Στηρίξτε μας

Γιατί εναντιωνόμαστε στη Χρυσή Αυγή και στις φασιστικές απόψεις της

12 Οκτωβρίου 2012 11:30 | Επικαιρότητα
Γιατί εναντιωνόμαστε στη Χρυσή Αυγή και στις φασιστικές απόψεις της

Της Ελένης Ηλιοπούλου

Αρκετοί και μάλιστα συχνά με ρωτούν γιατί ένα φιλοζωικό σάιτ, ένας ενημερωτικός ιστότοπος, ένα μέσο ενημέρωσης, όπως το www.zoosos.gr, παίρνει θέση κατά της Χρυσής Αυγής... και «μπλέκεται» με τα πολιτικά, ενώ πρέπει να μείνει «ουδέτερο» στον «αγνό» χώρο της φιλοζωίας! Λες και η φιλοζωία ή η στοργή - που οφείλουμε να δείχνουμε και στα άλλα πλάσματα με τα οποία μοιραζόμαστε περιβάλλον - δεν είναι κορυφαία πολιτική πράξη και σημάδι ύπαρξης πολιτισμού... Λες και η ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στα ζώα δεν είναι είναι ο κατάλληλος τόπος για να μιλήσεις για τα δικαιώματα όλων...

Είναι δυνατόν να αγαπάς τα ζώα και να συμπεριφέρεσαι σαν κτήνος στο δικό σου είδος; Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής το κάνουν διαρκώς... και μάλιστα ανερυθρίαστα. Λένε ή προσπαθούν να μας πείσουν, ότι αγαπούν τα άλλα είδη ζώων. Όμως δεν ντρέπονται να αποδεικνύουν καθημερινά ότι μισούν τους διαφορετικούς από εκείνους ανθρώπους…

Μισούν τους μη Έλληνες ή μάλλον τους μη όμοιους τους (γιατί αν είσαι γκέι, γυναίκα, άθεος, αριστερός Έλληνας γίνεσαι αυτόματα εχθρός τους, εχθρός του Έθνους τους, της Πατρίδας τους, της Ασφάλειας τους, των Δικαιωμάτων τους, της Θρησκείας τους).

Μισούν ό,τι δεν ελέγχουν ή ό,τι δεν έχουν υποτάξει.

Παράδοξο; Παράλογο; Σχιζοφρενικό; Αυτό είναι με δύο λέξεις ο Φασισμός. Γι' αυτό και όποιος δεν παίρνει θέση απέναντι σε αυτές τις εγκληματικές απόψεις ή και πρακτικές φέρει και την ευθύνη που του αναλογεί και άλλος δρόμος από τον αντιφασιστικό για εμάς δεν υπάρχει. Η εναντίωση μας με τους φασίστες, τους εθνικιστές και τους ρατσιστές κάθε είδους είναι μονόδρομος.

Μας μεταφέρθηκε μόλις χθες - από αξιόπιστη πηγή - ότι «ενοχλημένα» μέλη της Χ.Α. είναι «έτοιμα» να «ρίξουν» τη σελίδα μας. Η αιτία της «ενόχλησης», όπως μας εξήγησαν, είναι το γεγονός ότι Μ.Μ.Ε. και σελίδες  του «αναρχικού» χώρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει «σημαία» τα ρεπορτάζ μας, τα δημοσιεύματα στα οποία και αναφέρουμε και κατακρίνουμε τις πρακτικές όλων εκείνων, που χωρίς στοιχεία κατηγορούν διαρκώς και μόνο τους ξένους (μετανάστες, πρόσφυγες, μη χριστιανούς) ως πρωταγωνιστές σε εγκλήματα εις βάρος των ζώων.

Τα ρεπορτάζ στα οποία αποδεικνύουμε πως κάποιοι προπαγανδίζουν εις βάρος των αλλοδαπών κατοίκων αυτής της χώρας κατασκευάζοντας κατηγορίες σε βάρος τους με χαλκευμένα στοιχεία… Τα ρεπορτάζ μέσα από τα οποία αποδεικνύουμε ότι κάτω από τον μανδύα της φιλοζωίας όλοι αυτοί κρύβουν το μίσος και τον ρατσισμό τους, χρησιμοποιούν τα ζώα ως εργαλεία για να δείξουν ένα κοινωνικό πρόσωπο, για να φτιάξουν ένα προσωπείο το οποίο θα κρύβει καλά το μίσος τους για ό,τι δεν ελέγχουν.

Για μας οποιοσδήποτε κακοποιεί ζώο είναι εγκληματίας ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο, το χρώμα, τη γλώσσα, τη θρησκεία του. Και γι’ αυτά τα εγκλήματα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, γιατί - όπως πολλές φορές έχουμε γράψει εδώ - τα ζώα μόνο υφίστανται δεν επιλέγουν, ούτε ευθύνονται για το πώς κατάντησαν οι κοινωνίες των ανθρώπων! Όμως εγκληματίες είναι και αυτοί που κακοποιούν τους ανθρώπους και ειδικά εκείνους που είναι απολύτως εκτεθειμένοι και διαρκώς απροστάτευτοι. Τη «φιλική» προειδοποίηση, που λάβαμε, για αλλαγή ρότας τη γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Οι φασίστες στο www.zoosos.gr είναι ανεπιθύμητοι.

Διαβάστε επίσης:

11 περιβαλλοντικές οργανώσεις ζητούν ασφαλές περιβάλλον και δικαιώματα για τους πρόσφυγες

Π.Φ.Π.Ο.: Στο Αιγαίο ξεβράζεται ο «πολιτισμός» της Ευρώπης

Προσέφεραν προμήθειες για τις γάτες των προσφύγων που βρίσκονται την Ειδομένη

Έκκληση για την προσφορά τροφής για τις γάτες των προσφύγων που ζουν στην Ειδομένη

Στην Ειδομένη του Κιλκίς οι πρόσφυγες μέσα στη σκηνή μαζί με την γάτα τους (βίντεο)

Σήμερα σμίγει με την οικογένεια του ο γάτος – πρόσφυγας από το Ιράκ που βρέθηκε στη Λέσβο (βίντεο)

Κατάφεραν να βρουν στη Νορβηγία τους πρόσφυγες που έχασαν την γάτα τους στη Λέσβο φεύγοντας από το Ιράκ

Στην αγκαλιά της οικογένειας του στη Νορβηγία ο πρόσφυγας γάτος από το Ιράκ που είχε χαθεί στη Λέσβο!

Σήμερα σμίγει με την οικογένεια του ο γάτος – πρόσφυγας από το Ιράκ που βρέθηκε στη Λέσβο (βίντεο)

Λέσβος: Ο Βάσκος ναυαγοσώστης υιοθέτησε τον σκύλο που βρήκε μέσα στην βάρκα των προσφύγων (βίντεο)

Έφυγαν από τη Συρία για να σωθούν και πήραν μαζί και την γάτα τους!

Η τετράποδη προσφυγοπούλα από την Συρία έφτασε στην Αυστρία

17χρονος πρόσφυγας σώζει τον σκύλο του από τον πόλεμο στη Συρία (βίντεο)

Πρόσφυγες που σώζουν και τα ζώα τους από τις φλόγες του πολέμου

Οι Χρυσαυγίτες χρησιμοποιούν σκυλιά στις επιθέσεις τους

«Άγρια, γυμνασμένα σκυλιά χρησιμοποιούνται για το κυνήγι των “μαύρων εχθρών”»

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

42 Σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    Κυρία Ηλιοπούλου γιατί έμαθα απο κάποιον ότι πίσω απο το προφίλ του ''φιλόζοωου΄΄ κρύβεται έναν αυταρχικό,σκληρό,πρόσωπο που το βιώνουν καθημερινά οι οικείοι σας;;;Κυρία μου ασχοληθείτε με τα ζωντανά σας (άλλωστε με το αζημίωτο πράττεται ότι πράττεται..) και μην διεγείρεται έριδες μεταξύ των Ελλήνων.Αρκετά τα προβλήματα που έχουμε σαν λαός.Και αν είστε τόσο ευαίσθητη στα ζώα πως βγάζετε αυτό το μένος απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο;Μπορείτε με την ζωή σας να μας διδάξετε την αγάπη και όχι να κάνετε αυτό που κατηγορείται,δηλαδή τον ρατσισμό...

  2. ΙΘΑΚΕΣΙΑ

    ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ; ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΕ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΤΕΣ; ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΗΣΥΧΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ

  3. Μάνος

    Έλληνες εναντίων Ελλήνων και η ιστορία μας επαναλαμβάνεται, δεν θα καταφέρουμε ποτέ να είμαστε ενωμένοι ως λαός και γι'αυτό δεν θα καταφέρουμε ποτέ τίποτα.

    Υ.Γ Δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα.

  4. Μαρία

    Η κυρία Ηλιοπούλου το μόνο που κανει ειναι να βγάζει λεφτά μέσα από μία δήθεν φιλοζωική σελίδα κ να κάνει προπαγάνδα(για όσους της δίνετε κ συγχαρητήρια).
    Η βία υπάρχει απο όλες τις πλευρές.Αναρωτιέμαι γιατί εσεις οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ βλέπετε μόνο τη βία απο κάποιους ανεγκέφαλους της ΧΑ?Το ξύλο στην "αντιρατσιστική" πορεία, για παράδειγμα, δεν ήταν βία?Τα καθημερινα, πια, κρουσματα βιας από αλλοδαπους κ εναντιον ανθρωπων κ εναντιον ζώων?Μάλλον καταδικάζετε τη βία, αλλα επιλεκτικά...Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα καταδικαζε τη βία από όπου κ αν προερχόταν κ όχι επιλεκτικά ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!
    Ολοι εσείς που κατηγορείται τη ΧΑ, είμαι σίγουρη πως αν μπορουσατε να σκοτωσετε οποιον δεν συμφωνει μαζί σας, θα το κανατε, ΑΛΛΑ, πάνω από όλα, είστε "ανθρωπιστες" και "δημοκράτες".Επίσης, βρυζετε και χτυπατε όποιον πει οτι είναι υπερ της ΧΑ ή οτι αγαπάει την Ελλάδα ή ..., ΑΛΛΑ, πάνω από όλα είστε και κατα της βίας κ δεν ειστε ρατσιστές.
    Κάνετε αυτο, ακριβως, για το οποίο κατηγορειτε τη ΧΑ.Απλα εσεις είστε εναντιον των Ελληνων.
    Ανοίξτε τα μάτια σας κ δείτε γυρω σας τόσο κόσμο που υποφέρει με όλα αυτα τα μέτρα που μας φέρνουν με το 'έτσι θέλω' κ μην προσπαθείτε να τρωγεστε συνεχώς σαν κατίνες.
    Τέλος, όποιος απο εσας τους αναρχοφασίστες θέλει να λεει οτι είναι ανθρωπιστης, ας διαβασει λιγο καλυτερα την εννοια της λέξης, γιατι όλοι εσεις που είστε υπέρ της κυριας Ηλιοπουλου με όσα λεει κ όσα γραφει, μονο ανθρωπιστες δε είστε.

    1. Θάνος

      «Ολοι εσείς που κατηγορείται τη ΧΑ, είμαι σίγουρη πως αν μπορουσατε να σκοτωσετε οποιον δεν συμφωνει μαζί σας, θα το κανατε,»

      Κι εγώ είμαι σίγουρος ότι το σενάριό σου, σου το έγραψε κάποιος που έχουν καεί τα κύτταρά του από την χρήση κινητής τηλεφωνίας.

        1. Θάνος

          Η απάντησή μου είναι προσαρμοσμένη στο κείμενό σου.

          Βρες τον Αφέντη σου για να ικανοποιήσεις την υποταχτική ψυχολογία σου χωρίς να μας φορτώσεις τη χούντα της χρυσής αυγής…

          Και επειδή μπορεί να υπερασπιστείς την ΧΑ κατηγορώντας τον Στάλιν, σε ενημερώνω ότι είμαι κατά και του Στάλιν.
          (Μας καταντήσατε με την κοκορόμυαλη λογική σας να σας διευκρινίζουμε τα αυτονόητα. Έτσι σας κάνουν αυτοί που εκμεταλλεύονται την ανικανότητά σας να δείτε πέρα από την μύτη σας. Γενίτσαρους θα σας κάνουν.)

          1. Μαρία

            Ναι μόνο που δεν υποστηρίζω κανέναν.Αν δεν ήσουν κολλημένος θα το καταλαβαινες...Αυτό που βλέπω είναι οτι αυτο που ήθελαν, το πέτυχαν.Να βάλουν τον κόσμο να τρώγεται...Δεξιοί κ αριστεροί.Ό,τι λέω στους κολλημένους αριστερούς, τα αντιστοιχα λέω κ στους κολλημένους δεξιούς.Για μένα είναι τα ίδια σκατά.
            Επίσης έχεις καταλάβει οτι το επίπεδο σου είναι πολυ χαμηλό, διότι με προσβάλλεις, ενώ εγώ όχι.Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε κάποιον, μπορείς να πεις απλά τη γνώμη σου ομορφα, ήρεμα, με επειχηρήματα(άγνωστη λέξη!) και χωρίς προσβολές.
            Είμαι ανθρωπίστρια, αλλά οπώς πρέπει να είναι ένας ανθρωπιστής και όχι όπως το πέζουν οι κολλημένοι αριστεροί, οι ψευτοδημοκράτες, ψευτοπροοδευτικοί, ψευτοανθρωπιστές.

          2. Μαρία

            Συγχαρητήρια κ παλί ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ!
            Το επίπεδό σας αυτό είναι.Συνέχισε γερά ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑ!!!
            Πιονι της αριστερας κ της Ηλιοπούλου...
            Δεν ασχλούμαι αλλο μαζί σου!
            Α!πες κ ένα ευχαριστώ που σου έκανα την τιμή κ ασχολήθηκα με τις μπούρδες σου και σου εδωσε καποιος λίγη αξία!

            Σε αφήνω ανθρωπάκι!Συνέχισε ομως!Πες τα μόνος σου!Μη μας στερήσεις το γέλιο διαβάζοντας τις υπέροχες απαντήσεις σου!

            Υ.Γ. Μαθε κανένα ποιηματάκι(πες σε κανέναν του ΣΥΡΙΖΑ να στο γράψει γιατί δεν είσαι κ κανένας έξυπνος) απο αυτά τα δικά σας να λες γιατί είναι κρίμα που δεν ξέρεις ουτε τι σημαίνει η λέξη επιχείρημα και γίνεσαι ρεζίλι προσπαθώντας να απαντήσεις σε κάποιον απλά βρίζοντάς τον.
            Καλή συνέχεια!Να 'σαι καλά να μιλάς εσύ κ να γελάμε εμείς!

  5. ΚΟΡΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    Τελικά το κράτος έκανε ακόμα μια φορά σωστά την δουλειά του . ¨Εβαλε τον κόσμο να γίνει ρατσιστής με τους ρατσιστές!!!
    Οι χριστιανοι είναι ρατσιστές ; Οι χειρότεροι ,διότι στέλνουν όλους τους άλλους στην κόλαση!!
    Οι κρεατοφάγοι είναι ρατσιστές ;Φυσικά διότι καταδικάζουν τα "κατώτερα" είδη.
    ολοι είμαστε ρατσιστές με λίγα και απλά λόγια . Απο τον χρυσαυγίτη που δέρνει τον νέγρο μέχρι την μαμά που μαλώνει το παιδί της (ηλικιακός ρατσισμός). Το πρόβλημα δεν είναι η αυγή ή η δύση ,το πρόβλημα είναι κοινωνικό και δεν εξειδικεύεται σε ορισμένες ομάδες.
    Πρέπει ν αλλαξουν π΄ραγματα απο τη ρίζα της κοινωνίας . Η ρίζα δημιουργεί τα παράριζα . Αν είναι υγιής η ρίζα τα άρρωστα κομμάτια της αυτοκαταστρέφονται!!! Ας κρατηθούμε λίγο. Καλή η δημοσιογραφία άλλα δεν αποδίδει παντού!!!Μέχρι στιγμής μόνο προβλήματα έχει φέρει στην χώρα!! Καιρός πιστεύω για ποιό ενναλακτικά μέσα επικοινωνίας που να αφορούν όλη την μάζα, φασιστική ή μη!!

  6. Kostas

    Το φασισμό τον ζούμε καθημερινά:
    Στα άγρια κακοποιημένα ζώα…
    Γιατί σύμφωνα με τα αφεντικά τους αυτά φταίνε που είναι…άτακτα, ανυπάκουα, ανεκπαίδευτα…Ή απλώς αποτελούν το πιο πρόσφορο μέσο εκτόνωσης χωρίς καθόλου ρίσκο
    Στα εγκαταλειμμένα και ταλαιπωρημένα ζώα:
    Γιατί αυτά, απλώς, «δεν έχουν ανάγκες». Ούτε για τακτικό φαγητό και νερό, ούτε για βόλτα, ούτε για σκιά, ούτε …ούτε …ούτε…
    Στον εξαγριωμένο γείτονα και τις φόλες του.
    Που δεν τον ενοχλεί τίποτε άλλο από όσα συμβαίνουν γύρω του αλλά μόνο το ζώο του διπλανού. Ή το αδέσποτο που περνάει από το δρόμο του. Αυτό που του «διαταράσσει» την ομαλότητα της αποστειρωμένης του ζωής και σίγουρα δεν έχει σχέση με την εξουσία. Από αυτήν είναι έτοιμος να δεχθεί τα πάντα

    Κοινωνική καθυστέρηση, υποκουλτούρα, αποδοχή της βίας ως μηχανισμού λύσης των αντιθέσεων, αδιαφορία για τον πόνο ή τα αισθήματα του άλλου. «Παρτακισμός», ο νεοελληνικός όρος του «κοιτάω την πάρτη μου»….
    Αυτός είναι ο καθημερινός φασισμός που αντιμετωπίζαμε σαν φιλόζωοι για χρόνια.
    Αυτός ο καθημερινός φασισμός βρήκε πλέον και την πολιτική του έκφραση…
    Τη Χρυσή Αυγή..
    Γιατί ας μην κρυβόμαστε
    Όπως δεν πυροβολείς με την καραμπίνα τον περαστικό σκύλο, έτσι δεν πυροβολείς και το μετανάστη που βγαίνει από το σπίτι του (Κόρινθος)
    Όπως δεν ξυλοκοπείς αλύπητα το ζώο σου –αντίθετα αγανακτείς όταν το κάνουν άλλοι- έτσι δεν ξυλοκοπείς ανθρώπους (και μάλιστα με άλλους μαζί εκ του ασφαλούς) (περιπτώσεις εκατοντάδες σε όλη τη χώρα)
    Όπως φροντίζεις για την τροφή κάθε αδέσποτου, έτσι δεν αρνείσαι την τροφή ή οποιαδήποτε βοήθεια σε πεινασμένο επειδή εκτιμάς ότι πρόκειται για μετανάστη (Παναγιώταρος σε συσίτιο της ΧΑ, Αθήνα)
    Όπως δεν βάζεις τον σκύλο σου να επιτίθεται σε άλλα ζώα, δεν κυνηγάς σκουρόχρωμους με σκυλιά (καταγγελία Έλληνα εξ Αιγύπτου). Και τόσα άλλα…
    Το επιχείρημά τους είναι γνωστό.. Οι ξένοι δολοφονούν, κλέβουν, βιάζουν κλπ. Να πάνε αλλού
    Επιχείρημα που το ακούμε και από τους δικούς μας κοινωνικούς φασίστες χρόνια τώρα: τα ζώα ενοχλούν, είναι βρώμικα, κουβαλάνε αρρώστιες, να πάνε αλλού.
    «Άμα τα θέλεις να τα πάρεις σπίτι σου» (Σας θυμίζει κάτι σαν επιχείρημα;)
    Όντως Κάποιοι μετανάστες δημιουργούν προβλήματα όπως άλλωστε και κάποια ζώα δημιουργούν προβλήματα …
    Μόνο που για τα τελευταία επιλέξαμε το δρόμο της αλληλεγγύης και της φροντίδας, όχι της μαζικής εξόντωσης.. Είναι δυνατόν να ασπαστούμε αντιλήψεις τέτοιου είδους όταν πρόκειται για ανθρώπους;
    Και για να τελειώνουμε…Φιλόζωος δεν είσαι με το καλοταϊσμένο ροντβάιλερ που έχεις για φύλακα και το φροντίζεις, ούτε με το καλοχτενισμένο ροζ κανίς που το τρέχεις σε εκθέσεις. Φιλόζωος είσαι όταν σε απασχολεί η τύχη του αδυνατισμένου σκυλιού που περνάει έξω από την πόρτα σου ή όταν στα άγρια μεσάνυχτα ψάχνεις να βρεις το γατάκι που φωνάζει κάτω από το αυτοκίνητο. Κυρίως όμως φιλόζωος είσαι διαβάζεις τα βλέμματα. Όταν διακρίνεις τον φόβο, τον πόνο, την απόγνωση. Και ξεβολεύεσαι για να κάνεις τα ίδια βλέμματα, βλέμματα χαράς, ηρεμίας και ευγνωμοσύνης. Πολλά πράγματα μπορείς να γίνεις, μπορεί πολλά και διαφορετικά κόμματα να ψηφίζεις. Όμως χρυσαυγίτης και φιλόζωος δεν γίνεται να είσαι. Αφού τις έννοιες Φασίστας και Φιλόζωος τις χωρίζει αμετάκλητα μία τρίτη. Η ευαισθησία.

  7. dimitris1966

    Kυρία μου έχω 3 παιδιά...το πρόβλημά σας είναι η χρυσή αυγή??
    θα μας τρελάνετε??? εδώ ξεφτυλίζουν το Χριστό με δήθεν θεατρικη τέχνη...κοβουν τα επιδόματα από τα παιδια ΄μας...μας κόβουν το αφορολόγητο για τα παιδιά...έχουμε γεμίσει αλλοδαπούς που βιάζουν...κλέβουν και σκοτώνουν Ελληνες κυρίως ηλικιωμένους...και το πρόβλημά σας είναι η χρυσή αυγή??? δε ντρέπεστε λέω εγώ???
    είμαι φιλόζοως και παρακολουθώ ανελλειπώς τη σελίδα σας...
    αλλά σήμερα το παρακάνετε...τα πολιτικά πιστεύω να τα αφήσετε απ΄έξω κυρία μου...ίσως είστε βολεμένη και δεν εχετε οικονομικά προβλήματα...εγώ δυσκολεύομαι να τα βγάλω περα με 3 παιδιά...αυτά που πιστεύετε να τα γράφετε στο σαιτ του Συριζα ή της Ανταρσίας...όχι εδώ..
    δημοκράτισα της κακιάς ώρας....!!!!

    1. Θάνος

      Φυσικά και είναι πρόβλημα η Χρυσή Αυγή. Η οποία δεν είναι χρυσή αυγή αλλά Μαύρη Συμφορά. Το γεγονός ότι έχεις τρία παιδιά, και συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν, δεν σημαίνει ότι θα βάλουμε στο σβέρκο μας και μια χούντα….
      Καλά…πώς γίνεται και μερίδα της κοινωνίας έχετε ταυτίσει την επίλυση των προβλημάτων με τον υπόκοσμο; Πώς έχετε συσχετίσει τον Φάντη με το ρετσινόλαδο;

      Σ’ αμόλησαν ή τους ξέφυγες; Επειδή δυσκολεύεσαι να τα βγάλεις πέρα με τρία παιδιά, πρέπει να βάλουμε την καρμανιόλα πάνω από το σβέρκο μας; Κι άντε τον δικό σου τον τρώει η φαγούρα… Οι άλλοι τι σου φταίμε;
      Και δίνεις και διαταγή να μην γράφει εδώ; Γιατί; Τσιφλίκι σου είναι;

      Έρχεται μια συμμορία και μας καταργεί ως οντότητες, καταργεί την κρίση μας, μπαίνει μπροστά και μας εμποδίζει να δούμε και να κρίνουμε, κι εσύ μας λες ότι δεν πρέπει να το θεωρούμε πρόβλημα επειδή έχεις τρία παιδιά; Ακόμα και αν είχα συμβάλει στην απόχτηση των παιδιών σου, δεν θα το δεχόμουν αυτό! Αν είναι δυνατόν! Με ποιο δικαίωμα και με τι προσόντα αποφασίζει ο Κασιδιάρης και ο κάθε Κασιδιάρης κι ο κάθε Παναγιώταρος ποιος είναι έλληνας, ποιος θα πρέπει να προσβληθεί και ποιος όχι από μια θεατρική παράσταση η από οτιδήποτε άλλο;

      Καμιά φορά μπορεί να φωνάζει κάποιος για να σκεπάσει τις πομπές του.
      Μόνο οι χρυσαυγίτες δεν είναι σίγουροι για την εθνικότητά τους και προσπαθούν να πεισθούν ουρλιάζοντας και κουνώντας σημαίες.

      Και όποιος πιστεύει ή έστω ελπίζει ότι η ΧΑ έχει σκασίλα για τα προβλήματα της κοινωνίας, πλανάται πλάνην οικτράν.
      Τα δε παιδιά σας που δυσκολεύεστε να τα θρέψετε, προσέξτε να μην γίνετε αιτία και τα κάνουν γενίτσαρους, και τότε να είστε σίγουροι ότι μέχρι και εσάς τους ίδιους θα σφάξουν.

      Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν τους νοιάζει που οι ξένοι προκαλούν προβλήματα, αντίθετα μάλιστα τους αρέσει γιατί αυτό το χρησιμοποιούν για λαβή. Άλλα είναι τα κίνητρά τους, και όταν τελειώσουν αυτοί θα έρθει η σειρά σας, και αφού τους έχετε ερωτευτεί, ετοιμάστε τους σβέρκους σας. Τώρα ακονίζουν τα μαχαίρια τους, οι λαθρομετανάστες είναι απλώς μια καλή προπόνηση.

    2. Σοφία

      Έιναι θλιβερό που την σημερινή ημέρα υπάρχουν άνθρωποι που περνούν στα παιδιά τους ιδέες σαν τις δικιές σας. Πολύ ανησυχητικό . Πραγματικά λυπάμαι αυτά τα παιδιά .

      1. dimitris1966

        Να κοιτάς τη δουλειά σου κυρία μου...και να αφήσεις τα παιδιά μου ήσυχα...
        μπορείς να μου απαντησεις νε επιχειρήματα σε αυτά που είπα???
        εκτός αν είσαι φιλοσοφημένη αριστερή...που είναι όλο μπλα μπλα και από ουσία 0!!!!
        σου εύχομαι μονο να μη δεις ποτέ πάνω από το κεφάλι σου νύχτα κανένα αλλοδαπό να σε σημαδεύει...
        ή να σου τύχει κάτι ανάλογο με το κοριτσάκι στην Πάρο...
        εσένα ή της κόρης σου...ειλικρινά στο εύχομαι...
        αν γουσταρεις ολους αυτούς που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα να τους παρετε σπίτι σας...να ησυχάσουμε και οι υπόλοιποι Ελληνες...
        με συγχωρείς αν η λέξη Ελληνας σου προξενεί αηδία...
        όπως σε πολλούς σαν εσένα...
        Υ.Γ. δεν είμαι χρυσαυγίτης!!!!

        1. Θάνος

          «……..μπορείς να μου απαντησεις νε επιχειρήματα σε αυτά που είπα???»

          Σε ποια να σου απαντήσει με επιχειρήματα;
          Εσύ θα πρέπει να μας εξηγήσεις γιατί δεν πρέπει να θεωρούμε πρόβλημα την Χ.Α., η οποία και για σένα είναι πρόβλημα αλλά δεν το βλέπεις.

          Εσύ που έχεις μεγάλο πρόβλημα μην βλέπεις κανένα άλλο, αλλά μην μας λες να κάνουμε το ίδιο… Εμείς βλέπουμε ότι πάνω σε όλα όσα λες, έχουμε κι αυτήν τη συμμορία και κάθε άλλο παρά ασήμαντο είναι αυτό. Μάλλον είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα…και για όποιον δεν είναι ακόμα, θα γίνει στο εγγύς μέλλον.

          1. dimitris1966

            Το πρόβλημα θα το δείτε σε λίγο καιρό με τους μετανάστες που υποστηρίζετε όλοι οι προοδευτικοί αριστεροί...
            ας μου απαντούσες φίλε μου τι φασιστικό έκανε η χρυσή αυγή...που υποστήριξε τους μικροπωλητές που τους κλέβουν το ψωμί οι λαθρομετανάστες με τα λαθραία προιόντα?? που δεν αφησε να γίνει η παράσταση εκτρωμα στο χυτήριο???
            που ζητάει από επιχειρηματίες να παίρνουν στη δουλειά τους Έλληνες??
            που είναι οι μόνοι που έβριζαν απατεώνες , λαμόγια και κλέφτες τους βουλευτές??ποιοσ άλλος το έκανε τοσα χρόνια???ο συριζα ή το ΚΚΕ??
            αν θέλεις να μου απαντήσεις...γιατί δεν είναι επικίνδυνος ο τατσόπουλος που έλεγε αδερφή τον κολοκοτρώνη και ότι περνούσαν οι Ελληνες πολύ καλά επί τουρκοκρατίας???γιατί δεν είναι η Ρεπούση που με την οθωμανολαγνεία της έχει γίνει νούμερο???που μιλαει για συνωστισμό στη Σμύρνη??? που όταν κρατάνε εν΄ς λεπτού σιγί στη βουλή για τη γενοκτονία των ποντίων φεύγει επιδεικτικά???
            ας μου απαντήσει κάποιος προοδευτικάριος εδώ μέσα...
            τι σας ενοχλεί πιο πολύ???για να δούμε τι σόι Ελληνες είστε!!!!

          2. Θάνος

            Και άλλα τόσα να κάνει δεν παύει να είναι συμμορία γκάνγκστερ. Δεν μπορείς να το δεις αυτό; Μικρό παιδί είσαι; Τόσο δεν καταλαβαίνεις τι είναι όλα αυτά και τους θεωρείς καλούς ανθρώπους; Τι αντάλλαγμα θα σου ζητήσουν αναρωτιέσαι; ή δεν υπάρχει λόγος… τόσο φανεροί και δεν μπορείς να τους καταλάβεις; Τόσο πολύ σε τύφλωσε που βρίζουν τους απατεώνες; Τόσο πολύ σε γοήτεψε;

            Δεν άφησε να γίνει η παράσταση έκτρωμα; Και πώς το πέτυχε αυτό; Την έπαιξε αυτή;

            Στο ξαναλέω: Δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, αλλά πρώτα-πρώτα δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν με τι θα προσβληθώ και με τι όχι. Επίσης δεν έχουν δικαίωμα να μου εκπέμπουν ότι όταν προσβάλλομαι από μια παράσταση θα πρέπει να αντιδρώ με αυτόν τον τρόπο. Δεν γουστάρω δηλαδή την κουλτούρα τους και τον πολιτισμό τους κατάλαβες;

            Και γιατί είσαι πεπεισμένος ότι μόνο οι αριστεροί γίνεται να μην θέλουν την ΧΑ;

            «γιατί δεν είναι επικίνδυνος ο τατσόπουλος που έλεγε αδερφή τον κολοκοτρώνη και ότι περνούσαν οι Ελληνες πολύ καλά επί τουρκοκρατίας???»

            Γιατί δεν τον ρωτάς να σου εξηγήσει ό,τι δεν κατάλαβες αφού σε ενδιαφέρουν τα σεξουαλικά γούστα του Κολοκοτρώνη;
            Μια ερώτηση: Τόσο που φωνάζετε ότι πρέπει να τον σεβόμαστε που πολέμησε για να μας ελευθερώσει, αν διαπιστώνατε ότι ήταν ομοφυλόφιλος παθητικός, θα παύατε να τον σέβεστε;
            Θα παύατε σίγουρα πράματα. Τότε το γεγονός ότι σας ελευθέρωσε, θα το πετάγατε στα σκουπίδια.

            «γιατί δεν είναι η Ρεπούση που με την οθωμανολαγνεία της έχει γίνει νούμερο???που μιλαει για συνωστισμό στη Σμύρνη??? που όταν κρατάνε εν΄ς λεπτού σιγί στη βουλή για τη γενοκτονία των ποντίων φεύγει επιδεικτικά???
            ας μου απαντήσει κάποιος προοδευτικάριος εδώ μέσα...
            τι σας ενοχλεί πιο πολύ???για να δούμε τι σόι Ελληνες είστε!!!!»

            Προσωπικά πάντως δεν έχω ιδέα. Δεν την ξέρω, δεν ξέρω τι είπε παρά μόνο ότι έχω διαβάσει από αυτούς που την κατηγορούν.

            Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η ιστορία θα πρέπει να διδάσκεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να εκπέμπει το πόσο κακό πράγμα είναι οι πόλεμοι και οι ξεριζωμοί, και όχι για να σπέρνει μίσος. Και να διδάσκεται η αλήθεια από άκρη σ΄ άκρη και όχι επιλεκτικά. Και από τις δυο πλευρές.
            Κάτι που δεν γίνεται, αυτοί λένε για τα δικά μας κι εμείς για τα δικά τους. Και επειδή πρόκειται για άγρια πράγματα, θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να λέγεται τίποτα στα παιδιά του δημοτικού, παρά μόνο γενικά και αόριστα ίσα για να έχουν μια ιδέα για το γιατί βαράνε τα νταούλια στις επετείους. Αλλά τετρακόσια χρόνια κρυφό σχολειό δεν γίνεται. Είναι πολύ χοντρό παραμύθι και τρώγεται μόνο από αυτούς που γουστάρουν να απλώνουν το ζωνάρι για καυγά. Από αυτούς που εμποτίστηκαν από τυφλό μίσος.

            Όσο για το θέμα λαθρομετανάστες, είμαι της πεποίθησης ότι, θα έπρεπε οι κυβερνήσεις όλων των ευρωπαϊκών χωρών, να στραφούν στις χώρες που φεύγει ο κόσμος, να δουν τι φταίει, να γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις κι ενέργειες ώστε να πάψουν οι συνθήκες που αναγκάζουν τον κόσμο να φεύγει. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα έπρεπε να είναι στραμμένες οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις των Ελλήνων πολιτών.
            Γιατί δεν γίνεται αυτό;

  8. Κώστας

    Εγώ λυπάμαι γιατί είναι ολοφάνερο πως η Χ.Α. δεν είναι παρά ένα ακόμα κόμμα που απαρτίζεται από μισθοφόρους που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων( όχι του τόπου, όχι της πατρίδας) και η παρουσία της επαληθεύει την διαρκή παρακμή του ανθρώπινου είδους. Ένας άνθρωπος, ενάντιος της βίας, της ματαιοδοξίας, του μίσους και της διχόνοιας( ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε κεντρώος).

  9. Sofia

    NΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟ.

  10. souls souls

    Μπράβο και συγχαρητήρια που δεν κρατάτε "ουδέτερη" δηθεν απολιτικ στάση.
    Αγάπη για τα ζώα και μίσος για τον άνθρωπο δεν νοείτε και η Χρυσή Αυγή είναι ένα φασιστικό μισανθρωπικό κατασκεύασμα.

    Κρίμα για όσους συνανθρώπους μας, από φόβο και κομπλεξισμό, στηρίζουν την Χρυσή Αυγή. Νομίζουν ότι έτσι πάνε κόντρα στο σύστημα, όταν στην πραγματικότητα βάζουν από την πίσω πόρτα τις πιο βρώμικες εφεδρείες του συστήματος.

  11. Κώστας Σακελλαρόπουλος

    Συγχαρητήρια για το άρθρο σας και τις απόψεις που εκφράζει.
    Θα παρατηρήσω ότι το “σχιζοφρενικό” που αναφέρεστε όντως υπάρχει σε ψυχικά διαταραγμένα άτομα, όπως κατά κανόνα είναι ένας ακραίος φασίστας. Υπάρχουν μαρτυρίες για γερμανούς στη κατοχή που ενώ τη μια στιγμή μπορούσαν να κλάψουν βλέποντας ένα πατημένο λουλούδι στον κήπο τους την επόμενη στιγμή μπορούσαν να εκτελέσουν ομήρους τόσο αδιάφορα όσο αν σκότωναν μια μύγα. Άρα μπορεί να υπάρξει χρυσαυγίτης και “φιλόζωος” κατ' εξαίρεσιν.
    Ο κανόνας φυσικά είναι πως είτε κυριαρχούν μέσα μας θετικά συναισθήματα όπως αγάπη, σεβασμός, στοργή, ευθύνη κλπ, οπότε είμαστε θετικοί προς ανθρώπους, ζώα, περιβάλλον, είτε αρνητικά, όπως μίσος, οργή, καταστροφικότητα κλπ, οπότε “πυροβολούμε” ότι κινείτε, πουλάκια, γατιά, σκυλιά και τελικά ανθρώπους. (Όλοι έχουμε κι απ' τα δύο είδη, το διαφορά είναι στο μίγμα και την ποσότητα).
    Για καλοπροαίρετους που ακούν ευχάριστα τις σειρήνες του φασισμού για το σάπιο πολιτικό σύστημα κλπ θα ήθελα να παρατηρήσω ότι η Χ.Α είναι το σάπιο αυτό πολιτικό σύστημα στο τετράγωνο. Δεν καθαρίζεις τα σκατά με τ' απόσκατα.
    Ευχαριστώ

  12. Αδεσποτος

    Συστηνω στα σταλινικα φασιστικα απολιθωματα να εχουν υπογλωσσια στις επομενες εκλογες,θα τους χρειαστουν,λυπαμαι που ενα φιλοζωικο(υποτιθεται)μπλογκ εχει καταντησει γραφειο τυπου του συριζα..

  13. KATIA KARAVASILI

    ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΩΜΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ [ΜΟΝΟ] ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

  14. Χριστος Γ

    Συγχαρητηρια κυρια Ηλιοπουλου.
    Μολις αποδειξατε το προφανες - οτι εχετε περισσοτερο θαρρος και τολμη απο ολα τα προδοτικα χιτλερικα ασπονδυλα μαζι.
    Μπραβο σας! Μας δινετε κουραγιο να συνεχισουμε να ζουμε στη Ελλαδα.
    Ευχαριστω

  15. κλειώ

    Συγχαρητήρια, έχετε απόλυτο δίκιο συνεχίστε έτσι. Ελπίζω ότι σύντομα ο φασισμός που απειλεί να δηλητηριάσει την κοινωνία μας, θα βρει την πραγματική του θέση στο "ντουλάπι της ιστορίας".

  16. Ντόπερμαν26

    Πολλοί άσχετοι με τον κόσμο των ζώων, έχουν χαρακτηρίσει τα ντόπερμαν ως σκυλιά δολοφόνους, άκρως επικίνδυνα και αν μπορούσαν θα τα εξαφάνιζαν. Σε πληροφορώ πως έχω δύο από αυτά και έχουν κι αυτά ψυχή, κι αυτά φοβούνται, κι αυτά θέλουν τα χάδια τους, κι αυτά πέφτουν σε κατάθλιψη και όλα. Φυσικά όμως ανήκουν σε διαφορετική ράτσα και θέλουν ειδική μεταχείρηση αλλά αυτό δεν τα κάνει λιγότερο ή περισσότερο σκυλιά. Ολα τα ζώα επιτίθονται όταν αισθάνονται πως απειλούνται. Έχεις αναρωτηθεί όμως τι απειλή νιώθουν οι σκύλοι και κυνηγούν τις γάτες και όχι κάποιο άλλο είδος με την ίδια μανία;

    Εγώ όταν βλέπω ένα ζώο να έχει επικίνδυνη συμπεριφορά τα ψάλνω στον ιδιοκτήτη του που δεν τον εκπαίδευσε σωστά. Όποιος είναι φιλόζωος γνωρίζει πως το να κατηγορήσει ένα ζώο για την ακραία αντίδρασή του από την στιγμή που έτσι έμαθε είναι τουλάχιστον ηλίθιο.

    Εναντιώσου στην Χ.Α. εξισώνοντας τους ανθρώπους που πήγαν σε αυτήν βλέπωντας πως γκρεμίζεται η πατρίδα τους με την μερίδα των κακοποιών στοιχείων της.

    Μόνο που αυτό που κάνεις έχει μια πολύ περίεργη ομοιότητα με την Χ.Α. που εναντιώνεται στους μετανάστες που ήρθαν εδώ έχοντας δει την πατρίδα τους να έχει γκρεμιστεί εξισώνοντάς τους με την μερίδα των κακοποιών στοιχείων των μεταναστών.

    Φιλόζωος δεν είναι αυτός που έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά, που αγαπάει τις γάτες και αφήνει τα σκυλιά να πεθάνουν. Φιλόζωος είναι αυτός που αγαπάει τα ζώα.

  17. Νικόλας

    Γεια χαρά και συγχαρητήρια για τη στάση σας, θέλουμε έναν κόσμο που να χωράμε όλοι, έναν κόσμο που να σέβεται τα δικαιώματα και την αυτοδιάθεση όλων των όντων, και στον κόσμο αυτόν ο φασισμός δεν έχει καμμία θέση. Κάθε ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας είναι απάνθρωπη και αυτοκτονική.

  18. Michael

    Περαστικα σας κυρια Ηλιοπουλου,σε εσας και στους ομοιδεατες σας,εμεις απο την πλευρα μας λεμε οχι στους παση φυσεως"προοδευτικους"καραγκιοζηδες που με προσχημα τη φιλοζωια βγαζουν τα κομπλεξ τους

  19. κάτω_η_ΧΑ

    Εύγε και συνεχίστε απτόητοι. Οι απειλές τους είναι ένα μάτσο κουραφέξαλα... Και το ότι σας απείλησαν δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο δράσης τους.
    Κάτω η βία, κάτω ο φασισμός!

  20. kostas

    πως να καταπιει ενας νοημων ανθρωπος οτι καποιος που δεν σεβεται την ζωη και τα δικαιωματα των συνανθρωπων του,υπαρχει η παραμικρη -εστω-πιθανοτητα να σεβαστει ενα αλλο ειδος ζωης 'η τους αγωνες και τις αγωνιες καποιων που εχουν συναισθηματα ακομα....ΟΧΙ στον φασισμο και τους απαιδευτους φορεις του μισους και των παραγωγων του..

  21. Θάνος

    Η Χρυσή Αυγή είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Ό,τι και να κάνει δεν παύει να είναι χούντα, άρα δεν την θέλουμε. Είναι άκυρη, δεν την λαμβάνουμε υπόψη παρά μόνο ως ένα κακό που πρέπει να εξαλειφθεί.

    1. 1235

      χούντα είναι όλοι φιλέ μου!!! Απλώς αλλάξει το χρώμα της γραβάτας!!!Χούντα έχουμε από την εποχή του Καστελόριζου!!!Μετά το δημοψήφισμα πραγματικά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει δημοκρατία!!!Άστα μην την ψάχνεται βρωμερό από παντού το σύστημα!! Και ή ΧΑ γιαυτό μπήκε τώρα στη βουλή! Τώρα ήρθε ή ώρα της απο το σύστημα! Χαλια όλα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.