Διαμαρτύρονται επειδή το ΥΠ.Α.Α.Τ. δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση γιορτής υιοθεσίας αδέσποτων στην Αθήνα
Δεκατρία φιλοζωικά σωματεία που λειτουργούν νόμιμα και θα συμμετείχαν στη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων την οποία διοργάνωναν οι Atenistas στην πλατεία Κλαυθμώνος την Κυριακή 9 Οκτωβρίου διαμαρτύρονται για την απαγόρευση διεξαγωγής της εκδήλωσης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ... Κ. ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η Κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ; ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;
Δεν εχω δει τόσα χρόνια κάποιον απο τους πολιτικούς που εσείς ψηφίζετε απο τα δήθεν "δημοκρατικά" κόμματα και κυβερνάνε την χώρα μας να κάνουν το παραμικρό καλό για τα ζώα. Τα βερελόσκυλα, οι κακοποιήσεις,οι κυνηγοί, τα αδέσποτα είναι αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών και όχι των χρυσαυγιτών.
Ρωτήστε και τους αναπήρους πως ζουν με τα πενιχρά επιδόματα των "δημοκρατικών"κομμάτων.
Σταματήστε να κάνετε πολιτική προπαγάνδα μέσω της "φιλοζωίας"σας.