Στηρίξτε μας

Σύρος: 13χρονος σκότωσε νεογέννητο γατάκι και ο πατέρας του δεν αντέδρασε!

5 Ιουλίου 2014 22:10 | Καταγγελίες
Σύρος: 13χρονος σκότωσε νεογέννητο γατάκι και ο πατέρας του δεν αντέδρασε!

Η Αστυνομία απέτρεψε την αυτόπτη μάρτυρα να καταγγείλει το έγκλημα

Ένα 13χρονο αγόρι σκότωσε στις 2 Ιουλίου στην παιδική χαρά στα Πεύκακια της Σύρου ένα νεογέννητο γατάκι και όταν μια εκ των αυτοπτών μαρτύρων κλαίγοντας τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό, ο μικρός τύραννος απάντησε πως έτσι το λύτρωσε από τα βάσανα του. Το έγκλημα συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ενώπιον δεκάδων παιδιών που έπαιζαν εκείνη την ώρα στην παιδική χαρά.

Τα πιτσιρίκια της περιοχής είχαν απομακρύνει το μωρό από τη μάνα του και όταν οι μεγάλοι επενέβησαν τους ζήτησαν να το αφήσουν κοντά στη γάτα για να πάει να το πάρει. Ένα εκ των αγοριών ο μικρός Μιχάλης - όταν κάποιος από τα άλλα αγόρια της παρέας γύρισε στην παιδική χαρά κρατώντας το νεογέννητο - ενοχλημένος του είπε ότι τον είχε προειδοποιήσει πως αν το ξαναφέρει εκεί θα το σκοτώσει. Και έτσι όπως το είπε, έτσι και το έκανε!

Πήρε στα χέρια του το ανυπεράσπιστο πλασματάκι και το πέταξε επανειλημμένα ψηλά χτυπώντας το στα κλαδιά ενός δέντρου. Ενώ για το αποτελειώσει – αφού είδε ότι αυτό ακόμα κουνιόταν – το κοπάνισε ξανά και ξανά στο έδαφος.

Η Ανεζίνα Βουρλάκου, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, κάλεσε την Αστυνομία για να ρωτήσει πως μπορεί να καταγγείλει αυτό που είδε. Ο αρμόδιος αστυνομικός την παρέπεμψε στην Εισαγγελία και της πρότεινε να γίνει μόνο σύσταση για αρχή και αν ο νεαρός δεν συμμορφωνόταν να συνέχιζε με την καταγγελία.

Έτσι η γυναίκα στις 13:00 - μια ώρα μετά το έγκλημα - πήγε στον εισαγγελέα για να ζητήσει οδηγίες. Εκείνος με την σειρά του της είπε ότι πρέπει να κάνει καταγγελία στο Α.Τ. Ερμούπολης.

Όμως οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την αποτρέψουν και πάλι όταν πήγε εκεί για να καταθέσει λέγοντας της «για να μη δώσει μεγάλη διάσταση αφού ο δράστης είναι ανήλικος και να ζητήσει να γίνουν μόνο συστάσεις». Η γυναίκα επέμεινε και τελικά ξαναπήγε στον εισαγγελέα για να τον συμβουλευτεί, αφού η απροθυμία των αστυνομικών ήταν εξόφθαλμη. Ο εισαγγελέας ξανά της είπε ότι πρέπει να καταγγείλει το έγκλημα στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι ώρες περνούσαν και τελικά η Ανεζίνα Βουρλάκου κατάφερε να καταγγείλει το έγκλημα ένα 24ωρο αργότερα δηλαδή την επόμενη μέρα. Όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr όταν ο πατέρας του δράστη κατέβηκε στην παιδική χαρά για να δει τι συμβαίνει και ο μικρός του είπε ότι σκότωσε το γατάκι, εκείνος απάντησε απευθυνόμενος στο παιδί του: «Ωραία άντε πέτα το τώρα». Όταν άλλη μια γυναίκα που ήταν μπροστά του φώναξε γι’ αυτό που έκανε ο γιος του εκείνος ανταπάντησε: «Και τι θέλετε να κάνουμε τώρα; Να του πάρουμε το κεφάλι;».

Μπορεί ο ανήλικος να μην διωχθεί το έγκλημα αλλά στην περίπτωση αυτή ούτε ο πατέρας του συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου!

Το Σύνδρομο Κακοποίησης Ζώων

Ο Απόστολος Περιστέρης, αστυνόμος β’, κτηνίατρος και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε στη Γ.Α.Δ.Α., τον Φεβρουάριο του 2011 - και την οποία παρακολούθησε η δημοσιογράφος του www.zoosos.gr Ελένη Ηλιοπούλου - έθιξε μαζί με άλλους εξειδικευμένους επιστήμονες το ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα της «Κακοποίησης και θανάτωσης ζώων συντροφιάς», που αποτελεί μια μεγάλη πληγή στη σύγχρονη – κατά τα άλλα – κοινωνία των Νεοελλήνων.

Σε αυτή την ημερίδα ο κ. Περιστέρης είχε τονίσει: «Οι βίαιες πράξεις σε βάρος των ζώων έχουν αναγνωριστεί ως ενδείξεις επικίνδυνης ψυχοπάθειας, που σπάνια περιορίζεται σ’ αυτά.

Οι κοινωνιολόγοι, οι νομοθέτες και τα δικαστήρια διαθέτουν αρκετά στοιχεία, που συνδέουν τις πράξεις βίας προς τα ζώα με αντίστοιχες συμπεριφορές με ανθρώπινα θύματα.

Σύμφωνα με το FBI – καθώς στις Η.Π.Α. υπάρχουν στατιστικά στοιχεία και γίνονται ανάλογες μελέτες – ιστορικό βίας προς τα ζώα έχουν οι περισσότεροι βιαστές και οι δολοφόνοι κατ’ εξακολούθηση.

Οι μελέτες, οι οποίες γίνονται πάνω σε ανθρώπους, που έχουν διαπράξει φριχτά εγκλήματα σε βάρος συνανθρώπων τους, αποδεικνύουν πολύ συχνά, ότι υπάρχει ιστορικό κακοποίησης ζώων, πριν οι εγκληματίες καταλήξουν στα ανθρώπινα θύματα.

Το αμερικανικό πρότυπο διαγνωστικό και θεραπευτικό εγχειρίδιο για ψυχιατρικές και συναισθηματικές διαταραχές αναφέρει τη βία προς τα ζώα ως ένα διαγνωστικό κριτήριο για διαταραχές συμπεριφοράς».

Η κακοποίηση ζώων είναι το βήμα πριν την κακοποίηση ανθρώπων

Ο κ. Περιστέρης υποστήριξε ότι, σύμφωνα με έρευνες στον τομέα της Ψυχολογίας και της Εγκληματολογίας, «υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των κακοποιήσεων ζώων και της οικογενειακής βίας ή άλλων εγκλημάτων. Η κακοποίηση ζώων συχνά αποτελεί δείγμα μελλοντικής πιθανής βίας προς ανθρώπους».

Ανέφερε δε ότι «σε μια μελέτη, το 71% των γυναικών, που κακοποιήθηκαν, ανέφεραν, ότι το ίδιο άτομο, που τις κακοποίησε, είχε κακοποιήσει κάποτε το κατοικίδιό τους ή απείλησε να κακοποιήσει ζώο! (Ascione, 1998).

Σε άλλη μελέτη αναφέρεται, ότι το 88% όσων κακοποιούν παιδιά, είχε επίσης κακοποιήσει ζώα στο σπίτι του. Σε έρευνα του Johns Hopkins University από το 1994 ως το 2000, σε 11 πόλεις των Η.Π.Α., η κακοποίηση ζώων ήταν ένας από τους τέσσερις σημαντικότερους δείκτες που φανέρωναν πιθανούς μελλοντικούς κακοποιούς!

Το 70% όσων είχαν κακοποιήσει ζώο βρέθηκε να έχει κάνει κι άλλα εγκλήματα, ενώ το 44% είχε πειράξει ανθρώπους (Arluke, A. & Luke, C. 1997). Το 61,5% από αυτούς που είχαν κακοποιήσει ζώο είχε επιτεθεί σε ανθρώπους (Clarke, J. P. 2002).

Το 63,3% των κρατουμένων λόγω καταδίκης για βίαια εγκλήματα έχει παραδεχτεί πως έχει κακοποιήσει ζώα – εκτός από αυτούς που δεν το παραδέχονται (Schiff Louw Ascione, 1999)».

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Ένοχος αλλά χωρίς ποινή ο 13χρονος που σκότωσε γατάκι στη Σύρο

Σύρος: Πυροβόλησε και έκλεισε ζωντανό σ’ ένα τσουβάλι το σκυλί για να πεθάνει μαρτυρικά

Σύρος: Του σκότωσε 2 σκυλιά αλλά δεν τον καταγγέλλει επειδή είναι συγγενής του

Πυροβολεί συστηματικά με αεροβόλο γάτες στον Άγιο Παντελεήμονα Σύρου

Οι στειρώσεις είναι η μόνη λύση για τα «αναλώσιμα» γατάκια…

Σύρος: Έσωσαν το γατάκι που είχε κολλήσει πίσσα

Σύρος: Άλλο ένα γατί πυροβολημένο με αεροβόλο στο πρόσωπο

Σύρος: Χτύπησε τη γάτα με αεροβόλο

Σύρος: Ενοχλήθηκε ο εκπρόσωπος των κυνηγών και κατηγορεί τον κτηνίατρο

Σύρος: Σκοτώνουν γατιά και τ' αφήνουν επίτηδες κοντά στο σχολείο!

Σύρος: Άρπαξε και πέταξε το γατάκι που προσπαθούσαν να σώσουν

Σύρος: Εγκατέλειψε το άρρωστο ζώο που η τουρίστρια κατήγγειλε ότι κακοποιεί

Την κακοποίηση του σκύλου στη Σύρο καταγγέλλει τουρίστρια από την Βρετανία

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

40 Σχόλια

 1. Θάνος

  «Και τους νομους να τους αφήσετε ήσυχους για να μην ενεργοποιήσουμε αυτους που πρέπει και δεν το κάνουμε επειδη ειμαστε φιλάνθρωποι απέναντι στους φιλόζωους.»

  Μας την πέσανε οι μπούρδες!
  https://www.zoosos.gr/suros-13hronos-skotose-neogenneto-gataki-kai-o-pateras-tou-den-adedrase/#comment-16931

  «ομως να θυμαστε πρωτα ο ανθρωπος και μετα τα ζωα!»
  https://www.zoosos.gr/suros-13hronos-skotose-neogenneto-gataki-kai-o-pateras-tou-den-adedrase/#comment-16927

  Αν συμφωνήσουμε σ΄ αυτό εσύ θα είσαι τελευταίος.

 2. Μάνος

  Μπράβο ρε ωραίο σκεπτικό έχετε "πρώτα ο άνθρωπος και μετά τα ζώα" έτσι θα πάμε μπροστά, και σε όλους τους ανθρωποκτόνους οι οποίοι με την σειρά τους όταν ήταν μικροί βασάνιζαν ζώα χωρίς να τιμωρηθούν αυτό να τους πείτε "πρώτα ο άνθρωπος και μετά τα ζώα" Α και ο άνθρωπος ζώο είναι και είναι το χειρότερο απο όλα.

  1. MARIA

   ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΟΛΟΠΕΔΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ.
   ΤΟ ΨΥΧΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΩΤΟΣΗ .ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΝΑ ΒΡΟΜΟΞΥΛΟ ΘΕΛΕΙΣ

 3. Σταυρουλα

  μια ξαναστρωφη μπουνια στη μαπα να του σπασουν δοντια, μυτες κτλπ να βαλει μυαλο το κωλοπαιδο.. τα παιδια τσακι ειναι αυτα, οι κουκλες του σατανα.. οσο μεγαλωνουν τοσο χειροτερα γινονται.. πειτε με κακια ή οτιδηποτε, αλλα τα συγκεκριμενα επρεπε να πεταχτουν στον ΚΑΙΑΔΑ!!!

  1. Θάνος

   Συμφωνώ και επαυξάνω. Κανένα έλεος ούτε στο τσογλάνι, ούτε στον πατέρα του. Να τους σαπίσουν στο ξύλο και τους δύο μέχρι να ψοφήσουν.

   1. μαρια

    Οι αξιοποινες πραξεις πρεπει να χουν συνεπειες και να τιμωρουνται ετσι ωστε ολοι,ακομη κι οι ανηλικοι να κατανοουν οτι τιποτα δε μενει ατιμωρητο. Επισης σε περιπτωσεις ανηλικων η δικαιοσυνη πρεπει να επισυρει αυστηρες ποινες και στους γονεις καθως και κοινωνικη εργασια μαζι με το τεκνο για μεγαλο χρονικο διαστημα και επιβλεψη μεταγενεστερα.

 4. Λίλα

  ΕΧΩ ΕΝΑ YORKIE MINI 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΑΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ MC ARTHUR KAI TO ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΉΤΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ", ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΟΥ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΕΣ Κ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΧΕΙ ΧΟΛΕΡΑ.

  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ?

 5. theresa Tzitzira

  EGW THA ESTELNA THN KOINWNIKH PRONOIA NA KANEI EREVNA STO SPITI TOU 13XRONOU GIA NA EKSAKRIVWTHEI AN O MIKROS FERETAI ETSI DIOTI BIWNEI BIA KAI O IDIOS APO TON PATERA TOY...SIGOURA O PATRAS DEN EINAI YPODEIGMA PAIDAGWGOU, OPWS KAI NA EXEI!

 6. Θάνος

  Στον πατέρα του αξίζουν τα βρισίδια κι οι κατάρες και η ποινή.
  Ο πατέρας του έπρεπε να πάει αυτόφωρο. Αυτός του έμαθε άμεσα ή έμμεσα να κάνει τέτοια. Αυτός δημιουργεί το ανάλογο περιβάλλον που ωθεί το παιδί σε τέτοιες πράξεις.

  Τι είπε; «Και τι θέλετε να κάνουμε τώρα; Να του πάρουμε το κεφάλι;»
  Μα αυτός χάρηκε κιόλας, γιατί το εξέλαβε ως βεβαίωση ότι ο γιος του δεν θα γίνει πούστης.

  Φαντάσου λέει να γίνει ε;

 7. Μαίρη

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ Δ Η Λ Α Δ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ , ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ;;;;; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΑΠΛΑ ΜΕ ΛΥΠΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΟΛΟΥς ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ;;;;;;

 8. Μαρία

  Πότε επιτέλους θα εφαρμοστούν οι νόμοι;Δικαιοσύνη για τον Μπίλλυ αλλά κ για τα εκατοντάδες αδέσποτα που χάνουν τη ζωή τους από ανθρωπόμορφα τέρατα!
  Να θεσπιστεί άμεσα Αστυνομία Προστασίας Ζώων!!!

 9. Πελλα

  Ο κόσμος δεν φτιάχτηκε για τούς ανθρώπους μόνο, αυτή τη γη την μοιραζομαστε με όλα τα πλάσματα του πλανήτη δεν ανήκει σε κανένα μας όλα τα πλάσματα έχουν το ίδιο δικαίωμα με εμας να βρίσκονται εδώ και σχόλια τύπου ο άνθρωπος πάνω από όλα μου προκαλούν μόνο απογοήτευση. Οι γονείς του μικρού πρέπει να προβληματιστουν με την συμπεριφορά του και να του μάθουν ότι όλα τα πλάσματα που έχουν Ζωή έχουν την ίδια αξία με εμάς και το ίδιο δικαίωμα να μοιράζονται αυτόν τον πλανήτη και κανείς δεν είναι Θεός ώστε να αφερει την Ζωή κανενός.

 10. ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

  μπραβο στο πατερα.....θα πρεπει να ειναι πολυ περηφανος για υιο του....αργοτερα θα σκοτωσει και ανθρωπο ή θα κακοποιησει καποια γυναικα......και παλι μπραβο.και μπραβο και στις αστυνομικες αρχες που ειδαν το ολο θεμα ετσι αψηφιστα.......μεγαλωνει αναμεσα τους ενας υποψηφιος δολοφονος και οταν παρει τη ζωη καποιου ανθρωπου,τοτε θα ειναι πολυ αργα.....ο μικρος χρηζει ψυχιατρικη φροντιδα για την πραξη του και ο πατερας θα πρεπει να τιμωρηθει ως υπευθυνος ανηλικου....αλλα στην ελλαδα ζουμε........

 11. Λεωνιδας

  Από τη στιγμή που η αστυνομία δεν δείχνει τη πρόθεση να εφαρμόζει τη σχετική νομοθεσία σχετικά με τη κακοποίηση των ζώων, καλό θα ήταν να παρέμβει η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και όποιοι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς υπάρχουν και να ασκήσουν πιέσεις στο αρμόδιο υπουργείο. Δεν γίνεται τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων να συνεχίζουν να είναι ατιμώρητα.

 12. μπουρδες. λες και δεν μας εχουν φαει τα αδεσποτα.

  Ναι, να το σφάξουμε το παιδι και να δώσουμε στις γάτες τα γαρδουμια του να παίζουνε. Ειναι στην φύση μας να ειμαστε βιαιοι. Τα παιδιά θελουν ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ και όχι τιμωρία. Και τους νομους να τους αφήσετε ήσυχους για να μην ενεργοποιήσουμε αυτους που πρέπει και δεν το κάνουμε επειδη ειμαστε φιλάνθρωποι απέναντι στους φιλόζωους.

  1. Leves

   Εσυ λες μπουρδες μου φαινεται, τα παιδια αν δεν τιμωρηθουν ποτε καταντανε αλητες. Α και μη κανεις το μαγκα με τους νομους γιατι μπορει να την βρεις ΕΚΤΟΣ νομου, καταλαβες?

  2. καρολος

   «Τα παιδιά θελουν ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ».ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ= «Ειναι στην φύση μας να ειμαστε βιαιοι».Εσεις οι δηθεν φιλανθρωποι εκτος απο σκατα στη ψυχη,εχετε και σκατα στο κεφαλι σας.

 13. καρολος

  Άμεση στείρωση στον αρχιμαλάκα,και κλείσιμο του μαμούχαλου σε ψυχιατρικό ίδρυμα μέχρι νεωτέρας.Ακου εκεί να το λένε ´παιδί´.13 χρονών τσόγλανος,ξέρει πολύ καλα τι κάνει και γιατί το κάνει.

 14. Αλεξης τς

  Διαβαζω εδω μερικους να λενε για ενα παιδι 13 χρονων να παθει τα ιδια!!!Συνηθως οι δηθεν φιλοζωοι ετσι αντιδρουν ομως να θυμαστε πρωτα ο ανθρωπος και μετα τα ζωα!Το παιδι δεν επρεπε να αγγιξει το γατακι σε καμια περιπτωση ομως εδω ειστε για φτυσιμο δηθεν φιλοζωοι...

  1. καρολος

   ''πρωτα ο ανθρωπος και μετα τα ζωα!''.Συμφωνω,αλλα εσυ δε μου φαινεσαι για ανθρωπος,αλλα για πιθηκοειδες.Το ''δηθεν φιλοζωοι'' τι ακριβως σημαινει? Εξηγησε μας να το καταλαβουμε πανιβλακα....

   1. ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ ΤΡΑΥΛΟΥ

    Μπράβο Κάρολε!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! Ασε όλους αυτους τους δήθεν φιλάνθρωπους που είναι χειρότεροι και απο κτήνοι να εχουν καλο στο μυαλό τους!! Οποιος δεν αγαπάει τα ζώα δεν αγαπάει και τους ανθρώπους! Μη το παίζει λοιπόν ο Αλέξης φιλάνθρωπος! αυτός ειναι για φτύσιμο!!!!!ΚΙαι αυτό το ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θέλει ένα βρομόξυλο να καταλάβει! Αλλά τι να μάθει απο ένα πατέρα που τα βλέπει όλα φισιολογικά!! ΟΥΣΤ και στους δύο!!!!!!

  2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

   Υποβλήθηκε από Αλεξης τς ( ) στις Δευ, 2014-07-07 00:18.

   Διαβαζω εδω μερικους να λενε για ενα παιδι 13 χρονων να παθει τα ιδια!!!Συνηθως οι δηθεν φιλοζωοι ετσι αντιδρουν ομως να θυμαστε πρωτα ο ανθρωπος και μετα τα ζωα!Το παιδι δεν επρεπε να αγγιξει το γατακι σε καμια περιπτωση ομως εδω ειστε για φτυσιμο δηθεν φιλοζωοι...

   ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΑΒ ΚΑΙ ΝΙΑΟΥ???Η ΚΥΡΙΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ????!!!ΟΠΟΤΕ ΕΞΥΠΝΕ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

   1. ο <<δηθεν>> φιλοζωος

    ναι συμφωνω μαζι σου οτι πρωτα οι ανθρωποι και μετα τα ζωα αλλα οταν καποιος ανθρωπος σκοτωνει ενα ζωο τοτε γινετε φονιας και οπως ειπε και ο επομενος που απαντησε σε αυτο,ναι αυτο μου θυμιζει πιθηκι,ενα δεκατριαχρωνο κανει οτι βλεπει,αμα το παθενε αυτο το δικο σου ζωο θα ουρλιαζες σαν ιστερικη που μολισ βγηκε απο το ψηχιατρειο

    Δεν εχει σημασια,ο πατερας επρεπε να ειχε μαλωσει το παιδι γιατι οπως ειπαν και καποιοι αλλοι ανθρωποι «δηθεν» φιλπζωοι οπως τους ειπες,στα 13 γατακι στα 18 ανθρωπος

    αμα δεν το μαλωσεις θα καταντησει αλητης.Αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα

    και απο οτι φενετε και ο πατερας του τα ιδια χαλια θα ηταν γιατι ποιος ανθρωπος με καρδια και μυαλο θα εκανε κακο σε ενα ανυπερασπιστο βρεφος.Αν δεν υπηρχαν τα ζωα ο ανθρωπος δεν θα ειχε συντροφια και αν κανενα σκυλι τωρα ειχε φαει το παιδι του ζωντανο στους δηθεν φιλοζωους θα πηγενατε για βοηθεια

    ξερεις ο Θεος μασ εδωσε τα ζωα για συντροφια,αλλα για συντροφια και αλλα για τροφη,αν και μισω να βλεπω κακομοιρα ζωακια να τα σφαζουν για να τραφει καποιος,ειμαι λατρης του κρεατος και του κοτοπουλου γενιως αλλα δεν θα σκοτωνα ΠΟΤΕ ζωακι απο χομπι
    αυτο ειναι αμαρτια

    ειναι σαν να σκοτωνεις μια ψυχη

    εσυ δηθεν εξυπνε ανθρωπε που μιλας,θα αφηνες το παιδι σου να σκοτωσει ενα ζωο;Θα σκοτωνες ποτε μια ψυχη;Θα ηθελες να ισουν εσυ αυτη η ψυχη που θα σκοτωνωταν η μηπως του δικου σου ζωου;Ξερεις οτι αυτη η γατα μπορει να ηταν καποιου και καποιος να την φροντιζε μαζι με τα γατακια;Ξερεις πως θα ενιαθαν αυτοι η μηπως εισαι και εσυ τοσο ζωον που δεν τακαλαβενεις οτι αυτο ειναι κατι σοβαρο,σκοτωσε μια ψυχη και αυτο ειναι φονικο,το παιδι ειναι φονιας

    δεν εχει σημασια αν ειναι γατακι η ανθρωπος υποτειθεται οτι ο Θεος μας εδωσε μυαλο αυτο το παιδι φενεται αμυαλο το ιδιο και ο πατερας του

    Ξερω οτι τα ορθογραφικα λαθη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλα και το ζητημα ειναι επεισης τεραστιο και
    ναι
    πες οτι θες για τα ορθογραφικα μου,να μαθω να μιλαω και ταλοιπα

    αλλα τουλαχιστον εγω δεν βρισκω διαφορες δικαιολογιες για να μαλωσω ουτε να φερομαι σαν αλητακι τουλαχιστον

 15. αλκηστη σταμπουλη

  Τα σχολια περιττευουν ...συμφωνω με ολους τους προλαλησαντες...Δεν πιστευω αυτά που διαβαζω...Είναι τοσο μ@@@@@ς ο πατερας αλλα και η αστυνομια που δεν καταλαβαινει ότι μεγαλωνοντας αυτό το παιδι θα κανει πολύ χειροτερα πραγματα μιας και εχει μαθει από μικρο να μην πληρωνει για τα λαθη του...Συγχαρητηρια στο πατερα του αλλα τέτοιοι ανθρωποι καταφερνουν να κανουν ευκολα παιδια ενώ δε θα πρεπε καν να τους δινεται το δικαιωμα να γινουν γονεις...ντροπη και αισχος ...αν ημουνα εκει θα του ριχνα πολλες σφαλιαρες...

 16. Ρούλα

  Το παιδί χρήζει οπωσδήποτε ψυχιατρικής παρακολούθησης γιατί αν ξεκινάει έτσι δεν θέλω να φανταστώ τι θα κάνει στην συνέχεια ... με προβληματίζει αυτό που είπε :για να το γλιτώσω απο τα βάσανά του ...
  Τι σημαίνει αυτό για τις συνθήκες διαβίωσης του μικρού και για τις αρχές που του περνάει η οικογένειά του... όσο για τον πατέρα μόνο και μόνο που απάντησε :και τι να του κάνουμε, κοινώς για την αδιαφορία του απέναντι στο παιδί του και την έρημη ψυχούλα που χάθηκε, θα έπρεπε να τιμωρηθεί αυστηρά... για πατέρας δεν κάνει σίγουρα !!!όσο για τις αρχές που κάνανε την γυναίκα που ήθελε να κάνει καταγγελία ''μπαλἀκι '',τι να πει κανείς ...είναι το κερασάκι στην τούρτα . Αναλγησία, αδιαφορία κι εγκατάλειψη. Τα τρία κακά της μοίρας μας ... Άντε με αυτές τις προϋποθέσεις να πάει μπροστά αυτός ο τόπος ...

 17. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑΜΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 13, ΘΑ ΒΙΑΣΕΙ Ή ΘΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ (ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ), ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ;;;;;«Και τι θέλετε να κάνουμε τώρα; Να του πάρουμε το κεφάλι;»

 18. Μαριαννα

  Ειναι σίγουρα οτι ο νεαρός αυτός θα απασχολήσει τις αρχές για χειρότερα πράγματα . Όσο για. τον πατέρα ..... Τα σχόλια περιττεύουν

 19. ελλη

  eχω ζησει 2 χρονια σε νησι και ειδα χειμωνα στην αστυπαλαια γατια πεθαμενα απο αεροβολο ....οταν μου ειπαν ποις το εκανε ενας ησυχος οικογενειαρχης επειδη τον ετρεμε ο μαρτυρας το ειπα στην αστυνομια και του εκαναν μονο συσταση...στην νισυρο εριχναν φολες και καθαριζαν τα γατια παρολο που εμεις και αλλοι τα ταιζαμε...με εχουν πει τρελλη και περιεργη που εχω γατια και τα φροντιζω....τα μυαλα των υποψηφιων δολοφονων και ψυχοπαθων ειναι αρρωστα και ειναι πολλοι αυτοι που πιστευουν οτι οι γατες κυριως ειναι αχρηστες και τις κακοποιουν ..ευχομαι να σαπισουν στη κολαση τους....

 20. EUGENIA

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΓΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ???ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ????ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΚΑ!!!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ,ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...ΕΚΑΝΕ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ????ΜΑ ΤΙ ΡΩΤΩ.....ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ,ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ...........ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΩΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!

 21. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΜΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΧΑΖΕ Ε ΧΑΖΕ

  1. ANNA

   Δεν ηταν μωρο.ενα ανωμαλο καθικι 13 χρονων.Αλλα οι νομοι του κωλου στην ελλαδα προστατευουν τους εγκληματιες κατω των 18

   1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ.ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΟΔΟ

 22. ΦΡΙΚΗ

  Για αυτο δεν χρειαζεται μονο στειρωση στα ζωα, αλλα και σε καποια διποδα κτηνη που ανατρεφουν τοιουτοτροπως παιδια...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.