Στηρίξτε μας

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση απευθύνει και η «Δράση για την Άγρια Ζωή»

30 Μαρτίου 2020 14:30 | Επικαιρότητα
Έκκληση για οικονομική ενίσχυση απευθύνει και η «Δράση για την Άγρια Ζωή»

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση ώστε να είναι εφικτή η φροντίδα των περίπου 100 άγριων ζώων που νοσηλεύονται ή φιλοξενούνται προσωρινά στις εγκαταστάσεις του στον Γαλλικό ποταμό απευθύνει το σωματείο για τη μελέτη, περίθαλψη και επανένταξη της άγριας ζωής και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας «Δράση για την Άγρια Ζωή».

Συγκεκριμένα τονίζει τα εξής: «Όλο αυτό το διάστημα, παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες, η Δράση για την άγρια ζωή συνεχίζει να παραλαμβάνει και να περιθάλπει τραυματισμένα άγρια ζώα. Η ποικιλία των νοσηλευόμενων ζώων είναι μεγάλη. Γεράκια, μπούφοι, κουκουβάγιες, πελαργοί, γλάροι, χελώνες, σκαντζόχοιροι και δεκάδες άλλα είδη της ελληνικής πανίδας δέχονται καθημερινά τη φροντίδα των εθελοντών μας.

Αυτή τη στιγμή πάνω από 100 ζώα νοσηλεύονται στις εγκαταστάσεις μας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Εφαρμόζοντας αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας, κρατώντας μόνο ελάχιστους από τους εθελοντές για την απαραίτητη φροντίδα των ζώων, επιβαρύνοντας όμως πολύ το πρόγραμμά τους, λειτουργούμε δίχως καθόλου έσοδα μιας και έχουν ακυρωθεί όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και ούτε δεχόμαστε πλέον επισκέπτες στις εγκαταστάσεις μας που αποτελούν και τη μόνη πηγή εσόδων μας. Προσπαθούμε λοιπόν κάτω από αυτές τις συνθήκες να φροντίσουμε τους ασθενείς μας όσο καλύτερα γίνεται και αφετέρου να κρατήσουμε μακριά τον ιό από τις εγκαταστάσεις μας δίχως χρήματα.

Αν αποτύχουμε κάτι τέτοιο θα έχει ανυπολόγιστο κόστος ψυχολογικό, οικονομικό, ηθικό.

Καθημερινά λοιπόν γίνονται οι απαραίτητες κάθε φορά εξετάσεις, χειρουργεία όποτε αυτό απαιτείται, εφαρμόζεται η κατάλληλη για κάθε ζώο φαρμακευτική αγωγή ή φυσιοθεραπεία κι όλα αυτά με πολύ υψηλό πλέον κόστος εν μέσω πανδημίας κορωναϊού. Κάνουμε λοιπόν έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι αυτή η περίοδος για πολύ κόσμο, να στηρίξουν οικονομικά στο βαθμό που μπορεί ο καθένας, την προσπάθεια που καταβάλουμε. Και η παραμικρή οικονομική συνεισφορά είναι πολύ σημαντική για εμάς. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Δράστε μαζί μας!

Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR55 0172 2110 0052 1104 9919 564

Η Δράση για την Άγρια Ζωή είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο στηρίζεται αποκλειστικά στην προσφορά εθελοντικής εργασίας και ως σκοπό έχει την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό περιβάλλον καθώς και την περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.».

Διαβάστε επίσης:

Ανάγκη υποστήριξης της «Δράσης για την Άγρια Ζωή» καθώς τα περιστατικά που διαχειρίζεται με τραυματισμένα ζώα διαρκώς αυξάνονται

Ενισχύστε την «Δράση για την Άγρια Ζωή» ώστε να φροντίσει τα άγρια ζώα και πτηνά που έχουν ανάγκη περίθαλψης

Ενισχύστε τη «Δράση για την Άγρια Ζωή» ώστε να συνεχίσουν την περίθαλψη άγριων ζώων

Tagged:

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.