Στηρίξτε μας

Βασιλικά Σαλαμίνας: Σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του

29 Ιουλίου 2013 09:08 | Καταγγελίες
Βασιλικά Σαλαμίνας: Σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του

Στα Βασιλικά Σαλαμίνας τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιουλίου ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Νίκος Τ. σκότωσε χτυπώντας ανελέητα το σκυλάκι της πεθεράς του, της Αικατερίνης Κουταλιανού μέσα στο σπίτι της! Το έγκλημα έγινε γνωστό από τη μια κόρη, τον γιο και τη νύφη της ηλικιωμένης γυναίκας, που σε συνεργασία με τη Νάντια Ζόμπολα, που είναι πρόεδρος της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας, έκαναν καταγγελία εναντίον του δράστη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το συγκεκριμένο σκυλάκι είχε υιοθετηθεί από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου περίπου 25 μέρες πριν δολοφονηθεί και τυχαία την ημέρα, που έγινε το έγκλημα, η Κλαίρη Κερκίνη μέλος του σωματείου κάλεσε στο σπίτι της κατόχου του ζώου για να πληροφορηθεί πως είναι το σκυλί.

KerkiniKlairiDolofoniaSkylouH Κλαίρη Κερκίνη, μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας - Κερατσινίου μέσω facebook έκανε γνωστό το έγκλημα...

Η ηλικιωμένη γυναίκα ισχυρίστηκε, πως το σκυλί εξαφανίστηκε, κάτι που διέψευσε αμέσως μετά η κόρη της Παρασκευή Κουταλιανού, η οποία ενημέρωσε τηλεφωνικά την εκπρόσωπο του σωματείου,  και μαζί με τα άλλα μέλη της οικογένειας κατέθεσε στη συνέχεια στην Αστυνομία ότι είδε τον γαμπρό τους και την αδερφή τους να καθαρίζουν τα αίματα του σκύλου από τους τοίχους της κουζίνας του σπιτιού της μητέρας τους.

Η κα Κερκίνη, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr, εκείνη τη μέρα πήγε στη Σαλαμίνα για να καταθέσει τις μηνύσεις και έκανε και ευρέως γνωστό το έγκλημα γράφοντας το περιστατικό στο facebook και αποκαλύπτοντας την επαγγελματική ιδιότητα του δράστη. Μάλιστα κατέθεσε μήνυση και εναντίον της ηλικιωμένης κατόχου του ζώου, αφού εκείνη δεν κατέθεσε σε βάρος δολοφόνου του σκύλου καταγγελία και τον κάλυψε.

SalaminaVasilika (2)Το θύμα...

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο αξιωματικός υπηρεσίας του Α.Τ. Σαλαμίνας όταν η ηλικιωμένη γυναίκα, αρχικά με την παρότρυνση των παιδιών της πήγε εκεί για να καταγγείλει τον δολοφόνο, της είπε «Αν υπογράψεις αυτό το χαρτί ο γαμπρός σου θα χάσει τη δουλειά του και τα εγγόνια σου θα πεινάσουν» με αποτέλεσμα να την τρομοκρατήσει. Έτσι εκείνη έκανε πίσω, δεν του έκανε μήνυση γι' αυτό και η κα Κερκίνη την κατήγγειλε για την συγκάλυψη του εγκλήματος και την κάλυψη του δράστη.

Ο δολοφόνος του ζώου αμέσως μετά το έγκλημα, όπως έγινε γνωστό, πήρε το νεκρό σώμα του σκύλου και το πέταξε στα σκουπίδια. Δυστυχώς το πτώμα του δεν εντοπίστηκε στον κάδο αφού λίγο μετά προφανώς πέρασε το απορριμματοφόρο. Εις βάρος της ηλικιωμένης κατόχου του σκύλου αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Διαβάστε επίσης:

4-4-2019 η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα το 2013

12-2-2019 η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα το 2013

19-11-2018 η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα το 2013

17-4-2018 η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα το 2013

2-11-2017 η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα το 2013

Στις 21 Φεβρουαρίου 2017 η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα το 2013

Στις 30 Ιουνίου η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα το 2013

Στις 6-5-2015 η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα

Ο σκύλος κρεμάστηκε εξαιτίας της αδιαφορίας του ιδιοκτήτη του στα Σελήνια της Σαλαμίνας

Ψαράδες έσωσαν τον σκύλο που κινδύνευε με πνιγμό ανοιχτά της Σαλαμίνας

Πέταξαν από σκάφος σκύλο κοντά στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας! Μήπως είδατε το περιστατικό;

Καταδικάστηκε με τη μέγιστη ποινή χωρίς αναστολή ο 34χρονος που έκαψε κουτάβι στη Σαλαμίνα το 2012

Σαλαμίνα: Συνελήφθη για την κακοποίηση του σκύλου του

Μανιακός εκτελεστής σκοτώνει με περίστροφο αδέσποτα στη Σαλαμίνα

Δολοφόνησε τον σκύλο στη Σαλαμίνα αλλά τιμωρήθηκε με ποινή «χάδι»

Σαλαμίνα: Τον έπιασαν την ώρα που έπνιγε τον σκύλο στη θάλασσα

Σαλαμίνα: Σκότωσε το Πίντσερ με αεροβόλο

Στη «μαγευτική» Σαλαμίνα κρέμασαν την έγκυο σκυλίτσα…

Σαλαμίνα: Η αλυσίδα από το καπίστρι κόλλησε στη γνάθο του μουλαριού!

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

22 Σχόλια

  1. flora

    Αυτο το δειλο καθαρμα ανηκει στο ΠΝ?
    Ντροπη και αισχος!!!Να τον απολυσουν τωρα γιατι αυτος και ατομα σαν αυτον ειναι τα πιο δειλα που υπαρχουν.
    Μονο με ανημπορα ζωα μπορουν να τα βαλουν.
    Αν πρεπει ν αναμετρηθουν με καποιον δυνατο οσο αυτοι εξαφανιζονται απο προσωπου γης.
    Να φυγει τωρα απο το ναυτικο να μην πληρωνεται τσαμπα ο κοπριτης ο αχρηστος.
    Δεν θελουμε να πληρωνουμε αλλα αχρηστα καθαρματα.
    Στο διαβολο να παει αυτος και οι ομοιοι του και αυτοι που τον καλυπτουν.

  2. Ελίνα

    Μήπως το εν λόγω άτομο τυγχάνει να είναι και "εθνικιστής" τραμπούκος που πουλάει μαγκιές σε όποιον βρει μπροστά του, βρίζει με το παραμικρό (και μάλιστα τις μητέρες των άλλων) και διαπομπεύει συζευγμένες γυναίκες στο facebook; Τυγχάνει να ταιριάζει η περιγραφή με αυτόν τον καθυστερημένο που έχω κατά νου και ο άνθρωπος χρίζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας!!
    Πάντως, όπως και νά'χει, και η οικογένεια είναι εξίσου υπεύθυνη. Ένας άνθρωπος δεν έχει τόσο βίαιες αντιδράσει στα ξαφνικά. Σίγουρα έχει ξεσπάσει έτσι και στη σύζυγο και τα παιδιά του, ακόμη κι αν δεν είχε δώσει δικαίωμα στην υπόλοιπη οικογένεια, παρόλο που είναι πολύ δύσκολο να πείσει ότι ένας σχεδόν συγκάτοικος δεν έχει δείξει παρόμοια συμπεριφορά στο παρελθόν. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν πιστεύω ότι δεν γνώριζαν και για το προηγούμενο σκυλί. Είτε η οικογένεια είναι αφελής, είτε αδύναμη να πετάξει αυτόν τον άνθρωπο έξω από την εστία της. Εκτός εάν η οικογένεια δεν έχει πρόβλημα με τη φύση του, που σε αυτή την περίπτωση δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται και να θρηνεί για το σκυλί. Εν ολίγοις, είτε δράστε άμεσα εναντίον του με όποιον τρόπο δυνατό, είτε μείνετε σπίτι σας να κλαίτε και, προς Θεού, μην ξαναπάρετε ζώο στο σπίτι σας. Έχετε ήδη ένα κτήνος, τον Νίκο Τ.

  3. Γιωργος

    Αυτός τώρα φοράει και παντελόνια...και η ταυτότητα γράφει άρρεν...δηλαδή αρσενικό...και η δουλειά του είναι να "προστατεύει" τη χώρα...α πα πα να μας φυλάει ο Θεός!!! Πάντως πρέπει να είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος...με πόσα χτυπήματα τη σκότωσε την ψυχούλα μάθαμε;

  4. yiannis

    re katalavenete oti o tipos einai psixopathis?????kai apeu8inomai stin oikogenia tis petheras...siga min einai auto to mono pou tha exei kanei...gia psaxte ta paidia tou gia kakopoiisi kai min perimenete na sas sfaxei prwta...profanws exete apokripsei polla katorthomata tou.o thanatos tou skiliou einai k panw sas

  5. yiannis

    re katalavenete oti o tipos einai psixopathis?????kai apeu8inomai stin oikogenia tis petheras...siga min einai auto to mono pou tha exei kanei...gia psaxte ta paidia tou gia kakopoiisi kai min perimenete na sas sfaxei prwta...profanws exete apokripsei polla katorthomata tou.o thanatos tou skiliou einai k panw sas

  6. Γιάννης Μακρυγιάννης

    Διαβάζω διαβάζω και το μίσος μου όλο και φουντώνει όπως μεγαλώνει και η απελπισία μου που αυτός ο πόλεμος είναι ακύρηχτος... Αν τουλάχιστον ήταν κανονικός θα ήξερα τι να κάνω και στον αμόρφωτο μπάτσο και στην κρυφοαδερφή του ΠΝ. Αφού δε μας φυλάει κανείς από τους φύλακες, ποιές είναι οι επιλογές;

  7. Βιβή

    Η πεθερά(μητέρα μου) είναι 76 χρονών,με σοβαρά προβλήματα καρδιάς.Αυτός μένει στο από κάτω σπίτι και δεν έχουν καλές σχέσεις.Δεν την είχε προειδοποιήσει ότι το σκυλί τους ενοχλεί και εκείνη την ημέρα παραβίασε και μπήκε στο σπίτι της.Άρχισε να επιτήθεται στο σκύλο και εκείνη προσπάθησε να τον εμποδίσει,μάταια όμως γιατί την έσπρωχνε και τις έκανε ζημιές μέσα στο σπίτι.Πως δεν έπαθε έμφραγμα,ακόμα κλαίει.Τον Μπούμπη τον είχε σαν μωρό,ήταν από τις λίγες της παρέες.Όσο για το προηγούμενο σκυλί,δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι κατέληξε έτσι και εννοείται ότι δεν θέλαμε ούτε να χαθεί ούτε να πάθει τίποτα.Το ψάχαμε πολλές μέρες,αλλά δεν το βρήκαμε ποτέ και απλά υποθέσαμε ότι υπάρχει περίπτωση να κατέληξε κι εκείνο έτσι.

    1. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

      Αφού είναι έτσι τα πράγματα,κάντε του μήνυση κ γιά τον σκύλο κ γιά την εισβολή κ γιά τις σπρωξιές κ γιά τις ζημιές.Τι περιμένετε,να σας σφάξει καμμιά μέρα?Εκτός αν δεν είναι ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ η κατάσταση...

  8. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

    Αχ βρε Μπούμπη που έμπλεξες!Ποιούς ανώμαλους αγάπησες κ πως το πλήρωσες!Σκότωμα θέλει ο δράστης κ φυλακή η πεθερά του που δεν προστάτεψε τον σκύλο.Κ οι δύο είναι επικίνδυνοι γιά ζώα κ ανθρώπους!

      1. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

        1)Δεν παραβιάζει το σπίτι "κάποιος",αλλά ο ΓΑΜΠΡΟΣ της!Αρα ξέρει τον ΒΙΑΙΟ χαρακτήρα του!2)Με Ασφαλιστικά μέτρα να του έχει απαγορέψει να πλησιάζει κ αυτήν κ το σπίτι της!3)Αφού σκότωσε το σκύλο της,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ κ όχι να καθαρίζει τα αίματα...Ασε καλύτερα,αυτήν έπρεπε να σκοτώσει ο γαμπρός της-άκου γαμπρός της...ωραία οικογένεια...μεγαλώνουν κ παιδιά αυτοί?Θάπρεπε να τους τα πάρει το κράτος ΑΜΕΣΩΣ!

  9. paraskevas oliver

    το μείζον ζήτημα είναι ότι αυτόν τον ψυχοπαθή που τυχαίνει να είναι στέλεχος του πολεμικού ναυτικού προσπάθησε να τον καλύψει ένα άλλος ψυχοπαθής που είναι καθ' ύλη αρμόδιος για την εφαρμογή του νόμου στον στον οποίο απευθύνθηκε μια άλλη ψυχοπαθής που παρόμοιο γεγονός της είχε συμβεί.....
    από που να το πιάσεις
    αυτός ο τόπος βυθίζεται κάθε μέρα και η "κρίση" αναδυκνύει τον χειρότερο εαυτό σε πολλούς και πολλές
    πως αντιστέκεται κανείς σε αυτό τον καταιγισμό βαρβαρότητας ???

  10. Ιωαννα

    Ντροπή σε αυτο το καθαρμα, σε αυτόν τον δολοφόνο. Τι έφταιγε αυτη η αθώα ψυχούλα;;;; Ελπίζω να τιμωρηθεί με τον χειρότερο δυνατό τροπο. Που να του κοπούν τα χέρια που τόλμησαν να αγγίξουν αυτο το πλασματακι.

  11. Βίκη Π.

    Κοιτάω τα ματάκια του στη φωτογραφία, με αυτό το αθώο βλέμμα και σκέφτομαι τον άγριο θάνατό του...Δεν υπάρχουν λόγια... Μόνο μια σκέψη, οι άνθρωποι που υπηρετούν στις πολεμικές υπηρεσίες, για να καταλάβουν τη θέση παιρνούν από ψυχολογικά τεστ. Αυτός ήταν εντάξει; και αν ναι, τι ξέσπασμα ήταν αυτό; ή μήπως δεν ήταν καλά και κάποιοι απλά το παρέβλεψαν (ξέρουμε δα τι γίνεται στην Ελλάδα - παράδειγμα ο αξιωματικός υπηρεσίας)
    -Αντίο μικρούλη μου!!! Άγγελος να γίνεις!-

  12. yiannis

    τετοιο καθαρμα εχει για γαμπρο και πατερα των εγγονων της???οταν θα σκοτωσει και την κορη της τοτε τα ξαναλεμε

  13. EUGENIA

    ΕΓΩ ΡΙΧΝΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ!!!!!!ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ?????ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ????ΑΝ ΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ,ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ????ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ!!!!!!ΠΗΓΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ??????ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ??????ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....................ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ....ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!!!!!!!!!

    1. vivi

      Η Γυναίκα δεν φταίει σε τίποτα γιατί προσπαθούσε να τον διώξει αλλα την έσπρωχνε και της έσπαγε τα τζάμια. Επίσης δεν ξέραμε οτι αυτός ειχε δολοφονήσει και το αλο το σκυλάκι το οποιο το είχαμε δώσει εμείς σε εκείνη. Όλοι όπως και η μητέρα μου νομίζαμε πως το σκυλάκι είχε χαθει. από τον γείτονα μάθαμε ότι το είχε σκωτόσει αυτός. Μας είπε ότι το κράταγε από την πλάτη και ότι σχεδόν του είχε κόψει τον λαιμό. Δεν είχαμε ιδέα ότι είναι τέτοιος άνθρωπος και δεν φταίμε ούτε εμείς ούτε η μητέρα μου. Και εμείς έχουμε στεναχωρεθεί και πιο πολύ από όλους.

      1. Sotiria

        ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΖΩΟΥ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ? ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥς? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑς ΠΡΑΟς ΚΑΙ ΗΡΕΜΟς ΧΑΡΑΚΤΗΡΑς ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΣΚΥΛΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑς????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ? ΤΟ ΑΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΖΩΟ ΟΥΤΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.