στην κυρία Τρυπάκη και στις κυρίες Μελιδόνη και Μαρκάκη και μακάρι όλα τα άτυχα πλάσματα να βρίσκουν στο δρόμο της εγκατάλειψής τους τέτοιους ανθρώπους που θα τους δώσουν την ευκαιρία για μια ζωή.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.............ΤΟ 2014 ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ,ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ????ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΦΑΦΗΤΟ???ΕΛΕΟΣ..............ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!