Στηρίξτε μας

Νεκρός στο σπίτι του στην Κομοτηνή ο ιδιοκτήτης του «Χάτσικο»

12 Μαρτίου 2015 19:07 | Επικαιρότητα
Νεκρός στο σπίτι του στην Κομοτηνή ο ιδιοκτήτης του «Χάτσικο»

Νεκρός στο σπίτι του στην Κομοτηνή  εντοπίστηκε τελικά σήμερα το απόγευμα ο ηλικιωμένος άνδρας – τον οποίο αναζητούσε τις τελευταίες μέρες η Φιλοζωική Κομοτηνής – καθώς την περασμένη Κυριακή επειδή είχε αισθανθεί αδιαθεσία είχε αφήσει στην οδό Ορφέως τον σκύλο του και το αυτοκίνητο του και επιβιβάστηκε σε ταξί.

Τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής αφού ενημερώθηκαν για το ζώο από τους ταξιτζήδες χθες μέσω της Τροχαίας βρήκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος. Επικοινώνησαν με το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο – καθώς αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο ταξιτζής τον μετέφερε εκεί – αλλά διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε ασθενής με αυτά τα στοιχεία. Τελικά συγγενής του ηλικιωμένου πήγε στο σπίτι του το απόγευμα και τον βρήκε εκεί νεκρό. Ο άνθρωπος είχε πεθάνει πριν από περίπου πέντε μέρες. Στο κτήμα του έχει άλλα τρία σκυλιά τα οποία θα χρειαστούν και αυτά σπίτια.

KomotiniRenaultClio (2)Το ζώο περίμενε τον κηδεμόνα του και κοιμόταν δίπλα από το αυτοκίνητο του.

Η Τροχαία απομάκρυνε το Renault Clio από εκεί που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ορφέως και ο σκύλος – που όλοι πια φωνάζουν «Χάτσικο» (του έδωσαν το όνομα από τον σκύλο – πρωταγωνιστή μιας κινηματογραφικής ταινίας που βασίστηκε σε αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Ιαπωνία) ακολουθώντας το όχημα εξαφανίστηκε. Η Φιλοζωική Κομοτηνής κάνει έκκληση για την υιοθεσία των τριών σκυλιών αλλά και για τον εντοπισμό του Χάτσικο που αυτή την ώρα αγνοείται. Όποιος τον δει παρακαλείται να καλέσει στο τηλέφωνο: 6944620973 και 6948587887.

Διαβάστε επίσης:

Κομοτηνή: Βρέθηκε ο σκυλάκος που έψαχνε εδώ και μέρες τον νεκρό κηδεμόνα του

Κομοτηνή: Στο κλουβί του Κυνοκομείου ο Χάτσικο για τον οποίο πολλοί έλεγαν ότι «νοιάζονται»

Κομοτηνή: Περιμένει υπομονετικά εδώ και μέρες τον κηδεμόνα του που αρρώστησε ξαφνικά

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. penny damianou

    Ελπίζω να βρεθούν γονείς για τα σκυλάκια και ο Χάτσικο να υιοθετηθεί από του κατοίκους της Κομοτηνής και να γίνει το σύμβολο της αφοσίωσης και της αγάπης στον κύριό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.