Στηρίξτε μας

Μαρούσι: Έγινε καταγγελία για την εγκατάλειψη του σκύλου, οι φιλόζωοι έδειξαν για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον τους! (Βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2012 09:14 | Καταγγελίες
Μαρούσι: Έγινε καταγγελία για την εγκατάλειψη του σκύλου, οι φιλόζωοι έδειξαν για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον τους! (Βίντεο)

Καταγγελία στο Α.Τ. Αμαρουσίου έγινε χθες στο μεσημέρι από το www.zoosos.gr για τον σκύλο, που βρίσκεται στην οδό Νερατζιώτισσας 100Α. Όπως ήδη περιγράψαμε αναλυτικά οι ιδιοκτήτες του τον εγκατέλειψαν και εκείνος συνεχίζει στωικά να μένει έξω από την πόρτα του σπιτιού τους. Για την τύχη του ζώου ενδιαφέρθηκαν αρκετοί φιλόζωοι. Σήμερα η Αστυνομία θα πάει για τις σχετικές συστάσεις. Αργότερα το μεσημέρι θα γίνει μια προσπάθεια το ζώο να μεταφερθεί στον κτηνίατρο, ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Τι θεραπεία χρειάζονται τα μάτια του, αν φέρει μικροτσίπ.

Neratzis2012-1Το ζώο άρρωστο έμεινε για καιρό έξω από το σπίτι του...

Ιδιώτες, γείτονες, περαστικοί ενημέρωσαν το www.zoosos.gr, ότι ενδιαφέρονται, να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας του ζώου. Αν οι ιδιοκτήτες του δεν ενδιαφερθούν για την τύχη του – πράγμα που θεωρούμε σχεδόν βέβαιο – ποιος θα ήθελε να υιοθετήσει αυτόν τον σκυλάκο; Την αγάπη του και την αφοσίωση του να την θεωρούν δεδομένη.

Εδώ ακόμα περιμένει εκείνους, που τον κακοποίησαν αφήνοντας τον χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, δεμένο και άρρωστο… Αν ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν στείλτε μήνυμα στο email: [email protected].

Δείτε στα σχετικά βίντεο σε τι κατάσταση βρίσκεται ο σκύλος… ο οποίος ευτυχώς έχει όρεξη για το φαγητό που του δίνουμε…

Διαβάστε επίσης:

Μαρούσι: Ο άρρωστος σκύλος που εγκαταλείφθηκε από την οικογένεια του θα γίνει καλά! (Βίντεο)

Μαρούσι: Έσωσε τον σκύλο από το μαρτύριο που τον είχαν καταδικάσει οι δικοί του… (βίντεο)

Μαρούσι: Ο σκύλος στάθηκε τυχερός αλλά χρειάζεται πια μια οικογένεια που δεν θα τον εγκαταλείψει ξανά (βίντεο)

Μαρούσι: Μετέφεραν τον άρρωστο σκύλο στον κτηνίατρο (βίντεο)

Μαρούσι: Ο σκύλος υποφέρει, στέκεται στην εξώπορτα του αφεντικού του όμως τον προσπερνούν αδιάφοροι! (Βίντεο)

Μαρούσι: Βρήκε την γάτα της σοβαρά τραυματισμένη & πυροβολημένη δύο φορές με αεροβόλο

Εντοπίστηκε τελικά στο Μαρούσι ο άρρωστος και τραυματισμένος σκύλος

Τα κατάφερε ο ετοιμοθάνατος σκύλος που οι δικοί του εγκατέλειψαν σε άδειο σπίτι χωρίς τροφή και νερό στο Μαρούσι

Έκκληση για τον εντοπισμό του άρρωστου & τραυματισμένου σκύλου που περιφέρεται σε Μαρούσι – Βριλήσσια

Παλεύει για τη ζωή του ο άρρωστος σκύλος που εγκαταλείφθηκε σε ερειπωμένο σπίτι στο Μαρούσι

Πέθανε ο σκύλος που περιφερόταν σκελετωμένος και άρρωστος στο Μαρούσι

Βαρελόσκυλα και στο Μαρούσι! (Βίντεο)

Εξοντώνουν τ' αδέσποτα και στο Μαρούσι

Μαρούσι: Αλυσοδεμένος σκύλος επί 4 χρόνια στην μπαγκαζιέρα

Μαρούσι: Κάηκαν ζωντανά σκυλιά, γατιά και πουλιά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

 

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

9 Σχόλια

  1. anthoula

    ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ..ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΤΩΡΑ 2 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ(ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ) ΚΑΙ 3 ΓΑΤΑΚΙΑ,ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.ΙΔΙΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΕΚΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΖΩ,ΟΥΤΕ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ

  2. Μαρία Κ

    Ακριβώς, το μόνο που θα γίνει τώρα για να γλυτώσουν αυτά τα Δαρβινικά μη εξελιγμένα όντα την μήνυση, είναι να τον πάρουν στο σπίτι τους, να καλέσουν έναν κτηνίατρο και να του κάνουν μια "ωραία" ευθανασία. Μετά βέβαια θα επικαλεστούν σοβαρά προβλήματα υγείας του σκύλου...
    Βέβαια το να λες στον άλλον "Μην τον αφήσετε εκεί, πάρτε τον κάπου αλλού" είναι μια "φράση" που την ακούμε πολύ συχνά πλέον στα forum των φιλόζωων και βέβαια γίνεται εκ του ασφαλούς πίσω από την κρυψώνα μιας οθόνης υπολογιστή.
    (Για να προλάβω οποιαδήποτε απάντηση, ενημερωτικά σας λέω ότι είμαι από τους φιλόζωους που έχω ήδη 20 γάτες και 6 σκυλιά τα οποία τα έχω μαζέψει όλα από τον δρόμο, τις περισσότερες φορές άρρωστα και κακοποιημένα..Γι'αυτό και είμαι λίγο "εριστική" προς τους φιλόζωους της καρέκλας του υπολογιστή..)

    1. eleni

      Βγάζετε συμπεράσματα με ευκολία... καταλαβαίνω βέβαια τι εννοείτε... το ζώο είναι ήδη στον κτηνίατρο... Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του. Σε όσους προστάζουν τους άλλους να δραστηριοποιηθούν απαντώ συνήθως λέγοντας "κάντε κάτι και εσείς"... Ο Νεράτζης είναι ήδη στον κτηνίατρο!

      Διαβάστε εδώ τα νεότερα:

      Μετέφεραν τον Νεράτζη στον κτηνίατρο

      1. Μαρία Κ

        Εννοείται βέβαια ότι το σχόλιό μου δεν απευθυνόταν σε εσάς, ίσα ίσα που σας συγχαίρω για τις κινήσεις σας!
        Μπράβο και στις κυρίες που όντως έκαναν πράξεις αντί να μείνουν στα λόγια.
        Ελπίζω ο Νεράτζης να έχει μια καλή τύχη έστω και στα γεράματα.
        🙂

  3. Αννα Μαρία Φαράχ

    Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα. Το ζωάκι πρώτα έπρεπε να ταχτοποιηθεί και μετά να γίνουν οι όποιες καταγγελίες. Δεν πρέπει να γυρίσει σ'αυτούς!!!

  4. anthoula

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο/Η Α.Κ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ" ΤΟΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ?ΕΛΕΟΣ..ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

  5. A.k.

    Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να επιστρέψει το σκυλάκι σε αυτούς που το κακοποιήσαν( γιατι και η συνεχής εγκατάλειψη του και ο τρόπος που το συντηρούσαν κακοποιήση είναι).
    Αυτοί οι ανεγκέφαλοι προκειμένου να γλιτώσουν την μήνυση δυστηχώς θα τον πάρουν πίσω.Κανονικά δεν πρέπει να επιστρέφεται το σκυλί ύστερα απο τετοια εγκατάλειψη. Πρέπει να το πάρει κάποιος που θα του δώσει αγάπη και στοργή,αυτοι είναι ανίκανοι για κάτι τέτοιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.