Στηρίξτε μας

Σπάτα: Διώχνουν τα αδέσποτα απ' το εμπορικό κέντρο MacArthur Glenn για να μην ενοχλούν

15 Ιουλίου 2012 10:36 | Καταγγελίες
Σπάτα: Διώχνουν τα αδέσποτα απ' το εμπορικό κέντρο MacArthur Glenn για να μην ενοχλούν

Ο αναγνώστης του www.zoosos.gr, Γ.Κ., επικοινώνησε μαζί μας, για να μας καταγγείλει, ότι η διεύθυνση του εκπτωτικού χωριού MacArthur Glenn, που βρίσκεται στα Σπάτα Αττικής, έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη του χώρου, ώστε να διώχνουν τ’ αδέσποτα, που διαβιούν εκεί, για να μην ενοχλούν τους επισκέπτες – πελάτες των πολυάριθμων καταστημάτων.Η καταγγελία

Ο κ. Κ. – ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του – εξηγεί στο www.zoosos.gr: «Χθες Σάββατο και με 41 βαθμούς υπό σκιά, επισκέφτηκα και εγώ, όπως και πλήθος άλλου κόσμου, το εμπορικό πάρκο στα Σπάτα. Διαπίστωσα, ότι στο κηπάκι, που συνδέει τα δύο εμπορικά πάρκα, υπήρχε ένα πλήθος από αδέσποτα σκυλάκια, που πάσχιζαν, να βρουν λίγη σκιά στα ελάχιστα δέντρα στομ μικρό αυτό χώρο.

Τα ζώα φαίνονταν εξουθενωμένα και διψασμένα, αφού πουθενά δεν υπήρχε πρόσβαση σε νερό στα δύστυχα ζώα. Πήγα λοιπόν και αγόρασα ένα μπουκάλι νερό, και το έβαλα σε δύο μπολ. Τα σκυλιά, έπεσαν με "τα μούτρα" μέσα στο μπολ μαλώνοντας ποιο θα πρωτοπιεί...

Προς μεγάλη μου έκπληξη ήρθε ο σεκιουριτάς και μου είπε, ότι η πράξη μου αυτή δημιουργεί πρόβλημα, γιατί – αν και ίδιος επειδή είναι κάτοχος σκύλου και καταλαβαίνει τις ''καλές'' μου προθέσεις – έχει εντολή από τη διοίκηση του εμπορικού κέντρου, να περνά σε τακτά χρονικά διαστήματα από εκεί και να διώχνει κακήν κακώς τα σκυλάκια.

Να τα διώχνει από το μοναδικό μέρος, στο οποίο μπορούν να βρουν λίγη δροσιά, γιατί ''ενοχλούν'' τους επισκέπτες με την παρουσία τους... Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα τη στιγμή, που σε άλλα αντίστοιχα εμπορικά πάρκα στο εξωτερικό, υπάρχουν τοποθετημένες ειδικές ποτίστρες κατά μήκος των πάρκων για να πίνουν νερό τα ζώα και πουλιά... Έχει τελικά πάτο η απανθρωπιά, η αναισθησία και η καφρίλα σε αυτή την χώρα; Τα "συγχαρητήρια" μου στη διεύθυνση!».

SkylosMacccΘέλει τρόπο όχι κόπο!

Αλήθεια γιατί η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου δεν κάνει το αυτονόητο, για να διαφημίσει και τη φιλοζωική της δράση;Γιατί δεν βγάζει ένα ελάχιστο κονδύλι ή δεν ζητά χορηγίες, για να στειρώσει, να εμβολιάσει όσα σκυλιά βρίσκονται πέριξ των εγκαταστάσεων της; Γιατί δεν βάζει ποτίστρες και ταΐστρες και να δώσει το καλό παράδειγμα και να διαφημίσει τις ευαισθησίες της στους πελάτες της;

Μόνο όφελος θα είχε από μια τέτοια δράση, που θα λειτουργούσε ευεργετικά για τα ζώα και θα ωφελούσε και την εικόνα της επιχείρησης, αφού μια τέτοια κίνηση θα ήταν σίγουρα πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα. Οι ευρωπαίοι καταναλωτές έχουν απαιτήσεις και για τέτοια θέματα από τις εμπορικές επιχειρήσεις. Αυτό δεν πέρασε από το μυαλό των αρμοδίων που διαχειρίζονται και διοικούν το MacArthur Glenn;

Το www.zoosos.gr έχει ενημερώσει τη διεύθυνση του εκπτωτικού χωριού MacArthur Glenn και αναμένουμε την απάντηση τους σχετικά με το πώς αντιμετωπίζουν τ’ αδέσποτα, αλλά και για τι σκοπεύουν να κάνουν εφ’ εξής, ώστε να μην δυσφημούνται από τις εντολές, που δίνουν, και φυσικά για να μην ταλαιπωρούνται διαρκώς τα αδέσποτα της περιοχής. Φυσικά αρμόδιος για αδέσποτα είναι σε κάθε περιοχή ο δήμος, όμως δεν βλάπτει και οι επιχειρήσεις να δώσουν το καλό παράδειγμα! Στοιχίζουν ελάχιστα τέτοιες δράσεις – ειδικά μέσω χορηγιών – και αποδεικνύουν την ανθρωπιά μας!

Διαμαρτυρηθείτε

Διαμαρτυρηθείτε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη επιχείρηση τα ζώα στέλοντας email στο: [email protected]. Θυμηθείτε, ότι οι καταναλωτές – και ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης – έχουν τεράστια δύναμη στα χέρια τους.

Διαβάστε επίσης:

Τι απαντά η διεύθυνση του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen για τα αδέσποτα

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

24 Σχόλια

 1. Χρήστος

  Εγώ διαφωνώ με αυτή την άποψη. Δηλαδή εσείς δεν μπορείτε να διανοηθείτε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να φοβούνται τα σκυλιά ή να μην τα συμπαθούν και να μην θέλουν να υπάρχουν αδέσποτα σε ένα εμπορικό πάρκο, όπου κυκλοφορούν οικογένειες και παιδιά; Το εμπορικό πάρκο δεν είναι μέρος για αδέσποτα. Τι θα γίνει δηλαδή εαν κάποιο σκυλί αποδειχθεί ότι είναι άγριο και επιτεθεί σε κάποιον άνθρωπο; Επίσης είναι τελείως λάθος από άποψη υγειινής, τα σκυλιά να κυλιούνται και να κατουράνε στα ίδια χορτάρια όπου παίζουν τα παιδιά - ακόμη και αν είναι στειρωμένα και εμβολιασμένα.

  Η λύση είναι να υπάρχουν οργανωμένα μέρη για τα αδέσποτα σκυλιά όπου να τα μαζεύουν και να τα φροντίζουν και από εκεί να τα δίνουν σε όποιον ενδιαφέρεται να τα υιοθετήσει. Δεν ξέρω εαν υπάρχουν τέτοια μέρη στην Ελλάδα ή εφόσον υπάρχουν, εαν λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

 2. Ανώνυμος

  Ρε παιδιά συγνώμη δλδ αλλά αντί να τα βάζετε με τον άχρηστο Δήμο σας τα βάζετε με την ιδιοκτησία του εμπορικού κέντρου; Δλδ θέλετε να αναλάβει αρμοδιότητες που ανήκουν στη δημόσια διοίκηση;; Επιχείρηση είναι δεν είναι κρατική υπηρεσία.
  :S

 3. Elena Aretaki

  ΗΜΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗΣΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.

 4. Θάνος

  Στη φόρμα τους που έγραψα έβαλα και σύνδεσμο που οδηγεί εδώ. Οπότε μπορεί να κάνουν τον κόπο να βλέπουν από περιέργεια έστω, γι αυτό ας γράφουμε και εδώ ό,τι αισθανόμαστε.

 5. Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen

  Λυπούμαστε ειλικρινά αν μεταφέρθηκαν λανθασμένα μηνύματα από την εταιρεία security σχετικά με τις κατευθύνσεις της διοίκησης του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen.

  Θεωρούμε ότι τα ζώα δικαιούνται τη φροντίδα όλων μας και για αυτό με ευαισθησία έχουμε λάβει την πρωτοβουλία να τους την προσφέρουμε από την αρχή λειτουργίας του κέντρου μας. Περιμετρικά του χώρου μας υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία με ποτίστρες για τα ζώα, έτσι ώστε να δροσίζονται όλους τους μήνες του έτους.

  Όσον αφορά στη διαχείριση των ζώων, έχουμε έρθει σε επαφή με φιλοζωικές οργανώσεις και άλλα αρμόδια σωματεία & σύλλογους, τα οποία μας ενημέρωσαν ότι, βάσει νόμου, ο εκάστοτε Δήμος είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Από την πλευρά μας, έχουμε επικοινωνήσει επανειλημμένα με το Δήμο Σπάτων και γραπτά και προφορικά, ωστόσο δεν έχουμε βρει ανταπόκριση.

  Παράλληλα, είμαστε σε επικοινωνία με φιλοζωικές οργανώσεις για τον εμβολιασμό και στείρωση των αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται στο χώρο μας, με κύριο μέλημά μας τόσο τη φροντίδα των ζώων όσο και την ασφάλεια των επισκεπτών μας. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη του προγράμματος.

  Με εκτίμηση
  H Διεύθυνση του Εκπτωτικού Χωριού McArthurGlen

 6. Dido Mangriotis

  I have been a customer of yours, but I do not intend to shop from you again unless you change the way you behave to strays. The stray dogs in your department store are not hostile, they are very friendly. All is required from you is to demonstrate pet friendly attitude by placing water and some food in some areas of your department store so that the poor strays can find some food, water and refuge in these difficult days instead of being driven away from your personnel. We do know that mayors are responsible for strays. For your information, they are only responsible for neutering them and not for food. If you use this wisely, you can turn it in a positive publicity for you instead of a negative one. WE URGE YOU TO ACT IN A HUMAN WAY TOWARDS THEM AND NOT TO SHOW THEM THE FACE OF NEGLECT.

 7. Βάσω Αποστολοπούλου

  Η διαμαρτυρία μου στους υπεύθυνους του εκπτωτικού χωριού - επίσης κοινοποιώ ΠΑΝΤΟΥ.

  "Από το ZOOSOS- συμφωνώ απόλυτα και σας θυμίζω: είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ οι φιλόζωοι πελάτες σας!

  "Αλήθεια γιατί η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου δεν κάνει το αυτονόητο, για να διαφημίσει και τη φιλοζωική της δράση;
  Γιατί δεν βγάζει ένα ελάχιστο κονδύλι ή δεν ζητά χορηγίες, για να στειρώσει, να εμβολιάσει όσα σκυλιά βρίσκονται πέριξ των εγκαταστάσεων της;
  Γιατί δεν βάζει ποτίστρες και ταΐστρες και να δώσει το καλό παράδειγμα και να διαφημίσει τις ευαισθησίες της στους πελάτες της;
  Μόνο όφελος θα είχε από μια τέτοια δράση, που θα λειτουργούσε ευεργετικά για τα ζώα και θα ωφελούσε και την εικόνα της επιχείρησης, αφού μια τέτοια κίνηση θα ήταν σίγουρα πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα."
  Οι ευρωπαίοι καταναλωτές έχουν απαιτήσεις και για τέτοια θέματα από τις εμπορικές επιχειρήσεις. Αυτό δεν πέρασε από το μυαλό των αρμοδίων που διαχειρίζονται και διοικούν το MacArthur Glenn;"

 8. Angela

  Αγαπητοί φίλοι,
  Είμαστε μια μικρή ομάδα φιλόζωων της περιοχής αλλα και γύρω περιοχών οι οποίοι εχουμε ευαισθητοποιηθεί απο τις αρχες του χρονου οταν ανακαλυψαμε το προβλημα με τα αδεσποτα ζωα στην περιοχη του εκπτωτικου χωριού στα Σπάτα. Δείτε εδω τις ενεργεις και τη δραση μας με την επιχειρηση διασωσης κουταβιων απο υπογειο αγωγό, καθως και την οργανωση επιχειρησης για την στείρωση 4 φοβικών θηλυκών που όμως δεν καταφεραμε να πιασουμε ως τωρα.
  1) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150747560624189.426970.667169188&type=3
  2) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150731999174189.424643.667169188&type=3

  Θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι επανειλλημενα εχουμε προσεγγισει και τηλεφωνικώς αλλα και γραπτως την επιχειρηση McArthur Glenn η οποια μας εμπαιζει διαρκως προφασιζόμενη οτι ενδιαφερεται για το θεμα των αδεσποτων αλλα στην πραγματικότητα :

  1) μας υποχεθηκε τροφη την οποία μας έστειλε να παραλαβουμε και δεν ειχε δοθεί ποτε
  2) μας εκλεισε την παροχή νερου με αποτελεσμα να μην μπορουμε να βαζουμε νερο στα ζωα και ν' αναγκαζομαστε να γεμίζουμε μπιντόνια απο το σπιτι μας και να τα κουβαλαμε χιλιομετρα μεσα σε χωματοδρομους για να δροσισουμε τα αμοιρα ζωα
  3) ισχυριζεται οτι η σιτιση, ποτισμα και στειρωση των ζωων δεν ειναι λυση, μονο η απομακρυνση τους θα βοηθησει (!!!)

  Επιπροσθετα, ο Δημος Σπάτων δεν έχει κάνει καμια ενεργεια μεχρι στιγμης για να φροντισει αυτα τα ζωα τα οποια προυπηρχαν στην περιοχη και πλεον αποδεκατιζονται απο πεινα, διψα, ασθενειες αλλα και απο τα τροχοφορα που επισκεπτονται την επιχειρηση...

  Εχουμε επισης στειλει επιστολες πολλες φορες στα κεντρικά του McArthur Glenn στο εξωτερικό και δεν έχουμε λάβει καμια απάντηση.

  Σας θέλουμε στο πλευρο μας για να προασπισουμε τα δικαιωματα των ζωων της περιοχης αλλα και να συνεχισουμε να τα φροντιζουμε. Δεν διαθετουμε πορους παρα προσφορες ανθρωπων που στους δυσκολους καιρους προσφερουν το υστερημα τους ενω ειναι προφανες οτι η φροντιδα των ζωων αυτών μπορει να επιτευχθει ευκολα και γρηγορα απο την επιχειρηση και να αναδειχθει ως ενεργεια στα πλαισια της εταιρικής κοινωνικής ευθυνης των επιχειρησεων, ιδιαίτερα αυτων του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στην Ελλαδα και θεωρούνται κερδοφορες.

  Σύμφωνα με υπολογισμούς υπήρχαν πάνω από 40 σκυλιά στην περιοχή από τα οποία φαίνεται να έχουν μεινει καμια δεκαπενταριά.

  Αξίζει να τονίσουμε οτι η επιχειρηση Smart Park (ελληνικων συμφεροντων), έχει αναπτυξει φιλοζωικη πολιτική, στειρώνει, φροντίζει και ταίζει τα αδεσποτα στον χωρο της τα οποια και κυκλοφορουν ηρεμα και ημερα στον χωρο της.

  Γιατι τετοι διαφορα μεταξύ 2 επιχειρήσεων που βρίσκονται στον ιδιο χώρο ????

  Αντζελα Αραβαντινού (6932-232381)

 9. γωγω τσιφτση

  εχω επισκεφθει δυο φορες το εμπορικο κεντρο κ δεν παρατηρησα κανεναν απο τους επισκεπτες να ενοχλειται απο την παρουσια των ζωων. δεν υπαρχει περιπτωση να περασω παλι ουτε απ΄εξω. καποτε δουλευα κ εγω σε μεγαλη αλυσιδα με παιδικα παιχνιδια στην κορινθο ( jumbo) κ οταν μας επιασαν εμενα κ ενα αλλο υπαλληλο να ταϊζουμε τα αδεσποτα μας απειλησαν με απολυση, οπως κ εκαναν επειδη δεν συμμορφωθηκαμε με την εντολη τους. αν ολοι οι υπαλληλοι αντισταθουν τι θα κανουν θα τους απολυσουν ολους? δεν νομιζω

 10. Κωστας-Καλλιθεα

  Aυτο που σας εστηλα πριν απο λιγο ειναι αυτο που εστηλα μεσω της φορμας επικοινωνιας των υπευθυνων του εκπτωτικου χωριου....

 11. Κωστας-Καλλιθεα

  Καλησπερα η καλημερα(αναλογα τι ωρα θα δειτε το σχολιο μου).
  Εχω υπαρξει πελατης των καταστηματων του εκπτωτικου χωριου.
  Δυστηχως μετα τα τελευταια καμωματα σας,δεν σκοπευω να ξαναπατησω.
  Ομως δεν θα χασετε μονο εμενα.Θα χασετε και ολους τους φιλους,γνωστους,γειτονες μου.
  Οταν λεω καμωματα,αναφερομαι στο οτι διωχνετε και κυνηγατε τα αδεσποτα ζωακια απο τον χωρο του εκπτωτικου χωριου.
  Αυτο θα σας κοστισει μεγαλες απωλειες σε εσοδα,γιατι ειμαστε πολλοι(προφανως δεν σας εχω στηλει μονο εχω σχολιο διαμαρτυριας)αυτοι που δεν θα ξαναψωνησουμε απο τα καταστηματα του εκπωτικου χωριου.
  Πληροφοριακα μην σκεφτητε καν την"λυση"της φολας.Σας το λεω αυτο γιατι ειμαι μελος φιλοζωικου σωματειου της Αττικης(οχι της περιοχης)οποτε αν πεσουν φολες,ο πρωτος και κυριοτερος υποπτος ειστε εσεις που δινετε τις εντολες στους υπαλληλους φυλαξης να κυνηγανε τα αδεσποτα ζωακια.
  Οποτε αν εστω και ενα σκυλακι πεθανει απο φολα θα βρεθειτε αντιμετωπος με την δικαιοσυνη.(Οχι δεν σας απειλω.Απλη προειδοποιηση και ενημερωση ειναι.)
  Ομως ειναι στο χερι σας και πελατες να κερδισετε και τα ζωακια να ζουν ευτυχισμενα.
  Πως??
  Μα απλα φροντιζοντας τα και σε συνεργασια με καποιους κτηνιατρους(ενδεχομενως και εθελοντες)στειρωστε τα θυληκα σκυλακια ωστε να μην γεννησουν νεα κουταβακια.
  Ακομα θα μπορουσατε να θεσπισετε τον θεσμο του Εθεελοντη για τα αδεσποτα ζωακια του εκπωτικου χωριου.Ετσι πολυ πιθανα θα γινοταν δωρεαν και η σιτιση των ζωων.Επισης το να τους βαλετε σε ενα σημειο λιγο νερο,δεν θα σας κοστισει ιδιαιτερα.
  Αν φροντισετε αντι να διωξετε τα αδεσποτα ζωακια,θα κερδισετε πελατες,γιατι πρωτα απο ολα θα σας στηριξουμε εμεις οι φιλοζωοι ψωνιζοντας αλλα και διαδιδωντας το εκπτωτικο χωριο ωστε να ερθει κι αλλος κοσμος να ψωνισει.
  Στο χερι σας ειναι.
  Σκεφτητε την προταση μου κι απαντηστε μου παρακαλω.

 12. ΚΑΤΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

  το καλλίτερο είναινα επικοινωνήσετε μαζί τους με την φόρμα επικοινωνίας γιατί δεν νομίζω τα σχόλια εδώ να τα δουν= εγώ αυτό έκανα

 13. Αναστασια

  We're happy to answer your queries, no matter how small, so don't hesitate to drop us a line.
  FOR HEAD OFFICE, REGISTERED OFFICE & MANAGEMENT COMPANY:
  McArthurGlen UK Ltd
  Nations House
  3rd Floor
  103 Wigmore Street
  London W1U 1WH
  United Kingdom
  +44 (0) 20 7535 2300
  [email protected]
  2 minutes ago · Like

  η γενικη διευθυνση για να παει και πιο πανω ενα καποιος ενδιαφερεται

 14. kelly

  Μέσω της φόρμας επικοινωνίας, υπέβαλα αίτηση διαμαρτυρίας προς όλους αυτούς που μπροστά στο "φαίνεσθαι" και στο κέρδος δεν υπολογίζουν τίποτα...όπως φαίνεται η πείνα, η δίψα, οι κακουχίες και η απίστευτη ταλαιπωρία αυτών των αθώων ψυχών δεν αρκούν για να προβληματίσουν τους κυρίους υπεύθυνους του χωριού οι οποίοι μπροστά στο συμφέρον και στα λεφτά ξεχνούν τι σημαίνει στοιχειώδης ανθρωπιά...ας διαμαρτυρηθούμε όλοι σε τέτοια απάνθρωπα φαινόμενα και ας μην δείχνουμε καμία ανοχή σε καταστάσεις που μας κάνουν να ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι, έχουμε καρδιά κι ευαισθησία.

 15. ΑΝΝΑ ΑΘΗΝΟΓΕΝΟΥΣ

  ΗΜΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΑ ΤΩΡΑ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΙΚΕΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΚΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ

 16. τακης χαλαζωνιτης

  Αν δειξετε ανθρωπια σε αυτα τα αμοιρα αδεσποτα ζωακια θα ειναι η καλυτερη διαφημιση για εσας και θα δειξετε οτι οταν η ελληνικη πολιτεια ειναι απουσα οι πολιτες αναλαμβανουν την ευθυνη τους να κανουν το αυτονοητο... Παρακαλω δωσετε δροσια νερακι και φαγακι και στειρωστε τα ζωακια και εμεις θα σας στηριξουμε!!!!

 17. Markos Dimitriadis

  Loipon.. to postara sta megala filozoiika sides tis tourkeias.. ston haytap... sto hayvan sevenler.. kai sto candarli garipleri.Opou fisika.. oi perissoteroi ekei ton tourkon....einai romeioi.. i aplos tourkoi me ellinikin katagogi. Pistevo pos tha antidrasoune kai ekeinoi oloi tous....me ton dikon tous tropo, apofevgontas na erthoune stin ellada... sto sijkekrimeno en logo katastima...alla kai stin periochi avtin.

 18. FOTINI TSIORVA

  οι ελληνες διευθυνταδες δεν θα κανουν τιποτε!!πρεπει να στειλουμε στα κεντρικα τους οπου κι αν βρισκονται.
  ετσι ειχαμε κανει και με το IKEA!!τους στειλαμε μαιλ στα κεντρικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.