Στηρίξτε μας

Μαρούσι: Μετέφεραν τον άρρωστο σκύλο στον κτηνίατρο (βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2012 17:21 | Τα καλά νέα
Μαρούσι: Μετέφεραν τον άρρωστο σκύλο στον κτηνίατρο (βίντεο)

Στον κτηνίατρο, Θωμά Μαραγκό, στο Χαλάνδρι μεταφέρθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο σκύλος, ο οποίος αφέθηκε άρρωστος, να περιφέρεται έξω από το σπίτι εκείνων, που κάποτε τον υιοθέτησαν, στη συνέχεια τον καθήλωσαν – αφού τον είχαν αλυσοδεμένο – και μετέπειτα τον παράτησαν χωρίς νερό και τροφή...

Τρείς γυναίκες, που διάβασαν την έκκληση, την οποία κάναμε μέσω του www.zoosos.gr, βόηθησαν, ώστε το ζώο να μεταφερθεί στον κτηνίατρο. Η Σωτηρία, η Μυρτώ και η Ιωάννα δεν περιορίστηκαν μόνο σε προτροπές για βοήθεια και σε άχρηστα Like στο Facebook. Πήγαν κοντά στο ζώο, του έδωσαν τροφή με ηρεμιστικό φάρμακο για να χαλαρώσει, το έβαλαν στο αυτοκίνητο και το πήγαν στον κτηνίατρο.

Εκ πρώτης όψεως σύμφωνα με τον κ. Μαραγκό πάσχει από καλααζάρ. Τα αποτελέσματα των αιματολογικών του εξετάσεων θα βγουν τη Δευτέρα και τότε θα γνωρίζουμε από τι ακριβώς πάσχει και τι έχει πειραχθεί και φυσικά τι θεραπεία πρέπει να κάνει. Αν δεν βρεθεί χώρος φιλοξενίας, θα μεταφερθεί σε πανσιόν αλλά φυσικά του αξίζει όχι το κλουβί, αφού πια είχε τουλάχιστον την ελευθερία του, αλλά ένα καλό σπίτι και άνθρωποι οι οποίοι θα του συμπεριφερθούν ως μέλος της οικογένειας τους και ως αντικείμενο ιδιοκτησίας, που μόλις το βαρεθούν, θα το εγκαταλείψουν την τύχη του.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε στην υιοθεσία του Νεράτζη (αυτό το όνομα του δώσαμε) επικοινωνήστε μαζί μας στο email: [email protected]. Απόψε θα μάθουμε, αν οι άνδρες του Α.Τ. Αμαρουσίου, πήγαν για τις σχετικές συστάσεις – μετά την χθεσινή καταγγελία που έγινε από το www.zoosos.gr – στους «φιλεύσπλαχνους» ιδιοκτήτες του ζώου, που μένουν στην πολυκατοικία επί της οδού Νερατζιώτισσας 100Α, εκεί όπου καθημερινά τους περίμενε το ζώο αβοηθήτο. Μεταξύ άλλων δεν είχαν βάλει ούτε τσιπ.

Είναι ευκόλως εννοούμενο, ότι κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει, να αγαπήσεις και να φροντίσεις ένα ζώο, όμως πρέπει να γνωρίζουν όσοι έχουν ζώα και τις ευθύνες τους και τις παράνομες πράξεις, που διαπράττουν, εγκαταλείποντας και εξαθλιώνοντας τον σκύλο ή την γάτα τους κ.ο.κ.. Άλλωστε η εγκατάλειψη, η παθητική κακοποίηση είναι πλημμεληματικού τύπου αδικήματα, που όμως διώκονται!

Δείτε εδώ σε τι κατάσταση εντοπίσαμε τον σκύλο…

Διαβάστε επίσης:

Μαρούσι: Ο άρρωστος σκύλος που εγκαταλείφθηκε από την οικογένεια του θα γίνει καλά!

Μαρούσι: Έσωσε τον σκύλο από το μαρτύριο που τον είχαν καταδικάσει οι δικοί του… (βίντεο)

Μαρούσι: Ο σκύλος στάθηκε τυχερός αλλά χρειάζεται πια μια οικογένεια που δεν θα τον εγκαταλείψει ξανά

Μαρούσι: Έγινε η καταγγελία για την κακοποίηση του σκύλου, οι φιλόζωοι έδειξαν για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον τους! (Βίντεο)

Μαρούσι: Ο σκύλος υποφέρει, στέκεται στην εξώπορτα του αφεντικού του όμως τον προσπερνούν αδιάφοροι! (Βίντεο)

Τα κατάφερε ο ετοιμοθάνατος σκύλος που οι δικοί του εγκατέλειψαν σε άδειο σπίτι χωρίς τροφή και νερό στο Μαρούσι

Έκκληση για τον εντοπισμό του άρρωστου & τραυματισμένου σκύλου που περιφέρεται σε Μαρούσι – Βριλήσσια

Παλεύει για τη ζωή του ο άρρωστος σκύλος που εγκαταλείφθηκε σε ερειπωμένο σπίτι στο Μαρούσι

Πέθανε ο σκύλος που περιφερόταν σκελετωμένος και άρρωστος στο Μαρούσι

Βαρελόσκυλα και στο Μαρούσι! (Βίντεο)

Εξοντώνουν τ' αδέσποτα και στο Μαρούσι

Μαρούσι: Σκύλος αλυσοδεμένος επί 4 χρόνια στην μπαγκαζιέρα

Μαρούσι: Κάηκαν ζωντανά σκυλιά, γατιά και πουλιά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

 

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. MariaProtopapa

    Καθαρματα ευχομαι τα καλυτερα για τον Νεραντζη,Ετσι κανουν παιρνουν ζωα αλλα χωρις αγαπη καθαρματα του κερατα!!!!!!Τι τα παιρνουν οι σαδιστες για να τα βασανιζουν και να τα αφηνουν χωρις νερο και τροφη και ολα τα απαραιτητα???Αυτοι θελουν κρεμασμα και ολοι οσοι συμπεριφερονται κατα τον ιδιο τροπο.!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.