Στηρίξτε μας

Έκκληση ώστε τα κουτάβια της σκυλίτσας στο Μουζάκι Καρδίτσας να μη δυστυχήσουν

5 Ιανουαρίου 2012 12:06 | Επικαιρότητα
Έκκληση ώστε τα κουτάβια της σκυλίτσας στο Μουζάκι Καρδίτσας να μη δυστυχήσουν

Η Ερμιόνη Γιαννακού γράφει, ότι η έγκυος σκυλίτσα, που βλέπετε, είναι μόλις ενός έτους και είναι σχεδόν έτοιμη να γεννήσει τα μικρά της στο χωριό Μουζάκι της Καρδίτσας. Οι κάτοικοι του χωριού την κλωτσούν για να φύγει από εκεί και να μη γεννήσει κοντά στα σπίτια τους. Και αυτό δείχνει τη τύχη θα έχουν τα μικρά της μόλις γεννηθούν.

karditsa (2)

Όπως γράφει η κα Γιαννακού, δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα αυτό το ζώο να στειρωθεί. Γι’ αυτό και εμείς ως www.zoosos.gr κάνουμε έκκληση σε εκείνους, που μπορούν να βοηθήσουν, ώστε αυτή η σκυλίτσα με την κατάλληλη φροντίδα κτηνιάτρου να κάνει έκτρωση, (αν αυτό επιτρέπετε χωρίς να κινδυνέψει το ζώο λόγω της προχωρημένης κύησης), ώστε τα κουτάβια της να μη γεννηθούν, για να μη πέσουν θύματα στα χέρια των ανθρώπων.

Εκτός και αν υπάρχει κάποιος, που μπορεί να δεσμευτεί για την υιοθεσία των κουταβιών, ώστε να μην καταλήξουν στον δρόμο. Αν μπορείτε να βοηθήσετε είτε με την υιοθεσία των μικρών είτε με την μεταφορά της σκυλίτσα στον κτηνίατρο καλέστε στο 6930434093 (whats up) για να σας υποδείξουν που βρίσκεται το ζώο.

Διαβάστε επίσης:

Καρδίτσα: Δύο γυναίκες έσωσαν τον σκύλο που είχε παγιδευτεί στο αρδευτικό κανάλι

Καρδίτσα: Βρήκαν τον παράλυτο σκύλο ζωντανό μέσα στο αρδευτικό κανάλι

Καρδίτσα: Έσωσαν την σκυλίτσα που κάποιος είχε τυλίξει με σύρμα

Πτελοπούλα Καρδίτσας: Έδεσε τον σκύλο με σύρμα και τον πέταξε στο ποτάμι για να πνιγεί

Πτελοπούλα Καρδίτσας: Αναζητούν τον άνδρα που πυροβόλησε εξ επαφής τον σκύλο

Καρδίτσα: Αρνείται να περπατήσει ο σκυλάκος που βρέθηκε δεμένος με σύρμα πεταμένος σε ποτάμι

Καρδίτσα: Πέταξαν 2 κυνηγόσκυλα στο αρδευτικό κανάλι για να τα εξοντώσουν

Πυροβόλησε επανειλημμένα τον σκύλο στο Δημοτικό Αμαξοστάσιο Καρδίτσας

Καρδίτσα: Τυπική η τιμωρία του άνδρα που έκλεισε τα σκυλιά στα τσουβάλια… λόγω βλακείας!

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. Mary

    Συμφωνω με το προηγουμενο σχόλιο. Αν ενα ζώο είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είναι επικυνδυνο για την υγεία του να το στειρώσετε γιατί όχι μόνο κατα την διάρκεια της στείρωσης αλλά και μετά ,μπορεί να αποκτήσει χρόνια προβλήματα υγείας.Μου το ειχε πει κτηνίατρος οταν πήγα για ιδια περίπτωση και επειδή ήταν ηθικός δεν το ανέλαβε.

  2. DESPINA

    Νομίζω πως τις προσπάθειες σας πρέπει να τις κατευθύνετε προς την υιοθεσία και όχι προς την διακοπή της κύησης γιατί εφόσον την κλωτσούν για να φύγει σημαίνει ότι έχουν αντιληφθεί την εγκυμοσύνη, δηλαδή είναι προχωρημένη. Δεν έχω βέβαια τις γνώσεις κτηνιάτρου αλλά νομίζω πως η στείρωση πρέπει να γίνει μετά που τα μικρά της θα απογαλακτιστούν. Μακάρι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος στην Καρδίτσα και ίσως μια καλή ιδέα θα ήταν να το μεταδίδαμε όλοι προς όλους. Εγώ ψάχνω φοιτήτριες στην Καρδίτσα για να το βάλουν στο facebook.Καλή τύχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.