Στηρίξτε μας

Βύρωνας Αττικής: Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο και θα χειρουργηθεί η τρίποδη αδέσποτη γάτα (βίντεο)

25 Μαΐου 2021 23:51 | Επικαιρότητα
Βύρωνας Αττικής: Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο και θα χειρουργηθεί η τρίποδη αδέσποτη γάτα (βίντεο)

Της Ελένης Ηλιοπούλου

Το δημοσίευμα του www.zoosos.gr, που ενόχλησε αρκετούς, είχε τελικά αποτέλεσμα και η αδέσποτη γάτα που ζούσε στην οδό Ναζλίου για την οποία κάναμε έκκληση – μετά από αίτημα εθελοντών – μεταφέρθηκε με μέριμνα του Δήμου Βύρωνα στον συμβεβλημένο κτηνίατρο Κωνσταντίνο Αναστόπουλο.

 

Παρά το γεγονός της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει – καθώς εκ μέρους της δημοτικής αρχής ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν κλήθηκαν να παραλάβουν τραυματισμένο ζώο, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες επιμένουν ότι ζήτησαν βοήθεια επειδή το τρίποδο γατί είναι και τραυματισμένο – τελικά αποδείχτηκε ότι η μικροαιμορραγία, όπως την χαρακτηρίζει ο κτηνίατρος, που είχε προκληθεί στην ψιψίνα οφείλεται στο γεγονός ότι το ακρωτηριασμένο πόδι της και δεν είχε κοπεί σωστά από προηγούμενο κτηνίατρο, με αποτέλεσμα το οστό να τρίβεται στο δέρμα και το ζώο να το ακουμπάει και να το γδέρνει στο έδαφος.

Τις φωτογραφίες και τα βίντεο έστειλε στο www.zoosos.gr η Σούλα Παπαϊωάννου εκ μέρους του Τμήματος Αστικής Πανίδας του Δήμου Βύρωνα.

 

Η γατούλα και τα μικρά της, όπως θα δείτε και από τη γνωμάτευση του κτηνιάτρου, θα παραμείνει για περίθαλψη και θα δρομολογηθεί και ο σωστός ακρωτηριασμός του τμήματος του ποδιού της και η στείρωση της καθώς η ζωή για ένα τρίποδο ζώο στον δρόμο είναι μαρτύριο, πόσο μάλλον όταν πρέπει να ανταποκριθεί στη φροντίδα των νεογέννητων μωρών ξανά και ξανά.

VironasGataTripodi25 5 2021 9Η γνωμάτευση του Κωνσταντίνου Αναστόπουλου.

Καθώς συχνά καλούμαστε να παίξουμε – χωρίς να το επιθυμούμε – τον ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ εθελοντών που ζητούν βοήθεια και αρμόδιων υπαλλήλων που κάνουν ή δεν κάνουν ό,τι ορίζει η νομοθεσία για την ορθή διαχείριση των αδέσποτων, θέλουμε να επισημάνουμε ότι και τις καταγγελίες ή τις εκκλήσεις δημοσιεύουμε, καθώς συχνά ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επιβίωση ζώων, και ρωτάμε και καταγράφουμε – δημοσιεύουμε την άποψη των αρμόδιων φορέων, ώστε οι αναγνώστες μας να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Η αποτελεσματικότητα μας στη σωτηρία ζώων έχει αποδειχτεί αναρίθμητες φορές εδώ και δέκα χρόνια.

Και επαναλαμβάνουμε ότι αν δεν είχε προηγηθεί το δημοσίευμα του www.zoosos.gr και η τηλεφωνική επικοινωνία, την οποία εμείς επιδιώξαμε, με δύο εκπροσώπους της δημοτικής αρχής σήμερα αυτό το ζώο δεν θα ήταν σε κτηνιατρείο.

Το αν πράγματι ενημερώθηκε ο Δήμος Βύρωνας για τραυματισμένο τρίποδο αδέσποτο ή - όπως αρχικά μας ειπώθηκε χθες από τον δήμο - ότι απλώς τους ζήτησαν να παραλάβουν γάτα με γατάκια, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, γιατί δεν είμασταν παρόντες στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έγιναν.

Η πραγματικότητα όμως αποδεικνύει ότι το ζώο – δεν πέθαινε μεν – έχρηζε όμως βοήθειας γι’ αυτό και παραμένει για περίθαλψη.

Η γάτα όταν βγει από το κτηνιατρείο θα χρειαστεί φιλοξενία ή υιοθεσία. Αν μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτό επικοινωνήστε με τη Χρυσάνθη Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο: 6948332251.

Η απάντηση του Δήμου Βύρωνα

Ξημερώματα 26ης Μαΐου (συγκεκριμένα 02:49) λάβαμε την απάντηση του Δήμου Βύρωνα – μετά τα δύο δημοσιεύματα μας – σχετικά με τη διαχείριση του περιστατικού με τη γάτα. Σε αυτά εκ μέρους της δημοτικής αρχής τονίζονται τα εξής:

«Σε σχέση με ανάρτηση που έγινε στην ιστοσελίδα σας, με τον τίτλο «Έκκληση για τη σωτηρία γάτας που αιμορραγεί για την οποία ο Δήμος Βύρωνα αδιαφόρησε» στην οποία :

 • αναδημοσιεύσατε ισχυρισμούς ατόμου που δεν ήταν καν το άμεσα εμπλεκόμενο στο περιστατικό, χωρίς να ρωτήσετε την πλευρά του Δήμου για να διασταυρώσετε την «καταγγελία»
 • συνοδεύσατε αυτές τις δηλώσεις με βίντεο από τοποθέτηση μου σε φιλοζωική εκδήλωση με απαξιωτικό σχόλιο (Με αφορμή αυτό το συμβάν θυμίζουμε τα όσα ωραία δήλωσε για τη δράση της δημοτικής αρχής η εντεταλμένη σύμβουλος σχετικά με τη φροντίδα των αδέσποτων σε ημερίδα της ΠΦΠΟ)

Θα ήθελα να παραθέσω τα πραγματικά περιστατικά (στη διάθεσή σας και οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου η γνωμάτευση και τα στοιχεία του κτηνιάτρου, βίντεο και φωτογραφίες):

Με την υπηρεσία επικοινώνησε στις 23/5 δημότης (όχι αυτή που μίλησε στη σελίδα σας) η οποία ανέφερε ότι μια γάτα τρίποδη έχει γεννήσει, χωρίς να αναφερθεί οτιδήποτε για τραυματισμό. Ζήτησε να πάει ο Δήμος να την πάρει. Η απάντηση που δόθηκε, ήταν αν μπορεί να την πιάσει επειδή ήταν πιο εξοικειωμένη με τη γάτα και στη συνέχεια όταν ενημέρωσε ότι έπιασε τη γάτα το απόγευμα της επόμενης μέρας και ότι δεν θέλει να την έχει στο μπαλκόνι, από την υπηρεσία της είπαν να κάνει λίγη υπομονή μέχρι σήμερα το πρωί στις 25/5 για να πάνε να την πάρουν, όπως και έγινε. Δηλαδή από τη στιγμή που ενημερώθηκε ο Δήμος για το θέμα μέχρι τη στιγμή που παρέλαβε τα ζώα πέρασε μιάμιση μέρα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι:

 • Το περιστατικό δεν ήταν επείγον : ούτε μας ενημέρωσαν ότι ήταν τραυματισμένη η γάτα, ούτε επί της ουσίας έφερε κάποιο σοβαρό τραύμα. Απλώς στο σημείο που υπάρχει ο παλιός ακρωτηριασμός, λόγω της τριβής, δημιουργήθηκε μια μικρή πληγή, την οποία φρόντισε ο κτηνίατρος ώστε να επουλωθεί άμεσα. Όταν μεγαλώσουν τα γατάκια, ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργείο για να γίνει καλύτερη διόρθωση ώστε να μην αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον.
 • Η γάτα δεν έχει ακρωτηριαστεί από το Δήμο, αλλά από δημότη που δεν ήθελε να στειρωθεί και δεν ενημέρωσε το Δήμο. Ο Δήμος μέχρι χθες δεν γνώριζε τίποτε για το συγκεκριμένο ζώο.
 • Ένα αδέσποτο ζώο που γεννά και έχει την ευθύνη των μικρών του, δεν προβλέπεται από πουθενά ότι περισυλλέγεται από το Δήμο και δεν είναι δυνατό να απομακρυνθεί για να στειρωθεί γιατί αυτό θα διέκοπτε τη γαλουχία και θα έβαζε τη ζωή των μικρών σε κίνδυνο. Παρόλαυτά επειδή μας ενημέρωσαν ότι επρόκειτο για τρίποδη γάτα, συμφωνήσαμε να την παραλάβουμε μαζί με τα μικρά της για να την φροντίσουμε μέχρι να απογαλακτιστούν προκειμένου να τη στειρώσουμε.

Συνολικά με το δημοσίευμά σας, χαρακτηρίσατε τόσο τον Δήμο όσο και προσωπικά εμένα, χωρίς κανένα λόγο και κυρίως χωρίς αντίλογο, αναπαράγοντας αβάσιμους  ισχυρισμούς και κάνοντας αρνητικά σχόλια. Και παρά την επικοινωνία τόσο της υπεύθυνης της αστικής πανίδας και γνωστής για τη φιλοζωική της δράση όσο και εμού προσωπικά εχθές το βράδυ μαζί σας, η είδηση με τον αναληθή τίτλο εξακολουθεί να είναι στη σελίδα σας.

Είναι πραγματικά κρίμα μια σημαντική φιλοζωική σελίδα να διασύρει αντί να προβάλλει τη δουλειά που κάνουμε συστηματικά και με πολύ προσπάθεια. Ο Δήμος Βύρωνα μέσα :

 • από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και την εντεταλμένη σύμβουλο με αποκλειστική αρμοδιότητα τα ζώα,
 • το γραφείο αστικής πανίδας με υπάλληλο με αποκλειστικό αντικείμενο τα ζώα
 • την υπηρεσία καθαριότητας που διαρκώς υποστηρίζει και βοηθάει στον τομέα των αδέσποτων
 • την πενταμελή επιτροπή διαχείρισης που λειτουργεί κανονικά,

είναι ανάμεσα στους Δήμους της πρώτης γραμμής για τη φροντίδα των αδέσποτων και την συνεχή συνεργασία και επικοινωνία με τους φιλόζωους πολίτες.

Επιπλέον:

 • Υπάρχει σύμβαση με κτηνίατρο της περιοχής για την στείρωση και την περίθαλψη των αδέσποτων ύψους 35.000.
 • Αγοράστηκαν τροφές που διανέμονται και σε εθελοντές ύψους 25.000.
 • Προχωράμε σε προμήθεια επιπλέον φαρμάκων, ποτιστρών και ταϊστρών καθώς και σε σύμβαση για την διαχείριση των νεκρών ζώων και σύμβαση για την περισυλλογή και μεταφορά.
 • Ξεκίνησε πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών με εκπαιδευτή με τίτλο "walk me out"  για την κοινωνικοποίηση αδέσποτων σκύλων και την προώθηση της υιοθεσίας τους και του εθελοντισμού.
 • Κάνουμε βίντεο με φιλοζωικό περιεχόμενο.
 • Λειτουργούμε ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου.
 • Έγινε αναλυτική παρέμβαση του Δημάρχου στην διαβούλευση για το νέο νομοσχέδιο.
 • Διαρκώς σχεδιάζουμε νέες δράσεις για την προώθηση της φιλοζωίας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την απάντησή μου.

Σοφία Δασκαλάκη

Δημοτική Σύμβουλος Βύρωνα, εντεταλμένη για τα αδέσποτα ζώα».

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση περίθαλψης αδέσποτης γάτας που αιμορραγεί για την οποία ο Δήμος Βύρωνα αδιαφόρησε

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

11 Σχόλια

 1. Χρυσάνθη

  Λόγω του ότι υπάρχουν ανακριβείες όσων αφορά την απάντηση του δήμου εκ μέρους της και Δασκαλάκη θέλω να αναφερθεί το εξής

  "Επειδη η κα Δασκαλακη αναφερετε στην παραπανω παράγραφο σε εμενα και δε θα ηθελα να μεινει οποιαδήποτε απορία την ενημερωνω πως στο περιστατικό αυτη που ανταποκρίθηκε και το διεκπεραίωσε ημουν εγω. Αντίθετα η ιδια ηταν απουσα και στο περιστατικό και στα τηλέφωνα. Παρακατω σας στελνω το σχολιο της δημοτη που επικοινώνησε μαζί μου για τη τρίποδη γατούλα, στη σελιδα σας οπου ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

  Ζωή Μαγγανά
  Λοιπόν .....για να ξεκαθαριστεί αυτό το περιστατικό ... εγώ είμαι κάτοικος της Ναζλίου που ειδοποίησα για την γατούλα με τα μωρά....Από την Κυριακή το απόγευμα προσπαθούσα απεγνωσμένα να επικοινωνήσω με κάποιο.η αρμόδιο του Δήμου!!! Έψαχνα μέσω ίντερνετ βρήκα ένα κινητό απάντησε μια κυρία της είπα τι συμβαίνει ..μου απάντησε ότι σε δέκα λεπτά θα είμαι εκεί να δούμε τι θα κάνουμε.. (Η κ.λεγετε Χ.Παπαδοπούλου)εθελόντρια...Παράλληλα εξακολουθουσα να βρω και κάποιο από τον Δήμο...μου απάντησε μετά από πολλά τηλέφωνα μου απάντησε η Κ. Παπαϊωάννου αρμόδια της αστικής πανίδας του Δήμου (το τηλ μου είχε δώσει μια Κυρία που ταΐζει τα γατάκια )...Μου είπε λοιπόν η εν λόγω κ.αν μπορώ να πιάσω την γατούλα και μαζί με τα μωρά να τα πάω αύριο ( Δευτέρα πρωί στο μέρος που θα μου πει ..αφού με ρώτησε αν έχω αυτοκίνητο )..Εντάξει της είπα αύριο ....είχε έρθει εντωμεταξύ η κ Παπαδόπουλου..κατέβασα κουβερτούλα φαγητό τσάντα για γατούλα και τα μωρά ...( έχω γατούλη στο διαμέρισμα) έβαλε τα μωρά στη τσάντα ...η γατούλα πηγε και αυτή....κτλ..όλη νύχτα εγώ πάνω κάτω....το πρωί της Δευτέρας περίμενα να πάει 9 ....αρχίζω πάλι τα τηλέφωνα ...δεν έβρισκα κανέναν κάποια στιγμή μου μίλησε η κ Παπαϊωάννου της είπα ότι έχω την γατούλα και τα μωρά σε κλουβί (. Είχε φέρει πρωί πρωί η κ Παπαδόπουλου κλουβί ειδικό και είχε πιάσει τη γατούλα.)..Να της την πάω όπως είχαμε πει... η Απάντηση ποιος σας είπε να την πιάσετε εμείς εδώ δεν έχουμε χώρο τώρα..και αν μπορώ να την φιλοξενήσω στη βεράντα μου ....τρελάθηκα δεν ήξερα τι να κάνω ..πείρα τον.κ.αντιδημαρχο Αγγελή .. μου απάντησε ότι αφού έκανε 6 μωρά είναι υγιέστατη.... και ότι σας είπαν οι υπεύθυνες..... μετά έγινε κοινοποίηση στο σαιτ σας αργά το βράδυ με πείρε η κ.Παπαϊωάννου ότι θα έρθει να πάρει τη γατούλα το πρωί όπως και έκανε
  (η γατούλα παρέμεινε και το βράδυ μέσα στο κλουβί ...) σας ευχαριστώ zoosos και κ.Παπαδοπουλου ΥΓ.σε κάθε τηλέφωνο που έκανα και ζητούσα βοήθεια για την γατούλα έλεγα ότι είναι τρίποδη και τραυματισμένη ....και μια απλή ενημέρωση ότι εγώ είχα επιστρέψει από την Μεσσηνία που είναι η καταγωγή μου τη Παρασκευή και ειχα φύγει τον περασμένο Οκτώβριο λόγω πανδημίας..και δεν ήξερα τίποτα για το τι έχει συμβεί στην γατούλα όταν είχα φύγει
  ήταν υγιέστατη.....

 2. Κυπραίου Ρενα

  Την εν λόγο κυρία Χρυσάνθη Παπαδοπούλου την ξέρουμε όλοι. Γιατί δεν έκανε καμοια περίθαλψη στο γατάκι... το άφησε στο δρόμο και το μόνο που ξέρει είναι να ρίχνει ευθύνες στους άλλους?Γιατί δεν κατηγορεί τον προηγούμενο κτηνίατρο αλλά το κτηνιατρείο που την φροντίζει τώρα? Ωραίο πιασαρικο θέμα για την δημοσιογράφο που είτε το ανακοίνωνε είτε όχι το ίδιο θα γινόταν στο ζωάκι όπως τόσα άλλα. Απλά αντί να κάνουμε αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια πρέπει τώρα να τα ανακοινώνουμε κιόλας. Καλώ την δημοσιογράφο στο κτηνιατρείο να μην γράψει μόνο ότι ακούει αλλά και ότι δει.

 3. Ελενη

  Για άλλη μια φορά η κυρία Παπαϊωάννου παίρνει ευθύνες που δεν θα έπρεπε καθώς είναι δουλειά του δήμου και του κάθε δήμου να φροντίζει επαρκώς τα αδέσποτα του.
  Με την κυρία Παπαϊωάννου έχω συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν σε ότι αφορά υιοθεσίες ζώων αλλά και σε αναζήτηση κτηνιάτρων για έκτακτα περιστατικά.
  Είναι πάντα παρούσα με την καλύτερη διάθεση, ακούραστη χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.
  Μακάρι σε κάθε δήμο να υπήρχε μια κυρία Παπαϊωάννου να παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και φιλοζωίας.
  Για μια φορά ας ακολουθήσουμε ένα σωστό παραδειγμα.

  1. Χρυσάνθη

   Μονο που η συγκεκριμένη κυρια που αναφερετε ειναι υπεύθυνη Αστικης Πανιδας κι όχι απλη εθελοντρια, εαν σας διαφευγει

 4. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

  Η συνεργασία για οποιαδήποτε αδέσποτο με το τμήμα αδέσποτων του Δήμου Βύρωνα από τα χρόνια που τους γνωρίζω είναι εξαιρετική. Προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν και να οργανώσουν δύσκολες καταστάσεις.

 5. Maria

  Είμαι εθελοντρια στον δήμο και μπορώ να πω ότι η κα Παπαϊωάννου σαν υπεύθυνη στο κομμάτι της αστικής πανίδας νοιάζεται για τα ζώα και με έχει βοηθήσει όταν της έχω ζητήσει.ευτυχως η γατούλα τώρα είναι καλά και εύχομαι να βρει τι σπίτι που της αξίζει όπως και τα μωρά της.σιγουρα οι εθελοντές χρειαζόμαστε βοήθεια όσον αφορά στις στειρωσεις ,στις περιθαλψεις και τέλος στις υιοθεσιες των αδεσποτων ζώων.μεχρι να μην υπάρχει έξω ούτε ένα.πιστευω ότι και ο δήμος έχει τον ίδιο σκοπό.και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για αυτόν τον ιερό σκοπό όλοι μας.

 6. Καλυβιώτη Ειρήνη

  Σαν εθελόντρια, αυτό που βλέπω είναι έναν κακό ακρωτηριασμό μη στειρωμένου δυστυχώς ζώου. Όσα γατιά έχω βρει με τραυματισμό που επιβάλλουν ακρωτηριασμό, α) τα οδηγώ σε γιατρό που εκτελεί την χειρουργική επέμβαση όπως πρέπει, δλδ στον γοφό του ζώου ώστε να μπορεί να κινείται καλύτερα χωρίς να πληγώνεται με την τριβή β) αφού γίνεται νάρκωση, προχωράω και σε στείρωση γιατί αρκετά αδέσποτα υπάρχουν συν το γεγονός οτι ο κίνδυνος αυξάνεται με μια μητέρα ανάπηρη και γ) παλεύω να βρω ένα σπίτι στο τρίποδο ζώο ώστε να ζήσει σε ασφάλεια. Ο Δήμος έκανε κάτι που ελάχιστοι δήμοι κάνουν, κάτι που εμπειρικά πολλοί αντιμετωπίζουμε εθελοντές. Ανέλαβε γάτα και μωρά. Ελπίζω να γίνει και ο ακρωτηριασμός σωστά αυτή τη φορά μέσω δήμου και να βρεθεί ένα σπίτι για όλα. Ειλικρινά όμως, απορώ με την αρχική κατάσταση του ζώου. Με κομμένο πόδι, αδέσποτο και αστείρωτο.

 7. Χρυσάνθη Παπαδόπουλου

  Το γεγονός πως ο δημος και οι ντεμεκ υπευθυνες δεν απαντούν στις εκκλησεις των δημοτων περαν του ωραριου τους δε θα το σχολιασω. Ουτε πως ταλαιπωρουν οσους εθελοντες έρχονται σε αντιπαράθεση μαζι τους λογω της ανυπαρξίας τους

 8. ΙΩΑΝΝΑ ΔΟΒΡΑ

  Θεμα:Τρίποδη γάτα με μωρά
  Οσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα στο οποίο εμπλέκεται η κυρία Παπαιωάννου απ το Δήμο Βύρωνα θέλω να αναφέρω τα εξής:Την κυρία γνωρισα τηλεφωνικά με αφορμή ένα αδέσποτο του Δήμου και πραγματικά έδειξε αμεσα ενδιαφέρον για το ζώο το οποίο όμως τελικά παγιδεύτηκε από εθελόντριες λόγω αδυναμίας του Δήμου τη συγκεκριμένη στιγμή.Με υπόδειξη της κυρίας Παπαιωάννου μεταφέρθηκε σε συμβεβλημένο με το Δήμο κτηνίατρο στειρώθηκε και επανεντάχθηκε.
  Το περιστατικό αφορούσε γάτα της οποίας είχαν πεθάνει τα μωρά και είχε πάθει μαστίτιδα.
  Καθώς δεν είμαι δημότης Βυρώνα δεν γνωρίζω ούτε εμπλέκομαι στις αντιπαραθέσεις που αναφέρονται στο άρθρο,όμως μπορώ να πω για την κυρία Παπαιωάννου οτι είναι ενεργή φιλόζωος στα media και κοινοποιώ ολες της τις δημοσιεύσεις που αφορούν βοήθεια σε αδέσποτα και πραγματικά σας λέω είναι πολλές!
  Στα πλαίσια του εθελοντισμού και της φιλοζωίας ο καθένας κάνει οτι μπορεί για την ευζωία των αδέσποτων και γενικά των ζώων και νομίζω η κυρία Παπαιωάννου είναι μία απ αυτούς..
  Αυτός είναι και ο λόγος που επικοινωνώ μαζί σας,χωρίς να θέλω να διαψεύσω ή να προσβάλω κανέναν αφού ξαναλέω δεν είμαι δημότης Βυρωνα και δεν ήμουν μπροστά στο συγκεκριμένο συμβάν.
  Με εκτίμηση
  Ιωάννα Δόβρα

  1. Ολγα

   Γνωρίζω την κυρία Σούλα Παπαϊωάννου είναι πολύ υπεύθυνη φιλοζωος με έχει βοηθήσει με δικά μου αδέσποτα γατάκια παρόλο που δεν μένω Βύρωνα και με καθοδήγησε πολύ σωστά ώστε να βρεθούν λύσεις για αυτά

  2. Brigitte

   Ίσως δεν έχετε καταλάβει ότι ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ παραμένει και καλό είναι να ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ξανά και ξανά ό,τι γράφουμε πριν πατήσουμε ENTER. Ελπίζω να μη θέλετε να επεκταθώ στο περιστατικό που αναφέρετε με τη γατούλα πριν ένα περίπου χρόνο, διότι υπάρχουν έγγραφες εκκλήσεις σας, προς την κυρία Παπαδοπούλου. Και επειδή και εγώ είχα εμπλακεί έως ότου το ζώο συλληφθεί από τους Nine Lives μη με αναγκάσετε να σας διαψεύσω δημοσίως για τον "ρόλο" της κυρίας Παπαϊωάννου η οποία ούτε καν κουνήθηκε από την καρέκλα της για εκείνο το περιστατικό, αλλά και για άλλα που ακολούθησαν. Όντως. Δεν είστε δημότης Βύρωνα. Είστε δημότης Αιγάλεω. Όντως. Η κυρία Παπαϊωάννου είναι φιλόζωος των media. Σ'αυτό πετύχατε διάνα. Ας το περιορίσουμε λοιπόν στα media και στον αιθέρα. Διότι στην ΠΡΑΞΗ άλλος τρέχει. Άλλος φωτογραφίζει, άλλος ειδοποιεί, άλλος εμπλέκεται ΕΝΕΡΓΑ. Και μη νομίζετε ότι "ένα χρόνο μετά" δεν αναγνωρίζεστε από όσους είμασταν ΕΚΕΙ τότε. Όλα αποδεικνύονται. Δεν με αφορά ο λόγος που ευλογείτε την εν λόγω κυρία, αλλά αντιποιείτε την αλήθεια κι αυτό -αν θελήσουμε να το προχωρήσουμε όσοι τρέξαμε τότε, συμπεριλαμβανομένων και των 9 Lives- δεν θα σας αρέσει. Δεν σας επιτρέπεται ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ή ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ να μειώνετε τη δική μας δράση για να εκθειάζετε άκαπνους, "κυρία" μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.