Στηρίξτε μας

Σαλαμίνα: Η αλυσίδα από το καπίστρι κόλλησε στη γνάθο του μουλαριού!

17 Νοεμβρίου 2011 22:43 | Καταγγελίες
Σαλαμίνα: Η αλυσίδα από το καπίστρι κόλλησε στη γνάθο του μουλαριού!

Η Γιόλα είναι ένα θηλυκό μουλάρι, που πλέον φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών στο Κορωπί. Εντοπίστηκε να περιφέρεται στη Σαλαμίνα τον περασμένο Μάρτιο βάναυσα κακοποιημένη από τον ιδιοκτήτη της. Η αλυσίδα από το καπίστρι, που είχε φορέσει αυτός ο άθλιος στο ζώο, είχε μπει μέσα στο δέρμα και τελικά κόλλησε στο κόκαλο της γνάθου, καθώς το μουλάρι μεγάλωνε.

Όταν μεσολάβησε ο φιλοζωικός σύλλογος Σαλαμίνας Ζ.Ο.Ε.Σ. και κάλεσε την Αστυνομία προκειμένου το ζώο να μεταφερθεί και να δοθεί στον Ε.Σ.Π.Ι. για να σωθεί, ο ιδιοκτήτης εξαφανίστηκε και έτσι η μήνυση που κατατέθηκε έγινε κατ’ αγνώστου, αφού δεν υπήρχαν τα στοιχεία του δυνάστη του.

Η αφαίρεση της αλυσίδας με χειρουργική επέμβαση ήταν το πρώτο βήμα, το οποίο έκαναν οι εξειδικευμένοι κτηνίατροι, που συνεργάζονται με τον Ε.Σ.Π.Ι., για να απαλλάξουν το ζώο από το μαρτύριο και τον απίστευτο πόνο. Τώρα ευτυχώς η Γιόλα είναι καλά. Όπως έγινε γνωστό ο φριχτός αυτός άνθρωπος χρησιμοποιούσε το δύστυχο ζώο και σε διάφορες εργασίες ενώ ήταν σε αυτήν την κατάσταση!

Εμείς αναρωτιόμαστε από την πλευρά μας, ποιος άθλιος μπορεί να συμπεριφερθεί λόγω άγνοιας, αδιαφορίας και «σταρχιδισμού» με τέτοια σκληρότητα σε αυτό το πλάσμα και να το καταδικάσει σε τέτοιο πόνο;

Τα λόγια είναι περιττά, οι φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν το μέγεθος του βασανιστηρίου, που βίωσε αυτό το ζώο, μιλούν από μόνες τους! Παρακολουθούμε πλέον την υπόθεση στενά και θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της αλλά και για το αν τελικά ο δράστης αυτού του εγκλήματος θα εντοπιστεί και θα τιμωρηθεί!

Δυστυχώς και η Σαλαμίνα συγκαταλέγεται μεταξύ των νησιών στα οποία συμβαίνουν φριχτά εγκλήματα σε βάρος αδέσποτων, δεσποζόμενων και παραγωγικών ζώων.

Διαβάστε επίσης:

Στη «μαγευτική» Σαλαμίνα κρέμασαν την έγκυο σκυλίτσα…

Έκαψαν ζωντανό κουτάβι στη Σαλαμίνα

Σαλαμίνα: Χτυπάει διαρκώς τον σκύλο του με καδρόνι

Άλλο ένα σκελετωμένο σκυλί στη Σαλαμίνα

Σαλαμίνα: Σκότωσε το Πίντσερ με αεροβόλο

Άλλο ένα σκυλί με ψώρα στη Σαλαμίνα

Σαλαμίνα: Σκύλος σερνόταν αβοήθητος στην πιο κεντρική παραλία του νησιού

Με τρεις σφαίρες εκτέλεσε το Επιανέλ ενώπιον του 11χρονου παιδιού του

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Κ. Μ. Αθήνα

    Πώς είναι δυνατό απ' τη μία να "γίνεται γνωστό ότι την χρησιμοποιούσε σε διάφορες εργασίες" και από την άλλη η μήνυση να γίνεται κατ' αγνώστων; Κάτι δεν πάει καλά! Αφού τον γνωρίζετε γιατί τον αφήσατε να ξεφύγει έτσι απλά και να καταδικάσετε την δικογραφία να μπεί στο αρχειο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.