Στηρίξτε μας

Από χωριό της Λιβαδειάς τα δύο αδέρφια που έκαψαν γάτα και ανέβασαν το βίντεο στο facebook

23 Νοεμβρίου 2011 17:39 | Καταγγελίες
Από χωριό της Λιβαδειάς τα δύο αδέρφια που έκαψαν γάτα και ανέβασαν το βίντεο στο facebook

Στον οικισμό μεταξύ των χωριών Αγία Άννα και Αγία Τριάδα κοντά στη Λιβαδειά διαμένουν τα δύο αδέρφια, τα οποία αφού έκαψαν μια αδέσποτη γάτα, χρησιμοποιώντας μια λακ ως φλογοβόλο, στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο της εγκληματικής τους δράσης στο Facebook για να το δείξουν στους φίλους τους.

 

Όμως μας ενημέρωσε η Βίκυ Λ. αναγνώστρια του www.zoosos.gr η Σωτηρία (Σωσώ) Π., η οποία είναι φοιτήτρια, και βιντεοσκόπησε το σκηνικό είναι γεννημένη το 1993 και ο αδερφός της Δημήτρης Π. είναι γεννημένος το 1991. Κανείς δηλαδή από τους δύο δεν είναι ανήλικος. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από φιλόζωους αναγνώστες, χρήστες του Facebook και το www.zoosos.gr και θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας και αφού εκατοντάδες φιλόζωοι έστειλαν email διαμαρτυρίας και σχετική αναφορά στο Facebook η Σωτηρία (Swsw Swsoulini) κατέβασε το προφίλ της από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και το βίντεο με το κατόρθωμα τους κατέβηκε από το διαδίκτυο. Ευτυχώς τα πειστήρια του εγκλήματος έχουν φτάσει στους αποδέκτες! Να τα χαίρονται οι γονείς τους!

Διαβάστε επίσης:

Δύο αδέρφια έκαψαν γάτα και ανέβασαν το βίντεο το Facebook

Ένοχος αλλά χωρίς ποινή ο 13χρονος που σκότωσε γατάκι στη Σύρο

Στειρώθηκε ο Φοίνικας τον οποίο έκαψαν τρεις ανήλικοι στην Άρτα

Δυναμώνει και αναρρώνει ο σκυλάκος που τον έκαψαν ανήλικοι στην Άρτα

Πολύμηνη θα είναι η νοσηλεία και η θεραπεία του σκύλου που έκαψαν τρεις ανήλικοι στην Άρτα

Άρτα: Συνέλαβαν τους 3 ανήλικους τσιγγάνους που έκαψαν ζωντανό τον σκύλο

Έξω από τα Δικαστήρια της Άρτας οι τσιγγάνοι έκαψαν το σκυλί

Τι ορίζει ο Ποινικός Κώδικας για τους ανήλικους δράστες που κακοποιούν ζώα

Καταγγείλτε την κακοποίηση ζώων μέσω ίντερνετ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δικογραφία εις βάρος των 2 ανήλικων παιδιών που σκότωσαν το γατάκι στη Χίο

Αγοράκι στη Χίο εγκλώβισε δύο γατιά και το ένα το σκότωσε

Σύρος: 13χρονος σκότωσε νεογέννητο γατάκι και ο πατέρας του δεν αντέδρασε!

Ηράκλειο Κρήτης: 14χρονος κάνει ηλεκτροσόκ στα αδέσποτα!

3 μικροί τύραννοι βασανίζουν γάτα σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αμοργό

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

11 Σχόλια

  1. Serafina

    Ta anthropomorfa terata den tha dune aspri mera stin zoi tous. Iparhi o amiliktos nomos sibadikis dikeosinis , tha tous tsekourosi.Gaugizodas tha vgeni i psihi tous. Kataramena apovrasmata! Kakon psofo tha ehete. Na to thimithite afto!

  2. Ελένη

    Μην ανεβάζετε τέτοια βίντεο πουθενά, δίνουν τροφή στα άρρωστα μυαλά, μια φωτογραφία αρκεί. Ξέρει κανείς αν η καταγγελία του fb είναι αρκετή για να παραπεμφτούν στη δικαιοσύνη και ποια είναι η τύχη του ζώου?

  3. eleni

    Κα Γκούμα, ασχοληθείτε με τα ζώα της γειτονιάς σας αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο! Δυστυχώς οι δύο αυτοί νέοι, είναι πολύ πιθανό να μην τιμωρηθούν... είναι πολλά τα παραθυράκια του νόμου...

  4. ΓΚΟΥΜΑ ΤΙΝΑ

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΧΡΗΣΙΜΗ, Η ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ,ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ,ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ,ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΩ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ,ΟΥΤΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ...ΔΟΛΟΦΟΝΑΚΙΑ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΤΕΤΑ ΓΚΟΥΜΑ---

  5. zoh kampa

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ..ΚΡΙΜΑ ...

  6. amalia

    μια απ'αυτους που εκαναν καταγγελια στη διω3η ηλεκτρ.εγκληματος, ειμαι κι εγω..ομως δε συμφωνω στο να δημοσιοποιειται στο utube τετοιου ειδους βιντεο, γιατι τετοια ρεμαλια σαν αυτα, αυτο τους κολακευει (τετοιο μυαλο δια8ετουν)

  7. Βασιλική Βούλγαρη

    Το ανεβεί βίντεο κακοποίησης δεν είναι σημαίνει απάραίτητα ότι θα σοκάρει. Δυστυχώς δίνει ιδέες και σε άλλους ανώμαλους να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Προσωπικά διαφωνώ κάθετα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.