Στηρίξτε μας

Κάμπος Σαγήνης Ορεστιάδας: Έσπασε στο ξύλο σκύλο τον έχωσε σε τσουβάλι & τον πέταξε ζωντανό στα σκουπίδια! (Βίντεο)

22 Δεκεμβρίου 2013 14:32 | Καταγγελίες
Κάμπος Σαγήνης Ορεστιάδας: Έσπασε στο ξύλο σκύλο τον έχωσε σε τσουβάλι & τον πέταξε ζωντανό στα σκουπίδια! (Βίντεο)

To βράδυ του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου ο Νίκος Μαρκίδης εντόπισε μέσα σ’ ένα κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του κάμπου Σαγήνης Ορεστιάδας μια σκυλίτσα μέσα στα αίματα με σπασμένα τα πόδια κλεισμένη σ’ ένα τσουβάλι με τα άκρα της δεμένα! Το ζώο βογκούσε σε αυτή την κατάσταση κλεισμένο μέσα στο τσουβάλι από το λίπασμα αλλά ο Νίκος άκουσε τον πόνο του και τα βογκητά του και το αναζήτησε. Το βρήκε παραμερίζοντας τις σακούλες των σκουπιδιών μέσα από τον μεταλλικό κάδο, που υπάρχει δίπλα σ’ ένα γεφύρι της Παλαιάς Μαριτσάς, όπως αναφέρει.

Στο βίντεο - ντοκουμέντο που μπορείτε να δείτε εδώ θα αντιληφθείτε τι πέρασε αυτό το πλάσμα και τι είδαν τα μάτια του Νίκου. Θα καταλάβετε ακούγοντας τα λόγια του Νίκου και βλέποντας το ζώο, που κλαίει, το μαρτύριο του αλλά και τι συμβαίνει εις βάρος των ζώων παντού στην Ελλάδα.

OrestiadaSaginiSkylitsa (3)

Η σκυλίτσα, που μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο - όπως έδειξαν οι ακτινογραφίες - έχει κατάγματα στα δύο πόδια τα οποία θα θεραπευτούν, αλλά ευτυχώς δεν έχει κάποια βλάβη στα οστά, στην σπονδυλική στήλη ή στη λεκάνη. Εντούτοις είναι παράλυτη στο πίσω μέρος του σώματος της και ως εκ τούτου έχει και ακράτεια.

Το αν η κατάσταση της είναι αναστρέψιμη θα φανεί τις επόμενες μέρες. Την Ιουλία – έτσι την ονομάτισε ο σωτήρας της – που είναι μόλις ενάμιση έτους κάποιος την έσπασε στο ξύλο στην κυριολεξία και στη συνέχεια αφού τις έδεσε τα πόδια την έχωσε σ’ ένα τσουβάλι το οποίο έδεσε ερμητικά. Στην συνέχεια πέταξε το ζώο ζωντανό στα σκουπίδια.

OrestiadaSaginiSkylitsa (5)

Αν η Αστυνομία πραγματικά ασχοληθεί με την υπόθεση μπορεί να βρει ποιος κακοποίησε έτσι βάναυσα αυτό το πλάσμα. Στο πλαστικό σακούλι από το λίπασμα σίγουρα υπάρχουν τα αποτυπώματα του δράστη και στο χωριό δεν μένουν άπειροι κάτοικοι.

Τρόπος για να εντοπιστεί αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος υπάρχει αλλά η Αστυνομία θα ενδιαφερθεί να το ψάξει; Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα το Φιλοζωικό Σωματείο Ορεστιάδας «Η ΑΛΚΥΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝ».

Διαβάστε επίσης:

Ορεστιάδα: Πολύ καλύτερα η σκυλίτσα που βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη σε κάδο στον Κάμπο Σαγήνης (βίντεο)

Ορεστιάδα: Βρήκε πυροβολημένα τα 5 από τα 6 σκυλιά του

Συνελήφθη 76χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον σκύλο του γείτονα του στη Μ. Δοξιπάρα

Ορεστιάδα: Δολοφόνησε με αεροβόλο την σκυλίτσα που μόλις είχε στειρωθεί και επανενταχθεί

Ορεστιάδα: Καταγγέλλουν τη συστηματική δηλητηρίαση σκυλιών και γατιών

Ορεστιάδα: Πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο

Ορεστιάδα: Λαγουδάκι ζωντανό δόλωμα για την εκπαίδευση κυνηγόσκυλου

Σκότωσε τον σκύλο του σέρνοντας τον με το Ι.Χ. στην Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης αλλά συνελήφθη

Με συρμάτινη θηλιά βασάνισε τον σκύλο στην Μαΐστρο Έβρου

40.000 ευρώ πρόστιμο και ποινή για την κακοποίηση σκύλου στον Απαλό Αλεξανδρούπολης

Κίρκη Αλεξανδρούπολης: Εκτέλεσε το σκυλί μπροστά στο παιδί του και οι μάρτυρες δεν τον καταγγέλλουν!

 

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

14 Σχόλια

  1. Dimitris

    Κρίμα για το σκυλάκι αλλά διαβάστε την περιγραφή του βίντεο στο youtube,τα σχόλια μυθιστορήματα του χρήστη που το ανέβασε,διαβάστε και κάποια από τα σχόλια του άρθρου εδώ σε αυτή τη σελίδα και πόσο ανάλογα ποιητικά είναι με την περιγραφή του βίντεο,δείτε λίγο και τις ιδεολογικές και πολιτικές τοποθετήσεις του ίδιου χρήστη στα υπόλοιπα βίντεο του καναλιού του,βάλτε και λίγο το μυαλό σας να δουλέψει αναλύονταν το τι είδατε στο βίντεο και θα καταλάβετε πολλά.Νιάου νιάου στα κεραμίδια είναι το πράγμα.

    1. ΤΖΙΜΗΣ

      ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!! ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΑΦΩΝΟΥΣ! ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΠ! ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ...ΔΕΝ!? ΠΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ?

  2. kostas

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ??ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..(ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ,(ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΕΦΕΞΕ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ) ).

  3. καρολος

    Παιδια,μη μας περνανε για κοροιδα...στο youtube πολλοι αναρωτιουνται αν ο ιδιος ειναι ο δραστης,καθως εντελως 'τυχαια' ειχε τη καμερα ανα χειρας,ωστε να παρουσιαστει ως ηρωας.Επειδη σε αυτο το σκατο-κοσμο,τιποτα δεν ειναι αγγελικα πλασμενο,ας κραταμε τις επιφυλαξεις μας,γιατι πολλα ανωμαλα γιδια με αμφιεση καλου Σαμαριτη μπορει να κυκλοφορουν αναμεσα μας....

  4. Καλλιρρόη

    Λυπάμαι που ζω στην ΕΛλάδα.Η κάθε χώρα δείχνει τον πολιτισμό της με τον τρόπο που φέρεται στα ζώα.

    Δεν μπορεί όμως κάτι υπάρχει που μπορεί να τιμωρηθούν αυτά τα κτήνη. Η αστυνομία τι κάνει?

    Οι φιλοζωικές? Δεν γίνεται ποια τίποτα ? Αν σκεφτώ. Τι γίνεται κάθε μέρα με αυτή την κακοποίηση σε βάρος αυτών των ψυχών χάνω τον ύπνο μου,

    Μπράβο στον κύριο που την έσωσε.Θα ήθελα σας παρακαλώ να μαθάινω νέα για την Ιουλία.

  5. Aggelikh

    ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ,ΤΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΩΣΕ!!!!!!!!
    ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ??ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΥΠΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!!
    ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ ΑΣΤΟ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕ Π...Η ΜΟΥ!!!!!

  6. STAVROS

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ.ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΙΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ.ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

  7. ΑΝΕΤΑ

    λιγα λεπτα νωριτερα η αργοτερα να περναγε ο σωτηρας αυτου του ζωου ισως δεν θα το ακουγε.Ειναι αξιεπαινος γιατι ειχε επιμονη να δει τι εχει παθει αυτο το ζωακι που ακουγε να κλαιει.ΝΑ σαι καλα ανθρωπε μου,αξιζεις να εχεις τα καλυτερα στην ζωη σου ,που χαρισες ξανα την ζωη πισω σε αυτα τα θλιμμενα ματακια

  8. βασιλης

    Μπράβο στον κύριο που το έσωσε και δεν το άφησε. Οσο για αυτόν το κτήνος θα πρέπει να του γίνουν τα ίδια βασανηστήρια αυτός ο ψευτόμαγκας αλήτης. Ο θεός να κάνει κάλα το ζωάκι από αυτά που πέρασε. Σας παρακαλώ το zoosos να μας κρατήσει ενήμερους για την πορεία της υγείας του.

  9. stauroula labropoulou

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΑ ΗΜΑΡΤΩΝ ΕΛΕΟΣ Η ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΙ ΦΤΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΩΣΤΕ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΦΕΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΟΙΑ !

  10. Βανα

    Πόση κτηνωδία πιά; Συμφωνώ με την προηγούμενη κυρία, να πιεστεί η αστυνομία, δεν ξάιρω αν μπορούν να πάρουν βιολογικό υλικό, αλλά να ψάξουν αν το σκυλάκι ανήκε σε καποιον ή αν είναι αδέσποτο μήπως κάποιον ΄΄ενοχλούσε΄΄.

  11. EUGENIA

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....ΠΙΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ!!!!!!ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΤΕ...ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΙΟΥΛΙΑ!!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.