Στηρίξτε μας

Μάθημα φιλοζωίας από Αλβανό βιοπαλαιστή στο Διακοφτό Αχαΐας

15 Μαρτίου 2012 11:00 | Τα καλά νέα
Μάθημα φιλοζωίας από Αλβανό βιοπαλαιστή στο Διακοφτό Αχαΐας

Την 1η Μαρτίου στο Διακοφτό Αχαΐας, ένα νηστικό θηλυκό αδέσποτο σκυλάκι, ράτσας Ακίτα, που προφανώς εγκαταλείφθηκε από τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες του, μπήκε στην αυλή του σπιτιού ενός αλλοδαπού μετανάστη αλβανικής καταγωγής και έπνιξε 9 κότες και μια γαλοπούλα στην προσπάθειά του να βρει κάτι να φάει.

Ο Αλβανός – όπως εμείς οι Έλληνες συνηθίζουμε να λέμε υποτιμητικά – είναι ο κύριος Begai Mariglain και έκανε αυτό, που κανένας «καθαρόαιμος» «απόγονος» του Περικλή και της Ασπασίας, δεν θα έπραττε στη θέση του. Σε αντίθεση με ό,τι έχουμε έως τώρα «συνηθίσει» να βλέπουμε σε αντίστοιχα περιστατικά, ο Αλβανός έπιασε το σκυλάκι – που είχε πνίξει τα πτηνά του – και το πήγε στην κτηνιατρείο της Ιταλίδας κτηνιάτρου, Marta Cassata, στο Διακοφτό.

Πολύ ευγενικά εξήγησε στην κτηνίατρο τι συνέβη, και της ζήτησε, αν μπορεί, να κάνει κάτι για το σκυλάκι. Η κα Cassata, ειδοποίησε την Σία Σοφιανοπούλου, πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ακράτας (Σ.Π.Α.Ζ.Α.) «Τα Φιλαράκια», και παράλληλα προχώρησε σε εξετάσεις του ζώου αφιλοκερδώς καθώς το σκυλάκι ήταν αδέσποτο.

Η κα Σοφιανοπούλου με την σειρά της ζήτησε από τον κ. Begai Mariglain να κρατήσει το σκυλάκι για μία δύο μέρες μέχρι να μπορέσει να ετοιμάσει έναν χώρο στο καταφύγιο του συλλόγου (καθώς αυτό είναι υπερπλήρες). Έτσι και έγινε ο κ. Begai Mariglain με ευχαρίστηση κράτησε το ζώο και δύο μέρες μετά αυτό μεταφέρθηκε στον χώρο του καταφυγίου. Ευτυχώς δόθηκε σύντομα για υιοθεσία σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Η κα Σοφιανοπούλου, ζήτησε από τον αντιδήμαρχο Αιγίου να αποζημιώσει τον Begai Mariglain – δίνοντας ένα ποσό, που δεν είναι φυσικά μεγάλο – και επειδή αυτός ο άνθρωπος είναι άνεργος και επειδή το σκυλάκι ήταν αδέσποτο και σύμφωνα με τον νόμο, υπεύθυνος για αυτές τις περιπτώσεις είναι ο εκάστοτε δήμος.

Ο αντιδήμαρχος μετέφερε το αίτημα στον Δήμο Αιγίου όμως η τελική απάντηση ήταν αρνητική. Ο Δήμος Αιγίου αδυνατούσε να αποζημιώσει τον άνθρωπο, που υπέστη ζημιά από το αδέσποτο.

Την αποζημίωση για την απώλεια των κοτόπουλων, που υπέστη ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος τα εξέτρεφε για βιοποριστικούς λόγους και έδωσε μάθημα φιλοζωίας προς όλη την ελληνική κοινωνία, επωμίστηκαν τελικά, εθελοντικά ως ένδειξη ανταμοιβής για αυτή την απίστευτη πράξη φιλοζωίας – για τα ελληνικά δεδομένα – η επίσης αλλοδαπή κτηνίατρος η Ιταλίδα, Marta Cassata και η κα Σοφιανοπούλου.

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Begai Mariglain για το ήθος, του καθώς έδωσε σε όλους εμάς μάθημα για το τι σημαίνει άνθρωπος, πολιτισμός και σεβασμός στα ζώα και στο περιβάλλον. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στην κτηνίατρο, Marta Cassata, και στην Σία Σοφιανοπούλου, που επωμίστηκαν τις ευθύνες του Δήμου Αιγίου.

Οφείλουμε ωστόσο να τονίσουμε, ότι ο Δήμος Αιγίου, και οι αρμόδιοι θα πρέπει να διαβάσουν προσεχτικά τον νέο νόμο 4039/12 για να καταλάβουν τις ευθύνες, που τους αναλογούν, και τις αρμοδιότητες, που έχουν, σχετικά με τα αδέσποτα ζώα της περιοχής τους.

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Φρόντισε μέχρι τέλους το ζώο που «οι δικοί του» εγκατέλειψαν άρρωστο στο Διακοφτό

Αίγιο: Τον καταδίκασαν επειδή βασάνιζε συστηματικά τα σκυλιά του

Ένα σκυλί απαγχονισμένο και ένα σφαγμένο στο Πετροχώρι Αχαΐας

Τα μικρά της Ακράτας σε λίγο θα χρειαστούν το δικό τους σπίτι!

Τεμένη Αιγίου: Γατί χτυπημένο από ψαροντούφεκο!

Διακοφτό Αχαΐας: Με φόλα προσπάθησαν να δολοφονήσουν τη σκυλίτσα του μηχανοστασίου

Πετροχώρι Αχαΐας: Ποιο κτήνος έσφαξε έτσι τον σκύλο;

Οβρυά Αχαΐας: Προσπαθούν να σώσουν τον σκύλο που βασάνισε με συρμάτινη θηλιά ο ιδιοκτήτης του

Ρίο Αχαΐας: Με την βοήθεια της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν 8 κουταβάκια (βίντεο)

Έσωσαν τον σκύλο που βρέθηκε εγκλωβισμένος σε βάθος 5 μέτρων σε μια δεξαμενή στην Ανθούπολη Πάτρας (βίντεο)

Βρήκαν τον σκύλο θαμμένο ζωντανό στα Ζαρουχλέικα Πάτρας (βίντεο)

Ερυμάνθεια Αχαΐας: Κλεισμένα σε τσουβάλι 3 νεκρά και 3 ζωντανά κουτάβια

Καμίνια Αχαΐας: Εγκατέλειψε την άρρωστη σκυλίτσα δένοντας την στην κολώνα

Αχαΐα: Έσερνε τον σκύλο του με το μηχανάκι στην άσφαλτο

Φροντίζουν τον σκύλο που συστηματικά κακοποιούσε ο ιδιοκτήτης του στην Λάππα Αχαΐας

Συνελήφθη ο άνδρας που κακοποιούσε τον σκύλο του στη Λάππα Αχαΐας  

Έκκληση για τη σωτηρία του σκελετωμένου σκύλου που βρέθηκε στο Τ.Ε.Ι. Πάτρας

Πάτρα: Την εγκατέλειψε σκελετωμένη και άρρωστη για να την αναλάβουν άλλοι

Διαγωνισμό για περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων προκήρυξε ο Δήμος Πατρέων

Κάτω Αλισσός Αχαΐας: Δηλητηρίασαν τη σκυλίτσα και τεμάχισαν το κουτάβι της

Βούντενη Αχαΐας: Έκοψαν το κεφάλι του κουταβιού και το πέταξαν στο δρόμο

Βρήκε σφαγμένα δύο σκυλιά στην Παναγοπούλα Αχαΐας

Μοιρέικα Αχαΐας: Κυνηγός εκτέλεσε τον σκύλο στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του

Βρήκε το πτώμα του σκύλου στην παραλία με τα πόδια του δεμένα με σύρμα στον Ψαθόπυργο Αχαΐας

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

30 Σχόλια

  1. cs

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΛΗ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΡΏΓΕΤΑΙ ΜΑ ΟΎΤΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, Η ΦΥΣΗ ΟΜΩΣ ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΑΦΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΣΟΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ.

  2. AKASHA

    μπορουμε να μαθουμε αν ακομα υπραχει το σκυλι για υιοθέτησια?
    μεγαλο μπραβο στο Κ.Begai Mariglain,they're should be more people like you and follow your example.

  3. κωστας

    κοψτε τον ανεγκεφαλο το γΕωργιο ( μερικους εθνικιστες τους καταλαβαινεις μονο και μονο απ το μισος τους για οτιδηποτε λαικο οπως το ονομα τους στη καθομιλουμενη του λαου μας ) , ο μονος που αναφερθηκε σε κομματικους και ιδεολογικους χωρους εισαι εσυ ρε γιωργακη , κανε μας τη χαρη . οπου υπαρχει θεμα με ξενο η μεταναστη παντα γινεται ο κακος χαμος σε σχολια . σε ολα τ αλλα δε συγκινειται κανεις . στα δικαστηρια την αλλη φορα με το κτηνος της ηλιουπολης ηταν 6 ατομα . με τον αλβανο απ τη κυψελη ηταν 600 ατομα . αντε να δουμε και τους ναζι στη βουλη να τελειωνουμε . αυτα μας αξιζουν

  4. Πάνος Καφφές

    Η πράξη του κου Begai Mariglain είναι υποδειγματική.
    Υποδειγματική είναι και η πράξη της Ιταλίδας Κτηνιάτρου όπως και της Προέδρου του Σωματείου.
    Οι φιλόζωοι πρέπει να απαιτήσουμε οργανωμένα να εφαρμοστεί ο νόμος για τους Δήμους σε σχέση με τις ευθύνες τους για τα ζώα. Πάλι ένας δήμος στην χώρα μας μετέφερε τις ευθύνες του στους εθελοντές φιλόζωους. Δυστυχώς!

  5. Πάνος Καφφές

    Υπάρχουν άνθρωποι καλοί και κακοί παντού. Εμείς οι Ελληνες θα έπρεπε να θυμόμαστε τον Άργο του Οδυσσέα. Να γνωρίζουμε ό,τι στην Αθήνα το 480π.χ. πριν την ναυμαχία της Σαλαμίνας, όταν οι Αρχαίοι Αθηναίοι εγκατέλλειπαν την Αθήνα ο σκύλος του πατέρα του Θεμιστοκλή όταν αυτός μπήκε στο καράβι και αποβιβάστηκε στην Σαλαμίνα το ακολούθησε κολυμπώντας και ξεψύχησε βγαίνοντας στην ακτή. Προς τιμήν του ζώου οι Αρχαίοι Έλληνες έφτιαξαν ένα μικρό μνημείο και ομόμασαν την περιοχή "κυνός σήμα". Αντ αυτού οι ΝεοΈλληνες προσφέρουν πολύ έυκολα την Φόλα, την Καραμπίνα, το κρέμασμα, και ένα σωρό άλλα. 1.000.000 Έλληνες υπολογίζονται ότι είναι οι φιλόζωοι. Δηλ 9% Και οι υπόλοιποι; Αδιάφοροι στην καλύτερη περίπτωση. Δείτε τι έκανε ο ΝεοΕλληνας στο Ριόλο Αχαϊας

  6. eleni

    3. Είναι έγκλημα μόνο η σφαγή σκυλιών και γατιών;

    Όμως υπάρχει και η αντίθετη άποψη που τονίζει, ότι στην Ελλάδα δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την σφαγή των παραγωγικών ζώων, ας σώσουμε τότε αυτά, που ο νόμος ούτως ή άλλως απαγορεύει, να σφάζονται και να τρώγονται από τους ανθρώπους. Πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα που όταν τίθεται προς συζήτηση ξεσηκώνει θύελλες.

  7. eleni

    2. Είναι έγκλημα μόνο η σφαγή σκυλιών και γατιών;

    Ή είναι έγκλημα να σφάζουμε και να τρώμε όλα τα είδη των ζώων ή δεν είναι. Και φυσικά αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα στα χέρια ακροδεξιών, φασιστών, εθνικιστών και νεοναζί, για να δείξουν πόσο κακοί είναι οι ξένοι, που τρώνε ακόμα και τα σκυλιά και τα γατιά μας, ενώ οι δικές μας διατροφικές συνήθειες είναι η αιτία, που κατακρεουργούνται χιλιάδες είδη ζώων και της ήρεμης και της άγριας πανίδας…

    1. Γεώργιος

      Καλώς ή κακώς υπάρχουν ζώα που εκτρέφονται για βρώση και ζώα συντροφιάς. Οι παραδόσεις και τα ήθη επίσης κάθε τόπου επιβάλλεται να είναι απολύτως σεβαστά σε όποιον αποφασίζει να μετοικίσει. Αν πας να φας μια ιερή αγελάδα στην Ινδία θα σε λιθοβολήσουν και πολύ καλά θα σου κάνουν.. ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΔΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ.

  8. eleni

    1. Είναι έγκλημα μόνο η σφαγή σκυλιών και γατιών;

    Σύμφωνα με τους νόμους στην Ελλάδα η σφαγή σκύλου και γάτας είναι παράνομη πράξη και διώκεται. Όμως αρκετοί φιλόζωοι τονίζουν ότι η σφαγή ενός ζώου - ώστε να καταναλωθεί το κρέας του - είτε αυτό είναι κατσίκι, γουρούνι, αρνί, κότα, κουνέλι, σκύλος ή γάτα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται εγκληματική συμπεριφορά.

     

     

  9. kostas

    Μπραβο και στον Αλβανο αλλα και σε σας που το αναδείξατε. Οσο γιά τους καθαρόαιμους απόγονους του Περικλή και της Ασπασίας καιρός ειναι να συνειδητοποιήσουμε πως ο τελευταιος απο αυτους εξελειπε εδω και καμποσους αιώνες.Οσοι μείναμε και κατοικουμε λογω χρησικτησίας στο παλιό αρχοντικό δεν ειμαστε τιποτε αλλο απο μια πανσπερμία καταπατητων και πλιατσικολόγων απ ολες της γωνιές της οικουμένης.

    1. Γεώργιος

      Κωστάκη, τις τοξίνες και τις ιδεοληψίες σου στην κομματική σου νεολαία, όχι σε δημόσια φόρα. Αν εσύ είσαι ή νοιώθεις αποτέλεσμα πανσπερμίας δικαίωμα σου, άσε κάποιους άλλους να θεωρούν οτι τα εκατομμύρια των Ελλήνων στην νοτιοανατολική μεσόγειο δεν εξαερώθηκαν έτσι απλά εν μια νυκτί.. Το θέμα προφανώς δεν είναι το DNA, αλλά μιας και το ανέφερες να σου πως οτι τις νεοταξίτικες αερολογίες σου τις διαψεύδει έρευνα του γενετιστή καθηγητή Τριανταφυλλίδη και 28 πανεπιστημίων Ευρώπης και Ανατολής το 1990 αλλά και σπουδαίων πανεπιστημίων του εξωτερικού όπως του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας το 2005.

  10. Γεώργιος

    ΟΚ, το πιάσαμε το υπονοούμενο,Αλβανοί & λοιποί λαθρομετανάστες είναι καλά παιδιά & όσοι Έλληνες διαμαρτύρονται για την κατάντια της ζωής τους, τον φόβο & την ανασφάλεια από τις σαδιστικές επιθέσεις τους,είναι ρατσιστές,φασίστες κλπ. Άσε που δεν είμαστε & τόσο Έλληνες("καθαρόαιμοι"απόγονοι του Περικλή)
    Ευχάριστη η είδηση, αλλά τα σχόλια τραγικά,έκδηλα προπαγάνδας & ρητορικής συγκεκριμένου ιδεολογικοπολιτικού χώρου που σε κάθε ευκαιρία αρχίζει πλύση εγκεφάλου.Όποιος αναρωτιέται για την πλειοψηφία της αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών στα ζώα ρωτήστε όσους μένουν κέντρο για επιθέσεις & αρπαγές την ώρα της βόλτας,γδαρμένα κρεμασμένα σκυλιά στο μπαλκόνι & λοιπά φρικτά.

    Ευτυχώς για το σκυλάκι & μπράβο στον συγκεκριμένο άνθρωπο που έκανε ότι όλοι οφείλουν να κάνουν (&πολλοί κάνουν αθόρυβα).

  11. Sofia

    PE ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ? ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ (ΚΑΚΩΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ! ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΗΓΑ , ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΒΟΣΚΟΣ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΔΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.

  12. Σταυρουλα Λαμπροπουλου

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ !! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΑΞΙΟ ......................

  13. Ηλιαννα

    Υποβλήθηκε από Michael ( ) στις Πέμ, 2012-03-15 18:32
    -------------------------------------------------------------------------
    Φιλε μου τιποτα δεν εινα αυτονοητο σε αυτη την ζωη και μαθε το καλα αυτο!! Εαν ηταν αυτονοητο θα το εκανε η πλειονοτητα και οχι η μειονοτητα οπως συμβαινει συνηθως!! Και ποιος σου ειπε εσενα οτι χιλιαδες Αλβανοι μισουν τα ζωα;;;; Εχεις διαβασει καποια συγκεκριμενη μελετη για αυτο;;; δεν νομιζω! Οταν βγαινουν ομως τετοιου ειδους αρνητικες γενικοτητες για τους Ελληνες απο το εξωτερικο του τυπου "ολοι οι ελληνες ειναι τεμπεληδες, κλεφτες, λαμογια" κ.τ.λ μας ενοχλει!!! Υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι παντου! Σε ολα τα μηκη και τα πλατη τις γης!

    Πολλα μπραβο στο κυριο Begai Mariglain!!!!

  14. ευα

    michael διαφωνω απολυτα μαζι σου.Θα επρεπε να δεις πως αντιμετοπιζουν οι Γερμανοι τους Ελληνες που ζουν στην Γερμανια αλλα και πως οταν βρουν εναν που κανει την διαφορα πως τον υποδεχονται στην κοινωνια τους.ειναι αξιεπαινο αυτο που εκανε γιατι οι περισσοτεροι αλβανοι δεν θα το εκαναν.Σαφως παντου τα παντα,αλλα ενα μπραβο δεν κοστιζει.
    Μπραβο κι απο εμενα στον κυριο Begai Mariglain!!

  15. MARIA.

    Ο αντιδημαρχος του Δημου Αιγιου με την απανθρωπη σταση του και την απαισια αναλγησια του τροφοδοτει ανθρωπους διχως καλα αισθηματα για τα ζωντανα να γινονται πολυ χειροτεροι ανθρωποι και περισσοτερο κακουργοι οσον αφορα τα ζωντανα τα αδεσποτα.ΠΟλλες φορες καισε ζωντανα που ανηκουν σε σπιτι.Που ειναι ο πολιτισμος σαςκυριε αντιδημαρχε? Τετοιες πραξεις πρεπει ναεπιβραβευονται.Ξερετε τι ακριβως κανετε?Με αυτην την απαισιασυμπεριφορα σας ξανασταυρωνεται τον χριστο γιατι η καθε καλη πραξη σφραγιζει το διδαγμα του χριστου προς τους ανθρωπους.Λυπαμαι.

  16. ΒΟΥΛΑ

    MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!!!!!

  17. Michael

    Μεσα στους χιλιαδες Αλβανους που ολοι ξερουμε το μισος που τρεφουν για τα ζωα,βρεθηκε και ενας που
    εκανε το αυτονοητο και το κανατε θεμα?

    1. πετρος

      για πες μας εσυ ρε κεφαλα, που μπορω να βρω τα δημογραφικα στοιχεια για τη πλειονοτητα των αλβανων που μισουν τα ζωα; ζωον.

      1. Γεώργιος

        Ενδικτικά
        ¨http://elkosmos.gr/epikairotita/h-/metanasteftiko/10533-2012-02-20-16-34-20.html

        http://www.e-magazino.gr/alles-eidiseis/kataggelies-sto-rio-gia-eksafanisi-katoikidion-zoon.html

        http://www.dejavu.gr/2012/01/22/oi-perissoteroi-lathrometanastes-sthn-polh-trefontai-me-skulia-gates-kai-peristeria/

        Και επίσης ρωτόντας κάποιον που μένει σε περιοχές με πολλούς αλλοδαπούς.

    2. katerina

      Me ton passari kamia suggeneia mixalaki?an misoun oloi oi alvanoi ta zwa,to idio tha eprepe na leme kai gia tous ellines,alla den einai etsi..h pleiopsifia twn alvanwn pou exoun erthei edw einai anthrwpoi xamhlou koinonikooikonomiomorfwtikou epipedou,oi opoioi exoun zisei sthn peina kai thn ftwxeia k to teleutaio pou tous noiazei einai ta zwa.opote gia ayto kai mono nai to kanoume thema..pes mou allon pou tha faei skulos tis kotes tou k tha ton afisei na zisei?kai na deis edw ti tha ginetai otan arxisoume na psaxnoume fai sta skoupidia..se mia selida pou prowthei thn agaph pros ola ta plasmata aytou tou planiti ratsistes de xwrane..

  18. Τάσος

    ""και έκανε αυτό, που κανένας «καθαρόαιμος» «απόγονος» του Περικλή και της Ασπασίας, δεν θα έπραττε στη θέση του.""

    Ελεος ρε παιδια με τις γενικότητες! Χίλια μπράβο στον ανθρωπο , αλλά μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι! Μπορώ να σας φερω αλλα τοσα παραδείγματα από Έλληνες, αλλά τόσα από Ιταλούς, άλλα τόσα απο Αλβανούς και παει λέγοντας!
    Χιλια μπράβο και παλι αλλά αυτα τα σχόλια ειναι λιγο ατοπα!

  19. MARIA.

    Μπραβο στον ανθρωπο .Καλακανω εγω που λεω πρωτα καλος η κακος και μεταεθνικοτητα.Δεν πρεπεινα βαζουμε λοιπον ολους στο ιδιο τσουβαλι.Αυτο θαεπρεπε ολοι να το κατανοησουν για να μην εχουμε αυτην την αντιπαθεια γενικα προς ολους ας πουμε παραδειγμα τους Αλβανους.Εγω εξακολουθω να βλεπω τον παραγοντα ανθρωπο πρωτα κατοπιν τηνεθνικοτητα στην οποια ανηκει.

  20. Εστερ Μιτση

    Τι να πω?! Τα λογια ειναι περιτα!!
    Αυτος ο Ανθρωπος ειναι σπανιο φαινομενο και αξιος κάθε σεβασμου και βοηθειας!
    Θα ηθελα να τον βοηθησω ετσι τυπικα και λιγο οικονομικα που για πού τη ζημια που επαθε.
    Αν θελετε να μου στειλετε τα στοιχεια του να επικοινωνησω μαζι τουκαι θα το κανονισω απο αθηνα.
    Εγω (από) την Βουλα στην Αθηνα σας γραφω.

    Εστερ Μιτση

    1. Γεώργιος

      Το θέμα αποστολής λεφτών φίλε ή φίλη Ester Mitsi είναι πολύ ευαίσθητο και συνήθως καταλήγει σε φιάσκο και αποκαλύψεις για κερδοσκοπία και εκμετάλλευση αφελών. Αν σε συγκήνισε τόσο πολύ η πράξη του ομοεθνή σου (από ότι συμπεραίνω από το όνομα σου) μπορείς να απευθυνθείς στον δήμο της περιοχής και να βρεις τα στοιχεία του ωστε να επικοινωνήσεις κατ' ιδίαν με τον Begai Mariglain.

      Συστήνω την απαραίτητη προσοχή και στην εξαίρετη ιστοσελίδα..

  21. Ελένη

    Έτσι παιδιά, να προβάλλονται οι καλές και αξιέπαινες πράξεις απ' όποιον χώρο και άνθρωπο κι αν προέρχονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.