Στηρίξτε μας

Δεν καταστρέψαμε τη φωλιά των πελαργών θα την επανατοποθετήσουμε λέει ο ιερέας των Αγίων Πάντων στο Πυρί Θήβας

12 Απριλίου 2016 17:00 | Επικαιρότητα
Δεν καταστρέψαμε τη φωλιά των πελαργών θα την επανατοποθετήσουμε λέει ο ιερέας των Αγίων Πάντων στο Πυρί Θήβας

Ο Στυλιανός Κομνηνός ιερέας στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στο Πυρί της Θήβας έστειλε επιστολή σήμερα στο www.zoosos.gr επισημαίνοντας ότι όλα όσα δημοσιεύτηκαν με αφορμή την καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Θήβας «Άγιος Φραγκίσκος» είναι αναληθή και αυτό γιατί δεν κατέστρεψαν την φωλιά των πελαργών αλλά θα την μετακίνησαν (!) για να κάνουν εργασίες στο ναό και θα την επανατοποθετήσουν!

Στην κοινή ανακοίνωση του παπά και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ναού μάλιστα επισημαίνεται ότι στη φωλιά δεν υπήρχαν αυγά ή νεοσσοί εντούτοις παραδέχονται ότι οι εργασίες ξεκίνησαν ενώ ο ένας πελαργός – αφού όπως λένε ο δεύτερος εντοπίστηκε νεκρός την Άνοιξη του 2015 – είχε φτάσει εκεί για να κατοικήσει και φέτος.

Φυσικά και οι εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς και των ηλεκτροφόρων καλωδίων – αν αυτό ισχύει – θα πρέπει να γίνουν ώστε κανείς άνθρωπος ή ζώο να μην κινδυνεύει εντούτοις οι αρμόδιοι θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει ώστε αυτό να γίνει νωρίτερα και η ολοκληρωτική καταστροφή της φωλιά σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες δεν μοιάζει με… «μετακίνηση».

Εμείς στο www.zoosos.gr με χαρά θα δημοσιεύουμε – αν μας το στείλουν και το φωτογραφικό υλικό – την φωλιά αποκατεστημένη καθώς λένε ότι αυτό είχε δρομολογηθεί εξ αρχής.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Θήβας «Άγιος Φραγκίσκος» κάτοικος της περιοχής το μεσημέρι της 7ης Απριλίου κάλεσε το μέλος του Μαρία Κόλλια και την ενημέρωσε για την ολοκληρωτική καταστροφή της φωλιάς των πελαργών, αλλά αρνήθηκε ο ίδιος να προχωρήσει σε καταγγελία.

Η κα Κόλλια την επόμενη μέρα πήγε επί τόπου διαπίστωσε ότι η φωλιά δεν είναι στη θέση της και σύμφωνα με τα όσα της είπαν κάτοικοι και εργαζόμενοι πέριξ της εκκλησίας πήγε και κατέθεσε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Θήβας όσο και το Δασαρχείο πού είναι αρμόδιο, καθώς η καταστροφή οποιασδήποτε φωλιάς δεν επιτρέπεται διά νόμου, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για είδη υπό προστασία.

Είναι άξιο απορίας το γιατί αφού το Δασαρχείο όταν η κα Κόλλια στις 8 Απριλίου πήγε για να καταγγείλει το συμβάν δεν ήταν ενήμερο αν και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του π. Στυλιανού Κομνηνού είναι σε συνεργασία μαζί του για την μετακίνηση της φωλιάς.

Είναι επίσης άξιο απορίας γιατί οι υπεύθυνοι των Αγίων Πάντων δεν ακολούθησαν την νόμιμη διαδικασία για την μετεγκατάσταση της φωλιάς σε άλλο ασφαλέστερο σημείο και σε ειδικό καλάθι (από αυτά που τοποθετηθεί η Δ.Ε.Η. και η ειδική υπηρεσία η οποία έχει για την αποκατάσταση των φωλιών των πελαργών) και προχώρησαν στην καταστροφή της για να την ξαναφτιάξουν… αργότερα.

Μαντικές ικανότητες δεν έχουμε αλλά κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τις ευθύνες τους και αυτό φαίνεται και από την σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύουμε αυτούσια.

Η απάντηση του ιερέα και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για το θέμα

«Αναφορικά με τις αναρτήσεις των τελευταίων ημερών στο διαδίκτυο περί δήθεν θανάτωσης πελαργού και καταστροφής της φωλιάς από τον Ιερέα, στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Πυρίου Θηβών, θέλουμε να σημειώσουμε τα ακόλουθα προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας.

 • Ο Ναός ανοικοδομήθηκε στη σημερινή του μορφή περί τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και όχι από πεντηκονταετίας όπως εσφαλμένα αναφέρεται. Επίσης, η φωλιά των πελαργών φτιάχτηκε την άνοιξη του έτους 2015 και όχι νωρίτερα και υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό.
 • Προφανώς και δεν θανατώσαμε κανέναν πελαργό. Αρχικά, στη φωλιά υπήρχαν δύο πελαργοί εκ των οποίων ο ένας είχε βρεθεί θανατωμένος στη σιδηροδρομική γραμμή την Άνοιξη του 2015, πριν ακόμα τελειοποιηθεί η φωλιά και ζευγαρώσουν οι πελαργοί, γι’ αυτό και δεν υπάρχει καμιά μαρτυρία για νεοσσούς πέρυσι. Το δε ταίρι του είχε φύγει και εμφανίστηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Για το λόγο αυτό δεν υπήρχαν ούτε αυγά ούτε τίποτα εντός της φωλιάς.
 • Οι πελαργοί είχαν “συμπεριλάβει” τον Σταυρό του τρούλου στη φωλιά τους και είχαν καταστρέψει με τα ράμφη τα καλώδια και το μετασχηματιστή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος με άμεσο κίνδυνο για τον κόσμο που συγκεντρώνεται στον Ναό. Αυτό το πρόβλημα που παρέμενε χωρίς λύση όλον τον χειμώνα καθώς και η υγρασία που εμφανίστηκε στο σημείο αυτό, επέβαλαν την αποκατάσταση των καλωδίων από ηλεκτρολόγο που ανέβηκε στον κεντρικό τρούλο της Εκκλησίας πιστοποιώντας την διαρροή, προς ασφάλεια των προσελθόντων στον Ιερό Ναό και την προσωρινή μεταφορά της φωλιάς. Επαναλαμβάνουμε ότι κατά τον χρόνο των εργασιών δεν υπήρχε ούτε πελαργός ούτε αυγά.
 • Οι εργασίες έχουν ήδη εκτελεσθεί και σε άμεση συνεργασία με το Δασαρχείο και την Δ.Ε.Η. ως αρμόδιες υπηρεσίες, η φωλιά θα επανατοποθετηθεί εκεί ακριβώς που βρισκόταν ως είχε εξ αρχής προγραμματισθεί.

Με βάση τα προαναφερόμενα, γίνεται αντιληπτό ότι οι σχετικές αναρτήσει επ’ ουδενί ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση της παρούσας προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Το  Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο Εφημέριος».

Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε βλέπετε τον πελαργό την επόμενη μέρα της καταστροφής να στέκεται στο σημείο στο οποίο μαζί με το ταίρι του είχε φτιάξει τη φωλιά του. Περίοικοι περιέγραφαν στους εκπροσώπους του φιλοζωικού φορέα ότι κατά την διάρκεια των «εργασιών» το πουλί πετούσε εκεί μη ξέροντας που να πάει...

Διαβάστε επίσης:

Κατέστρεψε τη φωλιά των πελαργών που βρισκόταν πάνω στην εκκλησία εδώ και 50 χρόνια στο Πυρί Θήβας

Κατέθεσαν καταγγελία στην Αστυνομία για την θανάτωση του πελαργού και την καταστροφή της φωλιάς από την Δ.Ε.Η. στην Ανάβρα Καρδίτσας

Νέα Άμπλιανη Λαμίας: Μετακόμισαν τη φωλιά των πελαργών με τη βοήθεια της Δ.Ε.Η.

Ο θηλυκός πελαργός επέζησε και από τις Φέρες του Έβρου έφτασε στην Αφρική

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

19 Σχόλια

 1. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

  ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΘΑΝΟ...ΤΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ; ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...ΕΝΑΝΤΙΟΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΧΙ.
  ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ,ΕΤΣΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ Η' ΔΙΑΒΑΣΑ...ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!
  ΜΙΛΑΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΔΗΛ.ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΔΗΛ. ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΙΣΑ'Ι'ΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΗΘΙΚΟ Η' ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΕ Η΄ΝΟΜΙΖΕ Η'ΔΙΑΒΑΣΕ.ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ; ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΛΙΑ.
  ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝ,ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
  ΜΙΛΑΤΕ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΡΩΠΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η' ΟΧΙ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ,ΦΤΩΧΟΥΣ,ΓΚΕ'Υ',ΠΟΡΝΕΣ,
  ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΜΑΥΡΟΥΣ,ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΓΥΦΤΟΥΣ,Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ
  ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΓΑΣ,ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ,ΚΑΛΟΣ,ΚΑΚΟΣ,Κ..Κ..Κ..
  ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.
  ΒΛΕΠΕΤΕ,ΑΝ ΜΙΑ Η'ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ,ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ...ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΛΑΔΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; Ε...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
  ΟΥΤΕ ΘΥΜΟ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΛΟΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΓΙΝΑ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ -ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΑΝΤΕΣ.
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΔΙΩΡΘΩΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,( δεν ειρωνευομαι) ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΘΑΝΟ Κ ΒΑΣΙΛΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΣ! ΑΝΗΚΕΙ...ΔΕΝ ΜΟΥ-ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!
  ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ.
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ.

  1. Θάνος

   Μακάρι να είναι όπως τα λες. Για το καλό των ζώων.

   Προσωπικά θα ήθελα να μας εξηγήσεις τι σημαίνει το «……………..ΛΟΓΩ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ»
   Συσσωρεύτηκε υγρασία όλον τον χειμώνα;

   Επίσης, γιατί αυτή τη δουλειά δεν την κάνατε Οκτώβριο Νοέμβριο ή οποτεδήποτε σε εποχή που λείπουν οι πελαργοί;
   Και όπως εσύ μας έθεσες ερωτήματα σου θέτω κι εγώ τώρα: Εσάς που κάνατε αυτό το πράγμα θα σας άρεσε να σας ξεσπιτώσουν;

   Όταν βλέπατε ότι υπάρχει φωλιά εκεί πάνω, και ξέρατε ότι υπάρχουν ηλεκτρικά καλώδια, δεν σκεφτήκατε ποτέ να ανεβείτε μετά την αναχώρηση των πουλιών να δείτε τι γίνεται εκεί πάνω; Να ενημερώσετε και τις αρμόδιες υπηρεσίες να συνεργαστείτε και να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς να βλάψετε τα ζώα; Όχι βέβαια… Αφού εσείς οι παπάδες διαδίδετε ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή. Εσείς δεν έχετε ψυχή όχι τα ζώα…

   «ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ,»

   Στο ΘΑ είστε ακόμα; Άμα είναι για ουζάκια και για τελετές μια χαρά τα βρίσκετε όλα.
   Είμαι σίγουρος ότι αν δεν σας έπαιρνε χαμπάρι κανένας να σας ενοχλήσει και να σας καταγγείλει, δεν θα σας καίγονταν καρφί.

   Και μην μας λες τι κάνεις με τους συνανθρώπους, γιατί και εκατομμύρια καλά να κάνεις, το ένα κακό δεν παύει να είναι κακό.
   Να τα πεις στον κάτοικο της φωλιάς που γκρέμισες τι κάνεις με τους συνανθρώπους σου. Πώς θα σου φαίνονταν να έχτιζα σπίτια για όλους τους φτωχούς, και να ερχόμουν να σε πετούσα από το δικό σου; Και δεν βλέπω να παραδέχεσαι κάποιο σφάλμα σου… μοιάζει να θεωρείς ότι ό,τι έκανες είναι σωστά καμωμένο.

   Ερώτηση άσχετη με το θέμα: Εσείς εκεί στην περιοχή σας κάνετε κουρμπάνια; Γυρνάτε το ζώο στολισμένο σαν καρνάβαλο στους μαχαλάδες με νταούλια και ζουρνάδες και το ξεφτιλίζετε πριν το κατακρεουργήσετε για να σας έχει ο θεός καλά;
   Γιατί η εκκλησία δεν στρέφεται εναντίον αυτών αιματοβαμμένων ταλιμπανικών εθίμων;

  2. Θάνος

   Βγείτε λίγο έξω από τα συνανθρώπινα…
   http://animalrightsgr.blogspot.gr/
   Όταν λέτε στα ποίμνιά σας ότι ο Θεός, μας έδωσε κρίση για να ξεχωρίζουμε το καλό και το κακό, τον μηχανισμό που λέγετε Επίγνωση των πράξεών μας, και βούληση να επιλέξουμε, μάθετε να μην ξεχνάτε ότι εκτός από το ανθρώπινο είδος, υπάρχουν και άλλα είδη, με τα οποία έχουμε διαφορές και ομοιότητες και τις οποίες αν σας ενδιαφέρει πραγματικά θα μάθετε να τις ξεχωρίζετε.
   Πώς λέμε ότι μόνο αν πιστεύουμε το καταλαβαίνουμε; Κάπως έτσι.

   Μην μου γράψεις κανένα κατεβατό με αναλύσεις για το τι είπε ο θεός και γιατί έφτιαξε τα ζώα…

 2. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΕΚΕΝ ΑΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΟΥΣ..ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ.Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΡΡΟΗ ΡΥΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΘΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΛΟΓΩ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΗΔΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
  ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ''ΧΤΥΠΟΥΝ΄΄ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ.
  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

  1. Θάνος

   «ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΡΡΟΗ ΡΥΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΘΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΛΟΓΩ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ»

   Αυτό μήπως μπορείς να μας το εξηγήσεις;

 3. Βασίλης

  Άθλιος ο παπάς. Να τον χαίρεται η εκκλησία που τον έχει στην υπηρεσία της και εμείς που πληρώνουμε τον μισθό του. Διέλυσε τη φωλιά ενός πλάσματος που δεν τον πείραξε ποτέ σε τίποτα και τώρα άρχισε τα ψέμματα γιατί έφαγε κράξιμο. Κλασικός τραγόπαπας, χωρίς ιερό ούτε όσιο.

  Να τον χαίρονται στο Πυρί της Θήβας.

  1. Στυλιανος

   Δεν διελυσε τη φωλια!
   επισκευη στα καλωδια που ειχαν καταστρεψει με τα ραμφη τους,φυσικα καταλαθως κ το μετασχηματιστη που ειχαν μπλεξει τα πουλια στη φωλια τους καθως κ τον μισο φωτεινο σταυρο(νέον) σπασμενο μεσα στη φωλια με αποτελεσμα να υπαρχει διαροη ηλ.ρευματος κ κινδυνος για τους προσερχομενους στον Ναό.Αποκατασταση των καλωδιων κ του μετασχημστιστη κ επανατοποθετηση της φωλιας ειχαν αποφασισει κ οπως αυτα θα διαπιστωθουν απο τις πραξεις τους και η προαιρεση του υπευθυνου του Ι.Ναου.Αλλα ευκολα κατηγορουμε καποιον χωρις να τον ρωτησουμε...τι εγινε!
   Και οντως ενω δεν πηγε κανεις! να ρωτησει τον Ιερεα,το γιατι...βγηκαν κ ειπαν μεχρι κ καταρες καποιοι (αν ειναι δυνατόν,κ θελουν να λεγονται ανθρωποι αυτοι οι κατά των ανθρωπων).
   Να τους σκεπαζει ο Θεος κ αυτους κ εμας.
   Μην κρεμαμε ταμπελες κ κουδουνια πριν ερευνησουμε την αληθεια η οποία ειναι ευκολη αρκει να μας κινει η αγαπη κ το συνανθρωπιστικο ενδιαφερον κ οχι το μισος κ τα απωθημενα.Αυτο βλεπουν οι ξενοι εισερχομενοι στην Ελλαδα μας.Οτι δεν εχουμε συμπνεια κ αλληλουποστηριξη κ ετσι μας βομβαρδιζουν με τα λογια κ τις πραξεις τους.
   Αγαπη αφελφια κ παντα αυτη να κινει τα νηματα.Καλη Ανασταση.

   1. Θάνος

    Μας έχεις ζαλίσει με το συνανθρωπιστικο ενδιαφέρον. Μόλις σας πουν για τα εγκλήματά σας σε βάρος των ζώων αρχίζετε να επικαλείστε την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Φαρισαϊσμοί και υποκρισίες.

    1. Βασίλης

     Εν τω μεταξύ μιλάει για αγάπη στον συνάνθρωπο ο υπερασπιστής ενός οργανισμού (της ελληνικής εκκλησίας) που έχει καταφάει τον ελληνικό πλούτο, που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια κινητού και ακίνητου περιουσιακού κεφαλαίου, που εξ άμβωνος κηρύσσουν καθημερινά καθίκια με λόγο ναζιστικότερο της χρυσής αυγής εναντίον κατατρεγμενων προσφύγων, γκέι συμπολιτών μας και λοιπών, μια εκκλησία που στους κόλπους της καλύπτει παιδεραστές, μια εκκλησία που ενώ η χώρα διένυσε μία από τις χειρότερες κρίσεις της αρκέστηκε σε συσσίτια για τα μάτια του κόσμου και διατήρησε ακέραια την λαθραία αποκτηθείσα τεράστια περιουσία της.
     Έννοια σας κλέφτες, οι γριούλες από τις οποίες ακόμα τα τρώτε χοντρά πουλώντας τα παραμύθια σας τελειώνουν, και οι επόμενες γενιές θα ζητήσουν πίσω τα κλεμμένα από τις ρασοφόρες παπαδιές που τόσους αιώνες μόνο πόνο, καταλήστευση, μίσος και κακοποίηση πάσας μορφής φόρτωσαν στις πλάτες αυτού του λαού.

     ΥΓ: Και πού'σαι...να παρακαλάς να μην υπάρχει Θεός...γιατί αν υπάρχει εκεί έξω κάτι σε συμπαντική δικαιοσύνη...την έχεις βάψει άσχημα. Να παρακαλάς να έχουν δίκιο οι άθεοι, και με το θάνατό σας απλά να σκουληκιάζετε, γιατί διαφορετικά σε περιμένει κι εσένα και το μαυροφορεμένο συνάφι σου κάτι πολύ σκοτεινό μετά θάνατον, με τόση κακία και πόνο που υπεράσπισες στην σύντομη, άθλια ζωή σου.

     Καλή ανάσταση δεν θα σου ευχηθώ...θα σου ευχηθώ απλά να γίνεις καλός άνθρωπος και να συμπονέσεις τον πιο αδύναμο, είτε είναι ζώο, είτε πρόσφυγας/μετανάστης, είτε γυναίκα, είτε παιδί, είτε γκέι, είτε μαύρος, είτε αλβανός, είτε βουδιστής, είτε ό,τι άλλο μισείτε γιατί έτυχε να γεννηθεί και να μη σας μοιάζει.

     1. Θάνος

      Μα αυτοί οι άνθρωποι όταν λένε για αγάπη εννοούν το τομάρι τους.

      Κοίτα με τι πονηριά, μας σερβίρει...

      «ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ»

      «Αυτο βλεπουν οι ξενοι εισερχομενοι στην Ελλαδα μας.Οτι δεν εχουμε συμπνεια κ αλληλουποστηριξη κ ετσι μας βομβαρδιζουν με τα λογια κ τις πραξεις τους.»

     2. Θάνος

      Για να νοιώσεις ενοχές Βασίλη! Που νοιάζεσαι για τον πελαργό αντί να είσαι ένα πρόβατο του ποιμνίου τους.
      Γκεμπελίσκοι.

 4. Θάνος

  Αυτές οι δουλειές γίνονται όταν δεν χρησιμοποιείται η φωλιά. Και τα καλώδια φροντίζουμε να μην είναι εκτεθειμένα, ακόμα και αν δεν υπάρχουν φωλιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.