Κουφάλια Θεσσαλονίκης: Αδέσποτο σκελετωμένο άλογο
Στην περιοχή των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης τριγυρνούσε ένα άλογο τις τελευταίες μέρες. Το ζώο ήταν αδέσποτο και εμφανώς σκελετωμένο. Καθένας μπορούσε να καταλάβει, ότι αυτό το πλάσμα είχε εγκαταλειφθεί και είχε αφεθεί στη μοίρα του χωρίς φαγητό και νερό. Ο φιλοζωικός σύλλογος «Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων Κουφάλια» σε συνεργασία με την Βίκυ Λιναρά, εθελόντρια του Ελληνικού Κέντρου Προστασίας Ιπποειδών φρόντισαν, ώστε το ζώο να μεταφερθεί στον στάβλο της Βίκυς στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης και εκεί να αρχίσει η εντατική φροντίδα του.
"Εύχομαι να πεθάνει κάποιος".
Μην αυτοαποκαλείστε φιλόζωοι. Σκατάνθρωποι είστε.
Καλα κανουμε, ετσι γουσταρουμε.
ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
Ακόμη και εάν δεν προλάβαμε να σταματήσουμε το ανθρωπόμορφο κτήνος να εγκληματήσει, ξέρετε σε τέτοια τομάρια δεν κρέμεται πινακίδα με την ιδιότητα τους θα ήταν όμως ακόμη ένα έγκλημα από μέρους μας να κλείσουμε τα μάτια σε τέτοιες περιστάσεις. Παρακαλώ την zoosos.gr να του δώσει το μάθημα του.
ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΠΟ@@ΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ
ελπίζω το δικαστήριο να του πάρει ότι κατοικίδιο έχει για να μην υποφέρουν και αυτά και να του απαγορέψει να ξαναέχει... φυσικά φυλάκιση και πρόστιμο εφόσον είναι τσιπαρισμένο και μπορεί να ταυτοποιηθεί εύκολα
Sti kriti einai sixno fenomeno auto an k filokseni
san anthropoi kapoioi einai telios akinoniti
k apanthropoi ntropi tou.
To σκυλακι δεν εφταιγε σε τιποτε ... πληρωσε με την ζωη του μετα απο σιγουρη ταλαιπωρια και βασανα!!!Ο ιδιοκτητης ενας ακομα απο τους τοσους ανευθυνους που υπαρχουν τριγυρω μας....ευχομε το ειδος τους γρηγορα να εξαφανιστει!!!
Ευχομαι ολόψυχα όπως εφυγε το σκυλακι με τον ίδιο τρόπο να ξεψυχήσει & ο υπεύθυνος.
Εύχομαι ολόψυχα να τιμωρηθεί από εκεί που πρέπει.
ntropi!!!!!!!me ti psixi koimate aytos?
Ποσο αρρωστημενη ψυχη να εχει κανεις για να αφησει αυτο το πλασμα ετσι....
ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ !!!!!!!!!!!!ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ!!!!!
ντροπή και αισχος - να γίνει καταγγελία στον ιδιοκτήτη - μια εικονα
1000 λεξεις-