Στηρίξτε μας

«Σύμμαχο» τ’ αδέσποτα θέλει ο μνημονιακός Άρης Σπηλιωτόπουλος (βίντεο)

6 Απριλίου 2014 19:13 | Επικαιρότητα
«Σύμμαχο» τ’ αδέσποτα θέλει ο μνημονιακός Άρης Σπηλιωτόπουλος (βίντεο)

Tο φιλοζωικό του προφίλ προβάλλει επανειλημμένα ο μνημονιακός, πρώην υπουργός, και παραιτηθείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων Άρης Σπηλωτιόπουλος. Μάλιστα μετά την επίσκεψή του στο μπαζάαρ του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων stray.gr έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρέπει να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται από συλλόγους όπως το Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων stray.gr στην οδό Ηρακλειδών με το bazaar που διοργανώνει για να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα.

SpiliotopoulosAdespota

Είναι ντροπή ακόμα και τώρα στον 21ο αιώνα στην Αθήνα τα αδέσποτα ζώα να υποφέρουν, να θανατώνονται και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα για αυτά. Είναι ντροπή να μην έχουμε κανόνες που ισχύουν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πόλεις. Είναι ντροπή να μην υπάρχει ένα καταφύγιο από το Δήμο της Αθήνας ενώ αντίθετα αυτά που παραχωρούνται να μένουν εγκαταλελειμμένα και στο τέλος τα ζώα να κανιβαλίζουν το ένα το άλλο.

Πρέπει επιτέλους να γυρίσουμε σελίδα. Να καταλάβουμε ότι τα ζώα συντροφιάς δείχνουν την ανθρωπιά μας, δείχνουν την αλληλεγγύη μας, δείχνουν την ευαισθησία μας. Και όταν αγαπάς τα ζώα, μπορείς να αγαπήσεις και το συνάνθρωπό σου.

Η αγάπη δεν έχει όρια. Η αγάπη είναι για όλους, και φυσικά και για τους τετράποδους φίλους μας».

Διαβάστε επίσης:

Σακελλαρίδης: Απαραίτητη η συνεργασία Δήμου Αθηναίων - φιλοζωικών σωματείων για τ’ αδέσποτα

Τάζουν και για τ’ αδέσποτα

Τουίτ με «δεσμευτικές» δηλώσεις για την προστασία των αδέσποτων της Αθήνας

Ο Καμίνης θυμήθηκε τ’ αδέσποτα λόγω των εκλογών

Δήμαρχος Τυρνάβου: Καταδικάζει την κακοποίηση των πουλερικών στο καρναβάλι (βίντεο)

Ο δήμαρχος Πειραιά απειλεί εκείνους που ταΐζουν αδέσποτα

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. ΝΕΦΕΛΗ

    Εγω νομιζα οτι σκοπος αυτου του site ειναι η ενημερωση για τα αδεσποτα οχι η πολιτικη προπαγανδα. Ειναι δυνατον να συνδεετε το μνημονιο με τα αδεσποτα; Δηλαδη ο Σακελλαριδης τον οποιο τον προωθειτε φουλ καθημερινα ενδιαφερεται παραπανω;
    Και ο Καμινης αριστερος ειναι και ειδαμε τι εκανε...
    Αλλο να γραφετε οτι πανε ολοι για ψηφοθηρια εις βαρος των αδεσποτων και αλλο να μιλατε για μνημονιακο πολιτικο τη στιγμη που διαφημιζετε τον Συριζαιο.

    1. Vasilis

      Δεν είμαι μέλος της συντακτικής ομάδας, οπότε ίσως δεν δικαιούμαι να σου απαντήσω. Αλλά ως απλός αναγνώστης θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Έχεις καμία αίσθηση πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή των αδεσπότων μας η μνημονιακή πολιτική; Έχεις επαφή με την οικονομική πραγματικότητα των φιλόζωων και των τετράποδων συντρόφων τους κάτω από αυτή την κατάφωρη καταλήστευση που μας έχει επιβάλει η κυβέρνηση; Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο έχει αυξηθεί ο αριθμός των αδεσπότων μετά το μνημόνιο; Καλή η φιλοζωία καναπέ του Σπηλιωτόπουλου, αλλά η πραγματική φιλοζωία έχει ανάγκη και από δίκαιη κρατική οικονομική πολιτική.

      Γι αυτό το λόγο ένας πραγματικός φιλόζωος είναι και αντιμνημονιακός, και αντιφασίστας, και αντιρατσιστής. Γιατί αυτό που τον καθοδηγεί είναι η αγάπη απέναντι στη ζωή κάθε όντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.