Στηρίξτε μας

Πολύμηνη θα είναι η νοσηλεία και η θεραπεία του σκύλου που έκαψαν τρεις ανήλικοι στην Άρτα

3 Οκτωβρίου 2014 05:06 | Επικαιρότητα
Πολύμηνη θα είναι η νοσηλεία και η θεραπεία του σκύλου που έκαψαν τρεις ανήλικοι στην Άρτα

Πολύμηνη θα είναι η νοσηλεία και η θεραπεία του σκύλου τον οποίο έκαψαν τρεις ανήλικοι Ρομά πριν από μερικές μέρες στην Άρτα. Το ζώο παραμένει στο κτηνιατρείο του Γιώργου Τρομπούκη στην πόλη της Άρτας και θα μεταφερθεί τη Δεύτερα στη Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Τρομπούκης που είναι σε συνεννόηση με τον Λυσίμαχο Παπάζογλου – ο οποίος εξειδικεύεται στα θέματα ανάπλασης δέρματος των ζώων – ακολουθεί πιστά τις οδηγίες οι οποίες του έχουν δοθεί.

Μάλιστα και προς τιμήν του ο κ. Τρομπούκης όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας Μαρία Τζουβάρα δεν θα δεχτεί αμοιβή για τη νοσηλεία του ζώου και όποια χρήματα έχουν κατατεθεί από φιλόζωους στον λογαριασμό του θα δοθούν στο σωματείο.

Μάλιστα από την Κτηνιατρική Κλινική του Α.Π.Θ. ξεκαθαρίστηκε ότι για όσο διάστημα νοσηλευτεί το ζώο θα ζητηθούν χρήματα μόνο για τα αναλώσιμα. Σύμφωνα με τη κα Τζουβάρα το ζώο θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για πολύ καιρό. Μάλιστα μας εξήγησε πόσο τραγική είναι η εικόνα του καμένου κορμιού του όταν του αφαιρούν τις γάζες. Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας του ζώου μπορεί να καλέσει την κα Τζουβάρα στο τηλέφωνο: (+30) 6974730250.

Διαβάστε επίσης:

Επίπληξη στους 3 δράστες που έκαψαν τον σκύλο από Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Άρτας

Άρτα: Αγόρια έκαψαν ζωντανό έναν σκύλο (βίντεο)

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. Sini Sgouraki

    Μπράβο στους γιατρούς γιατην δωρεά νοσηλειαν, αλλά τα έξοδα πρέπει να απαιτηθούν από τούς γονείς των παιδιών. Πως θα γίνει, τα σωματεία χρειάζονται τα λεφτά για άλλες περιπτώσεις. Εδώ έχουμε τους ενόχους και πρέπει να πληρώσουν.

  2. άννα

    Ρε παιδιά και να πληρώσουν οι γονείς των κωλόπαιδων ,νομίζετε οτι θα ιδρώσουν για να τα βγάλουν ; λεφτά απο ναρκωτκά και βρωμοδουλειές θα είναι όπως κάνουν όλοι οι γύφτοι ! νομίζετε οτι επιβιώνουν απο τα καρπούζια; αυτά είναι για το ξεκάρφωμα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.