Στηρίξτε μας

Τάζουν και για τ’ αδέσποτα

13 Μαρτίου 2014 19:03 | Επικαιρότητα
Τάζουν και για τ’ αδέσποτα

Η προεκλογική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και το όψιμο ενδιαφέρον των περισσότερων υποψήφιων δημάρχων για τα αδέσποτα ζώα φαίνεται με κάθε τρόπο. Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους ξεστομίζουν μεγάλα λόγια για να τους σταυρώσουμε.

Ελάχιστοι νοιάζονται ουσιαστικά γι’ αυτά τα πλάσματα που περνούν μαρτυρικό βίο στους δρόμους των πόλεων και των χωριών παντού στην Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι λίγοι θα κάνουν πράξη αυτά που τώρα τάζουν. Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό τουίτ του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλου που χάιδεψε ένα σκυλάκι το οποίο βρήκε στο δρόμο να κάνει βόλτα μαζί με τον κηδεμόνα του.

SpiliotopoulosAristwitter

Με αφορμή αυτό το χάδι που συνεργάτης του υποψηφίου σκόπιμα απαθανάτισε έγραψε: «Είναι τυχερό γιατί έχει αφεντικό που το προσέχει! Γιατί τα αδέσποτα του Δήμου της Αθήνας έχουν αφεθεί στην τύχη τους».

Τα επιτελεία που απαρτίζουν τις ομάδες των υποψηφίων δημάρχων φροντίζουν να δίνουν σαφείς οδηγίες αφού μια φωτογραφία με κάποιο ζωάκι ή ένα παιδάκι «μετράει», «μαλακώνει» τις αντιδράσεις λειτουργεί προωθητικά. Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείπουμε το γεγονός ότι κάποιοι έχουν ειλικρινείς προθέσεις και πραγματικά νοιάζονται για τ’ αδέσποτα. Αλλά και αυτό θα φανεί.

KaklamanisNikitasFacebook

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του Νικήτα Κακλαμάνη που δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου στην επίσημη σελίδα του στο facebook και τον δείχνει να χαϊδεύει έναν δεσποζόμενο σκυλάκο στο πάρκο Ριζάρη.

Διαβάστε επίσης:

Τουίτ με «δεσμευτικές» δηλώσεις για την προστασία των αδέσποτων της Αθήνας

Σακελλαρίδης: Απαραίτητη η συνεργασία Δήμου Αθηναίων - φιλοζωικών σωματείων για τ’ αδέσποτα

Ο Καμίνης θυμήθηκε τ’ αδέσποτα λόγω των εκλογών

Δήμαρχος Τυρνάβου: Καταδικάζει την κακοποίηση των πουλερικών στο καρναβάλι (βίντεο)

Ο δήμαρχος Πειραιά απειλεί εκείνους που ταΐζουν αδέσποτα

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Ελενα δημου

    Δεν ειδα ομως κανεναν να χαιδευει αδεσποτο σκυλακο.. Αλλα που?? θα τους κοπει το χερι αν το κανουν..γιαυτο ας κατεβασουν ρολα στην παρασταση που δινουν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.