Στηρίξτε μας

Οι ναζί της Χρυσής Αυγής φτιάχνουν «καταφύγιο» για τ’ αδέσποτα για να δείξουν πόσο φιλεύσπλαχνοι είναι   

6 Σεπτεμβρίου 2017 08:26 | Επικαιρότητα
Οι ναζί της Χρυσής Αυγής φτιάχνουν «καταφύγιο» για τ’ αδέσποτα για να δείξουν πόσο φιλεύσπλαχνοι είναι   

Της Ελένης Ηλιοπούλου

Η πάγια τακτική των ναζί της Χρυσής Αυγής, που θέλουν να πλασάρουν «φιλοζωικό» και «φιλεύσπλαχνο» προφίλ, έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή μια ανακοίνωση των φασιστών – που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του κόμματος τους στις 3 Σεπτεμβρίου – στην οποία επισημαίνουν ότι μέσω της «Πράσινης Πτέρυγας» τους βοήθησαν στη δημιουργία «καταφυγίου» για τα αδέσποτα σκυλιά με επικεφαλής την Ελένη Ζαρούλια, που είναι βουλευτής και σύζυγος του αρχηγού του ναζιστικού κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου.Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, που είναι γνωστοί για το θράσος τους, δεν τολμούν φυσικά ούτε να πουν που βρίσκεται αυτό το «καταφύγιο» γι’ αυτό και αναφέρουν γενικά ως περιοχή στην οποία βρίσκεται ένα χωράφι, που δείχνουν ότι περιέφραξαν και άφησαν μερικά σακιά με σκυλοτροφές, την Ανατολική Αττική.

Πολλές φορές στο www.zoosos.gr έχουμε αναφερθεί στην προπαγάνδα και στις πρακτικές των Χρυσαυγιτών, οι οποίοι έχουν «ενδυθεί» τον μανδύα του κόμματος για να εφαρμόζουν στην εγκληματική ιδεολογία τους δολοφονώντας και ξυλοκοπώντας ανθρώπους και πολύ συχνά ζώα, ενώ είναι γνωστό το πως χρησιμοποιούν εκπαιδευμένα σκυλιά για σκόπιμες επιθέσεις σε βάρος προσφύγων, μεταναστών, κομμουνιστών, αναρχικών, ομοφυλόφιλων κ.ά., σε βάρος δηλαδή οποιουδήποτε δεν είναι φασίστας, όπως αυτοί. Φυσικά η προβολή του φιλοζωικού έργου στοχεύει σ' ένα απολιτίκ κοινό που θεωρεί ότι η πολιτική δεν πρέπει να εμπλέκεται στα θέματα που αφορούν στα ζώα. Σε ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται ότι τα πάντα γύρω μας είναι πολιτική και πως ακόμα και τα δικαιώματα των ζώων διαμορφώνονται από τα πολιτικά κόμματα, τις κυβερνήσεις, τους υπουργούς, τους βουλευτές εντός και εκτός της Βουλής.

Θυμίζουμε πως επειδή ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα τον Αύγουστο του 2013 ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μετά τη σφοδρή κριτική που δέχτηκε - και καθόλου άδικα εν προκειμένω - αναγκάστηκε να επιστρέψει τη δωρεά την οποία έκανε ο γνωστός φασίστας Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος δώρισε στην περιβαλλοντική οργάνωση 5.000 ευρώ για να μας δείξει πόσο καλός άνθρωπος είναι...

Φασισμός και Φιλοζωία έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες

Ας μην ξεχνάμε ότι οι «φιλόζωοι» βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη Βουλή μέσω του Νίκου Μίχου τον Ιανουάριο του 2014 τάχθηκαν υπέρ του ακρωτηριασμού των αυτιών και των ουρών των σκυλιών και συντάχθηκαν εξόφθαλμα με τις θέσεις των κυνηγών και των κτηνοτρόφων όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο. Μάλιστα ο συγκεκριμένος βουλευτής προτείνει τον ακρωτηριασμό των κουταβιών με λαστιχάκι λέγοντας ότι αυτό δεν είναι τίποτα (δηλαδή το μωρό σκυλί δεν πονάει αν και σαπίζει η ουρά του) και πως οι οικολόγοι στο χωριό του τους έχουν γεμίσει με οχιές...

Ο νεοναζιστής βουλευτής, ο οποίος εκλέγεται στην Εύβοια, κατά την τοποθέτηση του στη Βουλή για το σχέδιο νόμου με τίτλο: «Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στους τομείς των τροφίμων, των ζωοτροφών και της υγείας και προστασίας των ζώων και λοιπές διατάξεις και αρμοδιότητες του ΥΠ.Α.Α.Τ.» με τα λόγια αυτά απέδειξε και στους μη υποψιασμένους το πως οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής εννοούν την αγάπη για τα ζώα, τη φροντίδα και τελικά την έννοια της λέξης «φιλοζωία».

Αποδεικνύεται ότι «αγαπούν» τα ζώα όσο αυτά εξυπηρετούν τους σκοπούς, όπως ακριβώς κάνουν και οι κυνηγοί. Βλέπουν τους βιολογικούς μας εταίρους ως εργαλεία κατάλληλα για διαμόρφωση, γι’ αυτό και δεν διαπιστώνουν τίποτα το κακό όταν πετσοκόβονται οι ουρές και αυτιά των σκυλιών για να γίνουν πιο «κατάλληλα» στον χρήστη. Η θέση της Χρυσής Αυγής φυσικά και δεν μας εξέπληξε, άλλωστε μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της είναι κυνηγοί και αυτό αποδεικνύεται και από σχετικά πρόσφατη δημοσκόπηση της VPRC.

SkylosSvastigaΦασισμός και Φιλοζωία έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες.

Στο www.zoosos.gr έχουμε τονίσει ξανά και ξανά πως η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί τη φιλοζωία για να γίνει αρεστή σ' ένα ευρύτερο κενό που αντιμετωπίζει και αυτά τα θέματα με μια ίσως αφέλεια... Έχουμε γράψει πολλές φορές πως αυτή της η θέση της είναι εξόφθαλμα προσχηματική. Χρησιμοποιεί την αγάπη για τα ζώα ώστε να καλύπτει το γεγονός πως οι φασίστες επιθυμούν καθετί, που ζει και αναπνέει γύρω τους, να είναι υποταγμένο και να εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς τους.

Η ευχαριστήρια επιστολή των κυνηγών προς τους φασίστες...

Όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε στη Χρυσή Αυγή στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος (την υπογράφει ο πρόεδρος της Νίκος Παπαδόδημας και ο γ.γ. Γιώργος Αραμπατζής). Οι «οικολόγοι» κυνηγοί εκτός από «διαχειριστές» της φύσης σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους αποδεικνύεται ότι συνεργάζονται με την Χ.Α. γι’ αυτό και συγχαίρουν την εγκληματική οργάνωση, για τις απόψεις της για το κυνήγι!

KynigetikiOmospondiaElladosXrysiAvgiAnakoinosiΗ ευχαριστήρια επιστολή των κυνηγών προς τη Χρυσή Αυγή και τον βουλευτή της Ηλία Παναγιώταρο τον Σεπτέμβριο του 2016.

Δεν θα βαρεθούμε να λέμε ότι φασισμός και Φιλοζωία είναι έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες, καθώς η Φιλοζωία στην πράξη υπερβαίνει κάθε ρατσιστική κατηγοριοποίηση, κάνει λόγο για τα δικαιώματα, την προστασία, τον σεβασμό προς τη ζωή και το περιβάλλον των άλλων ειδών, ενώ είναι αντίθετη και με την εργαλειακή σχέση (σπισισμός) του ανθρώπου προς τα ζώα και την εκμετάλλευση τους συχνά μάλιστα μέχρι θανάτου.

rysiAvgiKinigoiDimosievma11 10 2016Ανταλλαγή ευχών...

Και πολύ σωστά αυτό επισημαίνει και η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου στο άρθρο της «Οι φιλόζωοι Ναζί και η καλή Χρυσή Αυγή» γιατί δυστυχώς ελάχιστοι δημοσιογράφοι ασχολούνται με την «Πράσινη Πτέρυγα» και την προπαγάνδα των φασιστών που την απαρτίζουν.

Διαβάστε επίσης:

Η «φιλόζωη» Χ.Α. υπέρ του ακρωτηριασμού των σκυλιών! (Βίντεο)

«Φιλόζωοι» Χρυσαυγίτες έσφαζαν αρνιά και κατσίκια για να εξασκηθούν στο μαχαίρωμα ανθρώπων…

Φασίστες στη Χίο προσπαθούν να κάψουν ανθρώπους & ζώα αλλά παρουσιάσουν ως δράστες πρόσφυγες & μετανάστες (βίντεο)

Διαψεύδει ο αστυνομικός διευθυντής Χίου τα περί σουβλίσματος σκύλου από πρόσφυγες

Ρεσιτάλ φασισμού εις βάρος μεταναστών από σάιτ της Λέσβου για δήθεν μαζικό έγκλημα εις βάρος αδέσποτων

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Λέσβου «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» διαψεύδει το δημοσίευμα που στοχοποιεί μετανάστες λέγοντας ότι τρώνε τα αδέσποτα

Χρυσαυγίτης ακρωτηρίασε τα αυτιά του σκύλου & ανέβασε φωτογραφίες στο facebook για να πουλήσει μαγκιά

Ο ρατσιστής χρυσαυγίτης ιερέας που θεωρεί την ύπαρξη των αδέσποτων άχρηστη!

Στο αρχείο από λάθος της Εισαγγελίας Σπάρτης η υπόθεση δολοφονίας αλεπούς από χρυσαυγίτη κυνηγό στην Καστέλλα Μονεμβασιάς

Προσχηματική η φιλοζωία των νεοναζί (βίντεο)

Ο Χίτλερ δεν ήταν φιλόζωος

«Άγρια, γυμνασμένα σκυλιά χρησιμοποιούνται για το κυνήγι των “μαύρων εχθρών”»

Γιατί εναντιωνόμαστε στη Χ.Α. και στις φασιστικές απόψεις της

Το παίζουν φιλόζωοι ενώ είναι μόνο ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΝΕΟΝΑΖΙ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ

Είναι παράλογο να είσαι και φιλόζωος και ρατσιστής!

Όταν οι φασίστες χρησιμοποιούν τα σκυλιά ως φονικά «εργαλεία» (βίντεο)

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επιστρέφει στη Χρυσή Αυγή τα χρήματα που του δώρισε!

ΑΡΚΤΟΥΡΕ, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;

Όταν η τεμπελιά του «δημοσιογράφου» συναντάει το φασισμό με αφορμή τη φιλοζωία

VPRC: Έρευνα για τους κυνηγούς στην Ελλάδα

Ο Αλβανός, η Χρυσή Αυγή και το φριχτό έγκλημα εις βάρος των ζώων στο Μοσχάτο (βίντεο)

ΔΕΝ βρέθηκαν γάτες στοιβαγμένες σε ψυγείο Πακιστανών στην Πάρο

Επιμένουν να ψεύδονται για τις παστές σαν σαρδέλες γάτες στην Πάρο

Ο Έλληνας έδωσε εντολή στον ξένο να λιώσει τον σκύλο στον Μαραθώνα!

Έδωσε εντολή στον σκύλο του να επιτεθεί σε παιδί στη Μαρίνα του Φλοίσβου

Ανησυχεί για τα αντιλυσσικά εμβόλια η Χρυσή Αυγή

Για να εγκλήματα σε βάρος των ζώων ανησυχεί ο «ευαίσθητος» ναζιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός

Τι ξέρεις για τον Μπάμπι; Το αντικυνηγετικό μυθιστόρημα που έκαψαν οι Ναζί

Γιαννιτσά: Και ο Αδέσποτος στην πορεία μνήμης για τους 120 εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς

Tagged: , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

7 Σχόλια

 1. Βαγγέλης Κ.

  Σοβαρά;
  Πρέπει να πηγαίνει πολύ ανάποδα η δίκη φιάσκο - παρωδία.
  Σε κάθε περίπτωση, όπως δε σε ρωτήσαμε αν θα πάρουμε σκύλο, ΔΕΝ θα σε ρωτήσουμε τι θα ψηφίσουμε, ούτε θα σου επιτρέψουμε να μας επιβάλεις την ναζιστική σου άποψη.

  1. Πανα Γιώτης

   Ελα τώρα που δεν ήσουν! Σε κάνανε σε μιά μέρα κι απο μια δημοσίευση (που λέει την αλήθεια κιόλας).
   Θέλει η .... σουλτάνα να κρυφτεί, αλλά δεν την αφήνει η φαγούρα στο νινί της.
   +Γιώργος 8 Σεπ.

 2. Μιχσλης

  Από εσένα πάντως καί τό συναφι σου συμμοριτισσα ηλιοπουλου που υπερασπιζεστε αναρχικούς δολοφόνους σίγουρα είναι πιό φιλευσπλαχνοι,αληθεισ τα χρήματα που ζητιανευεις γιά τό ανύπαρκτο"φιλοζωικο"σου έργο,που τά διαθέτει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.