Ο σκύλος μετά τον πυροβολισμό στην Βαρυμπόμπη θεραπεύτηκε αλλά θα καταλήξει στον δρόμο αν δεν υιοθετηθεί
Ο σκύλος, που τον ονόμασαν Σφαίρα, βρέθηκε πυροβολημένος στη Βαρυμπόμπη τον περασμένο Ιανουάριο. Τα πόδια της ήταν γεμάτα σκάγια. Μετά από χειρουργεία, λάμες και ακρωτηριασμό δακτύλου από τον κτηνίατρο Νίκο Καραμήτσο το ζώο θεραπεύτηκε και εκείνοι που εθελοντικά ανέλαβαν να το φροντίσουν πληρώνοντας και από την τσέπη τους αναζητούν για εκείνο το κατάλληλο σπίτι ή έστω έναν χώρο φιλοξενίας.






ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΑΘΕΗ ΛΥ ΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ
Η Εκκλησία έχει παράδοση στις ευλογίες όπλων .Στην επανάσταση του 21 έκανε το ίδιο.¨οπου υπάρχει βία είναι μέσα.Σώμα και αίμα!!!