Στηρίξτε μας

Παρ’ το για τη φάτσα όχι για τη ράτσα! (Βίντεο)

8 Ιουνίου 2012 15:15 | Επικαιρότητα
Παρ’ το για τη φάτσα όχι για τη ράτσα! (Βίντεο)

Το εξαιρετικό βίντεο, που μπορείτε, να παρακολουθήσετε εδώ και μέσω του www.zoosos.gr εδώ, είναι μια πρωτοβουλία της τηλεοπτικής εκπομπής του CANDIA STAR TV «Παρ’ το για τη φάτσα όχι για τη ράτσα!». Μέσα από αυτό το βίντεο – ρεπορτάζ του CANDIA STAR TV, που έγινε σε συνεργασία με το Studio Rosso, επιδιώκεται, να αναδειχτεί το μέγεθος του προβλήματος της διαχείρισης των εκατοντάδων αδέσποτων ζώων, τα οποία περιφέρονται στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και το έργο, που κάνουν οι εθελοντές των φιλοζωικών σωματείων αλλά και οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου.

Τα δεκάδες υγιή ζώα, που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου, είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα, με τσιπ και αναζητούν το δικό τους σπιτικό! Μη διστάσετε, να υιοθετήσετε ένα από αυτά! Τα τηλέφωνα του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου είναι: 2810399209, 6940267825 και 6940267826. Ενώ εδώ είναι η σελίδα του στο facebook στην οποία μπορείτε, να δείτε όλα τα ζώα που φιλοξενεί.

Διαβάστε επίσης:

Η ιστορία της εκτροφής και η «μετάλλαξη» των φυλών των σκύλων

Καθαρόαιμοι σκύλοι και ασθένειες (βίντεο)

Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: Καθολική απαγόρευση των ακρωτηριασμών χωρίς καμιά εξαίρεση!

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. κωστας

    η εκφραση "απελευθερωση στο φυσικο ΤΟΥ περιβαλλον δεν ειναι σωστη και θελει διορθωση " δεν ειναι ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ οι δρομοι των πολεων . στη συγχρονη κοινωνια ο σκυλος μπορει να ζησει μονο μαζι και διπλα στον ανθρωπο . σε σπιτι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.