Στηρίξτε μας

3 μικροί τύραννοι βασανίζουν γάτα σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αμοργό

20 Απριλίου 2012 09:28 | Καταγγελίες
3 μικροί τύραννοι βασανίζουν γάτα σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αμοργό

Στην πισίνα ενός ξενοδοχείου στο νησί της Αμοργού μια παρέα τριών αγοριών ηλικίας περίπου 8 έως 10 ετών κακοποίησαν μια γάτα, που έτυχε να πέσει στα χέρια τους. Το βίντεο έχει ξεσηκώσει εδώ και μερικές ημέρες τη φιλοζωική κοινότητα και όχι άδικα. Τα τρία αγόρια, που είναι Ελληνόπουλα - το ένα εκ των οποίων λέγεται Βαγγέλης - έπιασαν το ζώο με μια πετσέτα, το πέταξαν στην πισίνα και στη συνέχεια ο ένας εκ των πιτσιρικάδων το κλωτσούσε ξανά και ξανά κάθε φορά, που αυτό προσπαθούσε, να βγει από το νερό.

AmorgosKakopoiisiGatas

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται και το όνομα Γιάννης Γαβαλάς. Έτσι συστήνει στην κάμερα ο νεαρός, που περιγράφει το μαρτύριο του ζώου, τον άνδρα, ο οποίος τυχαία περνάει κοντά από το σημείο, όπου κακοποιούσαν τη γάτα. Τα γέλια αυτών των τριών πιτσιρικάδων και η ικανοποίηση, που νιώθουν από τις πράξεις τους, αλλά και η μανία και η εφευρετικότητα τους, φαίνονται και αποτυπώνονται ξεκάθαρα στο βίντεο, που ανέβασαν οι ίδιοι στο διαδίκτυο.

Ο δεύτερος της παρέας, που τράβηξε το δεκάλεπτο βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο ΥouΤube, περιγράφει τη διαδικασία, αφού οι άλλοι δύο προσπαθούν με απόχη, ξύλα, πέτρες, θηλιές να πιάσουν ξανά το ζώο, για να το ξαναβασανίσουν. Ο μικρός, που περιγράφει, αναφέρεται διαρκώς στο ακροατήριο του λέγοντας «Κυρίες και κύριοι θα δείτε…».

Έγινε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Οι τρεις μικροί τύραννοι αυτά τα δέκα μαρτυρικά λεπτά, που πέρασε η γάτα στα χέρια τους, ψάχνουν τρόπους για την ξαναεγκλωβίσουν, ώστε να προβάλλουν στη συνέχεια τα ανδραγαθήματα τους. Όμως το ζώο, που είναι πια πολύ φοβισμένο παραμένει ακίνητο, αν και παλεύουν να το πιάσουν με μια απόχη και το σπρώχνουν με ξύλα, για να μετακινηθεί.

AmorgosKakopoiisiGatas 2

Κάποια στιγμή κάποιος άνδρας περνάει από το σημείο, που βρίσκονται οι μικροί τύραννοι, και έτσι σταματούν τη δράση τους. Τι συνέβη στη συνέχεια δεν είμαστε σε θέση, να γνωρίζουμε. Αναρωτιόμαστε όμως ποιοι γονείς μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά; Αν κακοποιείς ζώα σε αυτή την ηλικία και χαίρεσαι με τις πράξεις σου… τι θα είσαι ικανός, να κάνεις αργότερα, όταν καταλάβεις τη δύναμη σου;

Το βίντεο έχει κατέβει από το YouTube και έχει ήδη ενημερωθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε και να το δείτε εδώ. Ο φιλοζωικός σύλλογος του νησιού «ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΜΟΡΓΟΥ» έχει κάνει και σχετική καταγγελία και η υπόθεση έχει πάει στον εισαγγελέα. Όπως μάθαμε έχει γίνει γνωστό σε ποιο ξενοδοχείο διαδραμίστηκε η κακοποίηση του ζώου και ποια είναι αυτά τα παιδιά.

Τι απαγορεύει ο νέος νόμος

Στο άρθρο 16 του νόμου 4039/2012 τονίζεται: «Απαγορεύεται, εξαιρουμένων των περιπτώσεων κινηματογραφικών ταινιών και γενικότερα οπτικοακουστικού υλικού εκπαιδευτικού προσανατολισμού, η πώληση, εμπορία και παρουσίαση – διακίνηση μέσω διαδικτύου οποιουδήποτε οπτικοακουστικού υλικού, όπως βίντεο ή άλλου είδους κινηματογραφικού ή φωτογραφικού υλικού στα οποία απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον ζώου, καθώς και σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ζώων ή μεταξύ ζώου και ανθρώπου με σκοπό το κέρδος ή τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά. Στην ανωτέρω απαγόρευση συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση της μονομαχίας μεταξύ ζώων». Τα παιδιά είναι ανήλικα, όμως τους γονείς τους θα βαρύνει η κατηγορία για αμέλεια εποπτείας τους!

AmorgosKakopoiiisiGatas 1

Το Σύνδρομο Κακοποίησης Ζώων

Ο Απόστολος Περιστέρης, αστυνόμος β’, κτηνίατρος και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε στη Γ.Α.Δ.Α., τον Φεβρουάριο του 2011 έθιξε μαζί με άλλους εξειδικευμένους επιστήμονες το ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα της «Κακοποίησης και θανάτωσης ζώων συντροφιάς», που αποτελεί μια μεγάλη πληγή στη σύγχρονη – κατά τα άλλα – κοινωνία των Νεοελλήνων.

AmorgosKakopoiisiGatas 3

Σε αυτή την ημερίδα ο κ. Περιστέρης είχε τονίσει: «Οι βίαιες πράξεις σε βάρος των ζώων έχουν αναγνωριστεί ως ενδείξεις επικίνδυνης ψυχοπάθειας, που σπάνια περιορίζεται σ’ αυτά. Οι κοινωνιολόγοι, οι νομοθέτες και τα δικαστήρια διαθέτουν αρκετά στοιχεία, που συνδέουν τις πράξεις βίας προς τα ζώα με αντίστοιχες συμπεριφορές με ανθρώπινα θύματα.

Σύμφωνα με το FBI – καθώς στις Η.Π.Α. υπάρχουν στατιστικά στοιχεία και γίνονται ανάλογες μελέτες – ιστορικό βίας προς τα ζώα έχουν οι περισσότεροι βιαστές και οι δολοφόνοι κατ’ εξακολούθηση. Οι μελέτες, οι οποίες γίνονται πάνω σε ανθρώπους, που έχουν διαπράξει φριχτά εγκλήματα σε βάρος συνανθρώπων τους, αποδεικνύουν πολύ συχνά, ότι υπάρχει ιστορικό κακοποίησης ζώων, πριν οι εγκληματίες καταλήξουν στα ανθρώπινα θύματα.

Το αμερικανικό πρότυπο διαγνωστικό και θεραπευτικό εγχειρίδιο για ψυχιατρικές και συναισθηματικές διαταραχές αναφέρει τη βία προς τα ζώα ως ένα διαγνωστικό κριτήριο για διαταραχές συμπεριφοράς».

Η κακοποίηση ζώων είναι το βήμα πριν την κακοποίηση ανθρώπων

Ο κ. Περιστέρης υποστήριξε ότι, σύμφωνα με έρευνες στον τομέα της Ψυχολογίας και της Εγκληματολογίας, «υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των κακοποιήσεων ζώων και της οικογενειακής βίας ή άλλων εγκλημάτων. Η κακοποίηση ζώων συχνά αποτελεί δείγμα μελλοντικής πιθανής βίας προς ανθρώπους».

Ανέφερε δε ότι «σε μια μελέτη, το 71% των γυναικών, που κακοποιήθηκαν, ανέφεραν, ότι το ίδιο άτομο, που τις κακοποίησε, είχε κακοποιήσει κάποτε το κατοικίδιό τους ή απείλησε να κακοποιήσει ζώο! (Ascione, 1998). Σε άλλη μελέτη αναφέρεται, ότι το 88% όσων κακοποιούν παιδιά, είχε επίσης κακοποιήσει ζώα στο σπίτι του. Σε έρευνα του Johns Hopkins University από το 1994 ως το 2000, σε 11 πόλεις των Η.Π.Α., η κακοποίηση ζώων ήταν ένας από τους τέσσερις σημαντικότερους δείκτες που φανέρωναν πιθανούς μελλοντικούς κακοποιούς!

Το 70% όσων είχαν κακοποιήσει ζώο βρέθηκε να έχει κάνει κι άλλα εγκλήματα, ενώ το 44% είχε πειράξει ανθρώπους (Arluke, A. & Luke, C. 1997). Το 61,5% από αυτούς που είχαν κακοποιήσει ζώο είχε επιτεθεί σε ανθρώπους (Clarke, J. P. 2002). Το 63,3% των κρατουμένων λόγω καταδίκης για βίαια εγκλήματα έχει παραδεχτεί πως έχει κακοποιήσει ζώα – εκτός από αυτούς που δεν το παραδέχονται (Schiff Louw Ascione, 1999)».

Επειδή πολλοί αναγνώστες μιλούν για τα προσωπικά δεδομένα των ανήλικων δραστών, που σαφέστατα, θα πρέπει να προστατεύονται, τονίζουμε, ότι στις φωτογραφίες, που δημοσιεύουμε, και οι οποίες είναι καρέ από το βίντεο, που τα ίδια τα παιδιά ανέβασαν στο διαδίκτυο, έχουν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά των νεαρών αγοριών για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο Κρήτης: Δύο πιτσιρίκια σκότωσαν με αεροβόλο τη γάτα της γειτόνισσας τους στην Άνω Βιάννο!

Δικογραφία εις βάρος των 2 ανήλικων παιδιών που σκότωσαν το γατάκι στη Χίο

Αγοράκι στη Χίο εγκλώβισε δύο γατιά και το ένα το σκότωσε

Άρτα: Συνέλαβαν τους 3 ανήλικους τσιγγάνους που έκαψαν ζωντανό τον σκύλο

Σύρος: 13χρονος σκότωσε νεογέννητο γατάκι και ο πατέρας του δεν αντέδρασε!

Ηράκλειο Κρήτης: 14χρονος κάνει ηλεκτροσόκ στα αδέσποτα!

Δύο αδέρφια έκαψαν γάτα και ανέβασαν το βίντεο το Facebook

Από χωριό της Λιβαδειάς τα δύο αδέρφια που ανέβασαν το βίντεο της φρίκης

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

38 Σχόλια

 1. Αποστολια

  Για να κανουν διακοπουλες σε ξενοδοχειο με πισινα, μαλλον προκειτε για κακομαθημένα σκατοπαιδα με γονεις να τους κανουν οοολα τα χατηρια, αντι να τους τραβανε κανα αυτι ποτε ποτε...Και θα πω και μια αληθεια, οσο κιαν δεν αρεσει σε καποιους..όταν βοηθάς ανθρώπους, πολλες φορες απαιτουν να σου κατσουν στο σβερκο ζητωντας κι αλλα, κι αλλα..παρατηρηστε τι γινεται με ζητιανακια..τους δινεις ένα ευρω κι αρχιζουν να σου ζητανε την Αρτα με τα Γιάννενα, λες και τα υιοθέτησες!!!μην με νομισετε υπερβολικη, το εχω δει το εργο πολλες φορες...το ζωακι δεν θα απαιτησει...θα φαει το φαγακι που του εδωσες και θα σε κοιταξει μ ευγνομωσυνη

 2. Ελένη

  Ναι τα καημένα ας τα προστατεύσουμε κι όλας.Δεν ήξεραν τι έκαναν!!Για να εγκληματούν εις βάρος των αδύναμων δεν είναι ανήλικα,οταν έρθει η ώρα της τιμωρίας είναι ανήλικα που χρειζουν ηπιότερης μεταχείρισης,και ανωνυμίας;Αν μεινουν ατιμώρητα σε λιγα χρόνια θα σκοτώνουν ανθρώπους.Και δεν φταίνε μόνο οι γονείς για το κατάντημα τους.Τι ερεθίσματα δέχονται από το σχολείο,το διαδίκτυο,την τηλεόραση και τόσα άλλα;όσο για την σχέση ζωοφιλιας και φιλανθρωπίας το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Οταν νοιάζεσαι για ανυπεράσπιστες ψυχές αυτές δεν κατηγοριοποιουνται σε διποδες η τετραποδες.Ουτε μπορούν να γνωρίζουν οι γράφοντες διθυραμβικους λόγους φιλάνθρωποι για το φιλανθρωπικό έργο των εν δυνάμει φιλοζωων.Οπότε πιο συνετό θα ήταν να μην κατακρίνουν.

  1. katerina

   ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΩΜΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΙΣΟΜΑ ΟΛΑ....ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ Η ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ!!!!!

 3. penny damianou

  Θα πρέπει να ντρεπόμαστε σαν κοινωνία που μεγαλώνουμε τέτοιους τυράννους. Διότι οι γονείς τους με την ανοχή μας κάνουν τέτοιες "υπερπαραγωγές" και την πληρώνουν τα δύστυχα τετράποδα. Αίσχος για όλους μας και για τους κακοποιούς και για εμάς που τους καλύπτουμε!!!!!!!!!

 4. Κιτσος

  Στειλτε τα στο αναμορφωτηριο τα κωλοπαιδα!!!! Κ ξεφτιλιστε τα παντου!! Μικροι εγκληματιες ειναι αλλωστε που θα μεγαλωσουν κ θα γινουν μεγαλοι εγκληματιες πιθανοτατα χρυσαυγιτες!!! Κ εννοειται οτι θα κριθουν κ οι οικογενειες τους που δεν τα σαπισαν στο ξυλο τα βρωμοπαιδα!!! Τετοια παιδια δεν θελουν διαπαιδαγωγηση, θελουν πλυση εγκεφαλου!!! Δεν θα κατεστρεφαν ενα iphone με την ευκολια κ την ευχαριστηση που κακοποιουν το καημενο κ αβοηθητο ζωακι!!! Κ ναι , η γατα απο τους συγκεκριμενους αλητες κ τη δηθεν διαπαιδαγωγηση τους ειναι παρα πολυ πιο σημαντικη!!!, ντροπη κ αισχος στις οικογενειες που μεγαλωσαν τετοια μπασταρδα κωλοπαιδια! Επιτελους πια!!!! Καποτε πρεπει να ερθει η ωρα που τα παιδια πριν να μαθουν να ανεβαζουν βιντεο στο youtube θα εχουν μαθει να σεβονται κ να αγαπανε τα ζωα,που σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερα κ αγαθοτερα απο εμας!! Ευχομαι να τραμπουκιζουν αυτα τα παιδια στο σχολειο οπως εκαναν αυτοι στη γατα μεχρι κ την τριτη λυκειου!!!!! Ντροπηη!!!!!!!

 5. Kαρολος

  Το συμβαν αυτο εχει να κανει με ζωα και συγκεκριμενα με γατες.Αν καποιος δεν το θεωρει σοβαρο αδικημα,ας μας το πει ξεκαθαρα αντι να τσαμπουναει αμπελοφιλοσοφιες γελοιες και ασχετες του τυπου Ας ενδιαφεροσασταν για τους αστεγους.

 6. Άγνωστος χ.

  Μην κάθεστε να σχολιάζετε τους γονείς εφόσον ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τους ξέρετε...το γατί ζει για όσους αναρωτιούντε...

  1. Ελεάνα

   Μπα, πουλάκι μου! Από που ξεμύτισες εσύ; Συνεργός; Συναυτουργός΄Ηθικός αυτουργός ίσως; Και ενήλικος αυτόκλητος συνήγορος των ψοφόπαιδων; Ή μήπως των ψοφόπαιδών ΣΟΥ;
   Οκ. Καλό αυτό...Οι πάντες εντοπίζονται...

 7. Ρ.

  Συμφωνώ σε όλα με τον φίλο "Χαλαρώστε λίγο"...
  αν νομίζετε εσείς οι "φιλόζωοι" ότι ο κατάλληλος τρόπος διαπαιδαγώγησης είναι το δικαστήριο και η αστυνομία πραγματικά δεν θέλω να δω τι θα γίνουν τα παιδιά σας όταν μεγαλώσουν...
  Θα συμφωνήσω επίσης και με τον φίλο "Παις Διος"..
  Και για να απαντήσω στον jojopa..Μπορεί να μην κλοτσάς τους άπορους,αλλά η αδιαφορία σου προς αυτούς είναι η μεγαλύτερη μορφή βίας...

   1. ΗΡΑΚΛΗΣ

    δεν ειπα οτι εισαι αδιαφορος γιατι δεν ξερω...
    ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ τι κανεις ΕΣΥ γι αυτο!

    σε αντιθεση με εσενα που κρινεις τους αλλους επειδη ενδιαφερονται για ζωα και που για σενα αυτο προυποθετει οτι δεν ενδιαφερονται για τους απορους...

    και να σου πω εγω προσωπικα??? εκτος απο μια αστεγη που την βλεπω συχνα και εχει παρεα 2 σκυλια, για τους υπολοιπυς δεν θα τρελαθω κιολας...
    ξερω περιπτωση απορου, που ειχε επιχειρηση ,αφηνε απληρωτες τις εργατριες ,στο τελος τον καταγγειλαν και εχασε τα παντα...να τον λυπηθω???χαχα

    μηπως θα μας πεις και για τα παιδακια που πεινανε???
    σου απαντω οτι ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ,αφου δεν μπορουσαν να τα μεγαλωσουν!

    1. Ρ.

     Ηρακλή ωραίος..Αν δεν σε πειράζει πες μου την ηλικία σου και το μορφωτικό σου επίπεδο..Το να λες "εκτος απο μια αστεγη που την βλεπω συχνα και εχει παρεα 2 σκυλια, για τους υπολοιπους δεν θα τρελαθω κιολας..." πραγματικά είναι τόσο απάνθρωπο!!!Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να ταίσουν ούτε τον εαυτό τους και εσύ βοηθάς με κριτήριο τα ζώα..
     "μηπως θα μας πεις και για τα παιδακια που πεινανε???
     σου απαντω οτι ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ,αφου δεν μπορουσαν να τα μεγαλωσουν! "
     το παραπάνω σχόλιο πραγματικά δεν θέλω να το σχολιάσω...Γιατί μπορεί να πέσω στο επίπεδο σου..όχι για τίποτα άλλο..

  1. ΗΡΑΚΛΗΣ

   μηπως θες να τους πληρωσουμε και τον ψυχολογο και κανα φροντιστηριο???
   αν ναι...γιατι δεν το κανεις εσυ???
   μιλας για την αδιαφορια μας προς τους απορους...χωρις να ξερεις...αλλα και παλι...ΕΣΥ τι κανεις γι αυτο???

 8. Χαλαρωστε λιγο

  Οταν ημουν μικρος ειχα κανει κατι πολυ ασχημο σε κατι ζωακια (εκει γυρω στα 8-10. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι δεν θα σας αρεσει και θα σας σοκαρει... Ωστοσο μεγαλωσα και οταν μια μερα το συνηδητοποιησα το μετανοιωσα...Ακομα το μετανοιωνω. Δεν μισησα τα ζωα ομως ουτε πηρα ποτε ευχαριστηση απο τον πονο τους, και ουτε τα βασανισα ποτε... Μην αρχιζετε τις καταστροφολογιες του στυλ "τι θα γινουν οταν μεγαλωσουν" κλπ...Εμενα δεν μου πε κανενας οτι εκανα κατι λαθος. Ο ιδιος μαρτυρησα την πραξη μου, το μετανοιωσα μονος μου, και αντεληφθησα το λαθος μου. Γιατι οχι και αυτα;

  Ολοι εσεις που εχετε πεσει με τα μουτρα να τιμωρησετε τα παιδια αντι να τους εξηγησετε το νοημα του σωστου και του λαθους εχετε περισσοτερο προβλημα απο αυτα...

  1. gpyo

   Αυτα τα μαλακισμενα δεν ειναι 3 χρονων να μν ξερουν τι ειναι κακο και τι οχι...οταν κανεις κατι τετοιο σε αυτη τν ηλικια μια χαρα καταλαβαινεις οτι βασανιζεις το ζωο,και το κανεις γιατι το ευχαριστιεσαι...
   Οσο για τους γονεις τους το ιδιο ειναι και αυτοι,γιατι τετοιες συμπεριφορες μαθαινονται..αν δεν ηταν ετσι παντου θα εβλεπες παιδια να βασανιζουν ζωα γιατι και καλα δεν ηξεραν....επομενο βημα ποιο ειναι δλδ?να σκοτωσουν κανα αλλο παιδι?η και εκει θα πουμε ενταξει παιδια ειναι δεν ηξεραν,θα καταλαβουν μετα τι εκαναν?

 9. σισσυ

  Πραγματικα ντροπη και αισχος ενα παιδακι να κανει τετοια πραγματα! Πραγματικα εαν μεγαλωσει λιγο ακομα τι ακριβως θα κανει, θα φτασει στο σημειο να σκοτωσει και ανθρωπο!! Πληρης ελλειψη παιδειας, που ειναι οι γονεις!! Να δειχνει την αδυναμια του σε ενα ανυπερασπιστο ζωακι!!

 10. MT

  Κρίμα για μια ακόμα φορά να γίνεται ένα τέτοια περιστατικό! Τι να σχολιάσει κανείς, την πράξη την ίδια, το χαρακτήρα των παιδιών, τις οικογένειες τους και την αγωγή που τους δώσαν (ή μάλλον δεν δώσαν), την αδιαφορία των περαστικών ή την αίσθηση που έχουν τα παιδιά ότι δεν θα τιμωρηθούν ακόμα και μετά από την διαφήμιση της πράξης τους μια και ποτέ δεν είδαν κάποιον κακό να τιμωρείτε πραγματικά στην Ελλάδα. Κρίμα αυτά τα παιδιά δεν έχουν δυνατότητα ν' αλλάξουν, θα είναι οι μελλοντικοί 'αλήτες', κακοποιοί και βίαιοι πολίτες.
  Τουλάχιστον έγινε τίποτα γνωστό για την τύχη του ζώου, κανείς δεν βρέθηκε να το περιθάλψει. Ελπίζω τα δικαστήρια να καταλάβουν την σοβαρότητα τέτοιων πράξεων και να μην το πάρουν ας μια ακόμα νεανική χαζομάρα. Αίσχος, ντροπή τους!!!

  1. Asterix

   Αν πραγματικα σε ενδιαφερει να μαθεις πια ειναι η τυχη του ζωου, οταν οι διαφοροι υποκριτες σταματησουν να ασχολουντε θα σε ενημερωσω για αυτην αφου εχω τις πληροφοριες που θες.

   1. MT

    Ναι παρακαλώ όταν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες θα ήθαλε να ενημερωθώ για την κατάσταση του ζώου... που εύχομαι να είναι καλή.

 11. κωστας

  πιο ειδικο προγραμμα να πανε οι γονεις ρε πατε καλα ? για τετοια τερατα που μεγαλωνουν δολοφονους και η φυλακη ειναι πολυ λιγη . πρεπει να αρχισουμε να καιμε σπιτια , αυτοκινητα . γιατι μονο για τις περιουσιες τους νοιαζονται τετοια τερατα - " γονεις " . σιγα μη νοιαστουν για οτιδηποτε αλλο .

 12. Marie

  Πίσω από κάθε μικρό ανώμαλο υπάρχει ένας ανίκανος γονιός.

  Και για να απαντήσω και στο πιο πάνω σχόλιο, για μένα θα έπρεπε να δημοσιεύονται τα πρόσωπα όλων των κακοποιών παντώς τύπου και ηλικίας!

  1. Παις Διος

   Ευτηχως ομως που το κρατος δεν λειτουργει συμφωνα με τα δικα σου ή τα δικα μου θελω αλλα με νομους. Νομους που συντομα θα βρεθει αντιμετωπη και η συγκεκριμενη σελιδα αφου συνεχιζει να τους αγνοει. Οσο για τους ψευτο φιλεσπλαχνους που ουρλιαζουν εδω μεσα (και οχι μονο εδω μεσα) εχω να πω οτι η υποκρισια και η βλακεια δεν οφελουν. Μακαρι να ειχατε την ιδια αντιδραση και "αγανακτηση" για τους χιλιαδες συνανθρωπους μας που βρισκοντε στους δρομους χωρις καποιο μελλον και παρον. Ειστε κατωτεροι απο τα ζωα τα οποια λετε οτι προστετευεται.
   Μπορειτε ελευθερα να μην δημοσιευσεται το σχολιο μου 😉

   1. jojopa

    Η κλασσικη ατακα του φιλανθρωπισμου..Μακαρι ολοι εμεισ να ασχολουμασταν και με τουσ απορους.Δεν περιμενα σε ενα τοσο καλογραμενο σχολιο μια τοσο χαζη ατακα που δεν σε τιμαει κιολας.Εκτος κιαν ειδες κανεναν απο μας να κλωτσαει αστεγο η απορο δεν νομιζω οτι ηταν ευστοχο το σχολιο σου.Και οπως και στο προηγουμενο,αναμενω απαντηση.

  2. ρυτωρ

   Marie φιλε μου....και που ξερουμε οτι ανικανος γονιος δεν ηταν ο δικος σου???δεν ξερουμε το ιστορικο κανενος οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορει να μιλαει ο καθενας ις βαρως αυτων ων παιδιω...διοτι μπορει και εσυ και εγω στα 12 μας να κλωτσουσαμε γατες και να τις κυνηγαγαμε....αυτο απο εμενα.....

 13. Παις Διος

  Ωραιο το αρθρο σας αν και τα σχολια ειναι μαλλον αναξια σχολιασμου αφου παλι ως γνησιοι Ελληνες "πεφτετε απο τα συννεφα"... Μια απορεια εχω...Εχει καποιος απο εμας το δικαιωμα δημοσιοποιησης στοιχειων και φωτογραφειων ανηλικων? Εχουμε δει δολοφονους και βιαστες να προστατευοντε απο τα ΜΜΕ...οι ανηλικοι εχουν λιγοτερα δικαιωματα αραγε???

  1. eleni

   Οι φωτογραφίες, που είναι καρέ του βίντεο, είναι έτσι και αλλιώς θολές και δεν αποτυπώνουν ακριβώς τα πρόσωπα αυτών των παιδιών. Το βίντεο δεν το αναπαράγουμε δίνουμε το σχετικό λινκ...

   Φυσικά δεν στοχοποιούμε τα παιδιά καταδικάζουμε τις πράξεις τους και οφείλουν και εκείνα και οι γονείς τους να αντιληφθούν, ότι η κακοποίηση ζώων είναι έγκλημα και όχι πλάκα!

   1. Παις Διος

    Ωστοσο στο αρθρο διαβασα το ονοματεπωνυμο του ενος πιτσιρικα. Το αστειο οπως προειπα ειναι οτι κλεφτες, δολοφονοι, βιαστες, καταχραστες και αλλοι περνουν μπροστα απο τις καμερες και δεν βλεπουμε ποτε προσωπο ή δεν ακουμε ονματεπωνυμο...Συνελθετε, σεβαστειτε τον νομο, αφαιρεστε τα προσωπικα δεδομενα και μετα πηγαινετε στον εισαγγελεα τον 8χρονο και τον δεκαχρονο για την παιδικη ανοησια τους και ας κριθουν εκει, απο τους αρμοδιους και οχι απο εμας.

    1. eleni

     Δεν είναι το ονοματεπώνυμο του παιδιού αυτό! Αλλά του άνδρα, που περνάει από την πισίνα, τον συστήνει στο κοινό...το παιδί που μαγνητοσκοπεί το βασανισμό του ζώου.

     Κάντε τον κόπο να δείτε και να ακούσετε το βίντεο. Δεν γράφουμε ότι αυτό είναι το όνομα, αλλά ότι μέσα στο βίντεο ακούγεται και αυτό το όνομα... Ξαναέγραψα τη φράση για να είναι ξεκάθαρο!

  2. jojopa

   ta idia ta paidia anevasan to video sto youtube apo oti diavasa ki apo kei entopisthkan.afou loipon dhmosiopoioun thn praksh tous k ta proswopa tous apo monoi tous giati tha eprepe na kathgoreite ta site pou to "anadhmosieuoun"?psaxnoume twra gia paraviash proswpikwn dedomenwn ktl?th stigmh pou o kathenas anevazei ena video h mia fwto me th fatsa tou sto diadiktyo einai upeuthunos kai gia to diasyrmo tou kai htan douleia twn goniwn na tous to mathoun ayto,alla kai na mhn einai varvaroi pros adynama plasmata.den shkwnei dikaiologies h katastash eidika an deis to video kai akouseis pws ekfrazontai kai pws sumperiferontai ta alhtakia file mou...

 14. Rigas

  Δωστε μου σας παρακαλώ τα τηλέφωνα της ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ θέλω να υποβάλλω μήνυση για αυτό που είδα και ανατρίχιασα.Οι γονείς τους πρέπει να πάνε σε ειδικό πρόγραμμα για τα τέρατα που μεγάλωσαν.Και μου πείτε τα κακόμοιρα τα παιδάκια.

 15. MARIA.

  Δεν υπηρχε κανειςκονταστην πισινα ναπει τι κανετε εκει βρε παλιοπαιδα.Το γατι ειναιεμψυχοδεν ειναι παιχνιδι.Εχει ψυχη.Σκεφτειτε τουριστες να βλεπουν τετοιο θεαμα και μετα να γινομαστε ρεζιλι διεθνως.

 16. MARIA.

  Θλιβομαι βρε παιδια με αυτο το χαλι μικρων παιδιων.Πως τα μαθαινουν ετσι?Αυτα θα διαμορφωθουν χειροτεροι μεγαλωνοντας και απο αυτους της χουντας.Ντροπη τους.Και περισσοτερο σε αυτους που τα μαθαινουν ετσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.