Στηρίξτε μας

Αχαΐα: Έσερνε τον σκύλο του με το μηχανάκι στην άσφαλτο

24 Μαρτίου 2013 14:40 | Καταγγελίες
Αχαΐα: Έσερνε τον σκύλο του με το μηχανάκι στην άσφαλτο

Αύριο στις 12:00 στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών (που βρίσκεται στην οδό Γούναρη) αναμένεται η δίκη του άντρα, ο οποίος συνελήφθη χτες το πρωί να σέρνει στα Ροΐτικα Αχαΐας με το μηχανάκι του μια σκυλίτσα, την οποία είχε δεμένη με σχοινί, ενώ ξοπίσω της την ακολουθούσε τρέχοντας το κουτάβι της. Το σκυλάκι – σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που κατήγγειλαν στην Αστυνομία τον δράστη – ήταν πανικοβλημένο και προσπαθούσε μάταια να αντισταθεί.

Η θηλιά στο λαιμό του το έπνιγε και  έβγαζε αφρούς από το στόμα ενώ η κοιλίτσα του και τα ποδαράκια του σέρνονταν στην άσφαλτο. Πίσω από την σκυλίτσα και μέσα στη μέση του δρόμου έτρεχε το κουτάβι της και άλλο ένα αδέσποτο της περιοχής.

Ο οδηγός της μηχανής αναγκάστηκε να σταματήσει όταν διερχόμενο όχημα του έκοψε την πορεία και ο οδηγός με τον συνεπιβάτη του Ι.Χ. έσπευσαν να ελευθερώσουν το ζώο. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών και εκεί έγινε και η καταγγελία. Όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε απάντησε ότι απλά ήθελε να την μεταφέρει!

Η Αστυνομία άσκησε δίωξη εις βάρος του αυτεπάγγελτα και του αφαίρεσε προσωρινά το ζώο, το οποίο εξήγησε ότι είναι δικό του και όχι αδέσποτο. Η μάνα με το κουτάβι βρίσκονται τώρα στο κτηνιατρείο της Ελένης Μπουρδάκου.

Η σκυλίτσα έχει κάποιες μικρές πληγές και εγκαύματα στις πατούσες της. Ο σκυλάκος που έτρεχε πίσω από το κουτάβι και τη μάνα και έγλυφε τα τραύματα της φιλοξενείται και αυτός προσωρινά μέχρι να βρει μια οικογένεια που θα τον αγαπάει.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Του μείωσαν την ποινή αν και έσερνε τον σκύλο στην άσφαλτο στα Ροΐτικα Αχαΐας

 

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

    Προσφέρομαι να μεταφέρω (αφιλοκερδώς)τον "κύριο" με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από το σπίτι του μέχρι τα δικαστήρια

  2. stauroula labropoulou

    ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑΔΗΚΑΣΤΕΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΑΔΗΚΑΣΤΕΤΟΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.