Στηρίξτε μας

Ο δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος απειλεί εκείνους που ταΐζουν αδέσποτα

2 Φεβρουαρίου 2014 21:48 | Καταγγελίες
Ο δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος απειλεί εκείνους που ταΐζουν αδέσποτα

Και ρατσιστής και ανόητος!

«Όσοι ταΐζουν τ’ αδέσποτα μισούν τα παιδιά» αυτές και πολλές άλλες αθλιότητες ξεστόμισε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM» στις 28 Ιανουαρίου και στην εκπομπή του Ν. Παρασκευά «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο».

Τα όσα είπε ο δήμαρχος εις βάρος των ζώων και των φιλόζωων, που τα ταΐζουν, δημοσιεύτηκαν την ίδια μέρα  στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά www.pireasnet.gr και φυσικά έκαναν τον γύρο του διαδικτύου αποδεικνύοντας και την ανοησία του συλλογισμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου και φυσικά την άγνοια της νομοθεσίας.

Ο κ. δήμαρχος θυμίζουμε ότι είναι επικεφαλής του Δήμου δηλαδή του δημόσιου φορέα ο οποίος είναι αρμόδιος από τον νόμο για τη σίτιση, περίθαλψη, στείρωση των αδέσποτων (νόμος 4039/2012, εγκύκλιος Εισαγγελίας Αρείου Πάγου 1631/2013) κάτι που μάλλον ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μέσα στην αγωνία του να «ρυθμίσει» τα παράπονα, αφού έρχονται και εκλογές, το ξέχασε!

Ο κ. δήμαρχος όμως προφανώς αγνοεί ότι η σίτιση των αδέσποτων ζώων, αν και είναι κυρίως υποχρέωση των Δήμων εντούτοις μπορεί να γίνεται και από ιδιώτες και σωματεία όπως αναφέρει ξεκάθαρα και ο νόμος 4039/2012 και η εγκύκλιος που προαναφέραμε.

Μετά από τοποθέτηση ακροάτριας, που ζήτησε από τον δήμαρχο να κάνει έκκληση στους ιδιοκτήτες ζώων να προσέχουν τα ζώα τους και να μην ρυπαίνουν την πόλη, ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε: «Κάνω έκκληση για πολλοστή φορά στους δήθεν ζωόφιλους, γιατί για τους πραγματικούς ζωόφιλους έχουμε λύσεις. Χθες, με επισκέφθηκε μια επιτροπή από κατοίκους του Πειραιά που είναι ιδιοκτήτες ζώων, εξαιρετικοί άνθρωποι, οι οποίοι ζήτησαν ένα χώρο στον οποίο θα μπορούν να βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους. Βέβαια, θα έχουν προμηθευτεί το φαράσι, τη σκούπα και τη σακούλα τους.

Ο Πειραιάς έχει στενότητα χώρων. Δεν μπορώ να αφαιρέσω χώρο από τα παιδιά. Όμως βρήκαμε χώρο. Είναι ο χώρος που βρίσκεται δεξιά όπως κατεβαίνουμε στην παραλία της Φρεαττύδας, εκεί που είχαν βάλει τις παράγκες και όταν τις γκρέμισα, μερικοί “προοδευτικοί” φώναζαν. Θα το κάνουμε ένα ωραίο παρκάκι να πηγαίνουν οι ζωόφιλοι τα ζώα τους.

Εκείνοι που πηγαίνουν σε παιδικούς χώρους, στα πεζοδρόμια, στις πλατείες και ρίχνουν φαγητό στα σκυλιά, στις γάτες και στα περιστέρια, δεν αγαπούν τα ζώα. Το καταγγέλλω. Μισούν τα παιδιά. Αν αγαπούσαν τα ζώα, αυτό θα το έκαναν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, όχι στο χώρο των παιδιών.

Γι’ αυτό φίλες και φίλοι ακροατές, όταν βλέπετε ανθρώπους να πετάνε φαγητό στο δρόμο, να τους καταγγέλλετε ότι μισούν τα παιδιά του Πειραιά. Θα πέσει πολύ βαρύς ο πέλεκυς των προστίμων.

Θέλω να ανακοινώσω ορισμένα μέτρα. Είμαστε σε συνεργασία με οργανώσεις φιλόζωων για να τοποθετήσουμε, σε ορισμένα σημεία του Πειραιά, δωρεάν σακούλες για χρήση στα ζώα τους».

Προφανώς ο κ. δήμαρχος αναγνωρίζει μόνο στα ζώα που έχουν ιδιοκτήτες το δικαίωμα στην τροφή και το νερό, ενώ αντιθέτως θεωρεί ότι τα σκυλιά, τα γατιά και τα περιστέρια που ζουν στους δρόμους μπορούν να τρέφονται με τσιμέντα και να επιβιώνουν έτσι στην πόλη.

Η απάντηση του δημάρχου μια ωραιότατη κωλοτούμπα

Με αφορμή τις αντιδράσεις των φιλόζωων για τα όσα απαράδεκτα ξεστόμισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, που κανένα ουσιαστικό έργο για την διαχείριση των αδέσποτων δεν έχει επιδείξει από τη θέση ευθύνης που έχει, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά την 1η Φεβρουαρίου εξέδωσε ανακοίνωση προσπαθώντας να μας πείσει ότι δεν γνωρίζουμε ανάγνωση και πως όλα όσα καταλογίζονται στον δήμαρχο είναι εκ του πονηρού!

Μάλιστα αναφέρει ότι το γεγονός πως η δημοτική αρχή δεν εξαφάνισε εν μια νυκτί τα ζώα – όπως γινόταν στο παρελθόν – αποδεικνύει τον σεβασμό και την αγάπη της προς αυτά!

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων τονίζεται:  «Η δημοτική αρχή ήταν και είναι απέναντι σε όλους εκείνους που θεωρούν ότι τα ζώα είναι “αντικείμενα” που όταν τα βαριούνται μπορούν να τα εγκαταλείπουν. Η δημοτική αρχή ήταν και είναι απέναντι σε όλους εκείνους που τα κακοποιούν και τα εκμεταλλεύονται με διάφορους τρόπους.

Η δημοτική αρχή ήταν και είναι απέναντι σε όλους αυτούς που δήθεν τους μοιράζουν “φαγητά”, αλλά στην πράξη επιχειρούν να τα δηλητηριάσουν. Ο σεβασμός και η αγάπη για τα ζώα είναι καθημερινή πρακτική και αυτή στον Πειραιά αποδεικνύεται μια και κανείς όπως γινόταν στο παρελθόν δεν μπορεί να “εξαφανίζει” τα ζώα εν μια νυκτί.

Ο σεβασμός και η αγάπη για τα ζώα αποδεικνύεται εμπράκτως με το ότι για πρώτη φορά δημιουργείται από το Δήμο Πειραιά στη Φρεαττύδα, πρότυπο πάρκο για να παίζουν τα ζώα. Ο σεβασμός και η αγάπη αποδεικνύεται από την ενεργοποίηση της συμφωνίας που είχε καταργηθεί στο παρελθόν με τον ΠΕΣΥΔΑΠ για την φροντίδα των αδέσποτων, αλλά και με τη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τις φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού».

Ένας ρατσιστής που παριστάνει τον φιλόζωο...

Οι δηλώσεις του ρατσιστή δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου εις βάρος των ζώων και των φιλόζωων - που δίνουν φαγητό σε πλάσματα που πεινάνε - διόλου δεν μας εκπλήσσουν. Είναι γνωστός για τους τραμπουκισμούς και τις φασιστικές του απόψεις άλλωστε στις αρχές Ιανουαρίου 2014 μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA 9,89 FM δήλωσε: «Αναγνωρίζω το δικαίωμα κάποιου να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν το θέλω στο περιβάλλον μου και δεν τον εμπιστεύομαι στο δημόσιο βίο».

Από έναν άνθρωπο που δεν αγαπά ούτε το είδος του δεν μπορούμε να περιμένουμε ουσιαστική αγάπη για τα πλάσματα τα οποία δεν του μοιάζουν. Εντούτοις οι απόψεις του είναι κάτι παραπάνω από καταδικαστέες γιατί οφείλει να εφαρμόζει τη νομοθεσία, αφού είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μιχαλολιάκος θα πρέπει να μην ξεχνάει ότι οι ποινές και οι κυρώσεις ισχύουν όχι μόνο για τους δημότες αλλά και για τους δημάρχους που δεν κάνουν τη δουλειά τους και δεν εφαρμόζουν τη νομοθεσία.

Ποτέ δεν απαγορευόταν η σίτιση των αδέσποτων

Οι ιδιώτες, τα σωματεία, οι σύλλογοι, οι δήμοι, οι οποίοι ταΐζουν αδέσποτα, πρέπει φυσικά να τηρούν τις συνθήκες υγιεινής. Ειδικά εμείς οι φιλόζωοι δεν θα πρέπει να παρατάμε σακούλες, αλουμινόχαρτα, περιττά πλαστικά δοχεία, άδειες κονσέρβες από εδώ και από εκεί.

Οι φιλόζωοι πρέπει πάντα να δίνουν το καλό παράδειγμα και για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι πόλεις και τα χωριά μας είναι εξαιρετικά επιβαρημένες από τα σκουπίδια μας, γι’ αυτό και δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τα πάρκα, τις πλατείες, τις γειτονιές μας με επιπλέον απορρίμματα καθώς έτσι ζημιώνονται και τα ζώα. Και δίνουμε αφορμή σε μη φιλόζωους να διαμαρτύρονται κατηγορώντας τ’ αδέσποτα.

Ο νόμος 4039/2012 προβλέπει, ότι το τάισμα και το πότισμα των αδέσποτων ζώων πρέπει να γίνεται από τους δήμους και φιλοζωικά σωματεία, συγκεκριμένα στο άρθρο 9 και στην παράγραφο 10 τονίζεται πως:

«Την ευθύνη για την επίβλεψη και τη φροντίδα των επανεντασσόμενων αδέσποτων ζώων έχουν από κοινού οι ∆ήμοι οι οποίοι μάλιστα δύνανται να δημιουργήσουν και σημεία παροχής τροφής και νερού για τα ζώα αυτά, καθώς και τα συνεργαζόμενα με αυτούς φιλοζωικά σωματεία και ενώσεις».

Θυμίζουμε και την δικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων υπέρ της Νατάσας Μπομπολάκη, προέδρου της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, η οποία την δικαίωσε στις 4 Ιανουαρίου 2012 και της επέτρεψε να συνεχίζει να ταΐζει τ’ αδέσποτα στην περιοχή των Χανίων της Κρήτης.

Άλλωστε και Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας απαντώντας σε σχετικό υπόμνημα στις 5 Αυγούστου 2011 (δηλαδή πριν την ψήφιση του 4039/2012) τονίζει στην επιστολή της με αριθμό πρωτοκόλλου 07/3932, ότι «η ισχύουσα νομοθεσία ΔΕΝ απαγορεύει την φροντίδα και σίτιση αδέσποτου ζώου στο φυσικό του χώρο».

Διαβάστε επίσης:

Τι ακριβώς διευκρινίζει η εγκύκλιος που εστάλη στις Εισαγγελίες

Φυσικά και επιτρέπεται να ταΐζουμε τ’ αδέσποτα!

Είναι νόμιμο να ταΐζουμε τα αδέσποτα ζώα

Εγκύκλιος προς τις Εισαγγελίες για να μην αδιαφορούν για τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων

Με φόλες σκότωσαν αδέσποτα που ζούσαν επί δέκα χρόνια στα Καμίνια του Πειραιά

Καμίνια: Έκαναν καταγγελία εις βάρος του άνδρα που είχε τον σκύλο του κλεισμένο στο Ι.Χ. για ενάμιση χρόνο

Έσωσαν το κακοποιημένο σκυλί που αργοπέθαινε από την ασιτία στη Νίκαια και αναζητούν γι’ αυτό ένα σπιτικό

Νίκαια: Τύλιξε τα γατάκια σε πατάκι για να μην ακούγεται το κλάμα τους και τα πέταξε στα σκουπίδια

Νίκαια: Εγκατέλειψαν τον σκύλο τους αλλά τους κατέγραψε η κάμερα (βίντεο)

Κερατσίνι: Σκελετωμένο από την ασιτία κουτάβι

Έβαλαν φωτιά σε σκυλίτσα στο Κερατσίνι! Διαμαρτυρία σήμερα στις 18:00 έξω από το σπίτι του δράστη!

Κερατσίνι: Παραδέχτηκε ότι πέταξε από τον 6ο όροφο και σκότωσε το γατάκι αλλά δεν την συνέλαβαν

Αδιαφορούσαν για την σκελετωμένη σκυλίτσα που περιφερόταν στο κέντρο του Κερατσινίου

Καταδικάστηκε επειδή σκότωσε δύο σκυλιά του χτυπώντας τα με λοστό στο Πέραμα

Χωρίς νερό για 8η ημέρα αφήνει 250 σκυλιά ο Δήμος Περάματος

Γκράφιτι για τ’ αδέσποτα στο Ικόνιο Περάματος

Πέραμα: Εγκατέλειψε δένοντας στην κολώνα τον σκύλο που θέλησε να ξεφορτωθεί

Πέραμα: Βρήκαν τον σκύλο καμένο και με κομμένο το κεφάλι!

Έσωσαν τον σκύλο που έπεσε σε πίσσα στον μώλο της Δραπετσώνας

Δραπετσώνα: Πυροσβέστες έσωσαν τον γέρικο σκύλο που κινδύνευε να πνιγεί στη θάλασσα

Βρήκαν την υπέργηρη σκυλίτσα πάνω στο πτώμα της 35χρονης να την περιμένει να ξυπνήσει στο Πέραμα

Νίκαια: Είχε τον σκύλο αλυσοδεμένο στην ταράτσα χωρίς τροφή νερό και σκιά

Νίκαια: Εγκατέλειψε τον σκύλο που είχε υιοθετήσει ένα χρόνο πριν αλλά τον εντόπισαν!

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

23 Σχόλια

 1. Evi

  Ειναι μεγαλη τυχη το οτι επεσα σε ενα σχολιο σε αλλο σαιτ και ειδα αυτην την ΑΘΛΙΑ,ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ.
  Δεν ψηφιζω πια Πειραια αλλα ψηφιζουν ολοι οι δικοι μου και θα ψηφιζαν Μιχαλολιακο.
  Τους πηρα αμεσως τηλεφωνο και φυσικα ουτε ενας δεν θα τον ψηφισει.
  Λυπαμαι που το εμαθα αργα.αλλιως θα εκανα προσωπικη εκστρατεια εναντιον του,αφου εχω μεγαλο κυκλο στον Πειραια.
  ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.ΣΕ ΠΟΛΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗΣ ΔΗΛΩΣΗ.
  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ>???

 2. Χρυσα

  Δειχνει ατομο χωρις μόρφωση , ηθική κ πολιτισμο.
  Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν οχι μονο με εγκληματική αδιαφορια αλλα κ κακία τα ζώα δεν εχουν συναισθήματα για να αντιμετωπίσουν με αγάπη κ ενδιαφέρον τους συνανθρωπους τους.

  Το δήθεν ενδιαφέρον για τα παιδιά ειναι φυσικα ανύπαρκτο.
  Το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι η ψηφος των πολιτών για να προβουν σε νέες αυθαιρεσίες εναντια στους αδύναμους.
  Μακρια απο τους κακους ανθρώπους. Θα τους βρουμε μπροστα μας!

 3. costas

  karagiozis kai palioxaraktiras einai.gnorisa tous anthropous kai agapisa ta zoa eipe enas proin mi filozoos.giati arage?kai mas kivernoun kati tetoioi athlioi tipoi.....sto dromo na zitaei voithia, mpatsa tha tou edina.sto diaolo....

 4. Αφροδίτη

  Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ΝΤΡΟΠΗ. Κατά τα άλλα έκανε έργο !!! και παιδικές χαρές!!! Και πάρκα!!! Αίσχος αυτός και οι όμοιοι του !!! Αίσχος σε όποιον ψηφίσει αυτόν που θέλει να ονομάζεται άνθρωπος (δηλαδή ον με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο εγκέφαλο, ο οποίος του προσδίδει ανεπτυγμένη διανοητική ικανότητα , ΠΗΓΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ). Τα χέρια δε στα δώσανε για να σκοτώνεις νοητικά κατώτερα όντα κύριε υπάνθρωπε.

 5. ΔΗΜΗΤΡΑ

  Αφού σας ενοχλούν τα αδέσποτα θα μπορούσατε να τα μαζευέτε σε ένα χώρο να τα περιθάλπετε και να τα ταιζετε.. Όσο για το πολιτισμό που υποτίθεται ότι προάγετε θα έπρεπε να ξέρετε ότι και η φροντίδα ,η προσφορά ,η συμπόνια,η βοήθεια ,η αγάπη προς τα όλα τα υπόλοιπα πλάσματα του κόσμου είναι στοιχεία πολιτισμού και αρετές που τα παιδια πρέπει να μαθαίνουν από μικρά. Το παρκάκι σας πάλι είναι στοιχείο ρατσισμού! Σας πληροφορώ ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από τα κακόμοιρα τα ζωντανά αλλά από τον δήθεν ''πολιτισμό'' που προάγετε..

 6. Φιλόζωη

  "Θα το κάνουμε ένα ωραίο παρκάκι να πηγαίνουν οι ζωόφιλοι τα ζώα τους."
  χαχα... Από όλο τον Πειραιά θα παίρνουν τους δρόμους οι άνθρωποι με τα ζώα τους, για να τα πηγαίνουν για βόλτα σε ένα και μοναδικό παρκάκι!!!!
  Μάλλον ξεχνάει ότι είναι δουλειά του Δήμαρχου να ταΐζει και να προσέχει τα αδέσποτα και όχι να επιπλήττει μάλιστα αυτούς που τα ταΐζουν "όπου να'ναι"!
  Ωραία ανθρωπιά επιδεικνύετε κ. Μιχαλολιάκο...

 7. ΤΑΚΗΣ

  ένα θα πω.

  ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ....

  σε είχα για ΝΤΕΝΕΚΕ κυρ Μιχαλολιακο ....αλλα τωρα εβαλες και την σφραγιδα σου.....αντε να μου χαθεις......τομαρι.

  έχω δυο σκυλιά και ξέρω που μένεις ....θα τα φέρνω κάθε μέρα έξω από την πόρτα σου να χέζουν έτσι για το γαμώτο των αδέσποτων και το δικό μας που μας έχουν φάει τα σκουπίδια.

  Άσε τα δυστυχισμένα ζώα στην ησυχία τους και άντε ξεκουμπίσου για να ξεβρομίσει ο τόπος.

  χωρίς καμιά τιμή ΤΑΚΗΣ.

 8. nadia

  ας το δουμε αλλιως "κυριε" Μιχαλολιάκο,
  οποιος μισει τα ζωα μισει και τους ανθρωπους,
  η αγαπη προς τα ζωα δείχνει τον πολιτισμο και την μόρφωση σας,
  τα συμπερασματα για το ποιον σας δεν χρειάζεται να τα γραψω.
  το καλυτερο που θα επρεπε να κανετε για την κοινωνια ειναι να εξαφανιστειτε.
  η κοινωνια θελει Ανθρωπους με Α κεφαλαίο.

 9. Προμηθέας Δεσμώτης

  Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΤΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΣΧΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ

  1. ΤΑΚΗΣ

   Μπορείτε μήπως Αγαπητέ να μας πείτε και μας λίγα από τα έργα του κ.Μιλαλολιακου ????

   τις γλάστρες πάνω στις κολόνες μήπως εννοείτε ????

  2. giwta

   ΚΑΤΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ....

  3. Σταυρουλα Ζερβου

   Εξαρταται ποιους κατστηματαρσχες και ποιους πολιτες,εννοειτε.Γιατι αν εννοειτε τους καταστηματαρχες που ευνοηθηκαν απο τον Μιχαλολιακο και τους πολιτες,ο θεος να τους κανει,που ολημερις ειναι ξαπλα στα παγκακια,πινουν μπυρες και πανε στα παρτερια και κατουρανε,φυσικα η απαντηση ειναι οτι ενοχλουνται απο τα ζωα.Οσο για τον Παπασπυρου,που ηταν μονιμως σουρωμενος,το μονο εργο που εκανε ηταν ενα κηπακι 2x2 κι αυτο ακριβως απεναντι απο το σπιτι του.Ο δε Μιχαλολιακος,μονο κεντρικα σημεια εχει φτιαξει κι αυτα το τελευταιο εξαμηνο,ετσι για να εχει κατι να δειξει κι αυτος.

 10. Stam

  Κάποιος πρέπει να σε σταματήσει γενικώς Μιχαλολιάκο!!! Πιστεύω ότι οι Πειραιώτες πήραν το μαθημά τους,αρκετά!

 11. ΕΛΕΝΑ

  ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΟΠΩΣ Η ΚΟΠΕΧΑΓΚΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΙΛΕΩΠΑΡΔΑΛΗ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΚΑΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΣΕΙ ΕΣΤΙ…ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!

 12. Gιώργος

  N Τ Ρ Ο Π Η....
  Σαν Πειραιώτης , νιώθω μεγάλη ντρόπη και απογοήτευση για τον άνθρωπο που αποκαλείται Δήμαρχος Πειραιά. Απολυταρχικές και φασιστικές απόψεις,ανέκαθεν εκφράζονταν από τα χείλη του, τώρα όμως έχει τελείως ξεφύγει....και δεν τον μαζεύει κανείς......
  Πέρα από πολιτικές τοποθετήσεις του κάθε ενός από εμάς, όλοι οι Πειραιώτες αλλά και οι επισκέπτες της πόλης γνωρίζουν ότι ποτέ άλλοτε ο Πειραιάς δεν ήταν πιο βρώμικος, πιο παρατημένος...
  Θυμίζει πόλη στην δύση της, λιγο πριν την οριστική εγκατάλειψη..
  Ας κοιτάξει λίγο τα προβλήματα της πόλης και ας αφήσει κατά μέρος της φαμφάρες και τις παπαροδηλώσεις για τα αδέσποτα, που βέβαια είναι παρατημένα αποκλειστικά στην τύχη τους και η επιβίωση τους εξαρτάται αποκλειστικά από τους φιλόζωους. Μηδένική μέριμνα, τα αδεσποτάκια του Πειραία αργοπεθαίνουν στους δρόμους από την ασιτία...Τραγική εικόνα που αντικρίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της πόλης..
  Εμμέσως πλήν σαφώς, οι οδηγίες του "Δημάρχου", εξοντώστε τα αδέσποτα...Τώρα μπορεί να πάει και να συνεχίσει τους μεγάλους σταυρούς και τις μετάννοιες με τον κολλητό του Μητροπολίτη Σεραφήμ,σαν καλός Χριστιανός....ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ

 13. tom

  Αυτος σε ενα κρατος της προκοπης θα μαζευε βρουβες στη Μάνη. Αντι να κανει τη δουλεια του σα δημαρχος συμφωνα με το ΝΟΜΟ, καθεται και λεει ολες αυτες τις ηλιθιότητες.

  Κατα τα αλλα, η αντριλα του μάρανε!
  Οι ομοφυλόφιλοι τον πειραξανε, όλα τα κακά που μας βρήκαν δεν οφειλονται σε αυτον και τους ομοιους του αλλα στους ομοφυλοφιλους (και στους εβραίους, βεβαίως βεβαίως...) δε κοιταει τα μουτρα του!!!

  Μήπως εμείς σας εμπιστευόμαστε στο δημόσιο βίο ΛΑΜΟΓΙΑ,ε ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΥΣΤ!!

 14. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

  Αποδεικνύει πως ο φασισμός είναι αρρώστια που περνάει στο DNA.Προέρχεται από οικογένεια μολυσμένη.Αντε να σε δούμε στον Κορυδαλλό με τον ξάδελφο σου δήμαρχε...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.