Στηρίξτε μας

Χανιά: Δηλητηρίασαν 30 σκυλιά μέσα σε ιδιωτικό καταφύγιο (βίντεο)

7 Ιουλίου 2012 10:33 | Καταγγελίες
Χανιά: Δηλητηρίασαν 30 σκυλιά μέσα σε ιδιωτικό καταφύγιο (βίντεο)

Η Βρετανίδα Λίντα Λούκας το 2008 δημιούργησε σε ιδιόκτητη έκταση στα Χανιά στην περιοχή Κάινα ένα καταφύγιο για τα αδέσποτα ζώα. Το καταφύγιο αυτό, που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τον οικισμό, φιλοξενεί περισσότερα από 100 σκυλιά, τα οποία η κα Λούκας συντηρεί με δικά της έξοδα (δωρεές, χορηγίες).

Όλα αυτά τα χρόνια η κα Λούκας είναι αποδέκτης των αντιδράσεων των ντόπιων, οι οποίοι ενοχλούνται από τα σκυλιά, που είναι σε περιφραγμένο χώρο αρκετά μεγάλο και τηρούνται εκεί οι κανόνες ευζωίας τους (φαγητό, νερό, σπιτάκια, περίθαλψη, στειρώσεις).

Αυτοί, που αντιδρούν για το καταφύγιο – που δεν είχε εξασφαλίζει άδεια λειτουργίας από τη νομαρχία – δεν φαίνονται, να ενοχλούνται καθόλου για τα εγκλήματα, που συμβαίνουν καθημερινά εις βάρος των ζώων στην Κρήτη.

Ενημερώθηκε και το BBC

Δεν τους είδαμε, να αντιδρούν για τις φόλες, για τα βαρελόσκυλα, για τα σκελετωμένα ζώα, για τα ιδιόκτητα - που περνούν μαρτυρική ζωή - αφού αρκετοί είναι εκείνοι, που δεν τους προσφέρουν ούτε κτηνιατρική περίθαλψη, ούτε επαρκή ποσότητα φαγητού και νερού.

Αυτοί οι άνθρωποι, που ενοχλούνται από το καταφύγιο, και αποδίδουν στην ύπαρξη του όλα τα δεινά, που πλήττουν τα Χανιά, χθες βράδυ δηλητηρίασαν 30 από αυτά τα σκυλιά, αφού έριξαν φόλες μέσα στον περιφραγμένο χώρο.

Άλλο ένα δείγμα του πολιτισμού μας και της κρητικής λεβεντιάς! Σύμφωνα με πληροφορίες καθώς το καταφύγιο ανήκει σε Βρετανίδα υπήκοο έχει ενδιαφερθεί για το θέμα και το BBC, το οποίο φυσικά και θα εκθέσει τη χώρα μας παγκοσμίως, αφού και αυτό το έγκλημα αποδεικνύει πόσο ουσιαστικά απολίτιστοι και βάρβαροι είμαστε!

Διαβάστε επίσης:

Μόνο δάκρυα για τη μαζική δηλητηρίαση των σκυλιών στην Κάινα Χανίων (βίντεο)

Ανυπολόγιστη η ζημιά από τη δυσφήμιση εξαιτίας της εξόντωσης σκυλιών στην Κάινα Χανίων (βίντεο)

Χανιά: Ενημέρωσαν και το BBC για την εξόντωση των 30 σκυλιών της Βρετανίδας (βίντεο)

Χανιά: Άλλα 25 σκυλιά νεκρά από φόλες μέσα σε ιδιωτικό καταφύγιο

Εξόντωσαν ακόμα 10 σκυλιά μέσα σε ιδιωτικό καταφύγιο στα Χανιά

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

20 Σχόλια

 1. Γ.Μ

  Μας αξίζει να θεωρούμε πρότυπο για το νομό Χανίων το “καταφύγιο ”της κα Λούκα επειδή έχει 12 πετρόχτιστα σπιτάκια εμβαδού 10τ.μ ,3 μεγάλες πλαστικές αποθήκες και επίστρωση από χαλίκι για την καλύτερη αποστράγγιση τυχόν υγρασίας , χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και πόσιμο νερό;
  ( Για να καταλάβετε τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν γι'αυτούς που εργάζονται ή ζουν εκεί .)
  Όπως τα κατάφεραν άλλοι Δήμοι μπορούμε και εμείς , εξάλλου τα προγράμματα αυτά συγχρηματοδοτούνται απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης .
  Ποιος δεν θα ήθελε στην περιοχή του ένα τέτοιο καταφύγιο που θα προσφέρει και θέσεις εργασίας ;
  Υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση στη ΤΕΔΚ από το Σύλλογο Κτηνιάτρων του Νομού που ζητάει να συμμετέχουν όλοι οι δήμοι καθώς και οι δυο Φιλοζωικοί σύλλογοι του Νομού. Γιατί δεν υλοποιείται;

  Μπορούμε να κάνουμε υπομονή μέχρι να κατασκευαστεί ένα τέτοιο καταφύγιο αλλά για ένα εύλογο χρονικό διάστημα που θα θέλαμε αν γίνεται να προσδιοριστεί !!!

  Φίλοι και Φίλες η όποια ανησυχία, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, περί δήθεν άσπλαχνων διαθέσεων και συλλήβδην επιρρέπειας των περιοίκων σε βίαιες και παράνομες λύσεις αυτοδικίας. Για τους περισσότερους από εμάς, τα ζώα δεν είναι θέμα χόμπι, είτε εξεζητημένης εκδήλωσης στοργής, ως υποκατάστατο ελλειμμάτων ανθρωπιάς σε συνθήκες μεγαλούπολης. Η συμβίωσή μας με τα ζώα, είναι συνυφασμένη με τις προαιώνιες βιοποριστικές και οικιστικές παραδόσεις μας. Όλοι μας τρέφουμε βαθύτατο σεβασμό στη διάθεση εθελοντικής προσφοράς, έκφρασης συμπόνοιας και στις σχετικές πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας, οι οποίοι, προφανώς, ελαύνονται από ειλικρινή κίνητρα, έχουν καλές προθέσεις και ενδεχομένως, επενδύουν συναισθηματικά και υπαρξιακά τις επιλογές τους. Ωστόσο, όταν οι επιλογές αυτές άπτονται ζητημάτων οικοσυστημάτων, δημόσιας υγείας, νομοθεσίας, εύρυθμης λειτουργίας μιας κοινότητας με αγροτοκτηνοτροφικές, οικιστικές, παραθεριστικές, κ.ο.κ. ανάγκες, η πραγμάτωση αυτών των πρωτοβουλιών, δεν μπορεί να επαφίεται στις όποιες αγαθές προθέσεις και επιλογές ατόμων, χωρίς διαβούλευση και συναινετικές θεσμικές ρυθμίσεις συγκερασμού των αναγκών και των συμφερόντων των εμμέσως ή αμέσως εμπλεκομένων, βάσει τεκμηριωμένων λύσεων που προτείνουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι.
  Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία
  Οι κάτοικοι της Κάινας

 2. Γ.Μ

  εκτός από ένα σημείο που επιμελώς όμως αποκρύφτηκε στην επιστολή απάντηση

  “ Υπάρχουν εξάλλου δυο σπιτάκια χωριστά από τα υπόλοιπα όπου τα ζώα τα οποία φθάνουν στο καταφύγιο είναι στις περισσότερες φορές σε κακή κατάσταση , αφού είναι αδέσποτα ή εγκαταλελειμμένα οπότε μένουν λίγες μέρες εκεί μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες θεραπείες αποκατάστασης της υγείας τους ή οι χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούνται , εμβολιασμοί ,αποπαρασιτώσεις και μετά εντάσσονται στην ομάδα των υπόλοιπων σκυλιών του καταφυγίου ”
  Σε αυτά τα δυο σπιτάκια τι κτηνιατρικός εξοπλισμός υπάρχει ;
  Πως λειτουργεί αφού δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα ;

  Σχετικά με την ανωνυμία αυτή να την ψάξετε στην έκθεση Δ/νσης Κτηνιατρικής
  όπου δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του κτηνιάτρου και απλώς γράφεται ότι “Υπάρχει κτηνίατρος που έχει αναλάβει όλες τις κτηνιατρικές πράξεις που εκτελούνται στα ζώα αυτά και τη συνολική υγειονομική επίβλεψη και εποπτεία του καταφυγίου ( ως επιστημονικός υπεύθυνος ) ”.
  Επίσης δεν αναφέρονται τα ονόματα των 4 εθελοντών και του 1 ατόμου που εργάζονται .

  Η έκθεση της διεύθυνσης κτηνιατρικής μας δικαιώνει ,αφού απο το πλέον αρμόδιο όργανο καθίσταται σαφές ότι το εν λόγω καταφύγιο λειτουργεί παράνομα, επίσης όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια αυτά που περιγράφει η έκθεση αυτοψίας δεν είναι οι προυποθέσεις για την ίδρυση ενός καταφυγίου.
  Η ουσία τελικά του ζητήματος είναι το τι πρέπει να διαθέτει ένα καταφύγιο .
  Παραθέτουμε πληροφορίες σχετικά με την ίδρυση καταφυγίου στο Δήμο Ηρακλείου.

  Σήμερα Πέμπτη 18/10/2007 , υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ.Κουράκη Γιάννη και τον εκπρόσωπο της κοινοπραξίας “ Κόκκινος Επαμεινώνδας- Κωσταντουδάκης Ιωάννης ”η σύμβαση για την κατασκευή έργου:
  “Κατασκευή Νοσηλευτηρίου – Καταφύγιο αδέσποτων ζώων ”

  Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 524.396,09 ευρώ.
  Ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης .
  Το έργο περιλαμβάνει , την κατασκευή 3 κτιρίων , συνολικού εμβαδού 645,93 τ.μ σε χώρο 7 στρεμμάτων και πιο συγκεκριμένα :
  Ένα κτίριο Διοίκησης , εμβαδού 104,49 τ.μ , ύψους 4 μέτρων το οποίο είναι κατασκευασμένο από δίρρικτο μεταλλικό σκελετό και η επικάλυψη του οποίου θα γίνει από θερμομονωτικό πάνελ πάχους 5cm.
  Δυο κτίρια διανομής των αδέσποτων ζώων κατασκευασμένα και αυτά από δίρρικτο μεταλλικό σκελετό συνολικού εμβαδού 451,44 τ.μ και χωρητικότητας 80 σκυλιών τα οποία χωρίζονται σε 40 ατομικές θέσεις έκαστος. Επίσης στο ένα από τα δυο κτίρια θα δημιουργηθεί και χώρος ιατρικής παρακολούθησης για τα ζώα.
  Επίσης θα κατασκευαστούν : Εγκαταστάσεις ύδρευσης-Αποχέτευσης ακάθαρτων και ομβρίων , κλιματισμού-αερισμού , μετάδοσης φωνής και Ραδιοφώνου-Τηλεόρασης για τον έλεγχο του χώρου.

  Άραγε δεν αξίζουμε να έχουμε και εμείς στο νομό μας ένα τέτοιο ή ακόμα καλύτερο καταφύγιο -νοσηλευτήριο που θα έχει τη δυνατότητα , με τον πιο σύγχρονο τρόπο , να παρέχει όλες τις υπηρεσίες , όπως τις προβλέπει ο νόμος στα αδέσποτα ζώα ;

 3. Γ.Μ

  Η θέση των κατοίκων της Καίνας σχετικά με τα αδέσποτα όπως είχαν δημοσιευθεί στα Χανιώτικα Νέα το 2009
  κ. Διευθυντά και αγαπητοί αναγνώστες
  Καταρχήν ζητάμε συγνώμη για το λάθος στον τονισμό του ονόματος της κα.Λούκα.Κάνουμε λάθη και από τα λάθη μας μαθαίνουμε και προχωράμε , δεν είμαστε οι μόνοι .
  Θέλουμε για τη λήξη κάθε παρεξήγησης να τονίσουμε ότι στείλαμε την πρώτη επιστολή (08/04) στην εφημερίδα ως απάντηση σε δυο δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί (27-28/04) και πρόσβαλαν την αξιοπρέπειά μας κάτι που δυστυχώς συνεχίζεται . Δεν επιλέξαμε εμείς την εφημερίδα ως μέσω διαλόγου .
  Αγαπητοί αναγνώστες , η πρώτη απάντηση του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων “Η προστασία των ζώων ”στην επιστολή μας (08/04) δεν ήταν αυτή που διαβάσετε στις 17/04/2009.
  Δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βάμου 09/04/2009 όπου υπήρξε έγγραφη καταγγελία:
  “ότι κάτοικοι της περιοχής Κάινας Δήμου Βάμου Χανίων , όπου βρίσκεται το καταφύγιο ζώων της Λούκας Λίντα , ετοιμάζονται να ρίξουν φόλες ή να αφήσουν ,σπάζοντας τις κλειδαριές της περίφραξης , ανυπεράσπιστα στους δρόμους τα κατοικίδια ζώα , τα οποία φυλάσσονται εντός του καταφυγίου ”
  Συνεχίζοντας,στην επιστολή που δημοσιεύτηκε στα Χανιώτικα Νέα στις 17/04/2009 μάθαμε ότι είμαστε παράνομοι και γιαυτό δεν πρέπει να ενδιαφερόμαστε για το αν παρανομούν οι άλλοι .

  Αγαπητοί αναγνώστες μια προσεκτική ανάγνωση των τριών άρθρων-επιστολών του φιλοζωικού συλλόγου 27-28/03, 17/04 δείχνει ότι δεν είμαστε οι μόνοι που κάνουμε λάθη και γράφουμε “ανακρίβειες”.
  Τη μία μέρα η έκταση ήταν 4 στρέμματα και την επόμενη 4.5 .
  Τη μία μέρα η έκταση βρισκόταν σε απομακρυσμένη περιοχή , την επόμενη σε μεγάλη απόσταση από το πιο κοντινό κατοικημένο σπίτι ,για να έρθει η έκθεση Δ/νσης Κτηνιατρικής να διαπιστώσει ότι απέχει περίπου 300μ. από κατοικημένα σπίτια .
  Tη μια μέρα η έκταση είναι περιφραγμένη με χονδρό συρματόπλεγμα ύψους 3μ. αλλά σύμφωνα με την έκθεση Δ/νσης Κτηνιατρικής είναι περιφραγμένο με σύρμα ύψους 2.5μ.
  Τη μια μέρα όλα τα σκυλάκια ζούν σε πετρόχτιστα σπιτάκια αλλά σύμφωνα με την έκθεση Δ/νσης Κτηνιατρικής υπάρχουν μόλις 12 πετρόχτιστα σπιτάκια εμβαδού 10τ.μ , σύμφωνα με το νόμο το κάθε σκυλάκι θέλει 8τ.μ δηλαδή είναι για 12 σκυλιά ενώ φιλοξενεί τουλάχιστον 150 .
  Η μεγαλύτερη όμως ανακρίβεια , που αποτελεί και ύβρη είναι ότι προσπαθεί να βάλει λόγια στο στόμα μας.
  Διαβάστε την επιστολή μας στα Χανιώτικα Νέα 08/04/2009 για να βεβαιωθείτε αν υπάρχει η λέξη “ κοπρόσκυλα ”ντροπή .
  Δεν θα αναλωθούμε στο να σχολιάσουμε αναλυτικά τις προσωπικές απόψεις της συγγραφέως της επιστολής , αφού ο κάθε αναγνώστης έχει την ικανότητα να καταλάβει , μπαίνουμε στην ουσία του πράγματος και δεν συμμετέχουμε σε ένα ανούσιο παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων.

  Όσο αφορά την αποστομωτική απάντηση της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Νομαρχίας Χανίων , αν κάποιος την διαβάσει ολοκληρωμένη και όχι αποσπασματικά θα καταλάβει τα εξής :

  Εκκρεμεί η συμπλήρωση του φακέλου προκειμένου να κινηθεί η προβλεπόμενη από το Ν.604/77 διαδικασία , δηλαδή το εν λόγω καταφύγιο δεν έχει άδεια λειτουργίας .

  Σύμφωνα με την έκθεση δεν φαίνεται πουθενά αν ο συγκεκριμένος χώρος έχει τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς . Οι συντάκτες της απλώς περιγράφουν τι είδαν , είναι επομένως μια έκθεση αυτοψίας του χώρου .
  Οι κτηνίατροι που υπογράφουν είναι πολύ προσεκτικοί στις διατυπώσεις τους :
  “Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια είναι όλα στειρωμένα ............”

 4. επισκέπτης

  γιατί κανείς δεν πάει στο BBC να δείξει και τα σκυλλιά που κόβουν ζωντανά σε κομμάτια οι λαθρώ;
  Γιατί δεν είχε άδεια η κυρία αυτή; στην πατρίδα της έτσι θα έκανε;

  Κατά τα άλλα το αίσχος τών δηητηριάσεων πρέπει να σταματήσει, αλλά ακριβώς επειδή λαμβάνει και διαθνείς διαστάσεις μπορεί κάλλιστα να είναι προβοκάτσια, όπως οι πυρκαϊές κ.λπ.

 5. MANOYELLA

  Ν Τ Ρ Ο Π Η ..........ΣΌΛΟΥΣ !!!!!!!ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ...........ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ???? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΆΥΤΟ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ....ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ...

 6. αρια

  πώς γίνεται να ενδιαφέρθηκε μέχρι και το ξένο κανάλι και εδώ στην Ελλάδα οι αρμόδιοι να αγνοούν παντελώς ότι έχει να κάνει με δολοφονίες ζώων? τι θα πρέπει να κάνουμε? να πάρουμε τον νόμο στα δικά μας χέρια?Γιατί εγώ με τέτοια αδιαφορία που βλέπω μόνο αυτό νομίζω ότι έιναι η λύση,,, και κατά την δική μου άποψη πάντα δεν νομίζω ένας άνθρωπος να είναι πιο σημαντικός από ένα ζώο... αν οι αρμόδιοι(αστυνομια,δήμος κατ λοιπά )ΔΕΝ μπορούν να βοηθήσουν και αδιαφορούν τότε ας μας το πούν ευθέως ώστε και εμέις να βάλουμε μόνοι μας τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.... εγώ προσωπικά έτυχε να δώ κάποιον να βασανίζει ένα σκυλί και έφαγε τόσο ξύλο απο εμένα και απο τον συντροφο μου που ακόμα και τώρα αμφιβάλλω αν θα μπορεί να σήκωθεί απο το κρεβατάκι του....

 7. Greek Stray

  Το καταφιγειο ειναι αρκετα μακρια απο το χοριο και δεν ενοχλει κανεις! Φταινουν τα ζωα; Φται η Λιντα Λουκας; Οχι, φταινουν οι ανθροποι που αφινουν καθε μερα εκει στο ιδιοτικο χορο τα ζωα που δεν θελουν πια! Φται και η πολη που δεν εχει κοινοκομειο οτι λει ο νομος!

 8. Ειρήνη

  Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον πολιτισμό μας. Φίλε μου που λες για δύο ανεγκέφαλους δε φταίνε όλοι, απλά θα σου πω ότι διαφωνώ μαζί σου, γιατί όποιος γνωρίζει το έγκλημα κ δε μιλάει ή δεν κάνει τπτ, είναι συνένοχος. Αν δε σου αρέσουν τα ζώα με γεια σου με χαρά σου, μην τα βάζεις στο σπίτι σου (γενικά αναφέρομαι) ΑΛΛΑ μην τα σκοτώνεις κιόλας. Γιατί κι εμάς δε μας αρέσουν αυτοί οι φονιάδες, δεν παίρνουμε φόλα να τους ξεκάνουμε όμως. Κ μην ακούσω το "καλά, βάζεις τους ανθρώπους στην ίδια μοίρα με τα ζώα", γιατί η ζωή είναι πολύτιμη για όλους, είτε είσαι άνθρωπος είτε μυρμήγκι, τα οποάι παρεμπιπτόντως σκοτώνουμε με τόση ευκολία...

 9. Δωρα Γιωτακη

  καλα θα εκανα η ιδιοκτητρια του καταφυγιου να εστελνε το θεμα και στο BBC world news στην πατριδα της, για λιγη δημοσιοτητα. Μ' αρεσει που θελουν να κανουν και προσελκυση τουρισμου οι αθλιοι. Ενοχλουνται που δεν εχει αδεια το καταφυγιο οταν πανω απο το 50% των κτισματων στην Κρητη και οχι μονο ειναι χωρις αδεια ή αλλα αναγραφονται στην αδεια και αλλα χτιζονται, αλλα γι'αυτους δεν τιθεται θεμα προφανως, επισης κριμα που δεν εχει βρεθει καποιος να παει να ψαξει στην πολεοδομια για το τι εχουν αδεια οι ιδιοι.

  1. Greek Stray

   Το καταφγειο ειναι μακρια απο το χοριο και δεν ενοχλει κανεις. Φταινε τα ζωα; Οχι, φταινε οι ανθροποι που σινεχια αφινουν τα ζωα που δεν θελουν πια εκει στο ιδιοτικο οικοπεδο της Λιντας!

 10. Νικολας

  Όσο απαράδεκτο είναι να θανατώνεις 20 άφταιγα ζώα, άλλο τόσο είναι να φορτώνεις σε 170 κατοίκους ενός χωριού τα αδέσποτα της πόλης των Χανίων, χωρίς μάλιστα να λαμβάνεις υπ’ όψη σου τη δική τους γνώμη.
  Επίσης απαράδεκτο είναι να χαρακτηρίζεις μια Κρήτη ολόκληρη με αποδεδειγμένη τη λεβεντιά της τις πράξεις ενός – δύο ανεγκέφαλων …

  1. katerina

   ποιος και πως φορτωσε τα σκυλια στους κατοικουσ;Ποια ακριβως ειναι η αποδεδειγμενη λεβεντια της Κρητης και δεν θελω να ξανακουσω ιστορικα παραδειγματα,κανενα προσφατο θελω...Ξερω τι θα πει Κρητη και τι θα πει χωρια και τι θα πει χωριατες πολυ καλα!Αλλα αν κι εσυ που θιγεσαι θεσ να λεγεσαι κρητικος λεβεντης μαλλον θα επρεπε να σε πειραζει περισσοτερο η δολοφονια των αθωων πλασματων αυτου του πλανητη,και να μην ασχολεισαι καθολου με το "ονομα" που βγαζουν στην Κρητη.

   1. KRHTIKOS

    ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΝΟΜΑΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΕΝΩ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ,,,,,,,,,,,,,,,,,

  2. Ελευθέριος Αλούκος

   Άρα ξέρουμε ποίοι είναι οι ηθικοί και όχι μόνο αυτουργοί Νικολάκι...... Ασε ρε σε μας τα πέρι λεβεντιάς... να τη βράσουμε τη λεβεντιά σας που απο το νησι σας καθε μερα έχουμε και νέα περιστατικα..... Δε ντρέπεσαι κι όλας και εχεις και το θράσος να μιλας......

   1. ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    OΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ. ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΤΕ ΡΕ ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΟΙ ΑΝΟΜΑΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΥΠΝΕ

    1. ΛΕΝΑ

     ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ! ΓΕΜΑΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ. ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΑ ΣΚΥΛΩΝ ΣΑΝ ΝΗΣΙ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΙΤΣΑ!ΣΙΧΑΜΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΥΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.