Στηρίξτε μας

Σύρος: Πυροβόλησε και έκλεισε ζωντανό σ’ ένα τσουβάλι το σκυλί για να πεθάνει μαρτυρικά

21 Μαρτίου 2015 20:45 | Καταγγελίες
Σύρος: Πυροβόλησε και έκλεισε ζωντανό σ’ ένα τσουβάλι το σκυλί για να πεθάνει μαρτυρικά

Άλλο ένα φρικτό έγκλημα εις βάρος ενός σκύλου φέρνει στην δημοσιότητα ο σύλλογος «Φιλοζωική Ομάδα Σύρου» καθώς σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Πάγου ένα σκυλί εντοπίστηκε πυροβολημένο στο κρανίο να αργοπεθαίνει κλεισμένο μέσα σ’ ένα τσουβάλι, το οποίο ο δράστης είχε τυλίξει με πλαστικό ενώ είχε δέσει τις άκρες του με σύρμα.

SyrosPagosPyrovolimeno (2)Το πυροβολημένο ζώο ήταν ζωντανό κλεισμένο μέσα στο τσουβάλι και σ' ένα πλαστικό.

Οι τρεις φιλόζωοι εθελοντές που βρέθηκαν στην περιοχή αναζητώντας ένα ημίαιμο Ροτβάιλερ που κάποιος είχε εγκαταλείψει εκεί πριν από μερικές μέρες το εντόπισαν αλλά τελικά ετοιμοθάνατο. Οι άνθρωποι σοκαρισμένοι διαπίστωσαν ότι μέσα από το τσουβάλι ακουγόταν ένα λαχάνιασμα από την ασφυξία άνοιξαν αμέσως τρύπες και είδαν το ζώο να αιμορραγεί. Από τον πυροβολισμό, όπως περιγράφουν, δεν υπήρχαν μάτια και στο κρανίο η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη.

Ο Κώστας, που προσπαθούσε επί μέρες να το πιάσει για να το σώσει αλλά αυτό ήταν φοβικό και δεν τον άφηνε να το πλησιάσει, μετέφερε το ετοιμοθάνατο σκυλί στην Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων. Εκεί ο κτηνίατρος Γιώργος Μαραγκός διαπίστωσε ότι η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη και του έκανε ευθανασία για να το απαλλάξει από το μαρτύριο και τους φρικτούς πόνους.

SyrosPagosPyrovolimeno (1)Η ακτινογραφία αποδεικνύει ότι το ζώο πυροβολήθηκε στον κεφάλι.

Άλλο ένα φρικτό έγκλημα στο νησί της Σύρου που ντροπιάζει την ελληνική κοινωνία στο σύνολο της. Άλλος ένας παράφρονας που θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα μας και είναι πολύ πιθανό να μείνει ατιμώρητος.

Ο σύλλογος «Φιλοζωική Ομάδα Σύρου» ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία έσπευσε επί τόπου και κατέγραψε και αυτό το έγκλημα. Στις φωτογραφίες βλέπετε πως είχε «πακετάρει» για να εξαφανίσει το πτώμα ο δράστης ενώ η ακτινογραφία αποδεικνύει ότι το σκυλί πυροβολήθηκε εξ επαφής.

Διαβάστε επίσης:

Σύρος: Δίνουν αμοιβή σε όποιον καταγγείλει τον δράστη που πυροβόλησε και έκλεισε στο τσουβάλι τον σκύλο

Πυροβολεί συστηματικά με αεροβόλο γάτες στον Άγιο Παντελεήμονα Σύρου

Σύρος: Χτύπησε τη γάτα με αεροβόλο

Σύρος: 13χρονος σκότωσε νεογέννητο γατάκι και ο πατέρας του δεν αντέδρασε!

Σύρος: Έδεσε την γάτα και την εγκατέλειψε σε ερημική τοποθεσία για να πεθάνει από την πείνα και τη δίψα

Ένοχος αλλά χωρίς ποινή ο 13χρονος που σκότωσε γατάκι στη Σύρο

Σύρος: Ενοχλήθηκε ο εκπρόσωπος των κυνηγών και κατηγορεί τον κτηνίατρο

Σύρος: Σκοτώνουν γατιά και τ' αφήνουν επίτηδες κοντά στο σχολείο!

Σύρος: Άρπαξε και πέταξε το γατάκι που προσπαθούσαν να σώσουν

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

13 Σχόλια

  1. Κοπριτης κυνηγός

    Επρεπε οταν γεννήθηκε το αποβρασμα να μην του έκοβαν μονο τα π@@@@@ αλλα να τον έκλειναν σε μια σακούλα κ να τον πετούσαν στον υπονομο.εννοειται οτι θα γίνει καλή διαφήμιση για το νησί γιατι πολλά γίνονται εκει.

  2. mairi

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗΣ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ
    ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
    ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΜΕ.......

  3. Manosm

    Ξέρετε πόσο εύκολη είναι η διαφήμιση με το internet σήμερα;
    Μια μία και μόνη ανάρτηση το έχει μάθει όλη η Ευρώπη τι σκατάνθρωποι είσαστε.
    Μάλλον θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Βρείτε τους ποιοί είναι αυτοί που σκοτώνουν ζώα και παραδώστε τους στην αστυνομία.
    Είναι προειδοποίηση αυτή.

  4. Manosm

    Τι θα λέγατε σκατόψυχοι Συριανοί, να σας κάνουμε μια ωραία διαφήμιση στο εξωτερικό - Ελάτε το καλοκαίρι στην Σύρο, εκτελούμε ζώα.
    Να δω αν θα ξαναπατήσει κανένας στο κωλονήσι σας σκατόψυχοι του κερατά.
    Έτσι ίσως την ακούσετε λίγο και βρείτε από μόνοι σας τους εκτελεστές και τους παραδώσετε στην αστυνομία.

  5. Manosm

    Άλλος ένας δολοφόνος, άλλο ένα δολοφονημένο ζώο.
    Δεν έχω λόγια για να χαρακτηρίσω τον δολοφόνο του ζώου, ούτε κατάρες γιατί δεν πιάνουν. Σίγουρα αυτός που το έκανε θα κοιμάται ήσυχος το βράδυ στο σπίτι του, με χαρά γιατί κατάφερε να ξεφορτωθεί το βάρος του ζώου.
    Σίγουρα επίσης, κανένας από όλους αυτούς που κακοποιούν ζώα, δεν διαβάζει τίποτα από αυτά που γράφονται σε αυτήν την σελίδα. Εύχομαι λοιπόν ολόψυχα σε όλους αυτούς του άψυχους, τα χειρότερα. Δεν ξέρω αν ποτέ φτάσουν όλοι αυτοί στην δικαιοσύνη-έτσι κι αλλιώς είναι αργά για τα ζώα που πέθαναν , αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει οι θάνατοι αυτοί να μην περάσουν έτσι.

  6. fafaseda

    prin xronia eixa paei diakopes se ayto to kolonisi, me ton skylo mou. eimastan mia parea 4 atoma me 2 skylia. eixame programmatisei na meinoume kamia 10ria meres. mas ekane entyposi to oti se olous sxedon tous xorous ypirxane tampeles me skylia kai ena x. anepithimitoi pantou!!! tote paratirisame episis oti den ypirxan adespota! einai faneros o logos. ta mazepsame aron aron tin triti mera kai tin kaname gia allou. to eipa to 1994 kai to tyrisa mexri tora. DEN KSANAPATAEI TO PODI MOU STH SYRO.

    1. τομ

      Απο τα χειροτερα μερη για τα ζωντανα ειναι η Σύρος. Υπαρχουν δολοφόνοι και βασανιστες, αλλα το χειροτερο ειναι οτι ολη η κοινωνια τους ειναι σαπια σε οτι αφορα αυτο το θεμα. Κανεις δεν καταγγελει κανεναν. Προσωπικα κάνω τη δυσφημηση οπου μπορω, σε συγγενεις και φιλους που ζουνε στο εξωτερικο και ερχονται για διακοπες. Και πραγματικα πιστευω οτι μονο οργανωμενες καμπανιες για τους βασανισμους των ζωντανων κατ εξακολουθηση σε καποια μερη - και η Συρος ειναι αναμεσα τους- ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε. Μεχρι να αποκτησουν συνειδηση καποιοι νεοι ανθρωποι σε αυτους τους τοπους και να απαιτησουν σωστη διαχειριση και στειρωσεις.

  7. vasilis

    Γιατί τέτοια βαρβαρότητα πραγματικά δηλαδή δεν υπάρχει πια αυτί η καρκινιαριδες ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗ Ι ΓΑΜΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΚΑΤΟΨΗΧΙ ΙΠΑΡΧΟΥΝ.ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

  8. vasilis

    Γιατί τέτοια βαρβαρότητα πραγματικά δηλαδή δεν υπάρχει πια αυτή η καρκινιαριδες ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗ Ι ΓΑΜΏ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΚΑΤΟΨΗΧΙ ΙΠΑΡΧΟΥΝ.ΝΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΤΡΌΠΟ.

    1. fafaseda

      ean ayto to apovlito einai dystixismeno, as apallaksei ton eayto tou apo ti mizeria tou kai na aytoktonisei! den tou ftaine se tipota ta ypoloipa plasmata kai anthropoi pou anagkazontai na moirastoun ti plasi mazi tou.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.