Στηρίξτε μας

Στις 6-5-2015 η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα

27 Οκτωβρίου 2014 14:56 | Καταγγελίες
Στις 6-5-2015 η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα

Στις 6 Μαΐου 2015 αναμένεται να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά ο Νίκος Τ., υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, που τα ξημερώματα της 26ης Ιουλίου 2013 σκότωσε χτυπώντας ανελέητα το σκυλάκι της πεθεράς του μέσα στο σπίτι της στα Βασιλικά Σαλαμίνας. Η υπόθεση του, που είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί σήμερα, αναβλήθηκε καθώς ασθένησε η δικηγόρος που τον εκπροσωπούσε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το έγκλημα τότε έγινε γνωστό από τη μια κόρη, τον γιο και τη νύφη της ηλικιωμένης γυναίκας, καθώς σε συνεργασία με τη Νάντια Ζόμπολα, πρόεδρο της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.), έκαναν καταγγελία εναντίον του δράστη την ίδια μέρα. Το συγκεκριμένο σκυλάκι είχε υιοθετηθεί από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου περίπου 25 μέρες πριν δολοφονηθεί και τυχαία την ημέρα, που έγινε το έγκλημα, η Κλαίρη Κερκίνη μέλος του σωματείου κάλεσε στο σπίτι της κατόχου του ζώου για να πληροφορηθεί πως είναι το σκυλί.

KerkiniKlairiDolofoniaSkylouH Κλαίρη Κερκίνη, μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας - Κερατσινίου μέσω facebook έκανε γνωστό το έγκλημα...

Η ηλικιωμένη γυναίκα ισχυρίστηκε τότε, πως το σκυλί εξαφανίστηκε, κάτι που διέψευσε αμέσως μετά η κόρη της Παρασκευή Κουταλιανού, η οποία ενημέρωσε τηλεφωνικά την εκπρόσωπο του σωματείου,  και μαζί με τα άλλα μέλη της οικογένειας κατέθεσε στη συνέχεια στην Αστυνομία ότι είδε τον γαμπρό τους και την αδερφή της να καθαρίζουν τα αίματα του ζώου από τους τοίχους της κουζίνας του σπιτιού της μητέρας τους.

Η κα Κερκίνη, εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι εκείνη τη μέρα πήγε στην Σαλαμίνα για να καταθέσει τις μηνύσεις και έκανε και ευρέως γνωστό το έγκλημα γράφοντας το περιστατικό στο facebook και αποκαλύπτοντας την επαγγελματική ιδιότητα του δράστη. Μάλιστα κατέθεσε μήνυση και εναντίον της ηλικιωμένης κατόχου του ζώου, αφού δεν έκανε καταγγελία σε βάρος δολοφόνου του σκύλου της και ουσιαστικά τον κάλυψε.

SalaminaVasilika (2)Το θύμα...

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο αξιωματικός υπηρεσίας στο Α.Τ. Σαλαμίνας, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα αρχικά με την παρότρυνση των παιδιών της πήγε εκεί για να καταγγείλει τον δολοφόνο, της είπε: «Αν υπογράψεις αυτό το χαρτί ο γαμπρός σου θα χάσει τη δουλειά του και τα εγγόνια σου θα πεινάσουν» με αποτέλεσμα να την τρομοκρατήσει. Έτσι εκείνη έκανε πίσω, δεν του έκανε μήνυση γι' αυτό και η κα Κερκίνη την κατήγγειλε για την συγκάλυψη του εγκλήματος και την κάλυψη του δράστη.

Ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα, όπως έγινε γνωστό, πήρε το νεκρό σώμα του ζώου και το πέταξε στα σκουπίδια. Δυστυχώς το πτώμα του σκυλιού δεν εντοπίστηκε στον κάδο αφού λίγο μετά προφανώς πέρασε το απορριμματοφόρο. Εις βάρος και της ηλικιωμένης κατόχου του σκύλου αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλικά Σαλαμίνας: Σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. ΝΕΜΕΣΙΣ

    Πολυ ωραιο σχολιο Venus! Συμφωνω μαζι σου, τα θρασυδειλα ανθρωπακια πρεπει να κανουν πισω, αρκετο κακο εκαναν τοσα χρονια σε τοσες ψυχες (τετραποδων και μη). Τερμα, καμια ανοχη, οποιος θελει ακολουθει και υπερασπιζεται με δυναμη τα πιστευω του και την ψυχη του. Εδω θα φανουν οι μαγκες κι οι κλαζομπανιερες, επισης! Οσο για τον ψυχανωμαλο του πολεμικου ναυτικου,ΝΑΙ! να μεινει ανεργος και να τιμωρηθει για να καταλαβουν και τα παιδια του τι καθικι πατερα εχουν. Ενα μιζερο, κακο, κομπλεξικο ψυχακια! Αυτη ειναι η αληθεια κι οποιος μπορει θα τη δει καταματα, το ιδιο και οι συγγενεις του. { Ελπιζω να πληρωσεις και θα πληρωσεις ΒΡΩΜΟΨΥΧΕ !}

  2. venus

    Το καθαρμα του πολεμικου ναυτικου μου θυμισε ενα αλλο καθαρμα: τον πατερα μου!

    Διευθυντης σε δημοσια υπηρεσια, κυνηγος, μελος της εκκλησιαστικης επιτροπης της ενοριας μας, ευηποληπτος οικογενειαρχης με απολυτη αναγνωριση στον κυκλο των φιλων και των συνεργατων του.
    Τα σκυλια που αγοραζε ηταν παντα ρατσας, κυνηγοσκυλα:«κοπριτες εγω δεν θρεφω», ελεγε.
    Κλεισμενα σε υπογεια, η σκοτεινα δωματια «για να μην συνηθιζουν στην ανθρωπινη συναναστροφη και δεν κυνηγανε οπως πρεπει».
    Και βεβαια, φανατικος κυνηγος.
    Τα ειχαμε σακατεψει στο ξυλο, οταν φωναζαν για να κανουν καπου την αναγκη τους, η γιατι δεν αντεχαν να ειναι εκει κλεισμενα για ωρες, μηνες, χρονια.
    Προτου να κανει τη δουλεια που εκανε, υπηρξε αξιωματικος στον στρατο εδαφους.

    Βλεπω αρκετες ομοιοτητες αναμεσα σε μενα και στα «υγια» μελη της οικογενειας αυτου του καθαρματος.
    Αλλα βλεπω και μια σημαντικη διαφορα: εγω δεν τον συγχωρεσα ποτε και εγκατελειψα τη φατνη της οικογενειας μου πολυ νωρις, θα ελεγα εγκαιρως!
    Χρειαστηκα πολλα χρονια για να αποβαρβαροποιηθω, τοσο οικογενειακα αλλα και εθνικα, απο μια παιδεια που σημερα ουτε στα σκουπιδια δεν θα την πεταγα, απο φοβο μη δηλητηριαστει καποιο αδεσποτο, που ψαχνει εκει για μια μπουκια φαγητο.

    Σημερα τον εχω διαγραψει απο τη λιστα των συναναστροφων μου, τον πατερα μου.
    Οπως και τον καθενα που δολοφονει, σακατευει, κρεμαει, δηλητηριαζει, και ασκει το χειροτερο ειδος φασισμου που εχει δει ποτε αυτος ο πλανητης: τον φασισμο απεναντι στα ζωϊκα πλασματα.
    «Δεν φταιμε ουτε εμεις, ουτε η μητερα μου...» εγραψε καποια vivi ( ) στις Τρί, 2013-07-30 14:18.
    Αγαπητη vivi:Υπευθυνοι δεν ειμαστε μονο γι αυτα που κανουμε, αλλα και γι αυτα που δεν κανουμε.
    Venus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.