Στηρίξτε μας

Ενημέρωσε την Κυπριακή Αστυνομία για την απάτη εις βάρος του

14 Μαρτίου 2012 09:57 | Επικαιρότητα
Ενημέρωσε την Κυπριακή Αστυνομία για την απάτη εις βάρος του

Ο καθηγητή, Μάριος Στυλιανίδης, που είναι διδάκτορας Εκπαιδευτικής Διοίκησης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου, επικοινώνησε με το www.zoosos.gr, για να μας ευχαριστήσει, αφού δεν γνώριζε, ότι κάποιος χρησιμοποιεί τη φωτογραφία του, για να παρουσιάζεται ως Πολύβιος Γεροδήμου και να υπερθεματίζει για τα πλεονεκτήματα, που έχει κτηνοβασία στα ζώα!

Όπως ο κ. Στυλιανίδης τονίζει έχει ήδη επικοινωνήσει με την Κυπριακή Αστυνομία και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Μας εξήγησε, ότι ο άνθρωπος, που έκλεψε την φωτογραφία του, προφανώς την κατέβασε από την σελίδα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς εκεί ήταν αναρτημένη λίγους μήνες πριν σε μεγάλη ανάλυση, για να τη χρησιμοποιήσει για το ψεύτικο προφίλ που δημιούργησε στο facebook.

Στο ευχαριστήριο email του προς το www.zoosos.gr τονίζει: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση, αν και η έκπληξη όπως και ο θυμός μου δεν μπορούν να περιγραφούν. Θλίβομαι πραγματικά για τον ξεπεσμό και την κατάντια του όποιου αρρωστημένου ανθρωποειδούς μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την αθλιότητα και αυτή την απάτη.

Πήρε το άθλιο αυτό υποκείμενο τη φωτογραφία μου από το site του πανεπιστημίου μου, έφτιαξε το δικό του δήθεν λογαριασμό στο facebook και κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία αλλά και πίσω από το δικό μου πρόσωπο αράδιαζε δεξιά και αριστερά τα αρρωστημένα του γούστα και τις σαχλές ηλιθιότητές του.

Δεν έχω βέβαια άλλο να ασχοληθώ εγώ με αυτή την αθλιότητα. Το έργο αυτό το ανέλαβαν ήδη οι νομικοί μου σύμβουλοι και οι αντίστοιχες υπηρεσίες δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος σε Kύπρο και Ελλάδα.

Μάριος Στυλιανίδης».

Διαβάστε επίσης:

Η κτηνοβασία, το κάλπικο «άρθρο» και η απάτη με τη φωτογραφία

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.