
Με φόλες που προφανώς κάτοικος σκόρπισε στο χωριό Κεραμάτες Άρτας βρήκαν φρικτό θάνατο αδέσποτα σκυλιά και οικόσιτα.Τα περισσότερα νεκρά ζώα εντοπίστηκαν κοντά στο κοινοτικό γραφείο στις 23 Ιανουαρίου και κάποια από τα πτώματα μάζεψε ο συμβεβλημένος περισυλλογέας και εκπαιδευτής σκύλων, ο Δημήτρη Γκαρτζονίκας. Κάποια από τα δολοφονημένα σκυλιά μεταφέρθηκαν στο κτηνιατρείο της Βάσως Αλέξη.
Συνταξιούχος αστυνομικός που τάιζε τα αδέσποτα σκυλιά του χωριού ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. και έτσι πήγε επί τόπου και περιπολικό, εξήγησε στο www.zoosos.gr o δημοτικός υπάλληλος, Νίκος Λάμπρου.
Νεκρά ζώα εντοπίστηκαν και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε πόσες είναι οι γάτες που ενδεχομένως δηλητηριάστηκαν, ούτε αν έχουν βρεθεί και άλλα σκυλιά νεκρά.
Τα ιδιόκτητα ζώα που βρήκαν φρικτό θάνατο ανήκουν σε ιδιοκτήτες οι οποίοι συνήθιζαν να τα αφήνουν να κάνουν βόλτα μόνα τους, την ανάγκη τους κ.ο.κ. και ουσιαστικά τα εξέθεταν εκ των πραγμάτων σε κινδύνους κάθε είδους.
Διαβάστε επίσης:
Κεραμάτες Άρτας: Πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο μέσα στην αυλή της γειτόνισσας του
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr





